Uykum da geliyor zaten; ben sadece yaş'lara hamallık eder sanırdım gözlerimi. Derin bir ağırlık hissediyorum, nem almış sanki kirpiklerim. Küf gibi bir koku... Söylemeyi unuttum! Burası Yar'dan kalan gecelerin, gözyaşlarıyla ıslattığı hayallerimin, güneşsiz kalan en ücra yurdu.
Yarın olmuş yine... İyi geceler; yaşamadan geçirdiğim bugün'ün sessiz huzuru...
YArın olmuş yine..
iyi geceler kizlar cok uykum geldi erken kalkacam ilac alacam sabah hepniz allaha emanet olun gorusmek dilegiyle:13:
bende öyle walla ben zaten 45 kiloyum 2. denemede 3 kilo aldım onuda o bölgelerdenbeim huzurum neşem yerindeyse kilo alıyorum eğer kafamı biryere takmışsam huzursuzsam çatlayıncaya kadar da yesem kilo veririm.
Güzellikler hamişlerimiz varmış çok sevindim.. Hayırlı olsun her iki arkadaşımada.. Benim şükürler olsun ki kanamam bitti.. Az önce yasin okudum hepimize yolladım.. Yarından itibarende ayetül kürsi okumaya başlarım.. Benim ağrılarım baya arttı, az öncede eşimi yolcu ettim memlekete döndü kız kardeşimle ankaradayız.. Bide yasini internetten okudum bir sakıncası olmaz inşallah ben yanlış kitabı getirmişim eski yazı var, bende eski yazı bilmiyorum.. Allahım kabul eder dimi..?
Amin canımselam canim okundu diye yazabilirsin okudum allah kabul etsin insallah...
amin canım amin.inş.hamile arkadaşlarımızı tebrik ediyorum... allahım çok mutluyum, her yerden pozitif sonuçlar geliyor. bu insanı daha da ümitlendiriyor. benim eksik bilgilerim var tabloda arkadaşlar. yaşım 25 ve 10 haziran gibi tedaviye başlayacağım. listedeki herkes hamile olur inşallah...
oncelikle herkeze selamlar kizlar allahin selami uzerinize olsun nasilsiniz????
beni sorarsaniz ben iyi degilim moralim yelerde bugun evde degildim buyuk gorumcemin kizinin dogum gunu kutlamasi vardi ordaydim butun aile ordaydi guzel geciyordu kutlama ama moralimi bozan bisey oldu.. (oncelikle soyle diyim benim ortanca gorumcem hamile) moralimi bozan sey onun hamileligine cok ilgi gostermeleri ya gostersinler bisey demiyorum ama neden gelinlere hep 10 adim geride davraniyorlar ya bende hamile kalmistim bana hic ilgi gostermiyorlardi halimi hatrimi hic sormazlardi ben riskli 2 bucuk ay hamilelik gecirdim bigunde bigun birisinden bu ilgiyi gormedim el kiziyim diyemi nedir ya inanirmisiniz dusuk yaptim hic biri yanima teselliye gelmedi zoruma gitmisti gorumcemin ikinci gebeligi birincisi dusuk yapmisti hergun kac kere aralardii mutlaka hergun eveine gidip teselli ederlerdi onun dusunun lafi acildigi zaman benimkinin ustune bile basmiyolar gurbetteyim ailemden hic kimsem yanimda yok hasta olsam kapimi acip bi tas corbami kaynatacak kimsem yok... bilmiyorum bunun adi nedir o kizlari bense gelinleriyim bende bir anneden bir babadan dunyaya geldim dimiya onu gecin ogullarinin karisiyim
canım bu tarz şeyler histeroskopi haricinde görülmüyor daha önce gittiğim bir merkez rahim filmime bakarak şekilde bozukluk var hisreroskopi olman gerekiyor bebeğe tutanacağı alan yapmalıyız dedi benim aklımda kaldı doktorum deniyelim demişti ama benim aklımda hep vardı paylaştım tamam dedi, histeroskopi hem teşhis hem tedavi genellikte 1. deneme olumsuz olursa yapılıyor ama ben sonraki adımı sağlamlaştırmak istedim birazda yaşım dolayısıyla birazda olma ihtimalini yükseltmek istedim kanımca bakalım
Herkese günaydın. Şimdilik kanama yok. Yarın hem test yaptıracam hemde işebaşlayacam. Bugün dinleniyorum evde şu iki günü adet olmadamn geçirebilirsek ve değerleri yükseltebilirsek ne mutlu bize. Benim için dua eden arkadaşalra da tşkkr ederim. Allah herkesin gönlüne göre versin. Bakıyorum da herkesin vcanları bir şeylere sıkılıyor. Bende bir olay anlatayımda. Bizm gelinin 6 tyaşında bir oğlu var. ikinci çocuk düşünüyorlar. Benimde tedavi gördüğümü biliyor.Geçen gün telefonda sohbet ederken bizim okulda öğretmen arkadaş var 40 yaşında hala çocuk için uğraşıyor dedi alaycı bir şekilde. Bende 37 yaşındayım. Sırf bozuşmayayım diye sustum. O konuda bir şey söylemedim. Çocuğun yoksa 50 yaşında da olsan uğraşırsın. Ne tuhaflık var anlamadım. Çekenin halinden ancak çeken anlıyor. Başına gelmeyen anlamıyor.
Ben çıkıyorum. kendinize ii bakın arada bir girerim dinlenmem lazım.öptüm hepinizi.
mrh yabangulu bende polikistik over hastasıyım eğer adetim gecikmezse 5 haziranda şahin beye gidicem tüp bebek için iğnelere başlıycaz ilk denemem ama yazılanları okudukça korkuyorum genelde çok az sanırım ilk denemede tutanlar daha önce rahim duvarım kalın dedi şahin bey 15 gün önce ameliyat oldum şimdi bir sorun görünmüyomuş inşallah bir an önce başlarız tedaviye yüce rabbim isteyen herkese versin aratmasın
kızlar hepinize günaydın nasıl gidiyor bakalım. ben bugün işlerimi bitirip akşam üstü mudanyaya teyzemlere gidicem yarın akşam üstü gelirim artık.ama şimdilik buralardayım
Günaydın kızlar, güzel bir hafta olsun inşallah....
dear günaydın canım ya avatarın çok mükemmel bakınca kendimi 18 lik zannediyorum
ece'cim güle güle git güle güle gel canım.
ewest canım sanada güzel bir hafta olsun .nasılsınız bugün kızlar.
canım benim ya.bende az önce değiştirmiştim o avatarı.bu güzel değil mi
iyi diyelim iyi olalım. ama bugün hiç canım çalışmak istemiyor..yetmedi dün dinlenmek. biir gün daha pazar olsaydı diyorummmm ama benim dememle olmuyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?