2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

ben atlamışım canım neden histeroskopi çektiriyorsun. yanlış bilmiyorsam rahimde yabancı birşey yada yapışıklık olup olmadığına bakmak için çekiliyor dimi? hayırlısı olsun canım geç olsun temiz olsun güzel olsun

kızlar bende yavaş yavaş kaçıyom artık ama gelirim yine kendinize cici bakın

canım bu tarz şeyler histeroskopi haricinde görülmüyor daha önce gittiğim bir merkez rahim filmime bakarak şekilde bozukluk var hisreroskopi olman gerekiyor bebeğe tutanacağı alan yapmalıyız dedi benim aklımda kaldı doktorum deniyelim demişti ama benim aklımda hep vardı paylaştım tamam dedi, histeroskopi hem teşhis hem tedavi genellikte 1. deneme olumsuz olursa yapılıyor ama ben sonraki adımı sağlamlaştırmak istedim birazda yaşım dolayısıyla birazda olma ihtimalini yükseltmek istedim kanımca bakalım

Evet canim yaaa, hele bi de birazcik gobegin ciksa hemen ooooo hamilemisin laflari beni sinir ediyor. Herkes kendi isine baksa olmaz sankşi

Evet haklisin ben en iyisi Elvan hnm'i hemen yarin arayayim. Kizcagiz da bikacak benden bi sahin bey, bi bulent tiras derken, ama neyse ki iyi bir kiz.

Amin canim yaaaaa, insallah hamile kaliriz ve bebecikleri kucagimiza hayirlisiyla aliriz.

Bi de bazi arkadaslar yazmis, bence de cok haklilar yani en azindan biz olumsuz etkileyecek konulari pek okumayalim, biz nasil olsa elimizden geleni yapiyoruz kalani Allah'a birakalim.

Sıradaki arkadaşımız asaletlim:
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000

damraaa:100-okundu
ewest:100-okundu
leblebisekeri:100-okundu
dearmother:50-okundu
nazayse:150-okundu
reailite34:100-okunuyor
careful:100-okunuyor

kalan:300

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

Sıradaki arkadaşımız damraaa:
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

DearMother:100-okundu

kalan:900

Son düzenleme:
naber kızlar,nasıl geçti hafta sonu?ben yarın iş başı yapıyorum,gerildim şimdiden.sabah yolcuyum.1000km yolum var(
allahım çilemi bir bitirsen(

canım damraya ve asaletlime 50+50 okuyacağım.okundu olarak yaz istersen.
sevgiler..

naber kızlar,nasıl geçti hafta sonu?ben yarın iş başı yapıyorum,gerildim şimdiden.sabah yolcuyum.1000km yolum var(

Güzel geçti sayılır arkadaşım senin nasıl geçti inşallah birgün biter çilen ama çalışmak güzel iyi bir hafta olur senin için işde

cnm ben asalet arkadaşınkini bitirdim.Allah kabul eder inşallah.Damra için de 100 alayım

Amin canım aminnn.tedavi ile ilgilimi canım.nereye gidiyorsun yolun açık olsun inşallah
canım damraya ve asaletlime 50+50 okuyacağım.okundu olarak yaz istersen.
sevgiler..
Allah kabul etsin canım.

cnm ben asalet arkadaşınkini bitirdim.Allah kabul eder inşallah.Damra için de 100 alayım

Son düzenleme:
Sıradaki arkadaşımız asaletlim:

damraaa:100-okundu
ewest:100-okundu
leblebisekeri:100-okundu
dearmother:50-okundu
nazayse:150-okundu
reailite34:100-okunuyor
careful:100-okundu
Thesecret:50-okundu

kalan:250

Sıradaki arkadaşımız damraaa:

DearMother:100-okundu
TheSecret:50-okundu
careful:100-okundu

kalan:750

|İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|Ayet-el Kürsi
|gayem06|31|Mayıs|Kadın|2.Deneme|Hrs Ankara|HAMİLE |Okundu
|ailhan76|37|||||HAMİLE|okundu
1|turtimm|27|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|İlaçlara başladı|Okundu
2|Nısan | |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|23 mayıs iğnelere başlayacak|Okundu
3|nil_alp| |Mayıs|Erkek |1.Deneme|smyrna Art|27 mayıs iğnelere başlıyor|okundu
4|asaletlim|22|Mayıs|Kadın|4.Deneme|Brüksel Tüpbebek|İlaçlara başladı|Okundu
5|mylady06||Temmuz||Ankara Tıp Fakültesi||Histeroskopi olacak|okundu
6|careful|27|Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi|30 mayısta başlıyor|okundu
7|seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|3 Haziranda başlıyor|
8|giz1978||Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Beklenen regl 3 Haz |Okundu
9|damraaa|34|Haziran|Erk-Kad|1.Deneme|Jinemed-Kalamış|3 Haziranda başlıyor|
10|TheSecret|27|Haziran||2.Deneme|Yeditepe Üniversitesi|3 Haziran başlıyor|Okundu
11|eğitimciyimmm||Haziran||2.Deneme|Anatolia|3 Haziranda başlıyor|
12|tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||3 Haziranda başlıyor|Okunuyor
13|leblebisekeri|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|3 Haziranda başlıyor|Okundu
14|realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|5 Haziran'da başlıyor|
15|asgok | |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|17 Haziranda başlıyor|
16|castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Beklenen regl 20 Haz.|okundu
17|dilhusar||Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|ilaçlara başladı|okundu
18|avci82 |29|Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|20 Haziranda başlıyor|
19|ewest | 37|Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |okundu
20|mutluolmak85||haziran|Pko|2.Deneme|||okundu
21|neross||Haziran|Erkek|1.Deneme|Etlik Tüp Merkezi|Reglini bekliyor|Okundu:
22|neme||Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem||
23|biricik38| |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|
24|zmym | |???????? |||||
25| ozlmozcn | |Haziran |||| |
26|DearMother| |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|
27|psikolog1707||Haziran |||| |
28|ebrudur| |Temmuz |||| |
29|kareka | |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|
30|nazayşe|30|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||
31|adenes||Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir||
32|artrit||Haziran||3.Deneme|||
3| ece22|25|Haziran|Sebepsiz|2.Deneme|Bursa Acıbadem||
34|kelid_85|||||||
35|liefde||Tem-Ağu||1.Deneme|Bursa Acıbadem||
36|fazzerg|34|Temmuz|Kadın|1.Deneme|||
37|passifloraa|29|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bahçelievler Medikana||

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

Güzellikler hamişlerimiz varmış çok sevindim.. Hayırlı olsun her iki arkadaşımada.. Benim şükürler olsun ki kanamam bitti.. Az önce yasin okudum hepimize yolladım.. Yarından itibarende ayetül kürsi okumaya başlarım.. Benim ağrılarım baya arttı, az öncede eşimi yolcu ettim memlekete döndü kız kardeşimle ankaradayız.. Bide yasini internetten okudum bir sakıncası olmaz inşallah ben yanlış kitabı getirmişim eski yazı var, bende eski yazı bilmiyorum.. Allahım kabul eder dimi..?

selam canim okundu diye yazabilirsin okudum allah kabul etsin insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…