slm kızlar bugün bilgisayara fazla giremedim kusura bakmayın. Buügün test yaptırdım. sonuç 30 çıktı. Kanamamda fazla yok. Doktorla konuştum Salı günü testte 80 çıkarsa yırttın dedi çıkmazsa işimiz kötü yani. Hamilelik var ama değelrerin yükselmesi ve adetin başlamaması lazım. Benim içinde dua edin. Salı gününü bekleyecem. Bu arada fazlasıyla dinlenmem ve yatmam lazım. Fazla giremeyecem bilgisdayara. günde birkaç kez girerim haberdar ederim sizi.
İyiyim Tülay'cım sen nasılsın bitanem.. Biraz daha keyfim yerinde azcık sıcak basması kasık ağrısı yaşıyorum ama bunlar olucakmış..
slm kızlar bugün bilgisayara fazla giremedim kusura bakmayın. Buügün test yaptırdım. sonuç 30 çıktı. Kanamamda fazla yok. Doktorla konuştum Salı günü testte 80 çıkarsa yırttın dedi çıkmazsa işimiz kötü yani. Hamilelik var ama değelrerin yükselmesi ve adetin başlamaması lazım. Benim içinde dua edin. Salı gününü bekleyecem. Bu arada fazlasıyla dinlenmem ve yatmam lazım. Fazla giremeyecem bilgisdayara. günde birkaç kez girerim haberdar ederim sizi.
bencede bzim sayfa maaşallahgüzel anneciğim benden sıaradaki arkadaşa 100 ayetel kürsü annemdeyin sayfamıza bakayım dedim oooo bitirmem mümkün değil maaşallahınız var en güzel sayfa bizim sayfaaa
bende seni merak ediyordum canım haberini aldığıma çok sevindim .inşalalh herşey yolunda gider .demek ciciler almaya devamCanlarım nasılsınız? Kardeşim geldi bu dabah vınnda getirdi bende sizlere kavuştum.. Şimdilik herşey yolunda, gonal isimli iğneye başladım bugün 3. iğneyi vurucam.. Dozajını biraz yüksekten başladı doktorum 187.5 vücudun tepkisini ölçücek ona görede dozaj ayarlanıcak.. Yarın fakülteye gidicem testlerim var şekerim olduğu için tekrar şeker yüklemem olucak bide tombikim ya diyetisyene göndericek hocam.. Benden haberler böyle cici anneler. Dün mothercare'den ciciler aldım baş ucuma astım onlara baktıkça huzur bulup daha çok adapte olmayı planlıyorum.. Meleğimsiz dönmeyi istemiyorum Rabbim yanımızda olsun..
inşallahhhhhhben bugün içmedim mesela gerçi havadan mı ne bogazlarım agrıyo cnm istemiyo ama bu da bi gerçekki bu topiğe girdiğimden beri aklıma pek gelmiyo zaten vakit çabuk geçiyo burda sağ olun valla siğarayı bıraktırdınız herhalde
salavat yada tefriciye olabilir tedavisi devam eden arkadaş kendi dağıtsın.ben şahsen öyle düşünüyorum.bu başlık altında onuda yazın arkadaşlar.inşallah canım sana özel dua yapalım test günü bekleyenler içinde salavat mesela ne dersini,z kızlar
inşallah canım sana özel dua yapalım test günü bekleyenler içinde salavat mesela ne dersini,z kızlar
Sıradaki arkadaşımız tulayss:
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin
toplam:1000
ewest:100-okundu
careful:100-okundu
leblebisekeri:100-okunuyor
damraaa:100-okundu
reailite34:100-okunDU
dearmother:100-okundu
nazayse:150kundu
Thesecret:50-okundu
asaletlim:100-okunyor
mylady06:100-okundu
Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin[/QUOTO
çok çok teşekkür ederim arkadaşlar herşey gönlünüzce kalbinizce olsun bütün dilekleriniz hayalleriniz gerçek olsun inşallah ağzınıza yüreğinize sağlık ne desem ne kadar teşekkür etsem az sağ olun. bütün güzellikler sizin olsun
salavat yada tefriciye olabilir tedavisi devam eden arkadaş kendi dağıtsın.ben şahsen öyle düşünüyorum.bu başlık altında onuda yazın arkadaşlar.
amin canım inş.Allah kabul etsin.evet tatlı anne yaaa yanlış yazmışım ben 50 tane okudun alihancığa bakalım hepimiz dualarla hayırlı çocuklara sahip olacağız inşallah
demekki böylesi daha hayırlıymış canım.kızlarım benim durumumda değişiklik oldu bir gün lukrin kullanabildim ancak sizede sormuştum ama bu konuda bilgisi olan çıkmamıştı ya şu histeroskopi olayını ben çok araştırdım Sertaç hocada olmam gerektiğini söyleyince şansı arttıran bu uygulamayı olmak istediğimi dooktoruma söyledim oda sıcak baktı bana lukrini hemen bıraktırdı zaten bir kez yapmıştım Şimdi adeti bekliyorum sanırım yarın olacağım adetin 6. ila 12. günü oluyor bu uygulama öyle oluncada benim iş gecikti haftaya pazartesi anestesi için gidip sanırım çarşamba histeroskopi olacağım sonrada bilindik süreç başlayacak yani anlayacağınız temmuza kaldı benim bebiş annecik beni temmuza yaz artık
demekki böylesi daha hayırlıymış canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?