2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

keşke değil mi.ama inan bana sürekli evde olsanda bir an önce işe gitmek isterdin.evde bir süre sonra sıkıcı oluyor.tabi belkide bu benim için geçerli.tam bir ev kuşu olduğum için.

ben 16 yıldır bir fiil çalışıyorum. onun için bazen evde olmayı çok özlüyorum. ama haklısın evde olsam sürekli sıkılırım herhalde. hep hayal kuruyorum emekli olunca evimin kadını olucam diye..ama daha çok var emekliliğe..

hayırlısı canım emeklilikte çocuklarının okuluyla uğraşırsın vakit o şekilde geçer.

cok guzel ya hamile kisimlari cogaliyor yuppieee hepsi en yakin zamanda dolacak insallah....

bu arada dearmothercim yasimi ekledim tabloya:)

|İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|Ayet-el Kürsi
|gayem06|31|Mayıs|Kadın|2.Deneme|Hrs Ankara|HAMİLE |Okundu
|ailhan76|37|||||HAMİLE|okundu
1|turtimm|27|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|İlaçlara başladı|Okundu
2|Nısan | |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|23 mayıs iğnelere başlayacak|Okundu
3|nil_alp| |Mayıs|Erkek |1.Deneme|smyrna Art|27 mayıs iğnelere başlıyor|okundu
4|asaletlim|22|Mayıs|Kadın|4.Deneme|Brüksel Tüpbebek|İlaçlara başladı|Okundu
5|mylady06||Temmuz||Ankara Tıp Fakültesi||Histeroskopi olacak|okundu
6|careful|27|Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi|30 mayısta başlıyor|okundu
7|seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|3 Haziranda başlıyor|
8|giz1978||Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Beklenen regl 3 Haz |Okundu
9|damraaa|34|Haziran|Erk-Kad|1.Deneme|Jinemed-Kalamış|3 Haziranda başlıyor|
10|TheSecret|27|Haziran||2.Deneme|Yeditepe Üniversitesi|3 Haziran başlıyor|Okundu
11|eğitimciyimmm||Haziran||2.Deneme|Anatolia|3 Haziranda başlıyor|
12|tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||3 Haziranda başlıyor|Okunuyor
13|leblebisekeri|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|3 Haziranda başlıyor|Okundu
14|realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|5 Haziran'da başlıyor|
15|neme|25|Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem|10 haziranda başlıyor|
16|asgok | |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|17 Haziranda başlıyor|
17|castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Beklenen regl 20 Haz.|okundu
18|dilhusar||Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|ilaçlara başladı|okundu
19|avci82 |29|Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|20 Haziranda başlıyor|
20|ewest | 37|Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |okundu
21|mutluolmak85||haziran|Pko|2.Deneme|||okundu
22|neross||Haziran|Erkek|1.Deneme|Etlik Tüp Merkezi|Reglini bekliyor|Okundu:
23|biricik38| |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|
24|zmym | |???????? |||||
25| ozlmozcn | |Haziran |||| |
26|DearMother| |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|
27|psikolog1707||Haziran |||| |
28|ebrudur| |Temmuz |||| |
29|kareka | |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|
30|nazayşe|30|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||
31|adenes||Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir||
32|artrit||Haziran||3.Deneme|||
3| ece22|25|Haziran|Sebepsiz|2.Deneme|Bursa Acıbadem||
34|kelid_85|||||||
35|liefde|25|Tem-Ağu||1.Deneme|Bursa Acıbadem||
36|fazzerg|34|Temmuz|Kadın|1.Deneme|||
37|passifloraa|29|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bahçelievler Medikana||

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

canım bende öyle yapıyorum sorana da sırıtıver çünkü kimisi sadece üzmek için soruyo ben bunu tavırlarından anlayabiliyorum ama şunu söyleyim benim kayınvalideler beni hiç üzmüyo bu konuda allah veririse olur olmazsa olmaz derler her zaman hatta ilk denemede negatifi olunca ben tabi perişan ben üzülmeyim diye eşim de dahil hiç kimse yanımda ağlamadı hep bana moral verdiler ama eşimin gizli gizli ağladığını biliyorummm

ben ne kendi ailemden ne de esimin ailesinden hic baski ya da gaf filan duymuyorum Allah razi olsun hepsinden el ustunde tutuyorlar ama su dis kapinin mandallari yokmu cuma gunu dugun vardi esimin kuzeninin aile dostu, gorumcem, bi kac kisi daha var konusuluyor nerden acildiysa cocuk konusu ona sordular ucuncu dusunmuyormusun daha gencsin filan diye oda döndü aman ben 37 yasimdayim benim adimi soyleyerek Allah ona versin diyor bagira bagira gorumcem tersledi biraz oda diyorki kotu bisey demedim canim Allah isteyene versin demek istedim diyor. ben bisey desem ayip olacak en kucukleri benim zaten gorumcem buyuk ablam gibidir lafinida esirgemez oyle kisilere karsi.

bide bu insanla ben bunlari konusan biri degilim hicbi komsumla konusmam sadece dostlarimla kendi yazdi kendi oynadi iste orada.... gicik :)))

hayırlısı olsun canım. stres yapma biliyosun en büyük düşmanımız. bu arada hangi aşamadasın. rabbim kucaklarımı doldursun inşallah.

evet bilmezmiyim ama elimde değil işte daha şimdi ilk randevum cannım ne yapacpımıza karar verirlecek henüz başlamadım aminnnn inşallahh cümlemizinki

Haklısın canim ya, seni cok şiyi anliyorum. Ama iste ne yapacaksin biz o taraf icin ne yaparsak yapalim el kiziyiz. Sen bunlari dusunme bunu hayatin bir gercegi oalrak kabul et ve uzerinde bile durma. Unutmna senin moralin bozuk oldugu zaman olusacak olumsuzlukar yine seni etkiliyor. Onun icin lutfen moralli ol, takma, gul ve gec...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…