2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

kızlar benim neden bir avatarım bile yok

ee canım sende kayıtlı olanlardan seç bir tane avatar profil bölümüne gir orda var bak seç

kızlar benimde eşimin olsun kendi ailem olsun allah razı olsun binlerce kez ne diyebilirimki
yalnız kayınvalidem kayınbabam tabiki eşimden kaynaklanıyor zannediyorlar yoksa laf ederlermi bilmem şimdi el üstünde gibi birşey kaynanam sormuş kaynıma kusur kimde diye kaynım kızmış ne demek kusur kusur oglunda hemen kaynanam sigaradan oldu diye dövünmüş cahillik işte

bu arada kaynım (kızkardeşimin kocASI eltiyiz yani kızlar kardeşimle) bu yüzden korur kaynım beni eşimden benden ufak ama onun yaptıgını kardeş bile yapmaz

ben öyle pek herşeyi paylaşan biri değilimdir, onun için de pek sorulmaz, soran olursa da çocuk yapsak siz mi bakacaksınız niye soruyorsunuz diyorum ağızları kapanıyor. eşimin ailesi zaten bizden uzak da oturuyor, kayınvalideme soruyolardır ama bana ulaşmıyor, kayınvalidem de çok iyidir sağolsun ne bana birşey söyle ne de eşime. bizim aile de kenara çekip sormalar var, onlara da gelip bakacaksan hemen yapıyım diyorum (sanki oluyormuş gibi) susuyorlar. ama çevre bu konuda inanılmaz meraklı ve hemen herkes bir hikaye anltmaya başlıyor ya , en çok ona uyuz oluyorum...

gunaydinmi desem tunaydinmi ben yeni kalktigim icin gunaydin diyim en iyi
gunaydin kizlar nasilsiniz ben bugun cok iyiyim allaha sukur moralim cok iyi dun olanlari unuttum bile ne demisler kafana tokadan baska bisey takmayacaksin
bende oyle yapiyom suan dun hormonlardan dolayi biraz kotu olmustum dusununce anladim kim ne derse desin kendi seviyesini belli eder bossssss verdiiiiiiiim takmiyorum kimseyiiiii

günaydın sanada canım

beğendim hayat felsefeni hee tıpkı beni kafadansın

sağol cnm kendi adıma ben iyiyim bugün.dün anlattıklarını bugün okudum cnm bencede haklısın kafana tokadan başka bişey takma boşver herkes bişeyler söylüyo agzı olan konuşuyo hangi birini kafaya takıcaz ki.zaten moral lazımken inadına yapıyo bazıları onlara inat takma cnm ben bu aralar boşvermiş haldeyim valla bugüne kadar taktımda ne oldu ki ?

mothercımbu arada guzelsoy1979 u listeye ekler misin.guzelsoy benle beraber acıbademde şahin zeteroğlunda tedaviye başlıcak haziran 5 gibi.kendisi uzun zamandır arkadaşım.ondan hatırlattım cnm

mothercımbu arada guzelsoy1979 u listeye ekler misin.guzelsoy benle beraber acıbademde şahin zeteroğlunda tedaviye başlıcak haziran 5 gibi.kendisi uzun zamandır arkadaşım.ondan hatırlattım cnm
canım eklerim tabiki ama ben mesajını atlamışım zahmet olmazsa hangi sayfada gösterirmisin canım.

mothercım sayfa 298 de

bende diyorum neden farkedemedim hadi ben farketmedim arkadaşlarda hoşgeldin mesajı yazmamış.direk yabangülüne yazdığı için mesajı ondan sanırım.

güzelsoy aramıza hoşgeldin canım snei listeye ekliyorum inşallah tedavinin sonucu hayırlı olur sık sık gel tanışalım kaynaşalım olur mu canım

|İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|Ayet-el Kürsi
|gayem06|31|Mayıs|Kadın|2.Deneme|Hrs Ankara|HAMİLE |Okundu
|ailhan76|37|||||HAMİLE|okundu
1|turtimm|27|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|İlaçlara başladı|Okundu
2|Nısan | |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|23 mayıs iğnelere başlayacak|Okundu
3|nil_alp| |Mayıs|Erkek |1.Deneme|smyrna Art|27 mayıs iğnelere başlıyor|okundu
4|asaletlim|22|Mayıs|Kadın|4.Deneme|Brüksel Tüpbebek|İlaçlara başladı|Okundu
5|mylady06||Temmuz||Ankara Tıp Fakültesi||Histeroskopi olacak|okundu
6|careful|27|Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi|30 mayısta başlıyor|okundu
7|seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|3 Haziranda başlıyor|
8|giz1978||Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Beklenen regl 3 Haz |Okundu
9|damraaa|34|Haziran|Erk-Kad|1.Deneme|Jinemed-Kalamış|3 Haziranda başlıyor|
10|TheSecret|27|Haziran||2.Deneme|Yeditepe Üniversitesi|3 Haziran başlıyor|Okundu
11|eğitimciyimmm||Haziran||2.Deneme|Anatolia|3 Haziranda başlıyor|
12|tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||3 Haziranda başlıyor|Okunuyor
13|leblebisekeri|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|3 Haziranda başlıyor|Okundu
14|realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|5 Haziran'da başlıyor|
15|guzelsoy1979|32|Haziran|Pko||Bursa Acıbadem|5 Haziranda başlıyor|
16|neme|25|Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem|10 haziranda başlıyor|
17|asgok | |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|17 Haziranda başlıyor|
18|castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Beklenen regl 20 Haz.|okundu
19|dilhusar||Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|ilaçlara başladı|okundu
20|avci82 |29|Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|20 Haziranda başlıyor|
21|ewest | 37|Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |okundu
22|mutluolmak85||haziran|Pko|2.Deneme|||okundu
23|neross||Haziran|Erkek|1.Deneme|Etlik Tüp Merkezi|Reglini bekliyor|Okundu:
24|biricik38| |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|
25|zmym | |???????? |||||
26| ozlmozcn | |Haziran |||| |
27|DearMother| |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|
28|psikolog1707||Haziran |||| |
29|ebrudur| |Temmuz |||| |
30|kareka | |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|
31|nazayşe|30|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||
32|adenes||Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir||
33|artrit||Haziran||3.Deneme|||
34| ece22|25|Haziran|Sebepsiz|2.Deneme|Bursa Acıbadem||
35|kelid_85|||||||
36|liefde|25|Tem-Ağu||1.Deneme|Bursa Acıbadem||
37|fazzerg|34|Temmuz|Kadın|1.Deneme|||
38|passifloraa|29|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bahçelievler Medikana||

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

Sıradaki arkadaşımız asaletlim:
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000

damraaa:100-okundu
ewest:100-okundu
leblebisekeri:100-okundu
dearmother:50-okundu
nazayse:150-okundu
reailite34:100-okunuyor
careful:100-okundu
Thesecret:50-okundu

kalan:250

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

Sıradaki arkadaşımız damraaa:
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000

DearMother:100-okundu
TheSecret:50-okundu
careful:100-okundu

kalan:750

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

|İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|Ayet-el Kürsi
|gayem06|31|Mayıs|Kadın|2.Deneme|Hrs Ankara|HAMİLE |Okundu
|ailhan76|37|||||HAMİLE|okundu
1|turtimm|27|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|İlaçlara başladı|Okundu
2|Nısan | |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|23 mayıs iğnelere başlayacak|Okundu
3|nil_alp|23|Mayıs|Kad-Erk |1.Deneme|smyrna Art|27 mayıs iğnelere başlıyor|okundu
4|asaletlim|22|Mayıs|Kadın|4.Deneme|Brüksel Tüpbebek|İlaçlara başladı|Okundu
5|mylady06|36|Temmuz|1.Deneme|Ankara Tıp Fakültesi||Histeroskopi olacak|okundu
6|careful|27|Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi|30 mayısta başlıyor|okundu
7|seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|3 Haziranda başlıyor|
8|giz1978||Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Beklenen regl 3 Haz |Okundu
9|damraaa|34|Haziran|Erk-Kad|1.Deneme|Jinemed-Kalamış|3 Haziranda başlıyor|
10|TheSecret|27|Haziran||2.Deneme|Yeditepe Üniversitesi|3 Haziran başlıyor|Okundu
11|eğitimciyimmm||Haziran||2.Deneme|Anatolia|3 Haziranda başlıyor|
12|tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||3 Haziranda başlıyor|Okunuyor
13|leblebisekeri|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|3 Haziranda başlıyor|Okundu
14|realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|5 Haziran'da başlıyor|
15|guzelsoy1979|32|Haziran|Pko||Bursa Acıbadem|5 Haziranda başlıyor|
16|neme|25|Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem|10 haziranda başlıyor|
17|asgok | |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|17 Haziranda başlıyor|
18|castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Beklenen regl 20 Haz.|okundu
19|dilhusar||Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|ilaçlara başladı|okundu
20|avci82 |29|Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|20 Haziranda başlıyor|
21|ewest | 37|Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |okundu
22|mutluolmak85||haziran|Pko|2.Deneme|||okundu
23|neross||Haziran|Erkek|1.Deneme|Etlik Tüp Merkezi|Reglini bekliyor|Okundu:
24|biricik38| |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|
25|zmym | |???????? |||||
26| ozlmozcn | |Haziran |||| |
27|DearMother| |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|
28|psikolog1707||Haziran |||| |
29|ebrudur| |Temmuz |||| |
30|kareka | |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|
31|nazayşe|30|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||
32|adenes||Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir||
33|artrit||Haziran||3.Deneme|||
34| ece22|25|Haziran|Sebepsiz|2.Deneme|Bursa Acıbadem||
35|kelid_85|||||||
36|liefde|25|Tem-Ağu||1.Deneme|Bursa Acıbadem||
37|fazzerg|34|Temmuz|Kadın|1.Deneme|||
38|passifloraa|29|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bahçelievler Medikana||

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

Son düzenleme:

Canım nilalpin söylediklerine katılıyorum sen sadece sabır et demesi kolay ama sen yinede sabır et inş seninde ilgi göreceğin zamanlar yakındır verdiğin ilaç çocuk örneğide risaleyi nurdandır.ben bu örneği sohbete gittiğim ablalarımdan dinlemiştim ve ondan sonra Allaha ne zaman dua edip birşey istesem hep hakkımda hayırlı olucaksa bana nasip derim

ne kadar benzer konulala muhattabız kızlar allah bizim üzerimizden birilerine günah kazandırıyor inşaah rabbim herkezin ağzını kapattırır bebeklerimizi verir kucaklarımıza alihan76 ne kadar sevindim anlatamam canım maaşallah allah analı babalı büyütsün darısı bu formdaki tüm anne adaylarının başına allah adaylığımızı kaldırsın ana yapsın

bu arada transferdeki arkadaşlara salatı tefriciye okuyalım demiştim ya netleştirelim sıradaki arkadaş kimse yazsın gönüllü olanlar kendilerine göre ona okusun bakın haberlerimiz güzel yer gök dua

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar asaletlimde yazmış dua ederken RABBİM hayırlısı ise bana bir çocuk -evlat nasip et diye dua etmek gerekiyor.yada RABBİM çocuk isteğimi hakkımda hayırlı kıl nasip et diye.illede çocuk ver demek çok yanlış.herşeyin hayırlısını dilemek gerekiyor.hakkımızda hayırlısı ise RABBİM nasip eder inşallah.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…