2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

40 sayfa geriden okudum,maşallah size.
gaye ve ailhan için meraktayım.bilginiz var mı.son durumları nedir.
ailhan için yerleşme kanaması olduğunu düşünüyorum.%80 hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeee:)))
gaye içinse allahtan umut kesilmez diyorum.düşmeyecekse sımsıkı yapışır,bi yere tutunur,deger hemen artar.allaha dua etsin,hayırlısı dilesin.inşllh

çok geçmiş olsun canım. Allah sağlık sıhhat versin.

ececim,teşekkürler.inşallah atlatacak babacım.
evet,net bizim elimiz ayağımız.ama bazı bilgiler var ki insanın aklını bulandırıyor.fazla kurcalamamak lazım,derin önemsememek lazım.ufacık belirtilere kanıp kanser oldum diyoruz.halbuki tahriş olmuştur kanar,faranjittir kanar..

aynen cnm. tahriş olmuş.bende biraz fazla pipirikliyim herhalde.bekarken pek dr luk işim olmadı evlenince dr dan çıkamz hale geldim.onun bunalımıydı herhalde bendede.ama nelere alıştık zamanla adet gelsede dr gitsem diyorum.

allah razı olsun tülaycım.sen nasılsın.anne olacaksın,uykularını bir düzenlesen artık diyorum.her gece her gece:))))))

sağol canım bende iyiyim. sorma ya gece 3 ten önce uyuyamıyorum iyicene şaştı uyku düzenim. ama azıcık daha böyle gitsin nasıl olsa iğneler başladığında sabah erken kalkmam gerekecek

kızlar ailhandan haber yok yala ya çok merak ediyorum.
inşallah allah güzel haberler getirmeyi nasip eder.

ececik,ben de çok pimpirikliyim.tehlike sezmeyeyim,en olumsuzdan başa sararak alarm vermeye başlar vücudum:)))))keşke kontrol mekanizmamızı hiç kaybedemesek.ben sağlıkçıyım bu arada.embriyoloji dersi dönemlik dersimdi.ilk tedavide dr hemşire,embriyolog yıldı artık benden.napayım,elimde mi?
soruyorum,biliyorum...dr,en sonunda havlu attı.sağlıkçılara tüp bebek yapmak daha zor valla,diye isyan etti adam.yani hem işi bilip hem de pimpirikli oldukça işler daha da zorlaşıyor.
tülaycım,
gündüz çok uyuyorsan gece uykun gelmez.bir de kahve içme artık.hiçbiriniz içmeyin.doktor bana kola,kahve,sigara,alkol hepsini yasakladı.kahve,bitki çayları..ara verin şimdilik.ok?

gündüz 11 e kadar uyuyorum kahveyi içmeden duruyorum ama çay ve kola içmeden duramıyorum maalesef. sen sigara içiyormuydun?

Ben anne olmak istiyorum
Anne olmak bebeğim için telaşlanmak
Onun için her çileye katlanmak istiyorum

Onu istiyorum bebeğimi istiyorum
Mutluluğunu hüznünü paylaşmak

Bana ‘ANNE’ demesini istiyorum

Bu nasıl bir duygu bilmiyorum
Bu şiirle dile getirmek ne acı
Keşke mutlulukla yazabilseydim olan bebeğimi
Müjdeler verebilseydim sizlere
Ama yok işte…
Gelse yüreğime dokunsa benim parçam olsa
Bana umut olsa bana çare olsa
Bir dokunuşuyla hayatımı değiştirse
Bunu bilse ve gelse..
Bebeklerin kokusu nasıldır kim bilir?
Ya da anneciğine nasıl kokar?

Bu dünyadaki cennetimsin bebeğim

Cennetimi istiyorum
Rabbim onu bana ver onu benden esirgeme
Onu bana çok görme..
Hazırladığım boş odam onu bekler durur yıllarca
O gelecek o gelmeli
O gelmese ben gitmeliyim…

(ALINTIDIR)

ohhhh valla ben koyduğum sabunun kokusunu alamayınca hiçbiri işe yaramıyo sanmıştım. aklımda olsun. ilk fırsatta alayım. ben de çok severim özellikle mavi-mor lavanta kokularını

gündüz 11 e kadar uyuyorum kahveyi içmeden duruyorum ama çay ve kola içmeden duramıyorum maalesef. sen sigara içiyormuydun?

cnm bende çay filan içmiyorum asitlide çok nadir ama kahve günde 1 tane içiyorum içmemeye çalışsamda.siğarayıda ilk tedavide bırakmıştım ama şimdi tedavi en azından iğneler başlayana kadar günde 1-2 içiyorum.iğnelere başlamadan bırakıcam ama tamamen.sizler bırakabild,nizmi siğarayı?ilk tedaviye 55 kiloyla başlamıştım 64 le bitti. şimdi 57 yim 1,70 aslında boyum çok fazlada almak istemiyorum.

canım çok geçmiş olsun. rabbim tez zamanda şifa versin inşallah.

ohhhh valla ben koyduğum sabunun kokusunu alamayınca hiçbiri işe yaramıyo sanmıştım. aklımda olsun. ilk fırsatta alayım. ben de çok severim özellikle mavi-mor lavanta kokularını

yarar yarar yaramazmı hiç.. bende çok seviyorum lavantayı ya ben evin böyle mis gibi kokmasını çok ama çok seviyorum.. tütsüleride çok severim heleki sandal ağacını

cnm senin işin daha zor valla.allah senin dr a kolaylık versin.bbenim drlar saglıkçı filan olmadıgım halde bıktılar benim sorularımdan.eşim yeter diyo drun bütün bilğilerini yeniliyosun diyede dalga geçiyo. ama napayım aklımda kalmasın diyorum.

bende bırakamadım sigarayı yani tedavi sonrası yeniden başladım ama yine azaltmaya geçtim. ben zayıfım kiloda alamıyorum 2. ye 45 le başladım 47 ile bitti ama verdim sanırım yine. sende kilolu değilsin 1.70 boya 57 iyi hatta normalin altında benim boy 1.58 falan

bak tülaycım thesecret doğru söylüyo. düzenle artık şu uykularını. benimde uykum kaçmasın. nette kimler var be konuşuyolar diye düşünmekten........

ya ben topik yanlız kalıp korkmasın diye uyumuyorum

pc nin şarsı bitti geçici süreyle sizlerle olamadım kızlar, bir döndüm 3 sayfa olmuş...maşallah size..
The secret çok geçmiş olsun canım, tez zamanda iyice düzelir inşallah baban.
Ben de sürekli net başında olanlardnım maalesef. yaptığım iş bunu gerektiyor. ben ilk tedavilerimde nerdeyse hiç araştırmadım, hiç birşey okumadım. sadece doktora güvendim. yanlış yapmışım diyorum. bu tedavime karar vermeden önce o kadar çok okudum ve araştırdım ki, keşke ilkindende yapsaydım diyorum. tabi olumsuz şeylerde okuyor insan ama onlara takılmıyorum. beni rahatsız etmeye başladığı anda başka şeylerle ilgilenmeye başlıyorum. mesela bu topic bana keyif veriyor. burda olmaktan sizlerle birşeyler paylaşmaktan mutlu oluyorum. onun içinde bu süreçte ve kısmet olursa hamile kalırsam devamındada sizlerle olmaya devam etmeyi planlıyorum.. ay ne çok yazdım . gece gece çenem mi düştü nedir...

demi ama birilerinin sahip çıkması lazım. neme lazım. birileri alır kaçar. sonra biz hamileyimmmmmmm ilanlarını nerden yaparız. allah korusunnnnnn..
ya bu arada kızlar ben de sigara kullanıyorum. söylerken bile utanıyorum. eşim 2010 eylül de bıraktı. şimdi bana çok kızıyo. bırakmak istiyorum çok denedim ama neden bilmiyorum. kendime hakim olamıyorum. birkaç gün etkilenmiyorum. unuttum diyorum. sonra birşey oluyo. kendimi kaybedip paket alıyorum ve başlamış oluyorum. ne yapıcam bilmiyorum. kesin ve kesin bırakmam lazım.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…