2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

ayyy canım çok sevindim. kafanı boşalt. umudunu kaybetme sakın. sana sımsıkı tutunacak bebişin. dua etmekten, rabbimden dilemekten vazgeçme.

canım inşallah herşey yolundadır inşallah sıkı sıkı tutunuz bebişn sana

hoşgeldin ewestcim nasılsın canım.

buarada cuma günki olan randevum sanırım salı olcak yani daha yeni stres ve daha heyecan demek pöffff tırsıyorum :26:

Sıradaki arkadaşımız tulayss:
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000

ewest:50-okundu
careful:100-okunuyor
leblebisekeri:100-okunuyor
damraaa:100-okundu
reailite34:100-okunDU
dearmother:50-okundu
nazayse:150kundu
Thesecret:50-okundu
asaletlim:100-okunyor

Kalan:200

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

Sıradaki arkadaşımız asaletlim:
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000

damraaa:100-okundu
ewest:50-okundu
leblebisekeri:100-okundu
dearmother:50-okundu
nazayse:150-okundu
reailite34:100-okunuyor

kalan:450

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

hoşgeldin ewestcim nasılsın canım.

hoşbulduk canım, tembellik etme günümdeyim bugün. aslında ev almış başını gidiyor ama hiç birşey yapmak istemiyor canım. bende aldım bilgisayarı size takılıyorum işte. hadi toplanın gelin size balkonda kahve yapıyım, yanında da çikolata.

kızlar ben cıkıyorum hepiniz ALLAHIMA emanet olun yarın inşallah hayırlı haberlerle gelirim kendinize iyi bakın Rabbim gönlümüze göre versin amin..........

Kahveyle pek aram yoktur ama çikolataya bayılırım ahhh bide şu kilolar olmasa bi yerim bi yerim kii:18:

50 okudum tülayss a ekleyebiliriz...

amannn ev hangi gün almış başını gitmiyor ki.kapıdayım zile basıyorum hu huuuuu aç kapıyı kahveye geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…