kızlarım benim durumumda değişiklik oldu bir gün lukrin kullanabildim ancak sizede sormuştum ama bu konuda bilgisi olan çıkmamıştı ya şu histeroskopi olayını ben çok araştırdım Sertaç hocada olmam gerektiğini söyleyince şansı arttıran bu uygulamayı olmak istediğimi dooktoruma söyledim oda sıcak baktı bana lukrini hemen bıraktırdı zaten bir kez yapmıştım Şimdi adeti bekliyorum sanırım yarın olacağım adetin 6. ila 12. günü oluyor bu uygulama öyle oluncada benim iş gecikti haftaya pazartesi anestesi için gidip sanırım çarşamba histeroskopi olacağım sonrada bilindik süreç başlayacak yani anlayacağınız temmuza kaldı benim bebiş annecik beni temmuza yaz artık
ben atlamışım canım neden histeroskopi çektiriyorsun. yanlış bilmiyorsam rahimde yabancı birşey yada yapışıklık olup olmadığına bakmak için çekiliyor dimi? hayırlısı olsun canım geç olsun temiz olsun güzel olsun
evet canım haklısın kimseyle paylaaşılmıyo. bi de olur olmadık yerde sorular sorulmasından nefret ediyorum. o an benim herşeyi unutup mutlu olmak istediğim andır. ve biri gelir ne oldu hala bebek yok mu diye sormaz mı fitil oluyorum resmen. yardımc olabildiğime sevindim canım. inşallah hayırlısıyla kavuşuruz miniklerimize. ilaçlar konusuna gelince. klomen ya da bir kere kullandığın gonal f ile hakkın bitmiyo. zaten sistemden kontorl ediyolar. belli dozu var. o doz kadar alıyosun raporla. bi şansını denersin baktın sistemden onay çıkmıyo. o zaman başka yol düşünürsün. eğer karar verdiysen elvan hanımla görüş. adetin ikinci günnü için randevu al. ya da gelmeye karar verdiğini belirt ki. adet olunca sıkıntı yaşama. inşallah senin için de benim için de doğru merkezir. rabbim dileyen isteyen herkese yardım etsin inşallah.
canım damraya ve asaletlime 50+50 okuyacağım.okundu olarak yaz istersen.Sıradaki arkadaşımız asaletlim:
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin
toplam:1000
damraaa:100-okundu
ewest:100-okundu
leblebisekeri:100-okundu
dearmother:50-okundu
nazayse:150-okundu
reailite34:100-okunuyor
careful:100-okunuyor
kalan:300
Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin
Sıradaki arkadaşımız damraaa:
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin
DearMother:100-okundu
kalan:900
naber kızlar,nasıl geçti hafta sonu?ben yarın iş başı yapıyorum,gerildim şimdiden.sabah yolcuyum.1000km yolum var(
allahım çilemi bir bitirsen(
Sıradaki arkadaşımız asaletlim:
leblebisekeri:100-okundu
dearmother:50-okundu
nazayse:150-okundu
reailite34:100-okunuyor
careful:100-okunuyor
kalan:300
Sıradaki arkadaşımız damraaa:
DearMother:100-okundu
kalan:900
naber kızlar,nasıl geçti hafta sonu?ben yarın iş başı yapıyorum,gerildim şimdiden.sabah yolcuyum.1000km yolum var(
Amin canım aminnn.tedavi ile ilgilimi canım.nereye gidiyorsun yolun açık olsun inşallahnaber kızlar,nasıl geçti hafta sonu?ben yarın iş başı yapıyorum,gerildim şimdiden.sabah yolcuyum.1000km yolum var(
Allah kabul etsin canım.canım damraya ve asaletlime 50+50 okuyacağım.okundu olarak yaz istersen.
sevgiler..
cnm ben asalet arkadaşınkini bitirdim.Allah kabul eder inşallah.Damra için de 100 alayım
selam kızlar nasılsın bence iyi olmamız lazım ikinci hamişimiz var tatatatatatattatattat
Sıradaki arkadaşımız tulayss:
careful:100-okundu
leblebisekeri:100-okunuyor
reailite34:100-okunDU
dearmother:100-okundu
nazayse:150kundu
Thesecret:50-okundu
asaletlim:100-okunyor
mylady06:100-okundu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?