2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

merhaba yazıyı görünce cvp yazmadan duramadım..bende polikistikmişim bunu 2gün önce iğnelere başlamaya gittiğimde öğrendim.birde eşimde sperm azşlığı ve morfoloji bozukluğu var..bunun üzerine bende pko olduğunu öğrenince çok üzülmüştüm..ama bana pkoluların tüp bebekte daha şanslı olduklarını söylediler.birde pkolu olup doğal yoldan yada tüp bebekte ilk denemede hamile kalan bisürü arkadaşım var...ben bile bu durumumda hevesliyim.sizde eğer teksorun pko ise lütfen ümitsiz olmayın..iyi düşünelim iyi olsun

bu halalar hepmi böyle dengesizdir benim halam tedavi gördüğümü bildiği halde kardeşimin nişanında o kadar kalabalığın içinde ne kadar daha böyle boş gezeceksin çocuk yapsana artık dedi yerin dibine girdim sanki ben istemiyorum ağlamamak için zor tutmuştum kendimi ama son oldu ondan sonra ne gittim nede aradım.. herşeyin bir yeri zamanı var..

ayyy insanların böyle düşüncesizce davranmasına sinir oluyorum yaaaaa:84::84:

ah bu halalar ya gecen yazda benim kardesimin dugunu oluyo kizin kinasina gelmisler gelini disari cikariyoz o ortada bana sormazmi doktora niye gitmiyon diye, gidiyom diyip tersledim sonra yanindan ayrildim o oldu bidahada konusmadim

ayyy insanların böyle düşüncesizce davranmasına sinir oluyorum yaaaaa:84::84:

işin kötüsü bu yakın akraba kırk kat el demez böyle laflar.. amannnn dediğim gibi ben insanları kırmaktan üzmekten çok korkarım ama karşımdaki insan beni üzüyorsa vede devam ediyorsa kapatırım kapıları. böylede bir huyum var

aynen canim bende oyle benden uzak allaha yakin olsunlar

ah bu halalar ya gecen yazda benim kardesimin dugunu oluyo kizin kinasina gelmisler gelini disari cikariyoz o ortada bana sormazmi doktora niye gitmiyon diye, gidiyom diyip tersledim sonra yanindan ayrildim o oldu bidahada konusmadim

demekki bu halalar hep böyle benim 2 tane halam var evhanımı olan böyle ağzından çıkanı bilmez ama diğeri çok iyidir beni rahatlatır biraz genç olsa tuttururdu doğumunu en yaptıracam diye ama geçti artık. ebe hemşiredir kendileri

en güzeli uzak durmak.ne üzülmeye ne cevap vermeye değmez

bu hala benim halam degil esimin halasi benim ailemden kimse bana sormaz bile uzulecegimi bildikleri icin

arkadaşlar ben artık kaçayım dualarımı okuyup anca uyurum.yarın erken kalkıcam iğnemi vurmak için...iyi geceler herkese...muhabbeti bırakmak zor ama yarın gelirim artık...

son bişi sorcam..evde dip temizlik yapmam lazım.transfere kadar yapmamın bi sakıncası olurmu?

yok canim bisecik olmaz bende yapacam kendini fazla zorlama yorulma yavas yavas yap bisey olmaz sanada iyi geceler canim allaha emanet ol

bu hala benim halam degil esimin halasi benim ailemden kimse bana sormaz bile uzulecegimi bildikleri icin

hala değil mi işte kimin halası olursa olsun amannn boşverelim bunları neler yapıyorsunuz bakalım kendinizi daha iyi hissetmek için. ben bir dergide tüp bebekle ilgili yazı okumuştum. bayanlar için diyordu ki tedaviye başladığınızda kendinizi iyi hissedeceğiniz şeyler yapın işte alışveriş yapın sevdiğiniz yiyecekleri yiyin gezin sizi üzen geren kişilerden ve ortamlardan kaçının sevdiğiniz kişilerle görüşün.. ben bu topiği çok sevdim fırsatını buldukça buradayım. yarın akşam annemde geliyor bakalım nasıl girecez

kendini yormadan yavaş yavaş yap canım. sanada iyi geceler görüşmek üzere..

kiz sevdigimiz herseyi yersek doguma kadar cok kilo aliriz sonra onlari nasil veririrz dimi ama patatees oluruz

kiz sevdigimiz herseyi yersek doguma kadar cok kilo aliriz sonra onlari nasil veririrz dimi ama patatees oluruz

hahayyy patates bu hoşuma gitti ben heralde hamile kalırsam koca göbekli koca popolu olurum oralardan kilo alıyorum. amann olsun.. bebişim olsunda be karpuz bile olurum

Uykum da geliyor zaten; ben sadece yaş'lara hamallık eder sanırdım gözlerimi. Derin bir ağırlık hissediyorum, nem almış sanki kirpiklerim. Küf gibi bir koku... Söylemeyi unuttum! Burası Yar'dan kalan gecelerin, gözyaşlarıyla ıslattığı hayallerimin, güneşsiz kalan en ücra yurdu.
Yarın olmuş yine... İyi geceler; yaşamadan geçirdiğim bugün'ün sessiz huzuru...
YArın olmuş yine..
iyi geceler kizlar cok uykum geldi erken kalkacam ilac alacam sabah hepniz allaha emanet olun gorusmek dilegiyle:13:

evet canim oyle ben kiloyu cabuk alirim cabuk veririm bebegimin cani ne cekerse onu yerim dogumdan sonrada insallah veririm

bende öyle walla ben zaten 45 kiloyum 2. denemede 3 kilo aldım onuda o bölgelerden beim huzurum neşem yerindeyse kilo alıyorum eğer kafamı biryere takmışsam huzursuzsam çatlayıncaya kadar da yesem kilo veririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…