2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

Güzel anneciğim benim yaşım 36 1. Denemem sorun bende bilgilere eklersen canımcım

üff kızlar ne güzel bugün izinliydim müdür çağırdı birsürü iş var moralim bozuldu sizden kopamıyorum bıraktım işi gücü sizlerle morallenmeye çalışıyorum

Arkadaşlar bu önemli bir mevzu transferi yaklaşacak her arkadaş kendisi organize etmeli bunu.Ben şahsen transferim oluken okumak -okutmak istiyorum .buradan çevremden niyetim için rica edeceğim o yüzden isteyen arkadaşlar kendileri liste yapsın.benim onu takip etmem çok zor olur.

yada bir arkadaş gönüllü olsun herkese liste tutsun.ne dersiniz?

Son düzenleme:
canım arkadaşım benim düzenledim bilgilerini.
madem izinlisin neden çağırıyor müdürün .gelmeyyim oraya.çekerim onun kulaklarını

Sıradaki arkadaşımız asaletlim:
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000

damraaa:100-okundu
ewest:100-okundu
leblebisekeri:100-okundu
dearmother:50-okundu
nazayse:150-okundu
reailite34:100-okunuyor
careful:100-okundu
Thesecret:50-okundu
mylady06:100-okunuyor

kalan:150

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

Sıradaki arkadaşımız damraaa:
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

DearMother:100-okundu
TheSecret:50-okundu

kalan:750

Son düzenleme:

bende okurum biri liste yapsın sırayla okuyalım transfri olana çok iyi olur

Bitanem ben 100 ayetel kürsüye başladım akşama kadar ancak bitiririm güzel anne hızına hayran kaldım desteğin beni çok rahatlattı yanlız değilim beni kızdırmasın müdür arkamda güzeller güzeli anne var değilmi yani

mrb doğru diyosun ama bu böyle gelmiş sanırım böylede gidicek çoğu aile öyle aradakiler gerçekten istisna benim 3 yengem var yani görümceyim ama inan sanki ben gelin onlar görümce gerçi iyi anlaşıyoruz tabi benim çabamla bende düşük yaptım 6 ay önce aynen burdakilerden 2 side aramadı bile bi yurt dışındaki aradı neymiş efendim gerekçeleri konuşamazlarmış çok üzülmüşler öyle zamanlarda bi aramak hatır sormak bile bazen insana iyi geliyor,benimkide habire çocuk hırkaları örüp duruyor kaynanam neymiş efendim yapsında hazır olsunmuş gıcık oluyorum varya kendim ve eşim için olmasa hayatta bebiş yapmak için bu kadar kendimi yıpratmazdım kendim için işte, kendi kızları otuzunda hala evlenmeyi düşünmüyorlar bizim başımızı yiyo

Allah kabul etsin canım.ben ekleyeyim okununca okundu yazarız.hıza gelince inanın gidip 15 dakka iş gelip 10 dakka muhabbet yapıyorum zamn geçiyor böylece. tabiki kızdırmasın gelmeyyeim orayasensin güzeller güzeli anne canım benimmm

ablacım 100 daha yazarmısın bana asaletlim için diğer 100 u okudum bitti

kızlar ben şimdi gidiyorum yarına kadar yokum kendinize iyi bakın geldiğimde en güzel haberleri okurum inşallah.

evet kızlar koskoca bir negatifle geldim gene adet olmadığım için doktor test yaptır ona göre ilaca başlayalım dedi bugun yaptırdım alışamamışım demekki negatiflere

Sıradaki arkadaşımız asaletlim:

damraaa:100-okundu
ewest:100-okundu
leblebisekeri:100-okundu
dearmother:100-okundu
nazayse:150-okundu
reailite34:200-okunuyor
Thesecret:50-okundu
mylady06:100-okunuyor

evet kızlar koskoca bir negatifle geldim gene adet olmadığım için doktor test yaptır ona göre ilaca başlayalım dedi bugun yaptırdım alışamamışım demekki negatiflere
Canım benim ya.insan bir umut diyor belki belki olur.o kadar çok örneği varki çünkü.olsun canım lütfen üzme kendini tedaviyle nasıl olsa gelecek minik kuzun

kızlar ben şimdi gidiyorum yarına kadar yokum kendinize iyi bakın geldiğimde en güzel haberleri okurum inşallah.
güle güle canım görüşmek üzere

Sıradaki arkadaşımız damraaa:

DearMother:100-okundu
TheSecret:50-okundu

kalan:750

[/QUOTE]

negatiflere alışma zaten arkadaşım. tedavin hayırlısıyla yolunda gidecek ve bundan sonraki testte pozitif olacak inşallah..

canim 100 tanede ben aliyorum bugun akuyacagim insallah kendim icin okuyacam hayirlisiyla bitsin dualar allah kabul etsin hepimizinkini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…