2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

canım herşey allahtan ben 2 rekat namaz kıldım başladım inanaçla da devaam ediyorum

canım inşallah ilk hamişimiz sen olinşallah uğur getir allah yardımcın olsun hangi merkez senin

Son düzenleme:

canım ben bilmiyorum sen sor doktoruna bizede haber verirsin evet ya artık televizyon seyrtemek bile gelmiyo bazen her yerbebek zaten anneler gününü zor atlattım bide bugün arkadaşım hamleydi onun kesesi oluşmuş bebeği oluşmamış bide ona üzüldüm

canım inşallah hayırlısıyla başlarsın tedavine ben 1.5 senelik evliyim bana hiç aşılama yapılmadı direk tüp bbek yapıldı oda malesf negatif kadın faktörü demişsin biraz anlatırmısın bende aynı benim çikolata kisti var adetlerim çok düzensi ilaçla oluyorum çoğu zaman yaş 27

BENDE HAZİran 20 ama benim durum değişyor bazen

Merhaba Kızlar...
Bişi sorucam daha önce tecrübesi olan arkadaşlara..Ben şu anda doğum kontrol hapı kullanıyorum ve bittiği gün randevum var..Sanırım o gün ultrasonla muayene yapılıp iğne başlanacak..Eşim benim gelmeme gerek yok diyor.Yani sormak istediğim sperm alımını ne zaman yapıyorlar.. Onunla gitmesem bi sorun olur mu?Merkezden eşinizle gelin diyen olmadı.Ama ihtiyaç olmadığı için mi yoksa zaten geleceğini düşündükleri için mi bilemedim?

biz iyiz sen topıc sayende hayat buldu bacımmm
saol canım bende iyiyim çok şükür harıl harıl araştırmalar yapıyorum

tecrübeli arkadaşlar mutlaka yardımcı olacaklardır fakat sperm yumurtayla aynı gün toplanıyor bazen sayı çok az olunca ara ara alınıp donduruluyor diye biliyorum.

ilacın ne zaman bitecek tabloya ekleyeyim son durumunu.

leblebişekeri canım testler yaptırmışmıydın kromozon genetik testler

deramother ben diger bölüme yazdım ya ımsı yönetmini okursun tatlım erkek infert.bölümünde

evet canım ilk gebelik kaybından sonra bütün testler yapıldı. pıhtılaşma, kromozomlar, protein c falan filan. 16 tüp kan vermiştim bir günde. çok şükür birşey çıkmadı.

canım pko liyim. yani yumurtlama problemim var benim de adetlerim çok düzensiz. arada kafasına göre düzeliyo sonra tekrar bozuluyo. klomene falan çok fazla yanıt vermedim. puregon iğneyle anca 2 şer yumurta oluştu. 26 yaşındayım. tüp bebek denemesinden çok korkuyorum canım ben de. ilk olacak. inşallah hepimizin son olur.

inşallah canım ama korkacak bişey yok ki sadece yorucu bi süreç ama bi bakmışşsın olmuş bitmiş ne demişler korkunun ecele faydası yok sonunda hamiş olacaz kız

dear ankarada mı yaptıracaksın canım

leblebişekeri hiç korkma inan o kadar güzel süreç ki hele o yumurtayı transfer ettikleri an bebeginle düşünsene muhteşem ya eşleride alıyorlar özelde istek üzerine çok güzel duygu

istanbul
eşleride alıyorlar demek ne güzeldir kimbilir.eşim girmek istermi ki acaba:44:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…