2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

cnm 1. çocuk olsa 2.sini sorarlar.En iyisi ikiz üçüz doğuracaksan herkes çenesini kapatacak

cnm 1. çocuk olsa 2.sini sorarlar.En iyisi ikiz üçüz doğuracaksan herkes çenesini kapatacak

Allah büyük. ben önceden çok takardım şimdi kimisine nasip kısmet deyip geçiyorum.. Allah büyük. dün gece bir topik açıldı bayanın eşinin %1 morfoloji değeri varmış 4 başarısız tüp bebek denemesinden sonra bahçecide bir test daha yapılmış morfoloji sıfır çıkmış doktor olmaz gibi birşey söylemiş. Ama Allahın işi normal yoldan hamile kalmış o yüzden Allah büyük

kızlar valla içim açıldı Allah razı olsun sizden,dualarınızı kabul etsin.Ben gidip ütü yapayım yoksa yarın giyecek bişey bulamayacağız.

cnm ben de okudum bahsettiğini,tabii ki herşey nasip kısmet.Rabbim ol dedikten sonra olamayacak şey yok.Ama işte insanın elinde olmuyor istemesem de stres yapıyorum malesef

güzel anneciğim benden sıaradaki arkadaşa 100 ayetel kürsü annemdeyin sayfamıza bakayım dedim oooo bitirmem mümkün değil maaşallahınız var en güzel sayfa bizim sayfaaa

az kalmis hadi hayirlisi:)
hangi ilaci kullanacaksin belli mi

gonal f 450 yazmış cnm dr. kehterin0,25 bide pregnly 5000 yazmış ama almadım daha adetin 2. günü gideyim bi baksın ultrasonda başlıyacaksak bide ilaçta değişiklik yapmayacaksa hemen yanında zaten eczane o gün alırım.

Canlarım nasılsınız? Kardeşim geldi bu dabah vınnda getirdi bende sizlere kavuştum.. Şimdilik herşey yolunda, gonal isimli iğneye başladım bugün 3. iğneyi vurucam.. Dozajını biraz yüksekten başladı doktorum 187.5 vücudun tepkisini ölçücek ona görede dozaj ayarlanıcak.. Yarın fakülteye gidicem testlerim var şekerim olduğu için tekrar şeker yüklemem olucak bide tombikim ya diyetisyene göndericek hocam.. Benden haberler böyle cici anneler. Dün mothercare'den ciciler aldım baş ucuma astım onlara baktıkça huzur bulup daha çok adapte olmayı planlıyorum.. Meleğimsiz dönmeyi istemiyorum Rabbim yanımızda olsun..

hadi bakalım bak herşey güzel gidiyor inşallahda böyle devam eder

ben maillestim demistim ya sahin beyle banada adetin ikinci gunu gel dedi ama Turkiye ye daha erken gelirsen bi genel muayene yapariz dedi. bu ilaclari duymadim sadece pregnly biliyorum.
ben burada sigortamdan sadece puregon alabiliyorum suan, diyorum ki acaba oraya getirsem mi?
tup bebek icinde puregon veriyorlarmi ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…