slm kızlar nihayet bugün sonucumu yaptırdım 109 yükselmiş cumadan beride siyah lekelenmeler oluyor ve sol tarafımda ara ara kramplar...deger yükselmiş Allahımın izniyle doktorumu aradım deger düşüyor yarın gel ultrasonla bakalım dedi hayırlısı inşallah sizlerle paylasmak istedim cumadan beri heycandan ölüyordumdegerin yükselip birden düşmesi ve yeniden yükselmesi ne demek anlamadım gitti....
gayemo06 tahlil yaptırdınmı merak ettim
canım inşalalh bu iyi bir haberdir.bugün kaçıncı günün canım.dr.un ne diyor tam olarak.inşallah herşey yolundadır.dularım seninle.ailhanda gelse yazsa güzel haberler verse inş.slm kızlar nihayet bugün sonucumu yaptırdım 109 yükselmiş cumadan beride siyah lekelenmeler oluyor ve sol tarafımda ara ara kramplar...deger yükselmiş Allahımın izniyle doktorumu aradım deger düşüyor yarın gel ultrasonla bakalım dedi hayırlısı inşallah sizlerle paylasmak istedim cumadan beri heycandan ölüyordumdegerin yükselip birden düşmesi ve yeniden yükselmesi ne demek anlamadım gitti....
kendinemi alıyorsun canımselam canim 100 tanede ben aliyorum bende okuyayim.......
ay okumamışım gene canım çok sevindim ya gerçekten yuhuuuuuuu canım artacak merak etme
inşallah su gibi geçer benim içinde ilk beklenen eşimin testi.inşalalh olumlu gelişmeler olmuştur olmazsa moralim bozulacak ne yazıkki.okuyorum azospermden sonraki testte milyonlar çıkıyor bizdede şöyle 3/5 milyon çıksa ne iyi olur değil mi.bendede yaş küçük değil.
Ama yinede umudumu kaybetmiyorum RABBİM 1sperm ve yumurtadan verecek inş.
salam canim umarim hersey yolundadir bu anlattiklarini bende yasadim benim hamileligimde de degerlrim surekli iner cikardi doktor bol bol dinlenmemi doylerdi sende sirt ustu yat ayaklarini yukari dik dinlen insallah hersey yoluna girer....
inşallah cnm doktor moralimi bozuyor hep bir düzene girsin degiştirecegim doktorumu....
inşallah canım inşallahhhhhhhinşallah cnm doktor moralimi bozuyor hep bir düzene girsin degiştirecegim doktorumu....
canım inşalalh bu iyi bir haberdir.bugün kaçıncı günün canım.dr.un ne diyor tam olarak.inşallah herşey yolundadır.dularım seninle.ailhanda gelse yazsa güzel haberler verse inş.
kendinemi alıyorsun canım
inşallah canım beklemek gerçekten zor oluyor.inşallah eşinin değerleri yükselmiştir canım bizde de bir tedaviye başlasak hayırlısıyla
canım inşalalh bu iyi bir haberdir.bugün kaçıncı günün canım.dr.un ne diyor tam olarak.inşallah herşey yolundadır.dularım seninle.ailhanda gelse yazsa güzel haberler verse inş.
kendinemi alıyorsun canım
inşallah cnm benim düşmesinden ve dış gebelikten cok korkuyorum birde siyah lekelenmeleri anlamadım gitti.....
niye bozuyo ki yani nediyo
günaydın arkadaşlar pazar pazar erkenden uyandım normalde hayatta yapçağım şey değildir amasaat 10da iğnemi vurmam gerekiyordu,onu yaptım ilk iğnemi oldum yani..hayırlısı olsun inşşş..
ya buarada eşim daha şimdiden yediğime içtiğime karışıo,normal mi ya şimdiden dikkat etmeye gerek varmı?
Kızlar selam, bugün burası pazar olmasına rağmen şenlik... Birbrimize alışkalık mı yapıyoruz nedir...
Gaye cim hadi bak yükselmiş değerin, moralini yüksek tut canım. endişe etme, yarında habersiz bırakma bizi.
ailhan dan haber yok galiba, merak ediyorum onu da , inşallah herşey yolundadır.
inşallah su gibi geçer benim içinde ilk beklenen eşimin testi.inşalalh olumlu gelişmeler olmuştur olmazsa moralim bozulacak ne yazıkki.okuyorum azospermden sonraki testte milyonlar çıkıyor bizdede şöyle 3/5 milyon çıksa ne iyi olur değil mi.bendede yaş küçük değil.
Ama yinede umudumu kaybetmiyorum RABBİM 1sperm ve yumurtadan verecek inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?