2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

salam canim umarim hersey yolundadir bu anlattiklarini bende yasadim benim hamileligimde de degerlrim surekli iner cikardi doktor bol bol dinlenmemi doylerdi sende sirt ustu yat ayaklarini yukari dik dinlen insallah hersey yoluna girer....

canım inşalalh bu iyi bir haberdir.bugün kaçıncı günün canım.dr.un ne diyor tam olarak.inşallah herşey yolundadır.dularım seninle.ailhanda gelse yazsa güzel haberler verse inş.
selam canim 100 tanede ben aliyorum bende okuyayim.......
kendinemi alıyorsun canım

inşallah eşinin değerleri yükselmiştir canım bizde de bir tedaviye başlasak hayırlısıyla

salam canim umarim hersey yolundadir bu anlattiklarini bende yasadim benim hamileligimde de degerlrim surekli iner cikardi doktor bol bol dinlenmemi doylerdi sende sirt ustu yat ayaklarini yukari dik dinlen insallah hersey yoluna girer....

inşallah cnm benim düşmesinden ve dış gebelikten cok korkuyorum birde siyah lekelenmeleri anlamadım gitti.....

benden onceki arkadasa sonra kendime okurum canim tulay di sanirim ona okuyacam...

inşallah canım bugün 20.gün dr. aradım az önce yarın ultrasona cagırdı ama telde diyorki degerin düşmüş dedimki hocam yüksekti 121 72 düştü 109 yükseldi dedim yarın gel bakalım bir dedi moralimi cok bozuyor yaaa....

Sıradaki arkadaşımız tulayss:
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000

ewest:50-okundu
careful:100-okunuyor
leblebisekeri:100-okunuyor
damraaa:100-okundu
reailite34:100-okunDU
dearmother:50-okundu
nazayse:150kundu
Thesecret:50-okundu
asaletlim:100-okunyor

Kalan:200

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

Sıradaki arkadaşımız asaletlim:
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000

damraaa:100-okundu
ewest:50-okundu
leblebisekeri:100-okundu
dearmother:50-okundu
nazayse:150-okundu
reailite34:100-okunuyor

kalan:450

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

Kızlar selam, bugün burası pazar olmasına rağmen şenlik... Birbrimize alışkalık mı yapıyoruz nedir...
Gaye cim hadi bak yükselmiş değerin, moralini yüksek tut canım. endişe etme, yarında habersiz bırakma bizi.
ailhan dan haber yok galiba, merak ediyorum onu da , inşallah herşey yolundadır.

evlat işte hertürlü fedakarlığı yapıyosun. ve bir an bile düşünmüyosun. inşallah sonucunda bu kadar güzel canımmmm...

inşallah cnm hbr vermemmi akşama ancak gelebilirim iilk işim size hbr vermek olacak Allah hepimize yardımcı olsun cok zorr hayırlısıyla inşallah bebeklerimizi kucaklarımıza alırız......

inşallah canım sen umudunu kaybetme. herşey düzelecek. rabbim dilerse ne mucizeler yaratıyo. bize de nasip edicek inşallah o duyguyu...

allahım dualrınızı niyetlerinizi kabul etsin inşallah ne okuyosunuz fazla varsa bende okuyabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…