kızlar benim neden bir avatarım bile yok
teşekkür ederim bitanemevet yaa, ne güzel avatarın , bende çok beğendim.
http://www.kadinlarkulubu.com/chat-...-bebe-anne-avatarlari-hareketli-kk-uygun.html buradan seçebilirsin cnmkızlar benim neden bir avatarım bile yok
ee canım sende kayıtlı olanlardan seç bir tane avatar profil bölümüne gir orda var bak seç
kızlar benimde eşimin olsun kendi ailem olsun allah razı olsun binlerce kez ne diyebilirimki
yalnız kayınvalidem kayınbabam tabiki eşimden kaynaklanıyor zannediyorlar yoksa laf ederlermi bilmem şimdi el üstünde gibi birşey kaynanam sormuş kaynıma kusur kimde diye kaynım kızmış ne demek kusur kusur oglunda hemen kaynanam sigaradan oldu diye dövünmüş cahillik işte
bu arada kaynım (kızkardeşimin kocASI eltiyiz yani kızlar kardeşimle) bu yüzden korur kaynım beni eşimden benden ufak ama onun yaptıgını kardeş bile yapmaz
teşekkür ederim bitanem
http://www.kadinlarkulubu.com/chat-...-bebe-anne-avatarlari-hareketli-kk-uygun.html buradan seçebilirsin cnm
gunaydinmi desem tunaydinmi ben yeni kalktigim icin gunaydin diyim en iyi
gunaydin kizlar nasilsiniz ben bugun cok iyiyim allaha sukur moralim cok iyi dun olanlari unuttum bile ne demisler kafana tokadan baska bisey takmayacaksin
bende oyle yapiyom suan dun hormonlardan dolayi biraz kotu olmustum dusununce anladim kim ne derse desin kendi seviyesini belli eder bossssss verdiiiiiiiim takmiyorum kimseyiiiii
gunaydinmi desem tunaydinmi ben yeni kalktigim icin gunaydin diyim en iyi
gunaydin kizlar nasilsiniz ben bugun cok iyiyim allaha sukur moralim cok iyi dun olanlari unuttum bile ne demisler kafana tokadan baska bisey takmayacaksin
bende oyle yapiyom suan dun hormonlardan dolayi biraz kotu olmustum dusununce anladim kim ne derse desin kendi seviyesini belli eder bossssss verdiiiiiiiim takmiyorum kimseyiiiii
canım eklerim tabiki ama ben mesajını atlamışım zahmet olmazsa hangi sayfada gösterirmisin canım.mothercımbu arada guzelsoy1979 u listeye ekler misin.guzelsoy benle beraber acıbademde şahin zeteroğlunda tedaviye başlıcak haziran 5 gibi.kendisi uzun zamandır arkadaşım.ondan hatırlattım cnm
mrh yabangulu bende polikistik over hastasıyım eğer adetim gecikmezse 5 haziranda şahin beye gidicem tüp bebek için iğnelere başlıycaz ilk denemem ama yazılanları okudukça korkuyorum genelde çok az sanırım ilk denemede tutanlar daha önce rahim duvarım kalın dedi şahin bey 15 gün önce ameliyat oldum şimdi bir sorun görünmüyomuş inşallah bir an önce başlarız tedaviye yüce rabbim isteyen herkese versin aratmasın
bende diyorum neden farkedemedim hadi ben farketmedim arkadaşlarda hoşgeldin mesajı yazmamış.direk yabangülüne yazdığı için mesajı ondan sanırım.mrh yabangulu bende polikistik over hastasıyım eğer adetim gecikmezse 5 haziranda şahin beye gidicem tüp bebek için iğnelere başlıycaz ilk denemem ama yazılanları okudukça korkuyorum genelde çok az sanırım ilk denemede tutanlar daha önce rahim duvarım kalın dedi şahin bey 15 gün önce ameliyat oldum şimdi bir sorun görünmüyomuş inşallah bir an önce başlarız tedaviye yüce rabbim isteyen herkese versin aratmasın
moralin icin cok sagolasin canim boyle seylere uzulmezdim ama nedense bu aralar cok hassalastim ufacik seyde mahvoluyom en iyi evden hic cikmama sanirim bugun esime de dedim ben bugunden sonra ve transeferden sonra da evden cikmayi hic dusunmuyorum evde olunca huzurlu oluyorum oda sen bilirsin dedi sagolsun oda olmasa kafayi yerim ....bu arada biyerde okudum soyle yaziyordu rabbin dualari kabul edendir kabul eder ama nasil hayirliysa o sekilde ornek vermisler bir hasta cocuk doktordan ilac istiyor cok agrisi doktor bana ilac ver nolur diye istiyor doktor o cocuga bi zarar verecegini dusunndugu icin vermeyebilir ama verdimide istediginden daha iyisini verir benim bundan aladigim hakkimizda hayirlisi neyse rabbim ona gore veriyor.... dilerim rabbim herkezin hakkinda hayirli olan evlatlari versin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?