aslında ben de başlamak istiyorum ama incelilkleri nedir bilmiyorum.yani dilek namazı kıl öyle başla diyenler var,cuma akşamı başla diyenler var..işin açıkcası daha önce bir başka sıkıntım için okudum çok da ayrıntısını bilmeden,daha duam bitmeden sıkıntıyı savdık başımızdan allah ın izniyle....bende o yüzden etkisi büyük...tedavinin tam can alıcı noktasına gelmeden başlasam çok iyi olur...:26:
slmm..cıkolata kıstı ıcın pek amelıyat tavsıye edılmıyo.yumurtalıklar zarar gormesın dıe.aynı problem bendede vardı.lucrınle tedavıye basladık.yumurta rezervım azdı.tek yumurta toplandı.4hucreye bolundu.transfer edıldı.bugun 5.gunum bakalım ne sonuc cıkacak.bu arada yasım 37.
|İsim |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|İnş.
1 | castamo |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Beklenen regl 20 Haz.|
2|ewest |Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |
3| biricik38 |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|
4|zmym |???????? |||||
5| ozlmozcn |Haziran |||| |
6|avci82 |Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek||
7| DearMother |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|
8|psikolog1707|Haziran |||| |
9| ebrudur |Haziran |||| |
10|asgok |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek| |
11| kareka |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|
12|Nısan |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek||
13| nazayşe|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||
14|seminya |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil||
15|giz1978|Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Beklenen regl 3 Haz |
16|tulayss|Haz-Tem|Erkek|3.Deneme|||
17|neme|Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem||
18|leblebisekeri|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem||
19|realite34|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi||
ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
sayfa bayaa ılerlemıs canlar ya...ben de bugunu doya doya esımle gecırdım butun dızılerde 1 hamıle cıkıyo cıldırdık ya :d merkeze gıdıcem yarın yada oburgun bakalım ne dıyecekler soracagım seyler var.
1-ımsı dıye bı yontem uygulanıyomus bazı merkezlerde sperm 6000-8000 kat buyutuluyomus anomalılıkler tespıt edılıp ona gore sperm secılıyomus bazılarının kafasında su olabılıyomus falan
2-embrıyoyu transfer etmeden once zarını traşlıyolarmıs cok daha cabuk tutunuyomus
3-anne rahımınden parca alarak embrıyoyu onun ıcınde buyutuyolarmıs rahımı tanıması ıcın
tum bunları soracagım bakalım ne dıyecekler...sızın de bılgınız vara bana yazar mısınız lutfen optum hepınızı....
canım inşallah hayırlısıyla başlarsın tedavine ben 1.5 senelik evliyim bana hiç aşılama yapılmadı direk tüp bbek yapıldı oda malesf negatif kadın faktörü demişsin biraz anlatırmısın bende aynı benim çikolata kisti var adetlerim çok düzensi ilaçla oluyorum çoğu zaman yaş 27selam kızlar listemiz hayırlı olsun. Biz de başarısız son aşılamadan sonra tüp bebek düşünüyoruz artık ama çok korkuyorum. Nasıl yenerim bilmiyorum. Kısaca kendimi anlatayım. 5 yıllık evliyim. 3 yıldır tedavideyiz. 3 aşılama geçirdim. Ilki başarılıydı ama nasip değilmiş. Geçen yıl. 10 haftalıkken kalbi durduğu için kaybettik yavrumuzu. Nisan başında işten ayrıldım ve sakin kafayla son kez aşılama denedim. Döllenme oldu ama tutunamadı meleğim. şimdi başvuru yaptığım birkaç şirketten mülakat için arandım. Her mülakatta ilk sordukları şey çocuğunuz var mı. çok iyi bir firmayı da kaybettim bu sebeple. Bahaneleri ise bize faydalı olacağınız zamanlarda doğum izni kullanma ihtimaliniz var diyolar ve çıldırıyorum. Neyse eğer işe başlamazsam haziran ayında start vericez rabbimin izniyle. Bilgilerimi de yazayım beni de ekleyin. Kadın faktörü ilk tüp bebek denemesi ve kadıköy acıbadem. Hakkımızda hayırlısı olsun.
biz iyiz sen topıc sayende hayat buldu bacımmmgünaydın haziran -temmuz ayının güzel anne adayları.nasılsınız?
arkadaşlar haziranda hepimizin başlaması süper ya daha güzel cevaplar almış oluruz ben haziranın 3 gibi gidecegim çünkü adet bşlangıcım aklınızda olsunda adet bittikten sonra gitmeyin 1 ay daha ertelenir belkide ben bu ayın sonu giderim 3 de de başlarım benimki devlet has. olacgı için
bende aranıza yeni katıldım.inş haziranda ilk defa tüp bebek yaptırıcam.
biz iyiz sen topıc sayende hayat buldu bacımmm
tecrübeli arkadaşlar mutlaka yardımcı olacaklardır fakat sperm yumurtayla aynı gün toplanıyor bazen sayı çok az olunca ara ara alınıp donduruluyor diye biliyorum.Merhaba Kızlar...
Bişi sorucam daha önce tecrübesi olan arkadaşlara..Ben şu anda doğum kontrol hapı kullanıyorum ve bittiği gün randevum var..Sanırım o gün ultrasonla muayene yapılıp iğne başlanacak..Eşim benim gelmeme gerek yok diyor.Yani sormak istediğim sperm alımını ne zaman yapıyorlar.. Onunla gitmesem bi sorun olur mu?Merkezden eşinizle gelin diyen olmadı.Ama ihtiyaç olmadığı için mi yoksa zaten geleceğini düşündükleri için mi bilemedim?
leblebişekeri canım testler yaptırmışmıydın kromozon genetik testler
deramother ben diger bölüme yazdım ya ımsı yönetmini okursun tatlım erkek infert.bölümünde
canım inşallah hayırlısıyla başlarsın tedavine ben 1.5 senelik evliyim bana hiç aşılama yapılmadı direk tüp bbek yapıldı oda malesf negatif kadın faktörü demişsin biraz anlatırmısın bende aynı benim çikolata kisti var adetlerim çok düzensi ilaçla oluyorum çoğu zaman yaş 27
canım pko liyim. yani yumurtlama problemim var benim de adetlerim çok düzensiz. arada kafasına göre düzeliyo sonra tekrar bozuluyo. klomene falan çok fazla yanıt vermedim. puregon iğneyle anca 2 şer yumurta oluştu. 26 yaşındayım. tüp bebek denemesinden çok korkuyorum canım ben de. ilk olacak. inşallah hepimizin son olur.
canım eşimle gidip görüşeceğiz ama aklımda 2 yer var umut-memorial .dear mother sen hala karar veremedin mi merkeze
dear ankarada mı yaptıracaksın canım
leblebişekeri hiç korkma inan o kadar güzel süreç ki hele o yumurtayı transfer ettikleri an bebeginle düşünsene muhteşem ya eşleride alıyorlar özelde istek üzerine çok güzel duygu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?