Güzellikler hamişlerimiz varmış çok sevindim.. Hayırlı olsun her iki arkadaşımada.. Benim şükürler olsun ki kanamam bitti.. Az önce yasin okudum hepimize yolladım.. Yarından itibarende ayetül kürsi okumaya başlarım.. Benim ağrılarım baya arttı, az öncede eşimi yolcu ettim memlekete döndü kız kardeşimle ankaradayız.. Bide yasini internetten okudum bir sakıncası olmaz inşallah ben yanlış kitabı getirmişim eski yazı var, bende eski yazı bilmiyorum.. Allahım kabul eder dimi..?
selam kızlar nasılsın bence iyi olmamız lazım ikinci hamişimiz var tatatatatatattatattat
oncelikle herkeze selamlar kizlar allahin selami uzerinize olsun nasilsiniz????
beni sorarsaniz ben iyi degilim moralim yelerde bugun evde degildim buyuk gorumcemin kizinin dogum gunu kutlamasi vardi ordaydim butun aile ordaydi guzel geciyordu kutlama ama moralimi bozan bisey oldu.. (oncelikle soyle diyim benim ortanca gorumcem hamile) moralimi bozan sey onun hamileligine cok ilgi gostermeleri ya gostersinler bisey demiyorum ama neden gelinlere hep 10 adim geride davraniyorlar ya bende hamile kalmistim bana hic ilgi gostermiyorlardi halimi hatrimi hic sormazlardi ben riskli 2 bucuk ay hamilelik gecirdim bigunde bigun birisinden bu ilgiyi gormedim el kiziyim diyemi nedir ya inanirmisiniz dusuk yaptim hic biri yanima teselliye gelmedi zoruma gitmisti gorumcemin ikinci gebeligi birincisi dusuk yapmisti hergun kac kere aralardii mutlaka hergun eveine gidip teselli ederlerdi onun dusunun lafi acildigi zaman benimkinin ustune bile basmiyolar gurbetteyim ailemden hic kimsem yanimda yok hasta olsam kapimi acip bi tas corbami kaynatacak kimsem yok... bilmiyorum bunun adi nedir o kizlari bense gelinleriyim bende bir anneden bir babadan dunyaya geldim dimiya onu gecin ogullarinin karisiyim
merhaba arkadaşlar nasılsınız?ne var ne yok...iki tane hamile varmış çok sevindim.darısı herkesin başına.uyku tutmadı midemde daha doorusu böle reflü gibi yanma var yemek borumun orda
haklısın kırılmakta canım ama bunları kafana takıp da moralini bozma. lafa gelince oğlumdan yakınsın derler ama o iş aslında öyle değildir. amann boşver sen kendi dalgana bak. yakında transferin olacak böyle şeylere kafanı takıp iç huzurunu kaçırma. transferin olacak hayırlısıyla bebişin sana sımsıkı tutunacak sağlıklı sıhhatli kucağına alacaksın inşallahgör bak herşey çok çok güzel olacak
beni sorarsaniz ben iyi degilim moralim yelerde bugun evde degildim buyuk gorumcemin kizinin dogum gunu kutlamasi vardi ordaydim butun aile ordaydi guzel geciyordu kutlama ama moralimi bozan bisey oldu.. (oncelikle soyle diyim benim ortanca gorumcem hamile) moralimi bozan sey onun hamileligine cok ilgi gostermeleri ya gostersinler bisey demiyorum ama neden gelinlere hep 10 adim geride davraniyorlar ya bende hamile kalmistim bana hic ilgi gostermiyorlardi halimi hatrimi hic sormazlardi ben riskli 2 bucuk ay hamilelik gecirdim bigunde bigun birisinden bu ilgiyi gormedim el kiziyim diyemi nedir ya inanirmisiniz dusuk yaptim hic biri yanima teselliye gelmedi zoruma gitmisti gorumcemin ikinci gebeligi birincisi dusuk yapmisti hergun kac kere aralardii mutlaka hergun eveine gidip teselli ederlerdi onun dusunun lafi acildigi zaman benimkinin ustune bile basmiyolar gurbetteyim ailemden hic kimsem yanimda yok hasta olsam kapimi acip bi tas corbami kaynatacak kimsem yok... bilmiyorum bunun adi nedir o kizlari bense gelinleriyim bende bir anneden bir babadan dunyaya geldim dimiya onu gecin ogullarinin karisiyim
aynı olmasada bazen benzer durumları benimde yaşadığım oldu ama allah o kadar büyükki ne zaman benle uğraşsalar bana başkasını örnek gösterseler alltan alttan laf soksalar o zaman o övdükleri kişilerden yanlışşeyler yaşadılar ve hep ben yanlarında oldum herşeye rağmen.bylece gün geldi kendileri utandı..o yüzden haksızlığa uğradığında allaha havale et canım...yada gel burda bizeanlat paylaşınca rahatlarsın
mrb sen nasılsın? kaçıncı günündesin iğnelerin?
haklisin canim inanki burda anlatinca biraz rahatladim eksik olmayin sanalda olsa samimi isteklerimiz sagolasin canim benim...
merhaba arkadaşlar nasılsınız?ne var ne yok...iki tane hamile varmış çok sevindim.darısı herkesin başına.uyku tutmadı midemde daha doorusu böle reflü gibi yanma var yemek borumun orda
moralin icin cok sagolasin canim boyle seylere uzulmezdim ama nedense bu aralar cok hassalastim ufacik seyde mahvoluyom en iyi evden hic cikmama sanirim bugun esime de dedim ben bugunden sonra ve transeferden sonra da evden cikmayi hic dusunmuyorum evde olunca huzurlu oluyorum oda sen bilirsin dedi sagolsun oda olmasa kafayi yerim ....bu arada biyerde okudum soyle yaziyordu rabbin dualari kabul edendir kabul eder ama nasil hayirliysa o sekilde ornek vermisler bir hasta cocuk doktordan ilac istiyor cok agrisi doktor bana ilac ver nolur diye istiyor doktor o cocuga bi zarar verecegini dusunndugu icin vermeyebilir ama verdimide istediginden daha iyisini verir benim bundan aladigim hakkimizda hayirlisi neyse rabbim ona gore veriyor.... dilerim rabbim herkezin hakkinda hayirli olan evlatlari versin ...
aynı olmasada bazen benzer durumları benimde yaşadığım oldu ama allah o kadar büyükki ne zaman benle uğraşsalar bana başkasını örnek gösterseler alltan alttan laf soksalar o zaman o övdükleri kişilerden yanlışşeyler yaşadılar ve hep ben yanlarında oldum herşeye rağmen.bylece gün geldi kendileri utandı..o yüzden haksızlığa uğradığında allaha havale et canım...yada gel burda bizeanlat paylaşınca rahatlarsın
buarada seninde tedavin başlamış sanırım hayırlısıolsun..kaçıncı gündesin hangi iğne ve ilaçları kullanıyorsun.sorun neydi?iğneye kaç doz başladınız kaçml yani
çoksoru sordum demi
canım o benim yeğenim ben beş yılldır evliyim evlendiğimden bri hastanelerdeyim iki aşılama üç tüp bebk yaptırdım sonuç malesef negatif elle tutulur çok büyük bi problemimiz yok ben polikistik hastasıyım eşimdede hareketlilik problemi vardı fakat şuan normale döndü biraz zamana bıraktık bakalım eylül ekime kadar kendiliğinden olmazsa tekrar donmuşlarla denemyi düşünüyoruz ben kendimi dua listesine yazdırmadım çünkü benden önce yaptırack arkadaşlarımız var önce onlar için dualarıızı yapalım
ewet canım ya seni geren üzen ortamlara girme bak ne güzel eşin anlayışlı gerisini boşver..çok haklısın herşeyin hayırlısını istemek lazım. benim eski işyerinden bir ablam vardı onun bir arkadaşının yıllarca çocuğu olmamış kocasına yedirmediği şey kalmamış uzun bir sürenin sonunda ard arda 2 çocuğu olmuş büyümüşler baya biir eziyet çektirmişler ailelerine düşün yani o kadar çekmişki kadın keşke olmasalardı demiş çocukları için.. o yüzden ben dualarımda hep hayılısıysa olsun derim.
böyle durumlarda dayanabildiğim yere kadar dayanırım ses çıkarmam ama Allah büyük bilirim yeri zamanı gelecek o zaman geldiğinde bende dannn diye yapıştıracam lafıAllaha havale edin kızlar ben bu tedavilere başlamadan önce takardım bu tarz olayları ama şimdi kusura bakmasınlar kimse için moralimi ev huzurumu bozamam kapatırım kapımı oldu bitti.. düşünecek o kadar çok şeyim varki birde onlara kafa yoramam..
iyiyim teşekkür ederim..bugün ilk günümdü canım..aslında 27sinde başlıcaktım ama adetim o zaman tam sökülmemiş die bugün başlamam gerektiğine karar verdiler.ilkkez göbekten iğne oldum.zor bişi değilmiş kafamda çok büyütmüşüm.perşembeye kadar iğneleri aldım 4günlük.perşembe kontrol var dozun artıp artmıcağına bakılcak.
hagisine cevap versem canim dondurlmuslarla basladim gunde 2 hap ve 3 vajinal fitil kullaniyorum sorun bende rahatsizligim anlatmasi uzun kisacasi cumartesi transferim olacak insallah
iğnelerin göbekten olacağı söylendiğinde insan bir korkuyor ama başladıktan sonra o kadar da kötü değil. hadi hayırlısı canım inşallah kaliteli kaliteli yumişlerin olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?