2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

Buraya girip günlük durumumuzu yazmaktan bahsetmiyorum forumları okumak ve uzun süre kalmaktan bahsediyorum .şahsen ben çok araştırıyorum duyduğum herşeyi ve araştırırkende olumsuzluklar çıkıyor karşıma buda psikolojik durumumu çok etkiliyor.

Arkadaşlar ben transfer sonrası nete girilmemesi taraftarıyım.siizin bu konudaki görüşleriniz nedir?

tümden değil ama kısıtlamak gerekiyor sanırım böyle saatlerce bilgisayar başında durmamak lazım.. gerçi en doğrusu doktora sormak ben kendi adıma sizleri yoklamadan duramam

güzel rüya aslında. hayırlara gitsin canım..

bebek geliyor bebekkkkmaaşallah

tümden değil ama kısıtlamak gerekiyor sanırım böyle saatlerce bilgisayar başında durmamak lazım.. gerçi en doğrusu doktora sormak ben kendi adıma sizleri yoklamadan duramam

ben radyasyondan ziyade psikolojimi etkilememk için bir süre azaltacağım. en azından ilk 1 hafta uzak durmaya çalışacağım ama mutlaka ki her gün girip sizden güzel haberleri alacağım ama kısa sürede olacak bu.Zaten benim tedavim çoğunuzdan sonra olacağı için çoktan hamile haberlerinizi almış olacağım

transfer aşamasına gelelimde inşallahhhh.

allahim hepimizin yuzunu guldurur insallah....sen nezman basliyosun canim??

canım inşallah herşey yolundadır

allahim hepimizin yuzunu guldurur insallah....sen nezman basliyosun canim??
amin canım .ben eşimin 15 gün sonra yaptıracağı testi bekliyorum sonucuna göre ya haziran yada temmuzda tedavi olacak.sperm değerimiz çok düşük iyileşme olduysa haziran olmadıysa ilaçlara devam edip yükselmesini bekleyeceğiz.bakalım hayırlısı.

hayirlisi olsun canim. esine keci boynuzu, kuru incir yedir sperm sayisini artirdigini duymusdum...insallah ise yarar canim

sana katılıyorum canım ben şimdiden olumsuzluğa kapılıyorum o zaman daha kötü olurum diye düşünüyorum ama burda olmak da beni mutlu ediyo bilmiyorum o zaman ki psikolojim ne olur

benim eşimde bir problem yok ben de yapsam mı kimileri daha iyi olur diyo ama zararı olur mu ki

benim bildigim hic bi zarari olmaz hatta sende yesen cok iyi olur zaten transferden sonra kabizlik olmamasi icin kuru incir kuru kayisi falan yenliyo bi zarari olmaz korkma bence....

kızlar keçiboynuzunu sizde yiyebilirsiniz. keçiboynuzu pekmezi çok güzel kan yapıyormuş ve yumurta kalitesini yükseltiyormuş..

sana katılıyorum canım ben şimdiden olumsuzluğa kapılıyorum o zaman daha kötü olurum diye düşünüyorum ama burda olmak da beni mutlu ediyo bilmiyorum o zaman ki psikolojim ne olur

canımm şimdiden olumsuzluğa kapılırsan tedaviye başladığında tahammül sınırı olmuyor çok yıpranırsın kendimden biliyorum..

hayirlisi olsun canim. esine keci boynuzu, kuru incir yedir sperm sayisini artirdigini duymusdum...insallah ise yarar canim
saol cnm inş.ilaç kullanıyoruz canım multivitamin.birde keçiboynuzu pekmezi yiyor ama çok gönülsüz midesine iyi gelmedi

evet o zaman bir gelsinde hayırlısı ile
benim eşimde bir problem yok ben de yapsam mı kimileri daha iyi olur diyo ama zararı olur mu ki
hiç bir zararı olmaz sağlıklı besşenmek zaten ilaç değil sonuçta

kızlar keçiboynuzunu sizde yiyebilirsiniz. keçiboynuzu pekmezi çok güzel kan yapıyormuş ve yumurta kalitesini yükseltiyormuş..
o zaman bende yiyeyim

canımm şimdiden olumsuzluğa kapılırsan tedaviye başladığında tahammül sınırı olmuyor çok yıpranırsın kendimden biliyorum..
bende öyleyim duygularımı hep çok yoğun yaşıyorum ne yazıkki sevincimide hüznümüde kaygılarımıda o yüzden tedavi süresinde olabildiğince dikkat etmem gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…