başım üstünde yerin var canım gece istediğin saatte gelde sabah az daha beklesen diyorum
kesinlikle katılıyorm sana bolca malzeme işte valla şu nezaman çocuk yapacaksınız diyene bi gün ben yapamıyorum benim yerime sen doğur diyecem artık
walla güzelim kimisinde var öyle merak. benim kardeşimin eşide meraklıdır daha 6 evliler ama her telefon görüşmesinde kötü niyetten değil ama ee abla bebek varmı doktora gidiyormusun diye sorar benim cinlerim tepeme çıkar nasip kısmet deyip geçiyorum.. ilk zamanlar bozulmuyorsun bu tarzşeylere ama belli bir zaman geçtikten sonra siniri bozuluyor insanın..
kesinlikle katılıyorm sana bolca malzeme işte valla şu nezaman çocuk yapacaksınız diyene bi gün ben yapamıyorum benim yerime sen doğur diyecem artık
cnm 1. çocuk olsa 2.sini sorarlar.En iyisi ikiz üçüz doğuracaksan herkes çenesini kapatacak
Allah büyük. ben önceden çok takardım şimdi kimisine nasip kısmet deyip geçiyorum.. Allah büyük. dün gece bir topik açıldı bayanın eşinin %1 morfoloji değeri varmış 4 başarısız tüp bebek denemesinden sonra bahçecide bir test daha yapılmış morfoloji sıfır çıkmış doktor olmaz gibi birşey söylemiş. Ama Allahın işi normal yoldan hamile kalmış o yüzden Allah büyük
ece sen tedaviye ne zaman baslicaktin?
haziran 15 gibi cnm.adetim gelirse tabi.
az kalmis hadi hayirlisi:)
hangi ilaci kullanacaksin belli mi
az kalmis hadi hayirlisi:)
hangi ilaci kullanacaksin belli mi
hayırlı olsun canım elin dolu çıkarsın inşaallah süreçten
Canlarım nasılsınız? Kardeşim geldi bu dabah vınnda getirdi bende sizlere kavuştum.. Şimdilik herşey yolunda, gonal isimli iğneye başladım bugün 3. iğneyi vurucam.. Dozajını biraz yüksekten başladı doktorum 187.5 vücudun tepkisini ölçücek ona görede dozaj ayarlanıcak.. Yarın fakülteye gidicem testlerim var şekerim olduğu için tekrar şeker yüklemem olucak bide tombikim ya diyetisyene göndericek hocam.. Benden haberler böyle cici anneler. Dün mothercare'den ciciler aldım baş ucuma astım onlara baktıkça huzur bulup daha çok adapte olmayı planlıyorum.. Meleğimsiz dönmeyi istemiyorum Rabbim yanımızda olsun..
gonal f 450 yazmış cnm dr. kehterin0,25 bide pregnly 5000 yazmış ama almadım daha adetin 2. günü gideyim bi baksın ultrasonda başlıyacaksak bide ilaçta değişiklik yapmayacaksa hemen yanında zaten eczane o gün alırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?