2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

dearmother canım tülay ve asaletlim için 100 er tane okudum. listeye ilave edebiirsin. rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah.
Allah kabul etsin canım.

Canım sıkıntı edecek bir şey yok bak ne güzel maaşalalh çok düşük dozda ilaç alıyorsun en güzel tarafıda bu.onca hormon yüklenmekte inan hiç hoş bir durum değil.herşey çok güzel olacak canım inan buna.

canım bana ilk transferden önce bakıyolar mı kalınlığa benim ilkinde böyle bişey yapmadılar
ben bakılıyor diye biliyorum canım.dr.lar bakıyor ama sormadıkca söylemiyorlar sanıyorum ki.

hoşgeldin canım. neden moralini bozuyorsun anlamadım bak ilaç dozunda düşük.. ohss olmazsın canım merak etme doktorun ayarlar onu.. böyle olumsuz olursan olmazki ne güzel yumurta sayısının abartı olmadığı sürece fazla olması iyi birşey şansın artıyor birde bu tarafından düşün. lütfen bozma moralini Allah hayırlısını versin
canım bana ilk transferden önce bakıyolar mı kalınlığa benim ilkinde böyle bişey yapmadılar

canım iğneleri kullanmaya başladığın zaman ultrasonda yumurta gelişimine ek olarak rahim kalınlığını da takip ediyorlar. senin rahmin güzel kalınlaşmıştır bir olumsuzluk yoktur o yüzden söylememiştir doktorun. bildiğim kadarıyla rahim kalınlığı 7 mm den az 14 mm den çok olmaması gerekiyormuş internetten bulmuştum bu değerleri..

Sıradaki arkadaşımız tulayss:
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000

ewest:50-okundu
careful:100-okunuyor
leblebisekeri:100-okunuyor
damraaa:100-okunuyor
reailite34:100-okunuyor
dearmother:50-okundu

Kalan:500

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

Sıradaki arkadaşımız asaletlim:
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000

damraaa:100-okunuyor
ewest:50-okundu
leblebisekeri:100-okundu

kalan:750

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

öyledir inşallah sağol canım

Arkadaşlar benim bugün moralim çok bozuk sabahtan açık kırmızı renginde az olarak leke şeklinde kan gelmeye başladı.Doktoru aradım. Bu kanama normal değil dedi.Çok erken dedi. Belki yerleşme kanamasıdır. Bir kan testi yaptır dedi. ama belirtiler sanki adet kanaması gibi.Henüz koyulaşmadı ve pıhtılar gelmeye başlamadı ancak giderek artıyor gibi. Bir çok hastanede de pazar günü test yapılmıyormuş. bir tane buldum internettende kanama durmazsa gideyim bir test yaptırayım yarın. Sabahta idrar testi yapmıştım. Silikte olsa bir çizgi çıkmıştı. Mutlu olmuştum. ama kanama başlayınca mutluluk falan kalmıyor. Gaye 06 nın durumunu şimdi çok iyi anlıyom. Bu benim birde 5. denemem .

türkiyede degilmisin git bir polikl. kan testi yaptır saat kaç olursa olsun yapıyorlar
kanama devam etmezse korkma birde kokusu adet kokusumu kanın anlarsın

Canım benim bu tarz kanamaları çok duyuyoruz canım hemen olumsuz düşünme ben hamile olma ihtimalinin çok yüksek olduğunu düşünüyorum inşallah öyledir üstelik idrar testindede çıkmış.hiç ihmal etme canım hemen dr.a git.gereken yapılsın canım.psikolojinde çok etkileniyor bu duurmdan lütfen hemen eşini ara git dr.a test yaotır ve lütfen bizede sonucu bildir canım.RABBİM iyi haberlerle gelmeni nasip etsin inşallah.

alihan76 arkadaşım hakkında hayırlsıı olsun inş olumsuz olmaz..test yaptırırsan bizlere de bildirdualarımız seninle

hemen umutsuz olma canım yaa. devlet hastanelerinde acil bölümünde hemen yapıyolar. 1 saate sonuç çıkıyo. uygunsan bi test yaptır ona göre doktorun ilaç falan verir belki....

benim ikiside biti arkadaşım Allahım niyetimizi kabul eylesin Amin

selam kizlar nasilsiniz .?
az once hastaneden aradilar yarindan itibaren fitil kullanacakmisim transeferim haftaya cumartesi yapilcakmis....:26:

yerleşme kanaması diye düşünelim özel poliklinikler hafta sonları test yapıyorlar canım inşallah güzel haberlerini alırız

selam kizlar nasilsiniz .?
az once hastaneden aradilar yarindan itibaren fitil kullanacakmisim transeferim haftaya cumartesi yapilcakmis....:26:

bende iyim sagolasin canim insallah.... ya canim dun gece cok garip bi ruya gordum hala etkisindeyim allah hayirlara getirsin oyle o ruyami dusunup duruyom:26::26::26:
hadi hayırlısı olsun canım nasıl bir rüyaydı hayrolsun inşallah

bende iyim sagolasin canim insallah.... ya canim dun gece cok garip bi ruya gordum hala etkisindeyim allah hayirlara getirsin oyle o ruyami dusunup duruyom:26::26::26:

hayırlara gitsin canım takma fazla. 2. tedavi döneminde bende garip garip rüyalar görüyordum. çoğunluğunda da 1 dişim kucağıma düşüyor yanımdakine bak buda sallanıyor buda düşecek diyordum. rüya tabirlerinde çocuk diye çıkıyordu ama fos çıktı boşalt beynini düşünme hiçbirşey senin sevdiğin mutlu olduğun şeyler yap. dene bak işe yarayacak

hadi hayırlısı olsun canım nasıl bir rüyaydı hayrolsun inşallah

ruyamda tanimadigim bi eve giriyodum yanimda da bir kadin ben odalari dolasirken odanin birinde yerde minderin uzerinde bir bebek goruyorum cansiz bir sekilde yatiyor ben o bebegi kucagima aliyodum bebegi kucagima aldigim andan itibaren bebek canlanmaya kimildamaya basliyor sonra gozlerini aciyor bana bakiyordu hepsi bir anda oldu bebek sonra buyuyor ben onu yikiyodum sonrasini hatirlamiyorum..... hayirdir insallah:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…