sohbete eşlik edemedim arkadaşlar başım ağrıyor bu akşam.niyeyse
hayirli olsun Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.. zaman cabucak gecer keseyi gorursun kalp atislarini dinlersin cinsiyeti renkli ultrasyon derken bideeeeee bakmissinn yavrun kucagindaay ne guzel:))))
kıslarrr 50 sayfa ılerlemıs 2 gunde masallah ya mumkun dııl heralde 50 sayfayı okumak ama ben de esımle 2 gunluk tatıl yaptımdear mother bugun 300 okudum cnm ıstersen bolustur arkadaslara...opuyorum hepınızı...
çok teşekkür ederim canımgecmis olsun canim
Allah kabul etsin cnm.oh ne güzel iyi gelmiştir ikinizede bu tatil.kıslarrr 50 sayfa ılerlemıs 2 gunde masallah ya mumkun dııl heralde 50 sayfayı okumak ama ben de esımle 2 gunluk tatıl yaptımdear mother bugun 300 okudum cnm ıstersen bolustur arkadaslara...opuyorum hepınızı...
sanada geçmiş olsun tatlım.evet bendede migren var ne yazıkki.ama şükürki şu anki ağrı migren değil umarım çevirmez migrene.geçmiş olsun canım migren falan mı var? benim yıllardır başım ağrıyordu ve nedense soldan soldan geliyordu.. sol kulağımın dibinden başlayıp kafamın sol bölümüne yayılırdı meğerse 20 lik yaş dişimçok dipten çıkmış sinirlere baskı yapıyormuş çektirdim de kurtuldum Allaha şükür..
ayyyy inşallah ne güzel anlatmışsın
ben tedaviye başladığımda eşimde sperm problemi vardı bende hiç bir sorun yok diye biliyorduk tahliller falan normaldi yani sonra ortaya çıktı ki ben pcos muşum iğnelerden dolayı ohss oldum hafif atlattım ama çok korktuk 14 embriyodan bir tane bile donmadı o kadar üzüldüm ki anlatamam şimdi sevinmiyorum ki hayal kırıklığı yaşamayım diye umarım hepinizin tedavileri iyi geçer bol embriyo olur ki tutmazsa tekrar şansınız olur
Sıradaki arkadaşımız tulayss:
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin
toplam:1000
ewest:50-okundu
careful:100-okunuyor
leblebisekeri:100-okunuyor
damraaa:100-okundu
reailite34:100-okunuyor
dearmother:50-okundu
nazayse:150kundu
Kalan:350
Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin
Sıradaki arkadaşımız asaletlim:
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin
toplam:1000
damraaa:100-okundu
ewest:50-okundu
leblebisekeri:100-okundu
dearmother:50-okundu
nazayse:150-okundu
kalan:550
Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin
Allah razı olsun canım evet adetli iken ayet okunmuyor.sonra katılırsın inş.bizene guzel allah kabul etsin bi kac gun sonra bende katilmak isterim cunku adetliyken kurán ayetlerinden okuyamaz diye biliyorum ama ???
hepinize iyi geceler arkadaşlar Allah rahatlık versin.ben yarında evdeyim gelirim inş.sizide bekliyorum yanlız bırakmayın beni olur mu
hepinize iyi geceler arkadaşlar Allah rahatlık versin.ben yarında evdeyim gelirim inş.sizide bekliyorum yanlız bırakmayın beni olur mu
günaydın canım.sonucunu merakla bekleyenlerdenim.ama dün akşam da yazmıştım.sen hamilesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:))))))))))))hadi hayırlı bir haber ver,bekliyoruz.Günaydın kızla dün sıkıntıdan erkenden uyuyunca bugünde erkenden uyandım.Sıkıldım bir bakayım dedim arkadaşlara. Bugün kanamam şimdilk yok gibi inşallah da gelmez yinede bugün gidip kan testi yaptıracam. Bilgisayara girmek konusunda ise bende işyerinde hep bilgisayar başındaçalışıyom ve Salı günü işe başlayacam.Bu nedenle günde yarım saatte olsa bilgisayara giriyorum. Bir sakıncası olmaz diye düşünüyorum. Ayrıca sizlerle tanışmak konuşmakta moral veriyor rahatlatıyor. Allah hepinizden de razı olsun. Gönlünüze göre versin herşeyi. Bir terslik olmazsa testin sonucundan haber veririm sizede . Benim içinde dua edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?