ben istanbuldayım ama benim memlekette binaya yeni birisi gelince hoşgeldine falan gelinir burada yok böyle birşey e gelen olmayınca haliyle gidilmiyor..
buradaki eczaneler kurt olmuş doktorun yazdığı ilaçlar sadece belirli eczanelerde satılıyor pek zannetmem indirim yapacaklarını ama ben de deneyim bi şansımı...
bilen banada söylesin.aslında benim şöyle bir durumum var ben asla gıybeti sevmiyorum bu yüzden komşularımla mesafeliyim.sürekli birileri hakkında konuşup laf taşıyorlar.ne malum benimkinide taşımayacakları o yüzden mesafe koydum merhaba merhaba o kadar
küçük yerde insanlar iki yüzlü olmaz en azından burada her türlü millet var.beni hemen soğutur iki yüzlü insan kendinden.
cnm dr un bi eczane önerir sana .mesela benim dr um ilk denemede hastanenin yakınındaki bi eczaneye gönderdi oraya git dedi.1420 tutmuştu 1220 aldılar.şimdide yine oraya gidicem.druna sor istersen sende bi.
evet o tarafıda var burada en azından özgürsün nereye gittiğin ne yaptığın yada ne bilim ne giyindiğin kimsenin umrunda değil.cnm ikiyüzlü insan her yerde var küçük yerin dezavantajı herkes her adımını takip ediyo...o yüzden ister istemez hal ve hareketlerine çeki düzen vermen gerekiyo.ama büyük şehirlerde kim kime tım tıma
beniimde komşum yok maalesef yani komşular varda gidip gelme yaptığım yok.. bazen diyorum acaba bendemi bir tuhaflık var heralde bazıları hemen çevre yapabiliyor ben 4 senedir hala yapamadım. sanırım ben etrafa karşı biraz güvensizimvarmı kolay çevre yapmanın yolu yöntemi
tabiki.ben zaten yapı olarak pazarlık yaparım kolaymı kazanılıyıor para.sormanda yarar var.100tl bile indirim olsa yararı olur sana.tedavi hiçde kolay bir süreç değil hem maddi hem manevi.tamam cnm sorayım en iyisi, o parayla bebişe bişeyler alırım en azından
tabiki.ben zaten yapı olarak pazarlık yaparım kolaymı kazanılıyıor para.sormanda yarar var.100tl bile indirim olsa yararı olur sana.tedavi hiçde kolay bir süreç değil hem maddi hem manevi.
kolay gelsin canım. işin ne üzerine hafta sonu tatilin yokmu.kızlar maşallah haftasonu ama kaynatmışssınz ben hala çalışıyorum evde olsam temizliğede razıyım
ayyy ben gelirim sana çat kapı birinci ziyaret sabah 7 ikinci ziyaret gece 10evet o tarafıda var burada en azından özgürsün nereye gittiğin ne yaptığın yada ne bilim ne giyindiğin kimsenin umrunda değil.
ama yinede komşuluk çok güzel bir şey çatkapı gideceğim komşum olsun isterdim.
desene yol yöntemle alakası yokaaaaaa ben 5 senedir burdayım. gen de hala çevre edinemedim.
tulaysscım bencede bu tedavi sırasında çok komşu edinmenin eksi yönleri olabiliyo.çat kapı gelen giden bitmiyo ee yatmakta gerekiyo. tüm apartmanada söyleyecek halimiz yok.en azından hamile kalana kadar biraz kocayla takılmak iyi oluyo.benim komşum çok ama sadece 1 i biliyo. he tutsun hepsi bilsin fark etmez ama tutmadan sorulara cvp vermek zor.
bende hiç sevmem dedikoduyu yok o böyle yapmış yok bu böyle yapmış banane diyorum kim ne yapmışsa kendine yapmış. komşum yok ama çok da eksikliğini hissetmiyorum 32 yaşındayım bu yaşıma kadar hep 2-3 arkadaşım dostum olmuştur sağlam güvendiğim.az olsun öz olsun hesabızaten herşeyi herkese anlatma taraftarı değilim bazı şeyler kişinin kendinde kalmalı..buraya girip sizinle sohbet edecem diye işleri bile arka plana atıyorum birbirimizi tanımıyoruz ama herkes açık ve içten en azından ben öyle hissediyorum.. ileride derseniz görüşelim seve seve derim
başım üstünde yerin var canım gece istediğin saatte gelde sabah az daha beklesen diyorumayyy ben gelirim sana çat kapı birinci ziyaret sabah 7 ikinci ziyaret gece 10
cnm işi gücü meşgalesi olmayan insanlar zaten o meraklı komşular.biz tüp bebek yapacağız kadınların hayatına heyecan gelecek işte
cnm işi gücü meşgalesi olmayan insanlar zaten o meraklı komşular.biz tüp bebek yapacağız kadınların hayatına heyecan gelecek işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?