careful nasılsın canım sık sık yazmıyorsun ama her duaya eşlik ediyorsun RABBİM kat kat versin inş.mükafatını.niyetini kabul etsin .Amin
ama daha sık gel sohbet edelim olur mu canım.
Insallah canim ya bende cok isteri.
BEnim rapor isi zor sanirim cunku benim bir kez klomen-çatlatma iğnesi ve bir kez de gonal f - çatlatma iğnesi almışlığım var yani iki kez oldugu icin bana artik vermezlermis yani ozlem hanm. oyle soylemisti ama bilmiyorum ki nasil olur.
Vallah seninle konustuktan sonra Tayfun bey i ben cok cidden dusunuyorum. Aslinda haziran in 13-14 u gibi benim adetimin ikinci gunu olacak o yuzden aslinda o tarihlerde direkt elvan hanimi arayip tayfun beyden randevu alsam bence iyi olur. Orada Acibademin hastasiyim falan diye iyice bastirip indirim de yaptirabilirim. Sonra da ozlem e giderim durumu anlatirim o zaten bana yardimci olacagini soyledi hem de secimi bana birakti, sonrada fatih beyle gorusurum. En iyisi bu yol olacak gibi geldi bana.
Seni bulduguma o kadar cok sevindim ki anlatamam yani bu zor surecte tabii bu forumdaki diger arkadaslar icinde gecerli bir can yoldasinin olmasi cok guzel bisey. YAni insan cevresindekişelri sıkmamak adina bu konulara fazla giremiyor bi de tabii bizim gibi konunun icinde olmadiklari icin akil fikir alcak kimse de yok. Insallah su cilelei gunleri atlatiriz canim yaa. Ben bu konudan başka hiçbirşeye dogru duzgun konsantre olamiyorum ne is ne ev isleri hepsi cok zor geliyor.
saol canım benim.evet evdeyim öyle çok gezen bir tipde değilim komşularımda yok anca görüştüğüm 1/2 tane onlarada sık gtmiyorum siz oldunuz bana dost.cnm ii sayılır,hafta içi çalışıyorum hafta sonu ev işleri misafir vs. yoğun geçiyor.İnşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürür.Sen evdesin devamlı galiba?Maaşallah herkese moral veriyorsun
saol canım benim.evet evdeyim öyle çok gezen bir tipde değilim komşularımda yok anca görüştüğüm 1/2 tane onlarada sık gtmiyorum siz oldunuz bana dost.
kızlar hande yener severmisiniz bilmiyorum ben hiçte hoş olmayan şeyler hissediyordum kendisine fakatttttşu atma düztini çok beğendim çok hoş bir şarkı olmuş derken öğrendimki orjinali arapça imiş.araştırmacı kişiliğim burdada ön plana çıktı ve şarkıyı buldum çokta beğendim arapça çok hoş :82:
cnm zaten arkadaşlar az ve öz olmalı.Burda en azından herkes aynı dertleri paylaşıyor ve ilişkiler maddiyata dayalı değil.Ben de fırsat buldukça buraya takılmayı seviyorum sanki şehirler arası yolculuk yapar gibi
ay arap müzikleri deme bana. eşim hastası resmen yaaaa. ne kadar şarkıcı varsa arap hepsini biiyo. her akşam en az 2 saat arap müzikleri konseri dinliyorum eşimin sayesinde. allahın işi arap kızları da pek güzel. kıskanıyorum herhalde onlarla ilgilenmesini. ondan antipati duyuyorum. aman duymasın yoksa çok güler bana. kendine hissettirmiyorum zatenn...
saol canım benim.evet evdeyim öyle çok gezen bir tipde değilim komşularımda yok anca görüştüğüm 1/2 tane onlarada sık gtmiyorum siz oldunuz bana dost.
ooooo 2 saat girmedim 3-4 sayfa ilerlemiş.. ya bitmez bu ev işleri sabah mutfağı topladım eşim geldi birşeyler aatıştırdık yine dağıldı bir tarafı topla diğer taraf dağılıyor. kızlar benim annem diyorki bir kadının temiz olup olmadığı çocuk olduktan sonra anlaşılırmışbende diyorum amaaannnnn olsunda bırak hertaraf dağınık olsun kızlar devlet rapor çıkarttığınız taktirde 2 aşılama ve 2 tüp bebek ilaç masrafı ve transferi karşlıyor. ama 1 aşılama yaptırdın tutmadı 2. için ayrı rapor çıkartıyorsunuz tüp bebektede aynı işlem uygulanıyor..
cnm zaten arkadaşlar az ve öz olmalı.Burda en azından herkes aynı dertleri paylaşıyor ve ilişkiler maddiyata dayalı değil.Ben de fırsat buldukça buraya takılmayı seviyorum sanki şehirler arası yolculuk yapar gibi
canım benim yaaa ben de aynı durumdayım. çok iyi anlarım seni. sadece karşı komşum var. sık sık görüştüğüm. başka kimsem yokk. diğerleriyle karşılaşırsam selamlaşırım. kendi ailemden de kimse yok. eşimin ailesi çok yakın hatta kalabalık ama kimseden fayda yokkk. ölsek kimsenin umrunda olmaz o yüzden görüşmüyoruz. anca bayramlarda. neyseki bulduk birbirimizi. kaybetmemeyi umuyorum.
ne güzel bir benzetme olmuş, şehirler arası yolculuk yapar gibi , sevdim bunu.. hatta çok sevdim. gezmeyi çok onun için galiba..
cnm ben de gezmeyi çok severim ama günahlar koymuyo işteinşallah bu yıl hamile kalıp hiçbir yere gidemeyiz seneye bebişlerle gezeriz.En azından ben böyle dua ediyorum kendime
hmm...ben de bu ilaç raporunu merak ediyordum.Paylaşığın için çok sağol.ben de 1 kez yumurta takibinde 1 kez de tüp bebekte ilaç raporu çıkardım.Demekki bu sefer de faydalanabileceğim
peki lucrini devlet ödemiyo değil mi?
canım tüp bebek tedavisi için heyet raporu çıkarttırdığında senin tahlillerine göre tedavi boyunca kullanacağın ilaç dozları belirleniyor o yazılan doz ne kadar sa lucrin dahil bütün ilaçları ödüyor. transfer sonrası kullanacağın jel ve diğer ilaçlarıda karşılıyor.. birde ilk heyet raporunda yaptırdığın tahlillerin üzerinden 6 ay geçmemişse yeni tahliller yaptırmana gerek kalmıyor dosyanı sadece heyete sokuyorsun 1 haftada raporun çıkıyor..
beniimde komşum yok maalesef yani komşular varda gidip gelme yaptığım yok.. bazen diyorum acaba bendemi bir tuhaflık var heralde bazıları hemen çevre yapabiliyor ben 4 senedir hala yapamadım. sanırım ben etrafa karşı biraz güvensizimvarmı kolay çevre yapmanın yolu yöntemi
cnm bu bahsettiğin ilaç kullanım raporu mu yoksa tüp bebek raporu mu? çünkü benim ilaç raporlarım raporlarım primer ve sekonder infertilite olarak çıkmıştı, biz evlilik yılımız tutmadığı için tüp bebek için heyet raporu almıyoruz.Geçen sefer lucrini ödemiyo demişti eczacı o yüzden sordum.
cnm büyük bi yerde mi yaşıyosun?Ben küçük bi ilçedeyim buralı değiliz ama gelen giden hiç eksik olmaz kapıdan kovsan bacadan düşerler
hadi ya bunlar anlattığım tüp bebek raporu canım maalesef.. bende bitirdim rapor haklarımı bu sefer raporsuz olacak 1000 tl falan tutacakmış benim ilaçlarım doktor hesapladı normalde 130 tl oluyormuş lucrin ama eczane de indirim yapıyormuş. madem öyle indirim iste canım eczanenden 300-500 arası indirim yapıyorlar
bilen banada söylesin.aslında benim şöyle bir durumum var ben asla gıybeti sevmiyorum bu yüzden komşularımla mesafeliyim.sürekli birileri hakkında konuşup laf taşıyorlar.ne malum benimkinide taşımayacakları o yüzden mesafe koydum merhaba merhaba o kadarbeniimde komşum yok maalesef yani komşular varda gidip gelme yaptığım yok.. bazen diyorum acaba bendemi bir tuhaflık var heralde bazıları hemen çevre yapabiliyor ben 4 senedir hala yapamadım. sanırım ben etrafa karşı biraz güvensizimvarmı kolay çevre yapmanın yolu yöntemi
küçük yerde insanlar iki yüzlü olmaz en azından burada her türlü millet var.beni hemen soğutur iki yüzlü insan kendinden.cnm büyük bi yerde mi yaşıyosun?Ben küçük bi ilçedeyim buralı değiliz ama gelen giden hiç eksik olmaz kapıdan kovsan bacadan düşerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?