2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

ya bende kendimi motive etmeye çalışıorum, olmuyor yazlık ayakkabıları çıkartıp, kışlıkları kaldırabildim neyseki biraz da dolabın düzenlenmesi lazım , ara ara gidip yapmaya çalışıyorum ama valla hiç istemeyerek ..

önceden sabahtan biterdi benim işlerim şimdi bu saat oldu süpürge ,vileda ortada bi süpür gel bi sil gel artık böyle böyle yapcaz işleri

önceden sabahtan biterdi benim işlerim şimdi bu saat oldu süpürge ,vileda ortada bi süpür gel bi sil gel artık böyle böyle yapcaz işleri

Valla doğru, zaten yap yap bittiğini görmedim ki ev işinin . bir yer bitse diğer yer bakıyorsun aynı. amannnn olduğu kadar valla. beğenmeyen küçük oğluna almasın der bizim büyükler...

Valla doğru, zaten yap yap bittiğini görmedim ki ev işinin . bir yer bitse diğer yer bakıyorsun aynı. amannnn olduğu kadar valla. beğenmeyen küçük oğluna almasın der bizim büyükler...

nasıl zırt pırt pislenmeyi başarıyo bu evler bende anlamış degilim valla hergün yap hergün aynı.yapmasak kim bilir ne olcak?
şu tedaviye başlayana kadar yapalımda sonra yapmıcaz zaten

Dearmother cım 50 de asaletlim için eklermisin canım, allah kabul etsin niyetlerimizi inşallah...

nasıl zırt pırt pislenmeyi başarıyo bu evler bende anlamış degilim valla hergün yap hergün aynı.yapmasak kim bilir ne olcak?

aynen kızlar valla. iki oda süpürüyorum sizi kontrole geliyorum. bi toz alıyorum soluğu nette kapatıyorum. benim planlarımda senin ki gibi ececim. nasılsa tedaviye başlayınca bütün işleri tekrar eşime postalıycam.garibim hiç sesini çıkarmadan yapıyo. sağolsun valla. kimsem yok zaten başka. kimseyi de aratmıyo.

hergün yapmayınca nasıl oluryor görmek istersen beklerim canım... pazar günleri bile yapamadığım oluyor, iki haftada bir temizlikçi geliyor ama o temizlikte toplam 3 gün sürüyor, anlıyacağın emin ayın sadece 6 günü temiz, gerisini sen düşün

Dearmother cım 50 de asaletlim için eklermisin canım, allah kabul etsin niyetlerimizi inşallah...
Amin canım amin.

hahahaha öyle az iş çok muhabbet. hoşbuldum canım benim. bende iki oda süpürüp geldim. şimdi salonuda süpüreyim sonra geleyim. akşama çok var nasılsa. biter biter aceleye gerek yokk.
aynen öyleee.nasıl olsa yarın yine aynı.sizi bilmem ama benim koşumda yok varda kafama göre yok.iyiki burayı buldum acayip kafa dağıtıyorum

senin canın saolsun hayatım sağlık olsun önemli olan o ev işi dediğin nedir ki yapsanda aynı yapmasanda

Insallah canim ya bende cok isteri.

BEnim rapor isi zor sanirim cunku benim bir kez klomen-çatlatma iğnesi ve bir kez de gonal f - çatlatma iğnesi almışlığım var yani iki kez oldugu icin bana artik vermezlermis yani ozlem hanm. oyle soylemisti ama bilmiyorum ki nasil olur.

Vallah seninle konustuktan sonra Tayfun bey i ben cok cidden dusunuyorum. Aslinda haziran in 13-14 u gibi benim adetimin ikinci gunu olacak o yuzden aslinda o tarihlerde direkt elvan hanimi arayip tayfun beyden randevu alsam bence iyi olur. Orada Acibademin hastasiyim falan diye iyice bastirip indirim de yaptirabilirim. Sonra da ozlem e giderim durumu anlatirim o zaten bana yardimci olacagini soyledi hem de secimi bana birakti, sonrada fatih beyle gorusurum. En iyisi bu yol olacak gibi geldi bana.

Seni bulduguma o kadar cok sevindim ki anlatamam yani bu zor surecte tabii bu forumdaki diger arkadaslar icinde gecerli bir can yoldasinin olmasi cok guzel bisey. YAni insan cevresindekişelri sıkmamak adina bu konulara fazla giremiyor bi de tabii bizim gibi konunun icinde olmadiklari icin akil fikir alcak kimse de yok. Insallah su cilelei gunleri atlatiriz canim yaa. Ben bu konudan başka hiçbirşeye dogru duzgun konsantre olamiyorum ne is ne ev isleri hepsi cok zor geliyor.

Sıradaki arkadaşımız tulayss:
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000

ewest:100-okundu
careful:100-okundu
leblebisekeri:100-okunuyor
damraaa:100-okundu
reailite34:100-okunDU
dearmother:50-okundu
nazayse:150kundu
Thesecret:50-okundu
asaletlim:100-okunyor

Kalan:150

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

Sıradaki arkadaşımız asaletlim:
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000

damraaa:100-okundu
ewest:100-okundu
leblebisekeri:100-okundu
dearmother:50-okundu
nazayse:150-okundu
reailite34:100-okunuyor
careful:100-okunuyor

kalan:300

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

Son düzenleme:

aynen cnm eşim gitmeden evi topluyo,yemek yapıyo ben çok kalmayayım diye gerekli şeyleride yanıma getiriyo arada annem veya kardeşimin eşi geliyo bişey lazımmı diye hafata birde tabi eşimin yapamadıkları işleri yapıyo ütü filan.sonra öyle zaman geçiyo.benimde burada eşimin tarafından kimse yok.rahat geçiyo yani.şimdi de yapabildiğimizi yapalım bari dimi ama?

CAnim hadi bakalim hayirli haberlerini bekliyoruz.

cnm bende 1 kez menogon almıştım+çatlama iğnesi aşılama olmadı sadece çatlama iğnesi vurulup bırakıldı. 1 kerede aşılama için menogon+ çatlama iğnesi almıştım. daha sonra ilk tüp bebek ilaçlarını kendim almıştım şimdi uzun süre geçti belki verir diye denedim ama süreyle alakası yokmuş.hayat boyu bu tedavilerde siğorta 2 kez ilaç veriyomuş.alamadım bende adet olunca kendim alcam artık.

ben tülay'ınkini dün okudum Allah kabul etsin.Asalet içinde 100 tane alayım.

careful nasılsın canım sık sık yazmıyorsun ama her duaya eşlik ediyorsun RABBİM kat kat versin inş.mükafatını.niyetini kabul etsin .Amin

ama daha sık gel sohbet edelim olur mu canım.

kızlar hande yener severmisiniz bilmiyorum ben hiçte hoş olmayan şeyler hissediyordum kendisine fakatttttşu atma düztini çok beğendim çok hoş bir şarkı olmuş derken öğrendimki orjinali arapça imiş.araştırmacı kişiliğim burdada ön plana çıktı ve şarkıyı buldum çokta beğendim arapça çok hoş :82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…