2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

günaydın canımcım.saolasın,allah razı olsun.babacım inşallah bugün daha iyiymiş.az önce konuştum.
tülay için 50 tane okudum.okundu olarak yaz canım.öpücükler..

canım aklım hep sende .ben senin hamile olduğunu düşünüyorum canım kanamanın devam etmemeside bunun göstergesi diyorum inşşşşşşşşşşş.testi ne zaman yaptıracaksın canım heyecanla bekliyorum

Sıradaki arkadaşımız tulayss:
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000

ewest:50-okundu
careful:100-okunuyor
leblebisekeri:100-okunuyor
damraaa:100-okundu
reailite34:100-okunuyor
dearmother:50-okundu
nazayse:150kundu
Thesecret:50-okundu

Kalan:300

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

Sıradaki arkadaşımız asaletlim:
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

leblebisekeri:100-okundu
nazayse:150-okundu

kalan:550

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar pazar pazar erkenden uyandım normalde hayatta yapçağım şey değildir ama saat 10da iğnemi vurmam gerekiyordu,onu yaptım ilk iğnemi oldum yani..hayırlısı olsun inşşş..

ya buarada eşim daha şimdiden yediğime içtiğime karışıo,normal mi ya şimdiden dikkat etmeye gerek varmı?

günaydın canım hayırlı olsun iğnen.evet şimdiden dikkat etmen gerekiyor beslenmen yumurta kalitesiinide etkiler.eşin haklı

canım hadi bakalım beşlamışsın şimdiden hayırlı olsun eşine gelince haklı daha önce yazmıştım beslenme çok önemli eşin haklı yaniiii dinle kocanı canım

canım çok sevindim kanaman olmadığına belki yerleşme kanamasıydı canım test sonucunu yaz merak ederiz canımmmm

canım hadi bakalım beşlamışsın şimdiden hayırlı olsun eşine gelince haklı daha önce yazmıştım beslenme çok önemli eşin haklı yaniiii dinle kocanı canım

TEŞEKKÜR ederim inşş hayırlısı olsun hakkımızda..darısı diğer tedaviye başlıcak arkadaşlara inş..

tamam dinlicem dinlicem zaten iğneler sabah olduğundan uykumda düzene giricek ister istemez çok şükür zaman su gibi geçsin inşş

arkadaşlar ya ilk olarak gonal f ile başladık yumurta toplanana kadar hep aynı iğneyimi vurulcam ben .farklı ilaç veriyorlarmı başka?

birde gonal f yada kullancağım iğnelerin yan etkileri olucakmı?bileyim de herhangi bi etki görürsem paniklemeyeyim

inşallah su gibi geçer benim içinde ilk beklenen eşimin testi.inşalalh olumlu gelişmeler olmuştur olmazsa moralim bozulacak ne yazıkki.okuyorum azospermden sonraki testte milyonlar çıkıyor bizdede şöyle 3/5 milyon çıksa ne iyi olur değil mi.bendede yaş küçük değil.

Ama yinede umudumu kaybetmiyorum RABBİM 1sperm ve yumurtadan verecek inş.

Son düzenleme:

Ablacım tülayss arkadaşıma okudum şimdi asaletlime 100 okumaya başlıyorum haberin olsun

Sıradaki arkadaşımız tulayss:

careful:100-okunuyor
leblebisekeri:100-okunuyor
reailite34:100-okunDU
nazayse:150kundu
Thesecret:50-okundu

Kalan:300

Sıradaki arkadaşımız asaletlim:

leblebisekeri:100-okundu
nazayse:150-okundu
reailite34:100-okunuyor

kalan:450

selam canim 100 tanede ben aliyorum bende okuyayim.......

slm kızlar nihayet bugün sonucumu yaptırdım 109 yükselmiş cumadan beride siyah lekelenmeler oluyor ve sol tarafımda ara ara kramplar...deger yükselmiş Allahımın izniyle doktorumu aradım deger düşüyor yarın gel ultrasonla bakalım dedi hayırlısı inşallah sizlerle paylasmak istedim cumadan beri heycandan ölüyordumdegerin yükselip birden düşmesi ve yeniden yükselmesi ne demek anlamadım gitti....

ay okumamışım gene canım çok sevindim ya gerçekten yuhuuuuuuu canım artacak merak etme

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…