Günaydın kızla dün sıkıntıdan erkenden uyuyunca bugünde erkenden uyandım.Sıkıldım bir bakayım dedim arkadaşlara. Bugün kanamam şimdilk yok gibi inşallah da gelmez yinede bugün gidip kan testi yaptıracam. Bilgisayara girmek konusunda ise bende işyerinde hep bilgisayar başındaçalışıyom ve Salı günü işe başlayacam.Bu nedenle günde yarım saatte olsa bilgisayara giriyorum. Bir sakıncası olmaz diye düşünüyorum. Ayrıca sizlerle tanışmak konuşmakta moral veriyor rahatlatıyor. Allah hepinizden de razı olsun. Gönlünüze göre versin herşeyi. Bir terslik olmazsa testin sonucundan haber veririm sizede . Benim içinde dua edin.
günaydın canım hayırlı olsun iğnen.evet şimdiden dikkat etmen gerekiyor beslenmen yumurta kalitesiinide etkiler.eşin haklıgünaydın arkadaşlar pazar pazar erkenden uyandım normalde hayatta yapçağım şey değildir amasaat 10da iğnemi vurmam gerekiyordu,onu yaptım ilk iğnemi oldum yani..hayırlısı olsun inşşş..
ya buarada eşim daha şimdiden yediğime içtiğime karışıo,normal mi ya şimdiden dikkat etmeye gerek varmı?
günaydın canım hayırlı olsun iğnen.evet şimdiden dikkat etmen gerekiyor beslenmen yumurta kalitesiinide etkiler.eşin haklı
günaydın arkadaşlar pazar pazar erkenden uyandım normalde hayatta yapçağım şey değildir amasaat 10da iğnemi vurmam gerekiyordu,onu yaptım ilk iğnemi oldum yani..hayırlısı olsun inşşş..
ya buarada eşim daha şimdiden yediğime içtiğime karışıo,normal mi ya şimdiden dikkat etmeye gerek varmı?
Günaydın kızla dün sıkıntıdan erkenden uyuyunca bugünde erkenden uyandım.Sıkıldım bir bakayım dedim arkadaşlara. Bugün kanamam şimdilk yok gibi inşallah da gelmez yinede bugün gidip kan testi yaptıracam. Bilgisayara girmek konusunda ise bende işyerinde hep bilgisayar başındaçalışıyom ve Salı günü işe başlayacam.Bu nedenle günde yarım saatte olsa bilgisayara giriyorum. Bir sakıncası olmaz diye düşünüyorum. Ayrıca sizlerle tanışmak konuşmakta moral veriyor rahatlatıyor. Allah hepinizden de razı olsun. Gönlünüze göre versin herşeyi. Bir terslik olmazsa testin sonucundan haber veririm sizede . Benim içinde dua edin.
canım hadi bakalım beşlamışsın şimdiden hayırlı olsun eşine gelince haklı daha önce yazmıştım beslenme çok önemli eşin haklı yaniiii dinle kocanı canım
günaydın canımcım.saolasın,allah razı olsun.babacım inşallah bugün daha iyiymiş.az önce konuştum.
tülay için 50 tane okudum.okundu olarak yaz canım.öpücükler..
Sıradaki arkadaşımız tulayss:
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin
toplam:1000
ewest:50-okundu
careful:100-okunuyor
leblebisekeri:100-okunuyor
damraaa:100-okundu
reailite34:100-okunuyor
dearmother:50-okundu
nazayse:150kundu
Kalan:350
Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin
Sıradaki arkadaşımız asaletlim:
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin
leblebisekeri:100-okundu
nazayse:150-okundu
kalan:550
tamam canım Allah kabul etsin inş.ablacım tülayss arkadaşıma okudum şimdi asaletlime 100 okumaya başlıyorum haberin olsun
Sıradaki arkadaşımız tulayss:
careful:100-okunuyor
leblebisekeri:100-okunuyor
reailite34:100-okunDU
nazayse:150kundu
Thesecret:50-okundu
Kalan:300
Sıradaki arkadaşımız asaletlim:
leblebisekeri:100-okundu
nazayse:150-okundu
reailite34:100-okunuyor
kalan:450
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?