kötü örnek olma ewest. ben birazdan temizlik yapmaya başlıycam . kanıma giriyosun. ayyy ben çok severim türk kahvesini yanında bitter çikolata. bi ara günde 4-5 fincan içiyosum. şimdi azaltıyorum. günde 2 fincan......
ya bende kendimi motive etmeye çalışıorum, olmuyoryazlık ayakkabıları çıkartıp, kışlıkları kaldırabildim neyseki biraz da dolabın düzenlenmesi lazım , ara ara gidip yapmaya çalışıyorum ama valla hiç istemeyerek ..
önceden sabahtan biterdi benim işlerim şimdi bu saat oldu süpürge ,vileda ortada bi süpür gel bi sil gel artık böyle böyle yapcaz işleri
Valla doğru, zaten yap yap bittiğini görmedim ki ev işinin . bir yer bitse diğer yer bakıyorsun aynı. amannnn olduğu kadar valla. beğenmeyen küçük oğluna almasın der bizim büyükler...
Sıradaki arkadaşımız tulayss:
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin
toplam:1000
ewest:100-okundu
careful:100-okunuyor
leblebisekeri:100-okunuyor
damraaa:100-okundu
reailite34:100-okunDU
dearmother:50-okundu
nazayse:150kundu
Thesecret:50-okundu
asaletlim:100-okunyor
Kalan:150
Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin
Sıradaki arkadaşımız asaletlim:
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin
ewest:50-okundu
leblebisekeri:100-okundu
nazayse:150-okundu
reailite34:100-okunuyor
kalan:450
nasıl zırt pırt pislenmeyi başarıyo bu evler bende anlamış degilim valla hergün yap hergün aynı.yapmasak kim bilir ne olcak?
şu tedaviye başlayana kadar yapalımda sonra yapmıcaz zaten
ece ve şekercim hoşgeldiniz canlar.bende mutfağı süpürüp geleyim az iş çok muhabbet hesabı
nasıl zırt pırt pislenmeyi başarıyo bu evler bende anlamış degilim valla hergün yap hergün aynı.yapmasak kim bilir ne olcak?
şu tedaviye başlayana kadar yapalımda sonra yapmıcaz zaten
Amin canım amin.Dearmother cım 50 de asaletlim için eklermisin canım, allah kabul etsin niyetlerimizi inşallah...
aynen öyleee.nasıl olsa yarın yine aynı.sizi bilmem ama benim koşumda yok varda kafama göre yok.iyiki burayı buldum acayip kafa dağıtıyorumhahahaha öyle az iş çok muhabbet. hoşbuldum canım benim. bende iki oda süpürüp geldim. şimdi salonuda süpüreyim sonra geleyim. akşama çok var nasılsa. biter biter aceleye gerek yokk.
hergün yapmayınca nasıl oluryor görmek istersen beklerim canım... pazar günleri bile yapamadığım oluyor, iki haftada bir temizlikçi geliyor ama o temizlikte toplam 3 gün sürüyor, anlıyacağın emin ayın sadece 6 günü temiz, gerisini sen düşün
yardımcı olabiliyosam ne mutlu. aynı doktorlardan ve merkezlerden bahsedebiliyoruz. ay çok sevindim..
canım ben içim rahat etsin diye tayfun beyle görüşmeye gittim. zaten ön kontrolleri fatih bey yapacak. yumurta toplama ve transfer aşamasında tayfun beyden yardım alıcaz biz ona karar verdik. sen kendi doktorunu kırmamak adına bahsedebilirsin. sonuçta aynı merkez ve özlem hanım bu konuda farklı bir seçenek sunmuyo. kendisine de danış. ama tedavi öncesi (hangi merkez olursa olsun) bi muayene ol. belki test falan isterler. gözü kapalı girme. dediğin gibi bu çok önemli bi konu. elvan hanımla ben de görüşüyorum ahbap olduk artık. kırk yıllık dost gibi sohbet ediyoruz telefonda. yaklaşık fiyat almışsın. birazda bastırırsan 3000 liraya kadar indrirebilirsin diye düşünüyorum. ilaç raporunu acıbadem de çıkarıyo diye biliyorum. çünkü fatih bey hafta içi birgün gel raporu çıkaralım dedi. eğer hakkın varsa veriyolar. evet canım farklı zamanlarda hem elvan hanıma hem tayfun beye hem fatih beye sordum. ne kadar güvensem de aklımda şüphe kalmasın diye. hepsi %65 dedi. yani fazla birşey kaybetmezsin. bi fatih beyle görüş. en fazla hoşuma gitmedi der kapatırsın mevzuuyu. şimdiki gibi kafanda soru işaretleri de kalmaz. dualarım seninle canım. inşallah birgün karşılaşırız.
aynen kızlar valla. iki oda süpürüyorum sizi kontrole geliyorum. bi toz alıyorum soluğu nette kapatıyorum. benim planlarımda senin ki gibi ececim. nasılsa tedaviye başlayınca bütün işleri tekrar eşime postalıycam.garibim hiç sesini çıkarmadan yapıyo. sağolsun valla. kimsem yok zaten başka. kimseyi de aratmıyo.
hergün yapmayınca nasıl oluryor görmek istersen beklerim canım... pazar günleri bile yapamadığım oluyor, iki haftada bir temizlikçi geliyor ama o temizlikte toplam 3 gün sürüyor, anlıyacağın emin ayın sadece 6 günü temiz, gerisini sen düşün[/QUO
cnm senin mazeretin çalışıyon.sende haklısın.aynı durumda olan arkadaşlarım var hem iş hem ev senin işin 2 kat daha zor
Günaydın kızla dün sıkıntıdan erkenden uyuyunca bugünde erkenden uyandım.Sıkıldım bir bakayım dedim arkadaşlara. Bugün kanamam şimdilk yok gibi inşallah da gelmez yinede bugün gidip kan testi yaptıracam. Bilgisayara girmek konusunda ise bende işyerinde hep bilgisayar başındaçalışıyom ve Salı günü işe başlayacam.Bu nedenle günde yarım saatte olsa bilgisayara giriyorum. Bir sakıncası olmaz diye düşünüyorum. Ayrıca sizlerle tanışmak konuşmakta moral veriyor rahatlatıyor. Allah hepinizden de razı olsun. Gönlünüze göre versin herşeyi. Bir terslik olmazsa testin sonucundan haber veririm sizede . Benim içinde dua edin.
Insallah canim ya bende cok isteri.
BEnim rapor isi zor sanirim cunku benim bir kez klomen-çatlatma iğnesi ve bir kez de gonal f - çatlatma iğnesi almışlığım var yani iki kez oldugu icin bana artik vermezlermis yani ozlem hanm. oyle soylemisti ama bilmiyorum ki nasil olur.
Vallah seninle konustuktan sonra Tayfun bey i ben cok cidden dusunuyorum. Aslinda haziran in 13-14 u gibi benim adetimin ikinci gunu olacak o yuzden aslinda o tarihlerde direkt elvan hanimi arayip tayfun beyden randevu alsam bence iyi olur. Orada Acibademin hastasiyim falan diye iyice bastirip indirim de yaptirabilirim. Sonra da ozlem e giderim durumu anlatirim o zaten bana yardimci olacagini soyledi hem de secimi bana birakti, sonrada fatih beyle gorusurum. En iyisi bu yol olacak gibi geldi bana.
Seni bulduguma o kadar cok sevindim ki anlatamam yani bu zor surecte tabii bu forumdaki diger arkadaslar icinde gecerli bir can yoldasinin olmasi cok guzel bisey. YAni insan cevresindekişelri sıkmamak adina bu konulara fazla giremiyor bi de tabii bizim gibi konunun icinde olmadiklari icin akil fikir alcak kimse de yok. Insallah su cilelei gunleri atlatiriz canim yaa. Ben bu konudan başka hiçbirşeye dogru duzgun konsantre olamiyorum ne is ne ev isleri hepsi cok zor geliyor.
Sıradaki arkadaşımız tulayss:
careful:100-okunuyor
leblebisekeri:100-okunuyor
reailite34:100-okunDU
nazayse:150kundu
Thesecret:50-okundu
asaletlim:100-okunyor
Kalan:150
Sıradaki arkadaşımız asaletlim:
leblebisekeri:100-okundu
nazayse:150-okundu
reailite34:100-okunuyor
kalan:400
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?