slm kızlar nihayet bugün sonucumu yaptırdım 109 yükselmiş cumadan beride siyah lekelenmeler oluyor ve sol tarafımda ara ara kramplar...deger yükselmiş Allahımın izniyle doktorumu aradım deger düşüyor yarın gel ultrasonla bakalım dedi hayırlısı inşallah sizlerle paylasmak istedim cumadan beri heycandan ölüyordumdegerin yükselip birden düşmesi ve yeniden yükselmesi ne demek anlamadım gitti....
slm kızlar nihayet bugün sonucumu yaptırdım 109 yükselmiş cumadan beride siyah lekelenmeler oluyor ve sol tarafımda ara ara kramplar...deger yükselmiş Allahımın izniyle doktorumu aradım deger düşüyor yarın gel ultrasonla bakalım dedi hayırlısı inşallah sizlerle paylasmak istedim cumadan beri heycandan ölüyordumdegerin yükselip birden düşmesi ve yeniden yükselmesi ne demek anlamadım gitti....
ayyy canım çok sevindim. kafanı boşalt. umudunu kaybetme sakın. sana sımsıkı tutunacak bebişin. dua etmekten, rabbimden dilemekten vazgeçme.
Kızlar selam, bugün burası pazar olmasına rağmen şenlik... Birbrimize alışkalık mı yapıyoruz nedir...
Gaye cim hadi bak yükselmiş değerin, moralini yüksek tut canım. endişe etme, yarında habersiz bırakma bizi.
ailhan dan haber yok galiba, merak ediyorum onu da , inşallah herşey yolundadır.
günaydın iyi pazarlargünaydın kızlarrr iyi pazarlar herkese
amin canım main inşallahinşallah canım sen umudunu kaybetme. herşey düzelecek. rabbim dilerse ne mucizeler yaratıyo. bize de nasip edicek inşallah o duyguyu...
sıradaki arkadaşa 1.000 ayetel kürsi okuyoruz canım.allahım dualrınızı niyetlerinizi kabul etsin inşallah ne okuyosunuz fazla varsa bende okuyabilirim
sıradaki arkadaşa 1.000 ayetel kürsi okuyoruz canım.
tırsacakbuarada cuma günki olan randevum sanırım salı olcak yani daha yeni stres ve daha heyecan demek pöffff tırsıyorum :26:
hoşgeldin ewestcim nasılsın canım.
hoşbulduk canım, tembellik etme günümdeyim bugün. aslında ev almış başını gidiyor ama hiç birşey yapmak istemiyor canım. bende aldım bilgisayarı size takılıyorum işte. hadi toplanın gelin size balkonda kahve yapıyım, yanında da çikolata.
Sıradaki arkadaşımız tulayss:
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin
toplam:1000
ewest:50-okundu
careful:100-okunuyor
leblebisekeri:100-okunuyor
damraaa:100-okundu
reailite34:100-okunDU
dearmother:50-okundu
nazayse:150kundu
Thesecret:50-okundu
asaletlim:100-okunyor
Kalan:200
Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin
Sıradaki arkadaşımız asaletlim:
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin
toplam:1000
damraaa:100-okundu
ewest:50-okundu
leblebisekeri:100-okundu
dearmother:50-okundu
nazayse:150-okundu
reailite34:100-okunuyor
kalan:450
Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin
Kahveyle pek aram yoktur ama çikolataya bayılırım ahhh bide şu kilolar olmasa bi yerim bi yerim kii:18:
slmlar arkadaşlar.nasılsınız? ooo kahveleri çayları içmişsiniz
hoşgeldin, hemen katıl bize sende, nasılsın iyimisin??
amannn ev hangi gün almış başını gitmiyor ki.kapıdayım zile basıyorum hu huuuuu aç kapıyı kahveye geldimhoşbulduk canım, tembellik etme günümdeyim bugün. aslında ev almış başını gidiyor ama hiç birşey yapmak istemiyor canım. bende aldım bilgisayarı size takılıyorum işte. hadi toplanın gelin size balkonda kahve yapıyım, yanında da çikolata.
tırsacakbirşey yok sebinmelisin ne güzel sürecin başlıyor beklemek çok daha zor inan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?