mrh yabangulu bende polikistik over hastasıyım eğer adetim gecikmezse 5 haziranda şahin beye gidicem tüp bebek için iğnelere başlıycaz ilk denemem ama yazılanları okudukça korkuyorum genelde çok az sanırım ilk denemede tutanlar daha önce rahim duvarım kalın dedi şahin bey 15 gün önce ameliyat oldum şimdi bir sorun görünmüyomuş inşallah bir an önce başlarız tedaviye yüce rabbim isteyen herkese versin aratmasın
Canım boş ver takma kafana böyle şeyleri bende bu na benzer birşey yaşadım...
kuzenimin evine gitmiştim annemler filan bizim orada oldugumuzu duyunca annemin halası geldi kuzenimin evine çok yakındı ozaman halanın evi...
hala, kuzeni bana nazaran çok seviyor yakınındaya...
Neyse kuzen bize hizmet ediyor ayda yılda bir gitmişiz evine büyükler oturuyor bende arada kalkıp yardım ediyorum ama sonuçta misafirim çokta kalkmıyorum...
ama kuzen 6 aylık ben 7 aylık hamileyim...
hala birden bire benim kuzene kızım sen yorma kendini dedi
bana bakarak sen kalk çayları doldur dedişok oldum misafirim, ben ondan daha agır hamileyim, kalkıp ben çay dökecegim şok kızdım evet ama hiç sesimi çıkarmadım işin komik yanı kimsede ya onunda karnı burnunda kalkıp çayımızıda kendimiz alalım diyen olmadı.
Yani bazen insanlar düşüncesizleşebiliyor akraban bile olsa...
bu halalar hepmi böyle dengesizdir benim halam tedavi gördüğümü bildiği halde kardeşimin nişanında o kadar kalabalığın içinde ne kadar daha böyle boş gezeceksin çocuk yapsana artık dedi yerin dibine girdim sanki ben istemiyorum ağlamamak için zor tutmuştum kendimi ama son oldu ondan sonra ne gittim nede aradım.. herşeyin bir yeri zamanı var..
Canım boş ver takma kafana böyle şeyleri bende bu na benzer birşey yaşadım...
kuzenimin evine gitmiştim annemler filan bizim orada oldugumuzu duyunca annemin halası geldi kuzenimin evine çok yakındı ozaman halanın evi...
hala, kuzeni bana nazaran çok seviyor yakınındaya...
Neyse kuzen bize hizmet ediyor ayda yılda bir gitmişiz evine büyükler oturuyor bende arada kalkıp yardım ediyorum ama sonuçta misafirim çokta kalkmıyorum...
ama kuzen 6 aylık ben 7 aylık hamileyim...
hala birden bire benim kuzene kızım sen yorma kendini dedi
bana bakarak sen kalk çayları doldur dedişok oldum misafirim, ben ondan daha agır hamileyim, kalkıp ben çay dökecegim şok kızdım evet ama hiç sesimi çıkarmadım işin komik yanı kimsede ya onunda karnı burnunda kalkıp çayımızıda kendimiz alalım diyen olmadı.
Yani bazen insanlar düşüncesizleşebiliyor akraban bile olsa...
ayyy insanların böyle düşüncesizce davranmasına sinir oluyorum yaaaaa:84::84:
işin kötüsü bu yakın akraba kırk kat el demez böyle laflar.. amannnn dediğim gibi ben insanları kırmaktan üzmekten çok korkarım ama karşımdaki insan beni üzüyorsa vede devam ediyorsa kapatırım kapıları. böylede bir huyum var
ah bu halalarya gecen yazda benim kardesimin dugunu oluyo kizin kinasina gelmisler gelini disari cikariyoz o ortada bana sormazmi doktora niye gitmiyon diye, gidiyom diyip tersledim sonra yanindan ayrildim o oldu bidahada konusmadim
işin kötüsü bu yakın akraba kırk kat el demez böyle laflar.. amannnn dediğim gibi ben insanları kırmaktan üzmekten çok korkarım ama karşımdaki insan beni üzüyorsa vede devam ediyorsa kapatırım kapıları. böylede bir huyum var
demekki bu halalar hep böylebenim 2 tane halam var evhanımı olan böyle ağzından çıkanı bilmez ama diğeri çok iyidir beni rahatlatır biraz genç olsa tuttururdu doğumunu en yaptıracam diye ama geçti artık. ebe hemşiredir kendileri
arkadaşlar ben artık kaçayım dualarımı okuyup anca uyurum.yarın erken kalkıcam iğnemi vurmak için...iyi geceler herkese...muhabbeti bırakmak zor ama yarın gelirim artık...
son bişi sorcam..evde dip temizlik yapmam lazım.transfere kadar yapmamın bi sakıncası olurmu?
bu hala benim halam degil esimin halasi benim ailemden kimse bana sormaz bile uzulecegimi bildikleri icin
arkadaşlar ben artık kaçayım dualarımı okuyup anca uyurum.yarın erken kalkıcam iğnemi vurmak için...iyi geceler herkese...muhabbeti bırakmak zor ama yarın gelirim artık...
son bişi sorcam..evde dip temizlik yapmam lazım.transfere kadar yapmamın bi sakıncası olurmu?
hala değil mi işte kimin halası olursa olsunamannn boşverelim bunları neler yapıyorsunuz bakalım kendinizi daha iyi hissetmek için. ben bir dergide tüp bebekle ilgili yazı okumuştum. bayanlar için diyordu ki tedaviye başladığınızda kendinizi iyi hissedeceğiniz şeyler yapın işte alışveriş yapın sevdiğiniz yiyecekleri yiyin gezin sizi üzen geren kişilerden ve ortamlardan kaçının sevdiğiniz kişilerle görüşün.. ben bu topiği çok sevdim fırsatını buldukça buradayım. yarın akşam annemde geliyor bakalım nasıl girecez
kiz sevdigimiz herseyi yersek doguma kadar cok kilo aliriz sonra onlari nasil veririrz dimi amapatatees oluruz
hahayyy patates bu hoşuma gittiben heralde hamile kalırsam koca göbekli koca popolu olurum oralardan kilo alıyorum. amann olsun.. bebişim olsunda be karpuz bile olurum
ahahahaynen bende popodan aliyorum azcikda gobek var
desene biz koca popolu ve göbekli anneler olacazherşeye değer düşünmesi bile çok güzel
evet canim oyle ben kiloyu cabuk alirim cabuk veririm bebegimin cani ne cekerse onu yerimdogumdan sonrada insallah veririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?