Allah kabul etsin canım.dearmother canım tülay ve asaletlim için 100 er tane okudum. listeye ilave edebiirsin. rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.
Canım sıkıntı edecek bir şey yok bak ne güzel maaşalalh çok düşük dozda ilaç alıyorsun en güzel tarafıda bu.onca hormon yüklenmekte inan hiç hoş bir durum değil.herşey çok güzel olacak canım inan buna.merhaba arkadaşlar ben geldim doktordan...iğnelere yarın başlıcam gonal f 150ml.başlıcaz.3gün kullancam kontrole gitçem buarada bugün kesinleşti bende polikistik over varmış.çok moralim bozuldu.gerçi doktor moralini bozma daha iyi bisürü yumurta olur ama fazlada olmaması gerekir ohss olmamak için dedi..antibiyotik verdi engfeksiyon olmasındie.iğneyi nasıl yapçağımı tarif etti.öyle işte hakkımızda hayırlısı olsun...
nie bilmiyorum ama içimde öyle bir sıkıntı oturduki moralim bozuldu
ben bakılıyor diye biliyorum canım.dr.lar bakıyor ama sormadıkca söylemiyorlar sanıyorum ki.canım bana ilk transferden önce bakıyolar mı kalınlığa benim ilkinde böyle bişey yapmadılar
hoşgeldin canım. neden moralini bozuyorsun anlamadım bak ilaç dozunda düşük.. ohss olmazsın canım merak etme doktorun ayarlar onu.. böyle olumsuz olursan olmazkimerhaba arkadaşlar ben geldim doktordan...iğnelere yarın başlıcam gonal f 150ml.başlıcaz.3gün kullancam kontrole gitçem buarada bugün kesinleşti bende polikistik over varmış.çok moralim bozuldu.gerçi doktor moralini bozma daha iyi bisürü yumurta olur ama fazlada olmaması gerekir ohss olmamak için dedi..antibiyotik verdi engfeksiyon olmasındie.iğneyi nasıl yapçağımı tarif etti.öyle işte hakkımızda hayırlısı olsun...
nie bilmiyorum ama içimde öyle bir sıkıntı oturduki moralim bozuldu
canım bana ilk transferden önce bakıyolar mı kalınlığa benim ilkinde böyle bişey yapmadılar
hoşgeldin canım. neden moralini bozuyorsun anlamadım bak ilaç dozunda düşük.. ohss olmazsın canım merak etme doktorun ayarlar onu.. böyle olumsuz olursan olmazkine güzel yumurta sayısının abartı olmadığı sürece fazla olması iyi birşey şansın artıyor birde bu tarafından düşün. lütfen bozma moralini Allah hayırlısını versin
canım iğneleri kullanmaya başladığın zaman ultrasonda yumurta gelişimine ek olarak rahim kalınlığını da takip ediyorlar. senin rahmin güzel kalınlaşmıştır bir olumsuzluk yoktur o yüzden söylememiştir doktorun. bildiğim kadarıyla rahim kalınlığı 7 mm den az 14 mm den çok olmaması gerekiyormuş internetten bulmuştum bu değerleri..
Arkadaşlar benim bugün moralim çok bozuk sabahtan açık kırmızı renginde az olarak leke şeklinde kan gelmeye başladı.Doktoru aradım. Bu kanama normal değil dedi.Çok erken dedi. Belki yerleşme kanamasıdır. Bir kan testi yaptır dedi. ama belirtiler sanki adet kanaması gibi.Henüz koyulaşmadı ve pıhtılar gelmeye başlamadı ancak giderek artıyor gibi. Bir çok hastanede de pazar günü test yapılmıyormuş. bir tane buldum internettende kanama durmazsa gideyim bir test yaptırayım yarın. Sabahta idrar testi yapmıştım. Silikte olsa bir çizgi çıkmıştı. Mutlu olmuştum. ama kanama başlayınca mutluluk falan kalmıyor. Gaye 06 nın durumunu şimdi çok iyi anlıyom. Bu benim birde 5. denemem .
Canım benimArkadaşlar benim bugün moralim çok bozuk sabahtan açık kırmızı renginde az olarak leke şeklinde kan gelmeye başladı.Doktoru aradım. Bu kanama normal değil dedi.Çok erken dedi. Belki yerleşme kanamasıdır. Bir kan testi yaptır dedi. ama belirtiler sanki adet kanaması gibi.Henüz koyulaşmadı ve pıhtılar gelmeye başlamadı ancak giderek artıyor gibi. Bir çok hastanede de pazar günü test yapılmıyormuş. bir tane buldum internettende kanama durmazsa gideyim bir test yaptırayım yarın. Sabahta idrar testi yapmıştım. Silikte olsa bir çizgi çıkmıştı. Mutlu olmuştum. ama kanama başlayınca mutluluk falan kalmıyor. Gaye 06 nın durumunu şimdi çok iyi anlıyom. Bu benim birde 5. denemem .
Arkadaşlar benim bugün moralim çok bozuk sabahtan açık kırmızı renginde az olarak leke şeklinde kan gelmeye başladı.Doktoru aradım. Bu kanama normal değil dedi.Çok erken dedi. Belki yerleşme kanamasıdır. Bir kan testi yaptır dedi. ama belirtiler sanki adet kanaması gibi.Henüz koyulaşmadı ve pıhtılar gelmeye başlamadı ancak giderek artıyor gibi. Bir çok hastanede de pazar günü test yapılmıyormuş. bir tane buldum internettende kanama durmazsa gideyim bir test yaptırayım yarın. Sabahta idrar testi yapmıştım. Silikte olsa bir çizgi çıkmıştı. Mutlu olmuştum. ama kanama başlayınca mutluluk falan kalmıyor. Gaye 06 nın durumunu şimdi çok iyi anlıyom. Bu benim birde 5. denemem .
Sıradaki arkadaşımız tulayss:
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin
toplam:1000
ewest:50-okundu
careful:100-okunuyor
leblebisekeri:100-okunuyor
damraaa:100-okunuyor
reailite34:100-okunuyor
dearmother:50-okundu
Kalan:500
Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin
Sıradaki arkadaşımız asaletlim:
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin
toplam:1000
damraaa:100-okunuyor
ewest:50-okundu
leblebisekeri:100-okundu
kalan:750
Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin
selam kizlar nasilsiniz .?
az once hastaneden aradilar yarindan itibaren fitil kullanacakmisim transeferim haftaya cumartesi yapilcakmis....:26:
sağol canım sen nasılsın? ay hadi bakalım inşallah olacak bu sefer
selam kizlar nasilsiniz .?
az once hastaneden aradilar yarindan itibaren fitil kullanacakmisim transeferim haftaya cumartesi yapilcakmis....:26:
hadi hayırlısı olsun canım nasıl bir rüyaydı hayrolsun inşallahbende iyim sagolasin canim insallah.... ya canim dun gece cok garip bi ruya gordum hala etkisindeyim allah hayirlara getirsin oyle o ruyami dusunup duruyom:26::26::26:
bende iyim sagolasin canim insallah.... ya canim dun gece cok garip bi ruya gordum hala etkisindeyim allah hayirlara getirsin oyle o ruyami dusunup duruyom:26::26::26:
hadi hayırlısı olsun canım nasıl bir rüyaydı hayrolsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?