bence bunu takma kafana ama abartmada tabiki ama tedavide en önemlisi moral diyorlarya sigaradan yoksunlukta sinirleri yıpratıyor ben o açıdan denemedim bile ama ama transfer günü dedim bu iş burada biter içinde bir şeyin var olduğunu hissedince çok kolay oluyor güven bana
kızlar ben kaçıyorum. sabah erken uyanıyorum artık. gece uykum gelsin diye. hazır bünye alışmışken şaşıtmıyım tekrar.
bu arada korkmayın diye tarlalara konan korkuluklardan koyuyorum kimse giremez sınırlarımıza. siz huzurla yazışın dertleşin.
Allaha sukur iyiyim...
sigara konusundan bahsetmisiniz bu lazerle kulagina tedavi yapiyorlar ya 1 gunde birakiyorsun sigarayi
benim esim 1,5 yildan fazla oldu birakali cok tanidigim var lazerle birakan:)
canım sen hamilemisin? yani tedavinin sonucu olumlumu?
lazerle mi? ne yapılıyorki birde bu işlemden sonra hiç canı istemedi mi sigarayı?
kızlar bende kaçıyorum hepinize iyi geceler tatlı rüyalar yarın görüşürüz artık
sağol canım sanada iyi geceler..kızlar bende kaçıyorum hepinize iyi geceler tatlı rüyalar yarın görüşürüz artık
şimdilik öyle keseyi 10 gün sonra görebilecekmişiz o zamana kadar pek inanamıyorum korkuyorum açıkcası öyle bariz bir belirtide olmayınca
sağol canım sanada iyi geceler..
oooo hayırlı uğurlu olsun hiç korkma daha minicik herkesde belirti vermezkiçok sevindim senin adına. Allahım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah
yok canim lazeri yaptirdi kapidan cikinca birakmis oldu yaninda biri ictiginde bile hic cani istemiyordu bu tedavi walla 1 saat surmuyordu bile:)
kulaginin belirli noktalarina lazer isigiyla uygulama yapiyorlar pek hissetmiyormussun sinek isirigi gibi filan burda herkes oyle birakiyor
şimdilik öyle keseyi 10 gün sonra görebilecekmişiz o zamana kadar pek inanamıyorum korkuyorum açıkcası öyle bariz bir belirtide olmayınca
tekrar tebrikler canım sağlıkla kucağına almakta nasip olsun darısı hepimize inşteşekkür ederim hepimize versin Allahım
aaa çok güzelmiş o ben bir araştırayım bakayım irademe sahip olmazsam.. burda herkes böyle bırakıyor demişsin. canım sen nerdesin türkiye desin dimi?
yok ben hollandadayim ama temmuz agustos gibi turkiyedeyim Allahin izniyle 6 haftaligina gelicez aradan da tupbebegi cikarmak istiyoruz :)
sohbete eşlik edemedim arkadaşlar başım ağrıyor bu akşam.niyeyse
tamam tamam şimdi oldu benim isim hafızam pek yoktur kusura bakma6 hafta yeterli bir süremi diye sormuştun di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?