2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

tülayss yani sen ne zaman bırakıcaksın? benim arkadaşım transfer günü bıraktım filan dedi ona 3 embriyo kondu yasa yoktu tabi o zaman 3ü de tuttu biri düştü ikizleri var şimdi.dr umda günde 1-2 den bişey olmaz demişti bana aşılama zamanı.ama tedbiride bırakmamak lazım zaten yasa vurdu bize.

leblebisekeri cnm bencede yanlız bırakma sen bizi.benim eşim gündüz 1 de bi gider işe gece 12 de gelir gece gelincede otururuzsag olsun sever oturmayıda gece bende burdayım hep en azından ben korkmıyım.

en önemlisi beyinde bitirmek ve iradeli olmak ama yapabilene. varsa başka bir yöntemi bende bilmek isterim valla.. bu arada sigaranın etkisini biraz olsun azaltmak için bol bol c vitamini almak lazımmış.. ben bir garibim bütün kış mandalina portakal yemedim şimdi yiyorum

tamam kızlar cesur yürek arkadaşınız burda korkmayın. ama bi tıkırtı gelirse en arkadan ben gelirim ona göre.
ilk evlendiğimiz zamanlar eşim köşe bucak saklanıp beni korkutuyodu doğal olarak ben çığlık atınca karşılıklı bağırıyoduk. oda benim çığlığımdan korkuyomuş. şimdi yapmıyo allahtan. konuyla alakasız ama aklıma geldi.

Kızlar bu sigara işini bu yolda kesinlikle bitirmeniz lazım. benim bir arkadaşımın doktoru, eğer sigara içmeye devam edeceksen hiç bana gelme, ne sen boşuna uğraş ne de beni uğraştır demişti. ne yapın ne edin sigardan kurtulun acilen..

cnm ben paket almıyorum.paket alınca içiyorum çünkü elim durmadan gidiyo pakete.eşimde içmiyo.sadece annemlere gidince 1-2 içiyorum o kadar.onlarada gitmediysem hiç içmiyorum.ilk tedavide öyle bırakmıştım.yada baketim orda duruyo gittikçe 1-2 içiyorum.elinin altında bulunmasın.paket almayı bırak bence.

aslında 3 günde bir paket içiyorum. ama hiç içmesek daha iyi. el ele verip kurtulalım şu illeten. içtikten sonra vicdan azabı çekiyorum ama işe yaramıyo..

canım aslında tedaviye başlamadan en az 2 ay öncesinden bırakmak gerekiyormuş. benim doktorum bana kıyak geçti günde 4 tane canım ben bu sefer raporlu yaptırmıyorum o yüzden embriyo gelişirse düzgün 2 tane koyacak yani 2. denemede olsaydı 2 tane koyacaktı..

ya ne güzel evde sizden başka içen yok bizdede aynı olsa çok çabuk bırakırım da ben eşimi geçtim benim kayınvalidem çok içer her 20 dk da bir gibi birşey düşünün işte 2. reklamda kesin içer o içtikçe kokusu bana gelir yanlış yapıyorum ama pasif içici olacağıma bende içerim diyorum ve içiyorum

öyle de yakınımda o kadar samimi olduğum kimse yok. otlanmakta istemiyorum. sinirlerim bozuluyo.
ben de paket almadan durabiliyorum. ama aklıma gelince günde en azından 1 tane olsa yetecek. kimseden alamayınca paket alıyorum. paket alınca da cozutuyorum.

merhaba ben inanılmaz tiryakiydim tedavi sırasında bırakmadım zaten çok stresli bir zaman geçirdim birde sigaradan dolayı kötü olmak istemedim ama transfer günü ne olduysa bırakıcam dedim ve bıraktım şimdi eşim içerken bazen alıyorum onun elinden zaten tadını alamıyorum ve vicdan azabı beni çok etkiliyor o açıdan hangi aşamadasın bilmiyorum ama transferden sonra zaten içmezsin zannetmiyorum üzülme bırakırsın evde içen biri olmayınca daha kolay olur

valla farketmiyo hayatım yaa. eşim içerken onu bahane ediyomuşum. sen içmesen ben de bu kadar aramam diyodum. 6 ayı geçti o bırakalı ben de tıkkkkk yokk..

inşallah cnm 2 tane şansı 2 ye katalar tabiyki.benim gittiğim merkezde genelde hastalar siğara içiyor olarak başlıyorlar ama tedavi sırasında bırakıyorlar demişti aynen benimde öyle oldu hele transfer sonrası kokusuna bile tahammül edemiyodum tamam dedim bıraktım ama sonuç hüsran olunca heman yapıştım yine.şimdi yine zor bi süreç başlıyo.acilen bırakmalıyız bencede.

tedaviye başlamak için adetimi bekliyorum canım.. inşallah valla yüreklendim. inşallah dediğin gibi olur. yoksa vicdan azabından ölücemmmmmmm.........:44::44:

valla farketmiyo hayatım yaa. eşim içerken onu bahane ediyomuşum. sen içmesen ben de bu kadar aramam diyodum. 6 ayı geçti o bırakalı ben de tıkkkkk yokk..

orda haklısın gerçekten. tam olarak irade meselesi aslında yoksa vücut o kadar istemiyor aslında bir alışkanlık var işte sevindim iç üzüldüm iç

iyi geceler arkadaslar walla bi gun girmedim kac sayfa olmus okuyamadim hepsini nasilsiniz iyisinizdir umarim:80:

kızlar ben kaçıyorum. sabah erken uyanıyorum artık. gece uykum gelsin diye. hazır bünye alışmışken şaşıtmıyım tekrar.
bu arada korkmayın diye tarlalara konan korkuluklardan koyuyorum kimse giremez sınırlarımıza. siz huzurla yazışın dertleşin.

sanada iyi geceler canım tatlı rüyalar. nerde kzı bu korkuluklar

tedaviye başlamak için adetimi bekliyorum canım.. inşallah valla yüreklendim. inşallah dediğin gibi olur. yoksa vicdan azabından ölücemmmmmmm.........:44::44:

bence bunu takma kafana ama abartmada tabiki ama tedavide en önemlisi moral diyorlarya sigaradan yoksunlukta sinirleri yıpratıyor ben o açıdan denemedim bile ama ama transfer günü dedim bu iş burada biter içinde bir şeyin var olduğunu hissedince çok kolay oluyor güven bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…