2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

Sıradaki arkadaşımız tulayss:
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000

ewest:100-okundu
careful:100-okundu
leblebisekeri:100-okunuyor
damraaa:100-okundu
reailite34:100-okunDU
dearmother:100-okundu
nazayse:150kundu
Thesecret:50-okundu
asaletlim:100-okunyor

Kalan:100

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

Sıradaki arkadaşımız asaletlim:
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000

damraaa:100-okundu
ewest:100-okundu
leblebisekeri:100-okundu
dearmother:50-okundu
nazayse:150-okundu
reailite34:100-okunuyor
careful:100-okunuyor

kalan:300

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

buradaki eczaneler kurt olmuş doktorun yazdığı ilaçlar sadece belirli eczanelerde satılıyor pek zannetmem indirim yapacaklarını ama ben de deneyim bi şansımı...

cnm dr un bi eczane önerir sana .mesela benim dr um ilk denemede hastanenin yakınındaki bi eczaneye gönderdi oraya git dedi.1420 tutmuştu 1220 aldılar.şimdide yine oraya gidicem.druna sor istersen sende bi.

cnm ikiyüzlü insan her yerde var küçük yerin dezavantajı herkes her adımını takip ediyo...o yüzden ister istemez hal ve hareketlerine çeki düzen vermen gerekiyo.ama büyük şehirlerde kim kime tım tıma

kızlar maşallah haftasonu ama kaynatmışssınz ben hala çalışıyorum evde olsam temizliğede razıyım

cnm dr un bi eczane önerir sana .mesela benim dr um ilk denemede hastanenin yakınındaki bi eczaneye gönderdi oraya git dedi.1420 tutmuştu 1220 aldılar.şimdide yine oraya gidicem.druna sor istersen sende bi.

tamam cnm sorayım en iyisi, o parayla bebişe bişeyler alırım en azından

cnm ikiyüzlü insan her yerde var küçük yerin dezavantajı herkes her adımını takip ediyo...o yüzden ister istemez hal ve hareketlerine çeki düzen vermen gerekiyo.ama büyük şehirlerde kim kime tım tıma
evet o tarafıda var burada en azından özgürsün nereye gittiğin ne yaptığın yada ne bilim ne giyindiğin kimsenin umrunda değil.

ama yinede komşuluk çok güzel bir şey çatkapı gideceğim komşum olsun isterdim.

aaaaaa ben 5 senedir burdayım. gen de hala çevre edinemedim.

tulaysscım bencede bu tedavi sırasında çok komşu edinmenin eksi yönleri olabiliyo.çat kapı gelen giden bitmiyo ee yatmakta gerekiyo. tüm apartmanada söyleyecek halimiz yok.en azından hamile kalana kadar biraz kocayla takılmak iyi oluyo.benim komşum çok ama sadece 1 i biliyo. he tutsun hepsi bilsin fark etmez ama tutmadan sorulara cvp vermek zor.

bende hiç sevmem dedikoduyu yok o böyle yapmış yok bu böyle yapmış banane diyorum kim ne yapmışsa kendine yapmış. komşum yok ama çok da eksikliğini hissetmiyorum 32 yaşındayım bu yaşıma kadar hep 2-3 arkadaşım dostum olmuştur sağlam güvendiğim.az olsun öz olsun hesabı zaten herşeyi herkese anlatma taraftarı değilim bazı şeyler kişinin kendinde kalmalı..buraya girip sizinle sohbet edecem diye işleri bile arka plana atıyorum birbirimizi tanımıyoruz ama herkes açık ve içten en azından ben öyle hissediyorum.. ileride derseniz görüşelim seve seve derim

kızlar maşallah haftasonu ama kaynatmışssınz ben hala çalışıyorum evde olsam temizliğede razıyım
kolay gelsin canım. işin ne üzerine hafta sonu tatilin yokmu.

ayyy ben gelirim sana çat kapı birinci ziyaret sabah 7 ikinci ziyaret gece 10

aaaaaa ben 5 senedir burdayım. gen de hala çevre edinemedim.
desene yol yöntemle alakası yok

kimsenin bilmemesi en güzeli bir aksilik falan çıktığında insanlara laf anlatmak çok zor..

ilaçlar konusunda pazarlık yapın puregonun kutusunu normal alırsan 260 tl doktor anlaşmalı yada tedavini yapan yerin anlaşmalı eczanesinden alırsan 200 tl yani 1 kutuda 60 tl az para değil yani..

cnm işi gücü meşgalesi olmayan insanlar zaten o meraklı komşular.biz tüp bebek yapacağız kadınların hayatına heyecan gelecek işte

cnm işi gücü meşgalesi olmayan insanlar zaten o meraklı komşular.biz tüp bebek yapacağız kadınların hayatına heyecan gelecek işte

kesinlikle katılıyorm sana bolca malzeme işte valla şu nezaman çocuk yapacaksınız diyene bi gün ben yapamıyorum benim yerime sen doğur diyecem artık

walla güzelim kimisinde var öyle merak. benim kardeşimin eşide meraklıdır daha 6 evliler ama her telefon görüşmesinde kötü niyetten değil ama ee abla bebek varmı doktora gidiyormusun diye sorar benim cinlerim tepeme çıkar nasip kısmet deyip geçiyorum.. ilk zamanlar bozulmuyorsun bu tarzşeylere ama belli bir zaman geçtikten sonra siniri bozuluyor insanın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…