2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

Allaha sukur iyiyim...
sigara konusundan bahsetmisiniz bu lazerle kulagina tedavi yapiyorlar ya 1 gunde birakiyorsun sigarayi
benim esim 1,5 yildan fazla oldu birakali cok tanidigim var lazerle birakan:)

canım sen hamilemisin? yani tedavinin sonucu olumlumu?

iyi geceler cnm tatlı rüyalar rüyanda bizleride gör tamammı?:84:

Allaha sukur iyiyim...
sigara konusundan bahsetmisiniz bu lazerle kulagina tedavi yapiyorlar ya 1 gunde birakiyorsun sigarayi
benim esim 1,5 yildan fazla oldu birakali cok tanidigim var lazerle birakan:)

lazerle mi? ne yapılıyorki birde bu işlemden sonra hiç canı istemedi mi sigarayı?

kızlar bende kaçıyorum hepinize iyi geceler tatlı rüyalar yarın görüşürüz artık

lazerle mi? ne yapılıyorki birde bu işlemden sonra hiç canı istemedi mi sigarayı?

yok canim lazeri yaptirdi kapidan cikinca birakmis oldu yaninda biri ictiginde bile hic cani istemiyordu bu tedavi walla 1 saat surmuyordu bile:)
kulaginin belirli noktalarina lazer isigiyla uygulama yapiyorlar pek hissetmiyormussun sinek isirigi gibi filan burda herkes oyle birakiyor

kızlar bende kaçıyorum hepinize iyi geceler tatlı rüyalar yarın görüşürüz artık
sağol canım sanada iyi geceler..

şimdilik öyle keseyi 10 gün sonra görebilecekmişiz o zamana kadar pek inanamıyorum korkuyorum açıkcası öyle bariz bir belirtide olmayınca

oooo hayırlı uğurlu olsun hiç korkma daha minicik herkesde belirti vermezki çok sevindim senin adına. Allahım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah

aaa çok güzelmiş o ben bir araştırayım bakayım irademe sahip olmazsam.. burda herkes böyle bırakıyor demişsin. canım sen nerdesin türkiye desin dimi?

şimdilik öyle keseyi 10 gün sonra görebilecekmişiz o zamana kadar pek inanamıyorum korkuyorum açıkcası öyle bariz bir belirtide olmayınca

hayirli olsun Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.. zaman cabucak gecer keseyi gorursun kalp atislarini dinlersin cinsiyeti renkli ultrasyon derken bideeeeee bakmissinn yavrun kucaginda ay ne guzel:))))

Thesecret babacığına çok geçmiş olsun canım özlettin kendini yoktun .

sigara kullanmıyorum içilen ortamdada kesinlikle duramıyorum .yakın çevremde içen çoktu tütüne sonla hepsi bıraktı kesinlikle tavsiye ediyorum arkadaşlar yakından şahidim bıraktılar.

Sıradaki arkadaşımız tulayss:
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000

ewest:50-okundu
careful:100-okunuyor
leblebisekeri:100-okunuyor
damraaa:100-okunuyor
reailite34:100-okunuyor
dearmother:50-okundu
nazayse:150kundu

Kalan:350

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

Sıradaki arkadaşımız asaletlim:
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000

damraaa:100-okunuyor
ewest:50-okundu
leblebisekeri:100-okundu
dearmother:50-okundu
nazayse:150-okundu

kalan:550

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

Son düzenleme:
aaa çok güzelmiş o ben bir araştırayım bakayım irademe sahip olmazsam.. burda herkes böyle bırakıyor demişsin. canım sen nerdesin türkiye desin dimi?

yok ben hollandadayim ama temmuz agustos gibi turkiyedeyim Allahin izniyle 6 haftaligina gelicez aradan da tupbebegi cikarmak istiyoruz :)

sohbete eşlik edemedim arkadaşlar başım ağrıyor bu akşam.niyeyse

geçmiş olsun canım migren falan mı var? benim yıllardır başım ağrıyordu ve nedense soldan soldan geliyordu.. sol kulağımın dibinden başlayıp kafamın sol bölümüne yayılırdı meğerse 20 lik yaş dişimçok dipten çıkmış sinirlere baskı yapıyormuş çektirdim de kurtuldum Allaha şükür..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…