ben maillestim demistim ya sahin beyle banada adetin ikinci gunu gel dedi ama Turkiye ye daha erken gelirsen bi genel muayene yapariz dedi. bu ilaclari duymadim sadece pregnly biliyorum.
ben burada sigortamdan sadece puregon alabiliyorum suan, diyorum ki acaba oraya getirsem mi?
tup bebek icinde puregon veriyorlarmi ki?
varsa elinde getir tabikide. ben ilk tedavimde sadece puregon kullanmıştım yumurta geliştirmek için. puregon hormonun daha saf haliymiş. 2.de puregon artı menogon destekli gitmiştik..
ben maillestim demistim ya sahin beyle banada adetin ikinci gunu gel dedi ama Turkiye ye daha erken gelirsen bi genel muayene yapariz dedi. bu ilaclari duymadim sadece pregnly biliyorum.
ben burada sigortamdan sadece puregon alabiliyorum suan, diyorum ki acaba oraya getirsem mi?
tup bebek icinde puregon veriyorlarmi ki?
ilk denemede puregon kullanmistim yazmissin ececim gormedim kusura bakma bende soruyorum puregon verirler mi diye:)))
cnm ilk denemede şahinbey banada puregon vermişti ama her hasta gurubuna farklı ilaç veriliyo sanırım. çünkü her hasta grubu farklı bünyeye göre yani ilaçta.tedaviden önce ki ay bi muayne yapıyo cnm.bana öyle yaptı yani bu ay muayne oldum bi daha ki ay başlıcaz.hazırlık süresi gibi düşün.bi sor istersen yinede şahin beye ilaçları yada ordan alıp burda değiştirme yaptırabilecegin bi eczane bulabilirmisin acaba olurmu ki öyle?
demi ama birilerinin sahip çıkması lazım. neme lazım. birileri alır kaçar. sonra biz hamileyimmmmmmm ilanlarını nerden yaparız. allah korusunnnnnn..
ya bu arada kızlar ben de sigara kullanıyorum. söylerken bile utanıyorum. eşim 2010 eylül de bıraktı. şimdi bana çok kızıyo. bırakmak istiyorum çok denedim ama neden bilmiyorum. kendime hakim olamıyorum. birkaç gün etkilenmiyorum. unuttum diyorum. sonra birşey oluyo. kendimi kaybedip paket alıyorum ve başlamış oluyorum. ne yapıcam bilmiyorum. kesin ve kesin bırakmam lazım.......
dogru soyluyorsun canim her bunyee farkli benim bunyem cok tepki veriyodu puregona bir asilamam yarida kesilmisti fazla yumurtadan, ben bir sorayim doktora aman zaten hakkim var sigortadan alabiliyorum getiririm baska ilac verirsede onu alirim artik napayim orada degistirceklerini sanmiyorum canim ama bilmiyorum gerci...
Kızlar alın bende de aynı sey ya ... Ben de tedavi sırasında bırakmıştım sonra olmayınca bende tekrar başladım. Bu konuda kendime sinir oluyorum. Aslinda bi birakiyorum tamam iyi iste diyorum sonra bisey oluyor ( ozelliklede canımı sıkan bisey) ben tekrar basliyorum. :18:
en iyisi sormak sen ilk geldiğin gün hem muayne olacaksın hem ön görüşme hemde o gün ilaçlara başlıyacaksın sanırım. istersen gelmeden orda kendi jinekologuna bi muayne ol.ben bu ay gittim kist var dedi şahin bey bi daha ki, aya kaldı bu ay adetimde gitcem ama kist gitmediyse yine beklicem sanırım çünkü şahinbey tedaviye başlayabilmem için kist filan olmaması lazım dedi.senin vaktin az ya türkiyede onun için dedim cnm.
ben bugün içmedim mesela gerçi havadan mı ne bogazlarım agrıyo cnm istemiyo ama bu da bi gerçekki bu topiğe girdiğimden beri aklıma pek gelmiyo zaten vakit çabuk geçiyo burda sağ olun valla siğarayı bıraktırdınız herhalde
sagol canim senin ilk testlerde kist filan cikmamisti dimi yanlis hatirlamiyorsam sonradan mi oldu, insallah gecmistir canim biran once tedavine baslarsin. bende bayagidir gitmiyorum doktora sahin beye gittigimde bide olmaz derse bi sorun filan cikarsa yikilirim ya bi daha seneye gelcem Turkiyeye ooooo
turtimm nasılsın canım nasıl gidiyor?
hadi bakalım bak herşey güzel gidiyor inşallahda böyle devam eder
Bu arada Gayenni değerleri neydi geriye fazla dönemedim. Vakti olan varsa yazarsa sevinirim. Onunki de yükselmşi herhalde.
ruyamda tanimadigim bi eve giriyodum yanimda da bir kadin ben odalari dolasirken odanin birinde yerde minderin uzerinde bir bebek goruyorum cansiz bir sekilde yatiyor ben o bebegi kucagima aliyodum bebegi kucagima aldigim andan itibaren bebek canlanmaya kimildamaya basliyor sonra gozlerini aciyor bana bakiyordu hepsi bir anda oldu bebek sonra buyuyor ben onu yikiyodum sonrasini hatirlamiyorum..... hayirdir insallah:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?