hımm .donrurulmuşun varmı canımsizde sorun neydi.nerede oldun tedavini.şimdi nerede olacak.bu arada listeyede ekleyeyim bilgilerini verirmisin lütfen tedaviye başlama tarihinle berabercanım benim ikinci denemem olacak ilki çok zor geçmişti ohss olmuştum ve sonuç negatifti o yüzden biraz tırsağım
güzel haberler var bugünailhan kanamanın kesilmesi iyiye işaret bence yorma kendini yat biraz bebişin sıkı sıkı tutunsun.. gayem bak ne güzel çıkıyor değerlerin inşallah herşey iyi olacak.. nilalp iğneler biraz karında şişlik yapacak azıcık kasıklarda ağrı olacak birde biraz halsizlik yapabilir ama kişiden kişiye değişiyor yan etkiler..
teşekkür ederim canım inş çok etki göstermez bi yandanda ders çalışıyorum nasıl olcak bilmiyorum..
canım benim ikinci denemem olacak ilki çok zor geçmişti ohss olmuştum ve sonuç negatifti o yüzden biraz tırsağım
ders çalışman iyi aslında tedavi sürecinde düşünme fırsatın olmaz. fazla düşünme zaten zararlı tecrübe konuşuyor.. iğneler bende biraz asabiyet yapmıştı ama benim altta var zaten asabiyetlik
evet cnım ders kafamı dağııtıyor ama kpss ye hazırlandığım için ayrıca onada stres oluyorum inş o açıdan kötü etkilemez.:18:
valla eşim idare etsin artık sonuçta geçici birsüre...biz nasıl bisürü şeye katlanıyoruz onlarda bize katlansın
kolay gelsin canım sana inşallah bebişdede sınavdada herşey iyi olur.. idare etsin tabikide baktın olmuyor benim gibi yap mazeretim var hormonluyum dersin
hımm .donrurulmuşun varmı canımsizde sorun neydi.nerede oldun tedavini.şimdi nerede olacak.bu arada listeyede ekleyeyim bilgilerini verirmisin lütfen tedaviye başlama tarihinle beraber
seni gidi tırsak seniiiiicanım ilkinde doktor bünyeni tanımadığı için böyle bir durum olmuş olabilir. bende ilkinde doktorumu şaşırtmıştım o zaman demişti bünyenin etkisini farklı düşündük yanıldık.. ikincide ek ilaçlar ve dozlarm değişti. korkma yani doktorun ayarlar bu sefer..
aaa neden ki eşin istemiyor yazık değilmi sana onca hormonu tekrar alacaksın üstelik 5 embriyo çözünürken mutlakaki en iyileri kalacak.bence eşin hatalı ikna etmeye bak.neden istemiyor ki
ama çok bencilce bir davranış.kusura bakma ama böyle.onca hormonu yiyecek olan narkoz alacak olan yine sen olacaksın.üstelik orada dondurulacak kalitede 5 embriyo varken.hakkında hayırlısı canımişte iş olsungıcıklık nasıl olacak istemedi bende çok üzüldüm ağladım ama nafile dedimki ha kürtaj olmuşum ha bu bebekleri yok ettirmişim aynı şey ama yok ne desem çare etmedi şimdi diyo yine olursa yine kabul etmeyecekmiş hıhh bende ona sordum sanki kendim kabul edece
buarada cuma günki olan randevum sanırım salı olcak yani daha yeni stres ve daha heyecan demek pöffff tırsıyorum :26:
hoşbulduk canım, tembellik etme günümdeyim bugün. aslında ev almış başını gidiyor ama hiç birşey yapmak istemiyor canım. bende aldım bilgisayarı size takılıyorum işte. hadi toplanın gelin size balkonda kahve yapıyım, yanında da çikolata.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?