selam kizlar nasilsiniz .?
az once hastaneden aradilar yarindan itibaren fitil kullanacakmisim transeferim haftaya cumartesi yapilcakmis....:26:
Arkadaşlar ben transfer sonrası nete girilmemesi taraftarıyım.siizin bu konudaki görüşleriniz nedir?
Arkadaşlar ben transfer sonrası nete girilmemesi taraftarıyım.siizin bu konudaki görüşleriniz nedir?
ruyamda tanimadigim bi eve giriyodum yanimda da bir kadin ben odalari dolasirken odanin birinde yerde minderin uzerinde bir bebek goruyorum cansiz bir sekilde yatiyor ben o bebegi kucagima aliyodum bebegi kucagima aldigim andan itibaren bebek canlanmaya kimildamaya basliyor sonra gozlerini aciyor bana bakiyordu hepsi bir anda oldu bebek sonra buyuyor ben onu yikiyodum sonrasini hatirlamiyorum..... hayirdir insallah:18:
bebek geliyor bebekkkkruyamda tanimadigim bi eve giriyodum yanimda da bir kadin ben odalari dolasirken odanin birinde yerde minderin uzerinde bir bebek goruyorum cansiz bir sekilde yatiyor ben o bebegi kucagima aliyodum bebegi kucagima aldigim andan itibaren bebek canlanmaya kimildamaya basliyor sonra gozlerini aciyor bana bakiyordu hepsi bir anda oldu bebek sonra buyuyor ben onu yikiyodum sonrasini hatirlamiyorum..... hayirdir insallah:18:
tümden değil ama kısıtlamak gerekiyor sanırım böyle saatlerce bilgisayar başında durmamak lazım.. gerçi en doğrusu doktora sormak ben kendi adıma sizleri yoklamadan duramam
bebek geliyor bebekkkkmaaşallah
ben radyasyondan ziyade psikolojimi etkilememk için bir süre azaltacağım. en azından ilk 1 hafta uzak durmaya çalışacağım ama mutlaka ki her gün girip sizden güzel haberleri alacağım ama kısa sürede olacak bu.Zaten benim tedavim çoğunuzdan sonra olacağı için çoktan hamile haberlerinizi almış olacağım
transfer aşamasına gelelimde inşallahhhh.
Arkadaşlar benim bugün moralim çok bozuk sabahtan açık kırmızı renginde az olarak leke şeklinde kan gelmeye başladı.Doktoru aradım. Bu kanama normal değil dedi.Çok erken dedi. Belki yerleşme kanamasıdır. Bir kan testi yaptır dedi. ama belirtiler sanki adet kanaması gibi.Henüz koyulaşmadı ve pıhtılar gelmeye başlamadı ancak giderek artıyor gibi. Bir çok hastanede de pazar günü test yapılmıyormuş. bir tane buldum internettende kanama durmazsa gideyim bir test yaptırayım yarın. Sabahta idrar testi yapmıştım. Silikte olsa bir çizgi çıkmıştı. Mutlu olmuştum. ama kanama başlayınca mutluluk falan kalmıyor. Gaye 06 nın durumunu şimdi çok iyi anlıyom. Bu benim birde 5. denemem .
amin canım .ben eşimin 15 gün sonra yaptıracağı testi bekliyorum sonucuna göre ya haziran yada temmuzda tedavi olacak.sperm değerimiz çok düşük iyileşme olduysa haziran olmadıysa ilaçlara devam edip yükselmesini bekleyeceğiz.bakalım hayırlısı.allahim hepimizin yuzunu guldurur insallah....sen nezman basliyosun canim??
amin canım .ben eşimin 15 gün sonra yaptıracağı testi bekliyorum sonucuna göre ya haziran yada temmuzda tedavi olacak.sperm değerimiz çok düşük iyileşme olduysa haziran olmadıysa ilaçlara devam edip yükselmesini bekleyeceğiz.bakalım hayırlısı.
Buraya girip günlük durumumuzu yazmaktan bahsetmiyorum forumları okumak ve uzun süre kalmaktan bahsediyorum .şahsen ben çok araştırıyorum duyduğum herşeyi ve araştırırkende olumsuzluklar çıkıyor karşıma buda psikolojik durumumu çok etkiliyor.
hayirlisi olsun canim. esine keci boynuzu, kuru incir yedir sperm sayisini artirdigini duymusdum...insallah ise yarar canim
benim eşimde bir problem yok ben de yapsam mı kimileri daha iyi olur diyo ama zararı olur mu ki
sana katılıyorum canım ben şimdiden olumsuzluğa kapılıyorum o zaman daha kötü olurum diye düşünüyorum ama burda olmak da beni mutlu ediyo bilmiyorum o zaman ki psikolojim ne olur
saol cnm inş.ilaç kullanıyoruz canım multivitamin.birde keçiboynuzu pekmezi yiyor ama çok gönülsüz midesine iyi gelmedihayirlisi olsun canim. esine keci boynuzu, kuru incir yedir sperm sayisini artirdigini duymusdum...insallah ise yarar canim
evet o zaman bir gelsinde hayırlısı ilesana katılıyorum canım ben şimdiden olumsuzluğa kapılıyorum o zaman daha kötü olurum diye düşünüyorum ama burda olmak da beni mutlu ediyo bilmiyorum o zaman ki psikolojim ne olur
hiç bir zararı olmaz sağlıklı besşenmek zaten ilaç değil sonuçtabenim eşimde bir problem yok ben de yapsam mı kimileri daha iyi olur diyo ama zararı olur mu ki
o zaman bende yiyeyimkızlar keçiboynuzunu sizde yiyebilirsiniz. keçiboynuzu pekmezi çok güzel kan yapıyormuş ve yumurta kalitesini yükseltiyormuş..
bende öyleyim duygularımı hep çok yoğun yaşıyorum ne yazıkki sevincimide hüznümüde kaygılarımıda o yüzden tedavi süresinde olabildiğince dikkat etmem gerekiyor.canımm şimdiden olumsuzluğa kapılırsan tedaviye başladığında tahammül sınırı olmuyor çok yıpranırsın kendimden biliyorum..
bende cazibe'me gideyim arada bakarım:82:kizlar dizi basladi ben cikiyorum bitince gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?