iyi geceler kızlar..
bir kaç gündür giremedim,merak içinde kaldım.nasılsınız.
babam kötüydü 2 gündür,hipertansiyon hastası,aynı zamnada beyin damarlarında tıkanıklık var.dün kısmi bir yüz felçi başlamıştı.doktora götürdüm onu.allah şükür şimdi iyi.allahım ama ona sağlık versin.çok üzüldüm,gizli gizli ağladım.allahıma bin şükür toparladı.
ececim,teşekkürler.inşallah atlatacak babacım.kızlar ilk evlendiğmde 1-2 ay sonra çok kanamam olmaya başlamıştı benimde neyse dr gittik basit endimetrium diye bişey çıktı biopsi sonrası tahliler elimde hergün bi o raya bakıyom etten bi buraya kafayı yemeye başlamıştım.sonra diğer herşeyi araştırmaya başladım.biğün öksürürken kırmızı bişey geldi bogazımdan hemen nete koştum dikkatli olun akciğer kanseri olabilirsiniz filan yazıyo delirdim tabi yine akşam eşim geldi ben akciğer kanseri olabilirim neden diyo adamcagız da şaşırdı işte böyle böyle anlattım onada 1 haftaya kalmadı eşim interneti kapattırdı.sonra rahatladık.ilk tüp bebek denemesinden az bi zaman önce tekrar baglattık interneti ama bu sefer iyi oldu çünkü neyi nasıl yapmam gerektiğini daha iyi anladım tüp bebek merkezlerini araştırdım.şimdi,de bi tek bu topiğe giriyorum bide facebook çok karıştırmadıgımız sürece bi sorun yok bencede
allah razı olsun tülaycım.sen nasılsın.anne olacaksın,uykularını bir düzenlesen artık diyorum.her gece her gece:))))))çok geçmiş olsun canım. Allah sağlık sıhhat versin.
ececim,teşekkürler.inşallah atlatacak babacım.
evet,net bizim elimiz ayağımız.ama bazı bilgiler var ki insanın aklını bulandırıyor.fazla kurcalamamak lazım,derin önemsememek lazım.ufacık belirtilere kanıp kanser oldum diyoruz.halbuki tahriş olmuştur kanar,faranjittir kanar..
allah razı olsun tülaycım.sen nasılsın.anne olacaksın,uykularını bir düzenlesen artık diyorum.her gece her gece:))))))
ececik,ben de çok pimpirikliyim.tehlike sezmeyeyim,en olumsuzdan başa sararak alarm vermeye başlar vücudum:)))))keşke kontrol mekanizmamızı hiç kaybedemesek.ben sağlıkçıyım bu arada.embriyoloji dersi dönemlik dersimdi.ilk tedavide dr hemşire,embriyolog yıldı artık benden.napayım,elimde mi?
soruyorum,biliyorum...dr,en sonunda havlu attı.sağlıkçılara tüp bebek yapmak daha zor valla,diye isyan etti adam.yani hem işi bilip hem de pimpirikli oldukça işler daha da zorlaşıyor.
tülaycım,
gündüz çok uyuyorsan gece uykun gelmez.bir de kahve içme artık.hiçbiriniz içmeyin.doktor bana kola,kahve,sigara,alkol hepsini yasakladı.kahve,bitki çayları..ara verin şimdilik.ok?
bazen bilmemek en güzeli birde bilmiyorum banamı denk geliyor ya şöyle olursa ne yaparım diyorum ve başıma geliyor o yüzden olumsuz hiçbirşey düşünmemeye karar verdim. ben internette fazla takılıyorum ama araştırma yapmıyorum artık alışveriş siteleri yemek tarifleri vesaire sadececanım normalde kokulu sabunların kokusu açılınca kısa sürede gidiyor bu sefer A101 de buldum naturel diyor kokusuda baya bir kalıcı 5 e böldüm 1 tanesini. heryere koydum çok severim fresh kokuları. düşün keserken kimisi çok küçük bölündü mutfakda camın kenarına koydum mutfak mis gibi kokuyor.
gündüz 11 e kadar uyuyorumkahveyi içmeden duruyorum ama çay ve kola içmeden duramıyorum maalesef. sen sigara içiyormuydun?
iyi geceler kızlar..
bir kaç gündür giremedim,merak içinde kaldım.nasılsınız.
babam kötüydü 2 gündür,hipertansiyon hastası,aynı zamnada beyin damarlarında tıkanıklık var.dün kısmi bir yüz felçi başlamıştı.doktora götürdüm onu.allah şükür şimdi iyi.allahım ama ona sağlık versin.çok üzüldüm,gizli gizli ağladım.allahıma bin şükür toparladı.
allah razı olsun tülaycım.sen nasılsın.anne olacaksın,uykularını bir düzenlesen artık diyorum.her gece her gece:))))))
ohhhh valla ben koyduğum sabunun kokusunu alamayınca hiçbiri işe yaramıyo sanmıştım. aklımda olsun. ilk fırsatta alayım. ben de çok severim özellikle mavi-mor lavanta kokularını
ececik,ben de çok pimpirikliyim.tehlike sezmeyeyim,en olumsuzdan başa sararak alarm vermeye başlar vücudum:)))))keşke kontrol mekanizmamızı hiç kaybedemesek.ben sağlıkçıyım bu arada.embriyoloji dersi dönemlik dersimdi.ilk tedavide dr hemşire,embriyolog yıldı artık benden.napayım,elimde mi?
soruyorum,biliyorum...dr,en sonunda havlu attı.sağlıkçılara tüp bebek yapmak daha zor valla,diye isyan etti adam.yani hem işi bilip hem de pimpirikli oldukça işler daha da zorlaşıyor.
tülaycım,
gündüz çok uyuyorsan gece uykun gelmez.bir de kahve içme artık.hiçbiriniz içmeyin.doktor bana kola,kahve,sigara,alkol hepsini yasakladı.kahve,bitki çayları..ara verin şimdilik.ok?
bende bırakamadım sigarayı yani tedavi sonrası yeniden başladım ama yine azaltmaya geçtim. ben zayıfım kiloda alamıyorum 2. ye 45 le başladım 47 ile bitti ama verdim sanırım yine. sende kilolu değilsin 1.70 boya 57 iyi hatta normalin altında benim boy 1.58 falancnm bende çay filan içmiyorum asitlide çok nadir ama kahve günde 1 tane içiyorum içmemeye çalışsamda.siğarayıda ilk tedavide bırakmıştım ama şimdi tedavi en azından iğneler başlayana kadar günde 1-2 içiyorum.iğnelere başlamadan bırakıcam ama tamamen.sizler bırakabild,nizmi siğarayı?ilk tedaviye 55 kiloyla başlamıştım 64 le bitti. şimdi 57 yim 1,70 aslında boyum çok fazlada almak istemiyorum.
bak tülaycım thesecret doğru söylüyo. düzenle artık şu uykularını. benimde uykum kaçmasın. nette kimler var be konuşuyolar diye düşünmekten........
bende bırakamadım sigarayı yani tedavi sonrası yeniden başladım ama yine azaltmaya geçtim. ben zayıfım kiloda alamıyorum 2. ye 45 le başladım 47 ile bitti ama verdim sanırım yine. sende kilolu değilsin 1.70 boya 57 iyi hatta normalin altında benim boy 1.58 falan
ya ben topik yanlız kalıp korkmasın diye uyumuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?