inşallah canım ama korkacak bişey yok ki sadece yorucu bi süreç ama bi bakmışşsın olmuş bitmiş ne demişler korkunun ecele faydası yok sonunda hamiş olacaz kız
dear ankarada mı yaptıracaksın canım
leblebişekeri hiç korkma inan o kadar güzel süreç ki hele o yumurtayı transfer ettikleri an bebeginle düşünsene muhteşem ya eşleride alıyorlar özelde istek üzerine çok güzel duygu
İsTANBULDA BAŞKA BİR MERKEZDE DÜŞÜNEBİLİRİSN.RAPORUN GEÇTİĞİ.aslında benim korkum can acısından değil ağrı eşiğim yüksektir. psikolojik olarak korkuyorum galiba. bi iticiliği var bu sürecin. aslında merkez konusunda ben de kararsızımm. ankalife ile de görüşücem bu gün. dönecekler birazdan. acıbadem de rapor geçersiz ve pahalıya mal olacak. kafama yatarda rapor alabilirsem ankalife ıda tercih edebilirim.bu arada bilecikte yaşıyorum. ankaraya gidip gelmek zor olacak ama. kalacak bir yer buluruz artık. ailem istanbulda olduğu için acıbadem de kalacak yeri düşünmüyodum bakalım hakkımızda hayırlısı...
İsTANBULDA BAŞKA BİR MERKEZDE DÜŞÜNEBİLİRİSN.RAPORUN GEÇTİĞİ.
istanbul
eşleride alıyorlar demek ne güzeldir kimbilir.eşim girmek istermi ki acaba:44:
aslında benim korkum can acısından değil ağrı eşiğim yüksektir. psikolojik olarak korkuyorum galiba. bi iticiliği var bu sürecin. aslında merkez konusunda ben de kararsızımm. ankalife ile de görüşücem bu gün. dönecekler birazdan. acıbadem de rapor geçersiz ve pahalıya mal olacak. kafama yatarda rapor alabilirsem ankalife ıda tercih edebilirim.bu arada bilecikte yaşıyorum. ankaraya gidip gelmek zor olacak ama. kalacak bir yer buluruz artık. ailem istanbulda olduğu için acıbadem de kalacak yeri düşünmüyodum bakalım hakkımızda hayırlısı...
Merhaba Kızlar...
Bişi sorucam daha önce tecrübesi olan arkadaşlara..Ben şu anda doğum kontrol hapı kullanıyorum ve bittiği gün randevum var..Sanırım o gün ultrasonla muayene yapılıp iğne başlanacak..Eşim benim gelmeme gerek yok diyor.Yani sormak istediğim sperm alımını ne zaman yapıyorlar.. Onunla gitmesem bi sorun olur mu?Merkezden eşinizle gelin diyen olmadı.Ama ihtiyaç olmadığı için mi yoksa zaten geleceğini düşündükleri için mi bilemedim?
canım kafanı karıştırmak istemem ama ben ilkini ankarada yaptırdığım için belkide bana istanbul daha iyiymiş gibi geliyo hem kalacak yerinde varmış bana uzak istanbul ama gene de orda yaptırıcam
evet alıyorlar ama benim kociş imkanı yok giremez bayılır göbekten iğneleri bil hastanelerde yaptırdık biz ben zaten yapamıyorum o bakamıyo bile ama güzel olur tabi
canım eşin haklı gelmesine gerek yok sen daha iğneler başlamışsın daha erken yumurtaların olgunlaşacak sonra yumurtaların toplanacağı günn eşin sperm verecek
Allahım kabul etsin canım inşallah.çok sağol canım..valla konuştukça karnıma ağrılar giriyor...başka topiklere bakıyorum.kafam dağılsın diyorum ama aklım hep burda oluyor...dua edicem bu gece allah nasip ederse...bu topicteki arkadaşların hepsini de kağıda yazıp duanın sonunda zikredicem.allah ım utandırma bizi....:81:
canım eşin haklı gelmesine gerek yok sen daha iğneler başlamışsın daha erken yumurtaların olgunlaşacak sonra yumurtaların toplanacağı günn eşin sperm verecek
var var ben buralardayım saç bakımlarına bozdum bu ara:) liste yapıyorum bakım yapacağım saçlarıma kafam dağılır
Merhaba castamo bişey sorucam bende haziranda tüp bebek tedavisine başlıcam.Tedavi aşamalarından biride karından vurulan iğneler okuduğuma göre bu iğneler nasıl bişey insülin iğneleri gibi bişeymi
var var ben buralardayım saç bakımlarına bozdum bu ara:) liste yapıyorum bakım yapacağım saçlarıma kafam dağılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?