Arkadaşlar bu önemli bir mevzu transferi yaklaşacak her arkadaş kendisi organize etmeli bunu.Ben şahsen transferim oluken okumak -okutmak istiyorum .buradan çevremden niyetim için rica edeceğim o yüzden isteyen arkadaşlar kendileri liste yapsın.benim onu takip etmem çok zor olur.ne kadar benzer konulala muhattabız kızlar allah bizim üzerimizden birilerine günah kazandırıyor inşaah rabbim herkezin ağzını kapattırır bebeklerimizi verir kucaklarımıza alihan76 ne kadar sevindim anlatamam canım maaşallah allah analı babalı büyütsün darısı bu formdaki tüm anne adaylarının başına allah adaylığımızı kaldırsın ana yapsın
bu arada transferdeki arkadaşlara salatı tefriciye okuyalım demiştim ya netleştirelim sıradaki arkadaş kimse yazsın gönüllü olanlar kendilerine göre ona okusun bakın haberlerimiz güzel yer gök dua
canım arkadaşımGüzel anneciğim benim yaşım 36 1. Denemem sorun bende bilgilere eklersen canımcım
üff kızlar ne güzel bugün izinliydim müdür çağırdı birsürü iş var moralim bozuldu sizden kopamıyorum bıraktım işi gücü sizlerle morallenmeye çalışıyorum
Arkadaşlar bu önemli bir mevzu transferi yaklaşacak her arkadaş kendisi organize etmeli bunu.Ben şahsen transferim oluken okumak -okutmak istiyorum .buradan çevremden niyetim için rica edeceğim o yüzden isteyen arkadaşlar kendileri liste yapsın.benim onu takip etmem çok zor olur.
yada bir arkadaş gönüllü olsun herkese liste tutsun.ne dersiniz?
oncelikle herkeze selamlar kizlar allahin selami uzerinize olsun nasilsiniz????
beni sorarsaniz ben iyi degilim moralim yelerde bugun evde degildim buyuk gorumcemin kizinin dogum gunu kutlamasi vardi ordaydim butun aile ordaydi guzel geciyordu kutlama ama moralimi bozan bisey oldu.. (oncelikle soyle diyim benim ortanca gorumcem hamile) moralimi bozan sey onun hamileligine cok ilgi gostermeleri ya gostersinler bisey demiyorum ama neden gelinlere hep 10 adim geride davraniyorlar ya bende hamile kalmistim bana hic ilgi gostermiyorlardi halimi hatrimi hic sormazlardi ben riskli 2 bucuk ay hamilelik gecirdim bigunde bigun birisinden bu ilgiyi gormedim el kiziyim diyemi nedir ya inanirmisiniz dusuk yaptim hic biri yanima teselliye gelmedi zoruma gitmisti gorumcemin ikinci gebeligi birincisi dusuk yapmisti hergun kac kere aralardii mutlaka hergun eveine gidip teselli ederlerdi onun dusunun lafi acildigi zaman benimkinin ustune bile basmiyolar gurbetteyim ailemden hic kimsem yanimda yok hasta olsam kapimi acip bi tas corbami kaynatacak kimsem yok... bilmiyorum bunun adi nedir o kizlari bense gelinleriyim bende bir anneden bir babadan dunyaya geldim dimiya onu gecin ogullarinin karisiyim
Allah kabul etsin canım.ben ekleyeyim okununca okundu yazarız.hıza gelince inanın gidip 15 dakka iş gelip 10 dakka muhabbet yapıyorumBitanem ben 100 ayetel kürsüye başladım akşama kadar ancak bitiririm güzel anne hızına hayran kaldım desteğin beni çok rahatlattı yanlız değilim beni kızdırmasın müdür arkamda güzeller güzeli anne var değilmi yani
Sıradaki arkadaşımız asaletlim:
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin
toplam:1000
damraaa:100-okundu
ewest:100-okundu
leblebisekeri:100-okundu
dearmother:50-okundu
nazayse:150-okundu
reailite34:100-okunuyor
careful:100-okundu
Thesecret:50-okundu
kalan:250
Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin
Sıradaki arkadaşımız damraaa:
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin
DearMother:100-okundu
TheSecret:50-okundu
kalan:750
kızlar ben şimdi gidiyorum yarına kadar yokum kendinize iyi bakın geldiğimde en güzel haberleri okurum inşallah.
Canım benim ya.insan bir umut diyor belki belki olur.o kadar çok örneği varki çünkü.olsun canım lütfen üzme kendini tedaviyle nasıl olsa gelecek minik kuzunevet kızlar koskoca bir negatifle geldim gene adet olmadığım için doktor test yaptır ona göre ilaca başlayalım dedi bugun yaptırdım alışamamışım demekki negatiflere
güle güle canım görüşmek üzerekızlar ben şimdi gidiyorum yarına kadar yokum kendinize iyi bakın geldiğimde en güzel haberleri okurum inşallah.
evet kızlar koskoca bir negatifle geldim gene adet olmadığım için doktor test yaptır ona göre ilaca başlayalım dedi bugun yaptırdım alışamamışım demekki negatiflere
Canım benim ya.insan bir umut diyor belki belki olur.o kadar çok örneği varki çünkü.olsun canım lütfen üzme kendini tedaviyle nasıl olsa gelecek minik kuzun
güle güle canım görüşmek üzere
negatiflere alışma zaten arkadaşım. tedavin hayırlısıyla yolunda gidecek ve bundan sonraki testte pozitif olacak inşallah..
Sıradaki arkadaşımız asaletlim:
damraaa:100-okundu
ewest:100-okundu
leblebisekeri:100-okundu
dearmother:50-okundu
nazayse:150-okundu
reailite34:100-okunuyor
Thesecret:50-okundu
mylady06:100-okunuyor
kalan:150
Sıradaki arkadaşımız damraaa:
DearMother:100-okundu
TheSecret:50-okundu
kalan:750
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?