2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

bende öyleyim duygularımı hep çok yoğun yaşıyorum ne yazıkki sevincimide hüznümüde kaygılarımıda o yüzden tedavi süresinde olabildiğince dikkat etmem gerekiyor.

bende öyleyimdir kimselere birşey söylemem ama fırtınalar kopar içimde. çok araştırma yapma canım. ben ilkinde internetten araştırıp doktorumun hiçbirşey söylememsine rağmen yumurtaların boş çıkmasına taktım 6 yumurtanın 5 i boş çıktı. 2.de bölünmeye taktım döllenen yumurtam bölünmedi. o yüzden oluruna bırakmak lazım ne kadar araştırırsan o kadar kafa karışıyor ve neden korkarsam o başıma geliyor. Allah büyük. bu sefer hiçbirşey araştırmayacam. relax takılmak istiyorum

evet canım benimde başarabilirsem niyetim öyle.kimsenin tedavisiyle kıyaslamamak laızm aynı şartlar bile olsa mutlaka farklı olacaktır süreç.ben en çok bu kıyaslamayı yapmaktan korkuyorum.

evet canım benimde başarabilirsem niyetim öyle.kimsenin tedavisiyle kıyaslamamak laızm aynı şartlar bile olsa mutlaka farklı olacaktır süreç.ben en çok bu kıyaslamayı yapmaktan korkuyorum.

aynen canım katılıyorum sana..

iyi akşamlar arkadaşlar nasılsınız[/QUOTE

iyi akşamlar hoşgeldin.. sağol sen nasılsın?

pardon.. bugün kokulu sabunlar aldım kestim kestim bütün gardırop gözlerine hurçlara heryere koydum.. bol buldum ya arada bakıyorum buraya yazan eden yok ondan şeyettim ee nasılsınız neler yaptınız?

ay canım yaaa düşünmekten sıyırıcaz artık herhalde. yani bence ne kadar sakınılırsa o kadar olumsuzluklar oluyo. gebeliğin başından sonuna kadar internet başında çalışmak zorunda kalanlar var ve buna tedavi görenler dahil. tabii herkes nasıl rahat edecekse kendini nasıl iyi hissedekse öyle davransın. benim fikrim o kadar üstüne titremeyelim.

canımm şimdiden olumsuzluğa kapılırsan tedaviye başladığında tahammül sınırı olmuyor çok yıpranırsın kendimden biliyorum..

ne yalan söyliyim ben şu durumda bile sadece sizinle yazışıyorum. başka topiklere falan girmiyorum. bana yetiyo. hem moral hem vakit geçirmk için mükemmelsiniz. toplam yarımsaat-45 dk. falan kalıyorumdur nette. tabii abartmamak lazım ama çok ta kısıtlamamak en iyisi....

valla çok haklısın. ilk bebeğimi kaybettiğimde ablam birşeylerden bahsediyo. ben şak diye söylüyorum. başka birşey soruyo cevap veriyorum. her an nette araştırıyodum. tahlil sonuçlarını bile doktora göstermeden önce bi didiklemişliğim var. sonunda ablam çok kızdı bana herşeyi bilmek zorunda mısın diye. kafanı hep bunlarla doldurursan altından kalkamazsın. hakkaten boğuluyodum artık. ya şöyle olursa ya böyle olursa. şimdi rahatım. gün içinde nete sadece sizden haber almak için giriyorum. onun dışında kendime uğraşacak birşeyler arıyorum.

pardon.. bugün kokulu sabunlar aldım kestim kestim bütün gardırop gözlerine hurçlara heryere koydum.. bol buldum ya arada bakıyorum buraya yazan eden yok ondan şeyettim ee nasılsınız neler yaptınız?

aaa kokulu sabunların uzun süreli etkisi oluyo mu. ben bi rafa koydum sadece burnuna sokmayınca kokusunu alamıyosun. küçük parçalar halinde açık mı bırakıyosun......

bazen bilmemek en güzeli birde bilmiyorum banamı denk geliyor ya şöyle olursa ne yaparım diyorum ve başıma geliyor o yüzden olumsuz hiçbirşey düşünmemeye karar verdim. ben internette fazla takılıyorum ama araştırma yapmıyorum artık alışveriş siteleri yemek tarifleri vesaire sadece canım normalde kokulu sabunların kokusu açılınca kısa sürede gidiyor bu sefer A101 de buldum naturel diyor kokusuda baya bir kalıcı 5 e böldüm 1 tanesini. heryere koydum çok severim fresh kokuları. düşün keserken kimisi çok küçük bölündü mutfakda camın kenarına koydum mutfak mis gibi kokuyor.

iyi geceler kızlar..
bir kaç gündür giremedim,merak içinde kaldım.nasılsınız.
babam kötüydü 2 gündür,hipertansiyon hastası,aynı zamnada beyin damarlarında tıkanıklık var.dün kısmi bir yüz felçi başlamıştı.doktora götürdüm onu.allah şükür şimdi iyi.allahım ama ona sağlık versin.çok üzüldüm,gizli gizli ağladım.allahıma bin şükür toparladı.

kızlar ilk evlendiğmde 1-2 ay sonra çok kanamam olmaya başlamıştı benimde neyse dr gittik basit endimetrium diye bişey çıktı biopsi sonrası tahliler elimde hergün bi o raya bakıyom etten bi buraya kafayı yemeye başlamıştım.sonra diğer herşeyi araştırmaya başladım.biğün öksürürken kırmızı bişey geldi bogazımdan hemen nete koştum dikkatli olun akciğer kanseri olabilirsiniz filan yazıyo delirdim tabi yine akşam eşim geldi ben akciğer kanseri olabilirim neden diyo adamcagız da şaşırdı işte böyle böyle anlattım onada 1 haftaya kalmadı eşim interneti kapattırdı.sonra rahatladık.ilk tüp bebek denemesinden az bi zaman önce tekrar baglattık interneti ama bu sefer iyi oldu çünkü neyi nasıl yapmam gerektiğini daha iyi anladım tüp bebek merkezlerini araştırdım.şimdi,de bi tek bu topiğe giriyorum bide facebook çok karıştırmadıgımız sürece bi sorun yok bencede

geçmiş olsun cnm. allah acil şifa versin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…