2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

iyi geceler canım tatlı rüyalar görüşmek üzere..

bende öyle walla ben zaten 45 kiloyum 2. denemede 3 kilo aldım onuda o bölgelerden beim huzurum neşem yerindeyse kilo alıyorum eğer kafamı biryere takmışsam huzursuzsam çatlayıncaya kadar da yesem kilo veririm.

masallah canim bende bir zamanlar o kilodaydim simdi yerini etler aldi suan 67 kiloyum

Allah kabul eder inş.canım benim önemli olan niyet değil mi.Allah razı olsun canım.şu an hangi durumdasın canım tahminen ne zaman toplanacak yumoşların.ne diyor dr.lar.
selam canim okundu diye yazabilirsin okudum allah kabul etsin insallah...
Amin canım

amin canım amin.inş.

canım sen düşünme bunları hassas bir dönemdesin en güzeli uzak durmak onlardan tedavi sürecinde mutlaka uzak dur telefonlarını bile kapat.

|İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|Ayet-el Kürsi
|gayem06|31|Mayıs|Kadın|2.Deneme|Hrs Ankara|HAMİLE |Okundu
|ailhan76|37|||||HAMİLE|okundu
1|turtimm|27|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|İlaçlara başladı|Okundu
2|Nısan | |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|23 mayıs iğnelere başlayacak|Okundu
3|nil_alp| |Mayıs|Erkek |1.Deneme|smyrna Art|27 mayıs iğnelere başlıyor|okundu
4|asaletlim|22|Mayıs|Kadın|4.Deneme|Brüksel Tüpbebek|İlaçlara başladı|Okundu
5|mylady06||Temmuz||Ankara Tıp Fakültesi||Histeroskopi olacak|okundu
6|careful|27|Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi|30 mayısta başlıyor|okundu
7|seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|3 Haziranda başlıyor|
8|giz1978||Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Beklenen regl 3 Haz |Okundu
9|damraaa|34|Haziran|Erk-Kad|1.Deneme|Jinemed-Kalamış|3 Haziranda başlıyor|
10|TheSecret|27|Haziran||2.Deneme|Yeditepe Üniversitesi|3 Haziran başlıyor|Okundu
11|eğitimciyimmm||Haziran||2.Deneme|Anatolia|3 Haziranda başlıyor|
12|tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||3 Haziranda başlıyor|Okunuyor
13|leblebisekeri|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|3 Haziranda başlıyor|Okundu
14|realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|5 Haziran'da başlıyor|
15|neme|25|Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem|10 haziranda başlıyor|
16|asgok | |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|17 Haziranda başlıyor|
17|castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Beklenen regl 20 Haz.|okundu
18|dilhusar||Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|ilaçlara başladı|okundu
19|avci82 |29|Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|20 Haziranda başlıyor|
20|ewest | 37|Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |okundu
21|mutluolmak85||haziran|Pko|2.Deneme|||okundu
22|neross||Haziran|Erkek|1.Deneme|Etlik Tüp Merkezi|Reglini bekliyor|Okundu:
23|biricik38| |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|
24|zmym | |???????? |||||
25| ozlmozcn | |Haziran |||| |
26|DearMother| |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|
27|psikolog1707||Haziran |||| |
28|ebrudur| |Temmuz |||| |
29|kareka | |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|
30|nazayşe|30|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||
31|adenes||Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir||
32|artrit||Haziran||3.Deneme|||
3| ece22|25|Haziran|Sebepsiz|2.Deneme|Bursa Acıbadem||
34|kelid_85|||||||
35|liefde||Tem-Ağu||1.Deneme|Bursa Acıbadem||
36|fazzerg|34|Temmuz|Kadın|1.Deneme|||
37|passifloraa|29|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bahçelievler Medikana||

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

bende de polip vardı 2 kez histereskopi yaptırdım. Basit bir işlem. endişelenmene gerek yok. Biraz narkoz veriyorlar. O gün hastaneden çıkıyon zaten.

Herkese günaydın. Şimdilik kanama yok. Yarın hem test yaptıracam hemde işebaşlayacam. Bugün dinleniyorum evde şu iki günü adet olmadamn geçirebilirsek ve değerleri yükseltebilirsek ne mutlu bize. Benim için dua eden arkadaşalra da tşkkr ederim. Allah herkesin gönlüne göre versin. Bakıyorum da herkesin vcanları bir şeylere sıkılıyor. Bende bir olay anlatayımda. Bizm gelinin 6 tyaşında bir oğlu var. ikinci çocuk düşünüyorlar. Benimde tedavi gördüğümü biliyor.Geçen gün telefonda sohbet ederken bizim okulda öğretmen arkadaş var 40 yaşında hala çocuk için uğraşıyor dedi alaycı bir şekilde. Bende 37 yaşındayım. Sırf bozuşmayayım diye sustum. O konuda bir şey söylemedim. Çocuğun yoksa 50 yaşında da olsan uğraşırsın. Ne tuhaflık var anlamadım. Çekenin halinden ancak çeken anlıyor. Başına gelmeyen anlamıyor.

Ben çıkıyorum. kendinize ii bakın arada bir girerim dinlenmem lazım.öptüm hepinizi.

canım herşey çok güzel gidiyor maaşallah böylede devam edecek.dualarımız seninle.
Gelinin büyük bir gaf yapmış kötü niyetle söylemediğini umuyorum unutmasınki hayatta herkesin imtihanı farklı Allah muhafaza.

bence insanın hayatta kazanacağı en büyük nimet evlat ,saraylarında olsa ne olur ki.dediğin gibi olmuyorsa 50sindede uğraşmalı insan.takdir Allahın.

RABBİM hepimizin emeklerinin karşılığını versin inş.VE KİMSEYİDE EVLADIYLA SINAMASIN.Amin

sen dinlen canım.görüşmek üzere

cnm aramıza hoşgeldin sefalar getirdin

kızlar hepinize günaydın nasıl gidiyor bakalım. ben bugün işlerimi bitirip akşam üstü mudanyaya teyzemlere gidicem yarın akşam üstü gelirim artık.ama şimdilik buralardayım

kızlar hepinize günaydın nasıl gidiyor bakalım. ben bugün işlerimi bitirip akşam üstü mudanyaya teyzemlere gidicem yarın akşam üstü gelirim artık.ama şimdilik buralardayım

Günaydın kızlar, güzel bir hafta olsun inşallah....
ece'cim güle güle git güle güle gel canım.
ewest canım sanada güzel bir hafta olsun .nasılsınız bugün kızlar.

günaydın kızlar ben dün evdeydim temizlik malum bir pazarım var oda temizlikle geçiyor sonrasında yegenim geldi daha 6 aylık teyzeleri oynadık gülüştük ama çok yordu sıpa benin sürekli oynayın benimle diyor yada kucak
bu arada hem kızkardeşimin oglu(hemde eltim ),

nil-alp temizlikten birşey olmaz bende temizlik yapmıştım birgün öncesinde o bana yetti 10 gün valla

ece'cim güle güle git güle güle gel canım.
ewest canım sanada güzel bir hafta olsun .nasılsınız bugün kızlar.

iyi diyelim iyi olalım. ama bugün hiç canım çalışmak istemiyor.. yetmedi dün dinlenmek. biir gün daha pazar olsaydı diyorummmm ama benim dememle olmuyor ki

iyi diyelim iyi olalım. ama bugün hiç canım çalışmak istemiyor.. yetmedi dün dinlenmek. biir gün daha pazar olsaydı diyorummmm ama benim dememle olmuyor ki
keşke değil mi.ama inan bana sürekli evde olsanda bir an önce işe gitmek isterdin.evde bir süre sonra sıkıcı oluyor.tabi belkide bu benim için geçerli.tam bir ev kuşu olduğum için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…