bende bırakamadım sigarayı yani tedavi sonrası yeniden başladım ama yine azaltmaya geçtim. ben zayıfım kiloda alamıyorum 2. ye 45 le başladım 47 ile bitti ama verdim sanırım yine. sende kilolu değilsin 1.70 boya 57 iyi hatta normalin altında benim boy 1.58 falan
ya ben topik yanlız kalıp korkmasın diye uyumuyorum
demi ama birilerinin sahip çıkması lazım. neme lazım. birileri alır kaçar. sonra biz hamileyimmmmmmm ilanlarını nerden yaparız. allah korusunnnnnn..
ya bu arada kızlar ben de sigara kullanıyorum. söylerken bile utanıyorum. eşim 2010 eylül de bıraktı. şimdi bana çok kızıyo. bırakmak istiyorum çok denedim ama neden bilmiyorum. kendime hakim olamıyorum. birkaç gün etkilenmiyorum. unuttum diyorum. sonra birşey oluyo. kendimi kaybedip paket alıyorum ve başlamış oluyorum. ne yapıcam bilmiyorum. kesin ve kesin bırakmam lazım.......
tülayss yani sen ne zaman bırakıcaksın? benim arkadaşım transfer günü bıraktım filan dedi ona 3 embriyo kondu yasa yoktu tabi o zaman 3ü de tuttu biri düştü ikizleri var şimdi.dr umda günde 1-2 den bişey olmaz demişti bana aşılama zamanı.ama tedbiride bırakmamak lazım zaten yasa vurdu bize.
leblebisekeri cnm bencede yanlız bırakma sen bizi.benim eşim gündüz 1 de bi gider işe gece 12 de gelir gece gelincede otururuzsag olsun sever oturmayıda gece bende burdayım hep en azından ben korkmıyım.
tülayss yani sen ne zaman bırakıcaksın? benim arkadaşım transfer günü bıraktım filan dedi ona 3 embriyo kondu yasa yoktu tabi o zaman 3ü de tuttu biri düştü ikizleri var şimdi.dr umda günde 1-2 den bişey olmaz demişti bana aşılama zamanı.ama tedbiride bırakmamak lazım zaten yasa vurdu bize.
leblebisekeri cnm bencede yanlız bırakma sen bizi.benim eşim gündüz 1 de bi gider işe gece 12 de gelir gece gelincede otururuzsag olsun sever oturmayıda gece bende burdayım hep en azından ben korkmıyım.
demi ama birilerinin sahip çıkması lazım. neme lazım. birileri alır kaçar. sonra biz hamileyimmmmmmm ilanlarını nerden yaparız. allah korusunnnnnn..
ya bu arada kızlar ben de sigara kullanıyorum. söylerken bile utanıyorum. eşim 2010 eylül de bıraktı. şimdi bana çok kızıyo. bırakmak istiyorum çok denedim ama neden bilmiyorum. kendime hakim olamıyorum. birkaç gün etkilenmiyorum. unuttum diyorum. sonra birşey oluyo. kendimi kaybedip paket alıyorum ve başlamış oluyorum. ne yapıcam bilmiyorum. kesin ve kesin bırakmam lazım.......
en önemlisi beyinde bitirmek ve iradeli olmak ama yapabilene. varsa başka bir yöntemi bende bilmek isterim valla.. bu arada sigaranın etkisini biraz olsun azaltmak için bol bol c vitamini almak lazımmış.. ben bir garibim bütün kış mandalina portakal yemedim şimdi yiyorum
cnm ben paket almıyorum.paket alınca içiyorum çünkü elim durmadan gidiyo pakete.eşimde içmiyo.sadece annemlere gidince 1-2 içiyorum o kadar.onlarada gitmediysem hiç içmiyorum.ilk tedavide öyle bırakmıştım.yada baketim orda duruyo gittikçe 1-2 içiyorum.elinin altında bulunmasın.paket almayı bırak bence.
ya ne güzel evde sizden başka içen yok bizdede aynı olsa çok çabuk bırakırım da ben eşimi geçtim benim kayınvalidem çok içer her 20 dk da bir gibi birşey düşünün işte 2. reklamda kesin içer o içtikçe kokusu bana gelir yanlış yapıyorum ama pasif içici olacağıma bende içerim diyorum ve içiyorum
canım aslında tedaviye başlamadan en az 2 ay öncesinden bırakmak gerekiyormuş. benim doktorum bana kıyak geçti günde 4 tanecanım ben bu sefer raporlu yaptırmıyorum o yüzden embriyo gelişirse düzgün 2 tane koyacak yani 2. denemede olsaydı 2 tane koyacaktı..
merhaba ben inanılmaz tiryakiydim tedavi sırasında bırakmadım zaten çok stresli bir zaman geçirdim birde sigaradan dolayı kötü olmak istemedim ama transfer günü ne olduysa bırakıcam dedim ve bıraktım şimdi eşim içerken bazen alıyorum onun elinden zaten tadını alamıyorum ve vicdan azabı beni çok etkiliyor o açıdan hangi aşamadasın bilmiyorum ama transferden sonra zaten içmezsin zannetmiyorum üzülme bırakırsın evde içen biri olmayınca daha kolay olur
valla farketmiyo hayatım yaa. eşim içerken onu bahane ediyomuşum. sen içmesen ben de bu kadar aramam diyodum. 6 ayı geçti o bırakalı ben de tıkkkkk yokk..
orda haklısın gerçekten. tam olarak irade meselesi aslında yoksa vücut o kadar istemiyor aslında bir alışkanlık var işte sevindim iç üzüldüm iç
sağol canım sen nasılsın?iyi geceler arkadaslar walla bi gun girmedim kac sayfa olmus okuyamadim hepsini nasilsiniz iyisinizdir umarim:80:
hahaha aynen öyle (sevindim iç, üzüldüm iç.) sevdim ben bu lafıı...
kızlar ben kaçıyorum. sabah erken uyanıyorum artık. gece uykum gelsin diye. hazır bünye alışmışken şaşıtmıyım tekrar.
bu arada korkmayın diye tarlalara konan korkuluklardan koyuyorum kimse giremez sınırlarımıza. siz huzurla yazışın dertleşin.
tedaviye başlamak için adetimi bekliyorum canım.. inşallah valla yüreklendim. inşallah dediğin gibi olur. yoksa vicdan azabından ölücemmmmmmm.........:44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?