2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

aslında benim korkum can acısından değil ağrı eşiğim yüksektir. psikolojik olarak korkuyorum galiba. bi iticiliği var bu sürecin. aslında merkez konusunda ben de kararsızımm. ankalife ile de görüşücem bu gün. dönecekler birazdan. acıbadem de rapor geçersiz ve pahalıya mal olacak. kafama yatarda rapor alabilirsem ankalife ıda tercih edebilirim.bu arada bilecikte yaşıyorum. ankaraya gidip gelmek zor olacak ama. kalacak bir yer buluruz artık. ailem istanbulda olduğu için acıbadem de kalacak yeri düşünmüyodum bakalım hakkımızda hayırlısı...

İsTANBULDA BAŞKA BİR MERKEZDE DÜŞÜNEBİLİRİSN.RAPORUN GEÇTİĞİ.

İsTANBULDA BAŞKA BİR MERKEZDE DÜŞÜNEBİLİRİSN.RAPORUN GEÇTİĞİ.

canım her merkez rapor için yardımcı olmuyo. ben üç aşılama yaptırdım ama sadece birini belgeleyebiliyorum. geçen gün devlet hastanesine gittim aşılama raporları için. haziran 2010 öncesi için kayıtlarımız yok dediler. çok saçma geldi. o firmayla anlaşmaları sona ermiş ve kayıtlarıda bırakmamış şirket. devlet hastanesi böyle bir bahanenin arkasına sığınabilir mi yaaa. kime soruyosan başkasına yönlendiriyolar. kimsenin umrunda değilsin. uğraşamıyorum artık formalitelerle canım yaaaa. bakalım rapor almamda yardımcı olan merkez beni kazanır diyorum artık.

istanbul
eşleride alıyorlar demek ne güzeldir kimbilir.eşim girmek istermi ki acaba:44:

evet alıyorlar ama benim kociş imkanı yok giremez bayılır göbekten iğneleri bil hastanelerde yaptırdık biz ben zaten yapamıyorum o bakamıyo bile ama güzel olur tabi

canım kafanı karıştırmak istemem ama ben ilkini ankarada yaptırdığım için belkide bana istanbul daha iyiymiş gibi geliyo hem kalacak yerinde varmış bana uzak istanbul ama gene de orda yaptırıcam

canım eşin haklı gelmesine gerek yok sen daha iğneler başlamışsın daha erken yumurtaların olgunlaşacak sonra yumurtaların toplanacağı günn eşin sperm verecek

evet alıyorlar ama benim kociş imkanı yok giremez bayılır göbekten iğneleri bil hastanelerde yaptırdık biz ben zaten yapamıyorum o bakamıyo bile ama güzel olur tabi

ben iğnelerimin hepsini kendim yapmıştım. eşimde meraklıdır öyle şeylere. normal muayenelere bile girer. kesin ben de görcem der yaniiii....

canım eşin haklı gelmesine gerek yok sen daha iğneler başlamışsın daha erken yumurtaların olgunlaşacak sonra yumurtaların toplanacağı günn eşin sperm verecek

Çok sağol canım..Valla konuştukça karnıma ağrılar giriyor...Başka topiklere bakıyorum.Kafam dağılsın diyorum ama aklım hep burda oluyor...Dua edicem bu gece Allah nasip ederse...Bu topicteki arkadaşların hepsini de kağıda yazıp duanın sonunda zikredicem.Allah ım utandırma bizi....:81:

Allahım kabul etsin canım inşallah.

Son düzenleme:
var var ben buralardayım saç bakımlarına bozdum bu ara:) liste yapıyorum bakım yapacağım saçlarıma kafam dağılır

Merhaba castamo bişey sorucam bende haziranda tüp bebek tedavisine başlıcam.Tedavi aşamalarından biride karından vurulan iğneler okuduğuma göre bu iğneler nasıl bişey insülin iğneleri gibi bişeymi

var var ben buralardayım saç bakımlarına bozdum bu ara:) liste yapıyorum bakım yapacağım saçlarıma kafam dağılır

Bende bu form sitesine hem bilgi sahibi olmak için hemde biraz taka dağıtırım diye üye oldum.Bu arada topik ne anlama geliyo bakıyorum kızlar bu kelimeyi kullanıyo

realite canım castimoya sormuşsun ama bende cevaplayım evet ensülin gibi inceceik uclu hiç hissetmiyorsun bile ben ilkini polik.vurundum nasıl olacagını görmek için sonrasını kendim

kızlar bende ankarada hş klinikte oldum ilkini şimdi de akay diyorlararkadaşın yengesi 41 yaşında ikinci denemede tuttu şimdi 3 aylık ondada rezer azlıgı varmış konuştum devletle ant. varmış

Dearmother görmemişim canım yazdığını ya.19 Mayısta bitiyor doğum kontrol haplarım..Aynı gün kontrolüm var ve anladığım kadarıyla iğnelere başlıycas.İşte ondan sonra asıl mesele sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…