arkadaşlar pıhtılaşma sorunu doğuştan olan bir durum mu yoksa dönem dönem olabilecek bir şey mi.[/QUOTE
Hiç bir fikrim yok canım..
selam kizlar nasilsiniz?
ben cok iyiyim bugun randevum vardi gittim ultrasonda rahim duvarimin kalinligina baktilar 4 cm kalinlasmis oglenden sonra arayacaklar transfer icin gun verecekler ayyy cok heyecanlandim kizlarr
gözün aydın canım benim inşallah hep böyle güzel haberler verirsin
selam kizlar nasilsiniz?
ben cok iyiyim bugun randevum vardi gittim ultrasonda rahim duvarimin kalinligina baktilar 4 cm kalinlasmis oglenden sonra arayacaklar transfer icin gun verecekler ayyy cok heyecanlandim kizlarr
dearmother ablacım hemşerim tülays bacıma 100 de ben alıyorum okumak için
selam kizlar nasilsiniz?
careful ya nasıl ileride felç yapma durumu anlamadım adetlerim şimdilik iyi azalma var tabi
canım ben clexen diye bir igne vurunuyordum ince uçlu kendim yapıyordum
aspirin kullanmadım canım yanında
careful canım rahim belli kalınlıga ulaşması lazım bebegin tutunması için
rahim kalınlıgı adetle birlikte incelir
Amin canım amin.
Rica ederim sık sık gel sohbet edelim dertleşelim olurmu.
dondurulmuşlarda şans oldukça yüksek deniyor benimde mantığım yatıyor çünkü çözünürken sağlıksız embriyo ise zaten sağlıklı çözünmüyor ve transfer edilmiyor seçiliyor yine.inşalalh bu sefer olacak ve sağlıklı 40 hafta geçireceksin canım.Dualarım seninle.
hoşgeldin arkadaşım..
hepinize tek tek teşekkür ederim kızlar...amin canım inşallah hoş geldin aramıza. şenlenecek topik. peşpeşe haberler. tadından geçilmez valla.
merhaba arkadaşlar ben geldim doktordan...iğnelere yarın başlıcam gonal f 150ml.başlıcaz.3gün kullancam kontrole gitçem buarada bugün kesinleşti bende polikistik over varmış.çok moralim bozuldu.gerçi doktor moralini bozma daha iyi bisürü yumurta olur ama fazlada olmaması gerekir ohss olmamak için dedi..antibiyotik verdi engfeksiyon olmasındie.iğneyi nasıl yapçağımı tarif etti.öyle işte hakkımızda hayırlısı olsun...
nie bilmiyorum ama içimde öyle bir sıkıntı oturduki moralim bozuldu
merhaba arkadaşlar ben geldim doktordan...iğnelere yarın başlıcam gonal f 150ml.başlıcaz.3gün kullancam kontrole gitçem buarada bugün kesinleşti bende polikistik over varmış.çok moralim bozuldu.gerçi doktor moralini bozma daha iyi bisürü yumurta olur ama fazlada olmaması gerekir ohss olmamak için dedi..antibiyotik verdi engfeksiyon olmasındie.iğneyi nasıl yapçağımı tarif etti.öyle işte hakkımızda hayırlısı olsun...
nie bilmiyorum ama içimde öyle bir sıkıntı oturduki moralim bozuldu
canım tutunmada etkili rahim duvarının kalınlığı 8 mm üstü olmalı diye biliyorum canım ben.transfer gününde.
Nie bilmiyorum ama içimde öyle bir sıkıntı oturduki moralim bozuldu
rahim duvarının kalınlığı na neden bakıyolar yazarmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?