burası istanbul yeditepe kullan tepetepe yahşi cazibe oğoooooooobu akşam dizimi var
bende öyleyim duygularımı hep çok yoğun yaşıyorum ne yazıkki sevincimide hüznümüde kaygılarımıda o yüzden tedavi süresinde olabildiğince dikkat etmem gerekiyor.
evet canım benimde başarabilirsem niyetim öyle.kimsenin tedavisiyle kıyaslamamak laızm aynı şartlar bile olsa mutlaka farklı olacaktır süreç.ben en çok bu kıyaslamayı yapmaktan korkuyorum.bende öyleyimdir kimselere birşey söylemem ama fırtınalar kopar içimde. çok araştırma yapma canım. ben ilkinde internetten araştırıp doktorumun hiçbirşey söylememsine rağmen yumurtaların boş çıkmasına taktım 6 yumurtanın 5 i boş çıktı. 2.de bölünmeye taktım döllenen yumurtam bölünmedi. o yüzden oluruna bırakmak lazım ne kadar araştırırsan o kadar kafa karışıyor ve neden korkarsam o başıma geliyor. Allah büyük. bu sefer hiçbirşey araştırmayacam. relax takılmak istiyorum
aynen canım katılıyorum sana..evet canım benimde başarabilirsem niyetim öyle.kimsenin tedavisiyle kıyaslamamak laızm aynı şartlar bile olsa mutlaka farklı olacaktır süreç.ben en çok bu kıyaslamayı yapmaktan korkuyorum.
iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız[/QUOTE
iyi akşamlar hoşgeldin.. sağol sen nasılsın?
Ben de geldim, iyi geceler arkadaşlar...
Buraya girip günlük durumumuzu yazmaktan bahsetmiyorum forumları okumak ve uzun süre kalmaktan bahsediyorum .şahsen ben çok araştırıyorum duyduğum herşeyi ve araştırırkende olumsuzluklar çıkıyor karşıma buda psikolojik durumumu çok etkiliyor.
canımm şimdiden olumsuzluğa kapılırsan tedaviye başladığında tahammül sınırı olmuyor çok yıpranırsın kendimden biliyorum..
bende öyleyimdir kimselere birşey söylemem ama fırtınalar kopar içimde. çok araştırma yapma canım. ben ilkinde internetten araştırıp doktorumun hiçbirşey söylememsine rağmen yumurtaların boş çıkmasına taktım 6 yumurtanın 5 i boş çıktı. 2.de bölünmeye taktım döllenen yumurtam bölünmedi. o yüzden oluruna bırakmak lazım ne kadar araştırırsan o kadar kafa karışıyor ve neden korkarsam o başıma geliyor. Allah büyük. bu sefer hiçbirşey araştırmayacam. relax takılmak istiyorum
pardon.. bugün kokulu sabunlar aldım kestim kestim bütün gardırop gözlerine hurçlara heryere koydum.. bol buldum yaarada bakıyorum buraya yazan eden yok ondan şeyettim ee nasılsınız neler yaptınız?
iyi geceler kızlar..
bir kaç gündür giremedim,merak içinde kaldım.nasılsınız.
babam kötüydü 2 gündür,hipertansiyon hastası,aynı zamnada beyin damarlarında tıkanıklık var.dün kısmi bir yüz felçi başlamıştı.doktora götürdüm onu.allah şükür şimdi iyi.allahım ama ona sağlık versin.çok üzüldüm,gizli gizli ağladım.allahıma bin şükür toparladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?