iyi diyelim iyi olalım. ama bugün hiç canım çalışmak istemiyor..yetmedi dün dinlenmek. biir gün daha pazar olsaydı diyorummmm ama benim dememle olmuyor ki
keşke değil mi.ama inan bana sürekli evde olsanda bir an önce işe gitmek isterdin.evde bir süre sonra sıkıcı oluyor.tabi belkide bu benim için geçerli.tam bir ev kuşu olduğum için.
hayırlısı canım emeklilikte çocuklarının okuluyla uğraşırsın vakit o şekilde geçer.ben 16 yıldır bir fiil çalışıyorum. onun için bazen evde olmayı çok özlüyorum. ama haklısın evde olsam sürekli sıkılırım herhalde. hep hayal kuruyorum emekli olunca evimin kadını olucam diye..ama daha çok var emekliliğe..
|İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|Ayet-el Kürsi
|gayem06|31|Mayıs|Kadın|2.Deneme|Hrs Ankara|HAMİLE |Okundu
|ailhan76|37|||||HAMİLE |okundu
1|turtimm|27|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|İlaçlara başladı|Okundu
2|Nısan | |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|23 mayıs iğnelere başlayacak|Okundu
3|nil_alp| |Mayıs|Erkek |1.Deneme|smyrna Art|27 mayıs iğnelere başlıyor|okundu
4|asaletlim|22|Mayıs|Kadın|4.Deneme|Brüksel Tüpbebek|İlaçlara başladı|Okundu
5|mylady06||Temmuz||Ankara Tıp Fakültesi||Histeroskopi olacak|okundu
6|careful|27|Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi|30 mayısta başlıyor|okundu
7|seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|3 Haziranda başlıyor|
8|giz1978||Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Beklenen regl 3 Haz |Okundu
9|damraaa|34|Haziran|Erk-Kad|1.Deneme|Jinemed-Kalamış|3 Haziranda başlıyor|
10|TheSecret|27|Haziran||2.Deneme|Yeditepe Üniversitesi|3 Haziran başlıyor|Okundu
11|eğitimciyimmm||Haziran||2.Deneme|Anatolia|3 Haziranda başlıyor|
12|tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||3 Haziranda başlıyor|Okunuyor
13|leblebisekeri|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|3 Haziranda başlıyor|Okundu
14|realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|5 Haziran'da başlıyor|
15|neme|25|Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem|10 haziranda başlıyor|
16|asgok | |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|17 Haziranda başlıyor|
17|castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Beklenen regl 20 Haz.|okundu
18|dilhusar||Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|ilaçlara başladı|okundu
19|avci82 |29|Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|20 Haziranda başlıyor|
20|ewest | 37|Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |okundu
21|mutluolmak85||haziran|Pko|2.Deneme|||okundu
22|neross||Haziran|Erkek|1.Deneme|Etlik Tüp Merkezi|Reglini bekliyor|Okundu:
23|biricik38| |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|
24|zmym | |???????? |||||
25| ozlmozcn | |Haziran |||| |
26|DearMother| |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|
27|psikolog1707||Haziran |||| |
28|ebrudur| |Temmuz |||| |
29|kareka | |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|
30|nazayşe|30|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||
31|adenes||Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir||
32|artrit||Haziran||3.Deneme|||
3| ece22|25|Haziran|Sebepsiz|2.Deneme|Bursa Acıbadem||
34|kelid_85|||||||
35|liefde|25|Tem-Ağu|sebepsiz|1.Deneme|Bursa Acıbadem||
36|fazzerg|34|Temmuz|Kadın|1.Deneme|||
37|passifloraa|29|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bahçelievler Medikana||
ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN
canım benim tekrar eklemem lazımki o şekilde alıntı yapınca tablo çıkmıyor.cok guzel ya hamile kisimlari cogaliyor yuppieee hepsi en yakin zamanda dolacak insallah....
bu arada dearmothercim yasimi ekledim tabloya:)
bizde seniiiiiii:82:gunayyydiin guzel anne adaylari hepinizi opuyoruuummmmmm
hayırlısı canım emeklilikte çocuklarının okuluyla uğraşırsın vakit o şekilde geçer.
bu halalar hepmi böyle dengesizdir benim halam tedavi gördüğümü bildiği halde kardeşimin nişanında o kadar kalabalığın içinde ne kadar daha böyle boş gezeceksin çocuk yapsana artık dedi yerin dibine girdim sanki ben istemiyorum ağlamamak için zor tutmuştum kendimi ama son oldu ondan sonra ne gittim nede aradım.. herşeyin bir yeri zamanı var..
canım benim tekrar eklemem lazımki o şekilde alıntı yapınca tablo çıkmıyor.
tamam canim,, arkadaslar yazmis ama bende soyleyeyim avatarin super:)
ay inşallah yaa. hem çocuklardan hem de emeklilikten aynı anda bahsedince bir garip oldum. iki hayalim bir arada
hayırlısı olsun canım. stres yapma biliyosun en büyük düşmanımız. bu arada hangi aşamadasın. rabbim kucaklarımı doldursun inşallah.
oncelikle herkeze selamlar kizlar allahin selami uzerinize olsun nasilsiniz????
beni sorarsaniz ben iyi degilim moralim yelerde bugun evde degildim buyuk gorumcemin kizinin dogum gunu kutlamasi vardi ordaydim butun aile ordaydi guzel geciyordu kutlama ama moralimi bozan bisey oldu.. (oncelikle soyle diyim benim ortanca gorumcem hamile) moralimi bozan sey onun hamileligine cok ilgi gostermeleri ya gostersinler bisey demiyorum ama neden gelinlere hep 10 adim geride davraniyorlar ya bende hamile kalmistim bana hic ilgi gostermiyorlardi halimi hatrimi hic sormazlardi ben riskli 2 bucuk ay hamilelik gecirdim bigunde bigun birisinden bu ilgiyi gormedim el kiziyim diyemi nedir ya inanirmisiniz dusuk yaptim hic biri yanima teselliye gelmedi zoruma gitmisti gorumcemin ikinci gebeligi birincisi dusuk yapmisti hergun kac kere aralardii mutlaka hergun eveine gidip teselli ederlerdi onun dusunun lafi acildigi zaman benimkinin ustune bile basmiyolar gurbetteyim ailemden hic kimsem yanimda yok hasta olsam kapimi acip bi tas corbami kaynatacak kimsem yok... bilmiyorum bunun adi nedir o kizlari bense gelinleriyim bende bir anneden bir babadan dunyaya geldim dimiya onu gecin ogullarinin karisiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?