2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

Sıradaki arkadaşımız tulayss:
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000

ewest:100-okundu
careful:100-okunuyor
leblebisekeri:100-okunuyor
damraaa:100-okundu
reailite34:100-okunDU
dearmother:50-okundu
nazayse:150kundu
Thesecret:50-okundu
asaletlim:100-okunyor

Kalan:150

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

Sıradaki arkadaşımız asaletlim:
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000

damraaa:100-okundu
ewest:50-okundu
leblebisekeri:100-okundu
dearmother:50-okundu
nazayse:150-okundu
reailite34:100-okunuyor

kalan:450

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

canım benim ikinci denemem olacak ilki çok zor geçmişti ohss olmuştum ve sonuç negatifti o yüzden biraz tırsağım
hımm .donrurulmuşun varmı canımsizde sorun neydi.nerede oldun tedavini.şimdi nerede olacak.bu arada listeyede ekleyeyim bilgilerini verirmisin lütfen tedaviye başlama tarihinle beraber

güzel haberler var bugün ailhan kanamanın kesilmesi iyiye işaret bence yorma kendini yat biraz bebişin sıkı sıkı tutunsun.. gayem bak ne güzel çıkıyor değerlerin inşallah herşey iyi olacak.. nilalp iğneler biraz karında şişlik yapacak azıcık kasıklarda ağrı olacak birde biraz halsizlik yapabilir ama kişiden kişiye değişiyor yan etkiler..

teşekkür ederim canım inş çok etki göstermez bi yandanda ders çalışıyorum nasıl olcak bilmiyorum..

teşekkür ederim canım inş çok etki göstermez bi yandanda ders çalışıyorum nasıl olcak bilmiyorum..

ders çalışman iyi aslında tedavi sürecinde düşünme fırsatın olmaz. fazla düşünme zaten zararlı tecrübe konuşuyor.. iğneler bende biraz asabiyet yapmıştı ama benim altta var zaten asabiyetlik

canım benim ikinci denemem olacak ilki çok zor geçmişti ohss olmuştum ve sonuç negatifti o yüzden biraz tırsağım

seni gidi tırsak seniiiii canım ilkinde doktor bünyeni tanımadığı için böyle bir durum olmuş olabilir. bende ilkinde doktorumu şaşırtmıştım o zaman demişti bünyenin etkisini farklı düşündük yanıldık.. ikincide ek ilaçlar ve dozlarm değişti. korkma yani doktorun ayarlar bu sefer..

ders çalışman iyi aslında tedavi sürecinde düşünme fırsatın olmaz. fazla düşünme zaten zararlı tecrübe konuşuyor.. iğneler bende biraz asabiyet yapmıştı ama benim altta var zaten asabiyetlik

evet cnım ders kafamı dağııtıyor ama kpss ye hazırlandığım için ayrıca onada stres oluyorum inş o açıdan kötü etkilemez.:18:

valla eşim idare etsin artık sonuçta geçici birsüre...biz nasıl bisürü şeye katlanıyoruz onlarda bize katlansın

kolay gelsin canım sana inşallah bebişdede sınavdada herşey iyi olur.. idare etsin tabikide baktın olmuyor benim gibi yap mazeretim var hormonluyum dersin

kolay gelsin canım sana inşallah bebişdede sınavdada herşey iyi olur.. idare etsin tabikide baktın olmuyor benim gibi yap mazeretim var hormonluyum dersin

teşekkür ederim inşş hazran sonunda heralde bebişimin gelip gelmediği belli olur o zamanda sıınava temmuzda büyük bir moralle girerim...

evet mazaretim var banane banane

hımm .donrurulmuşun varmı canımsizde sorun neydi.nerede oldun tedavini.şimdi nerede olacak.bu arada listeyede ekleyeyim bilgilerini verirmisin lütfen tedaviye başlama tarihinle beraber

hımmm dondurulmaya layık görülen 5 embriyom vardı ama eşim kabul etmediği için yok

sorunumuz sebepsiz infertilite canım anatoliada tedavi oldu bülent traş dr um şidi yine ona gidicem
tedaviye başlama tarihim adetimle beraber olur sanırım busefer kısa pro istiyorum bakalı hayırlısı ilk dr randevumdan sonra bilgilerimi güncellerim canı benim

evet canım bende senin gibi düşünüyorum inşallah bu sefer normale döner herşey

aaa neden ki eşin istemiyor yazık değilmi sana onca hormonu tekrar alacaksın üstelik 5 embriyo çözünürken mutlakaki en iyileri kalacak.bence eşin hatalı ikna etmeye bak.neden istemiyor ki

aaa neden ki eşin istemiyor yazık değilmi sana onca hormonu tekrar alacaksın üstelik 5 embriyo çözünürken mutlakaki en iyileri kalacak.bence eşin hatalı ikna etmeye bak.neden istemiyor ki

işte iş olsun gıcıklık nasıl olacak istemedi bende çok üzüldüm ağladım ama nafile dedimki ha kürtaj olmuşum ha bu bebekleri yok ettirmişim aynı şey ama yok ne desem çare etmedi şimdi diyo yine olursa yine kabul etmeyecekmiş hıhh bende ona sordum sanki kendim kabul edece

neyse arkadaşlar ben kaçar kayın ve hayın valideme gidicem şimdi akşma görüşrüzü öptüm hepinizi iyi pazarlarrr

ama çok bencilce bir davranış.kusura bakma ama böyle.onca hormonu yiyecek olan narkoz alacak olan yine sen olacaksın.üstelik orada dondurulacak kalitede 5 embriyo varken.hakkında hayırlısı canım

slm kızlar geldim nihayet daha dogrusu geldimde yazdıklarınızı anca okuyup gelebildim.
gayecim cnm degerinin yükselmesine çok sevindim belki oluyodur böyle iniş çıkışlar bilmiyoruz ki allah sag saglim kucagına almayı nasip etsin cnm.ailhan senin içinde kanamanın durmasına sevindim cnm az kaldı alcaz güzel haberi.bekliyoruz.
evet kızlar çaylar kahveler içilmiş çikolatalar yenmiş ğaliba ben gelene kadar kaçırdımmı yoksa???????

kötü örnek olma ewest . ben birazdan temizlik yapmaya başlıycam. kanıma giriyosun. ayyy ben çok severim türk kahvesini yanında bitter çikolata. bi ara günde 4-5 fincan içiyosum. şimdi azaltıyorum. günde 2 fincan......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…