2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

hiç yakışmadı sana canım ya.lütfennmoralimizi yüksek tutacağız ki herşey çok güzel olacak değil mi :92:

inşallah canım inşallah ben bu sefer psikolojik destek almak istiyorum tedavi sırasında baksana hiç umudum yokken yıkılıyorum lütfen dua edelim birbirimiz için çünkü tek yapabileceğimiz o

evet cnm tek sorun piko çok şükür eşimde bir sorun çıkmadı aslında ilk başlarda çok ümitliydim içimden bir ses ilk denemende tutacak diyor ama yazılanları okudukça ümidimi az da olsa kaybetmeye başladım birde yaş sınırı getirmişler 35 in üzerindekilere 2 embriyo konuyomuş bunada çok takılıyorum keşke daha önce başlasaymışım

herşeyde bir hayır vardır canım embriyo kaliteli olsun yeterki 1 tanede yeter inş.

Sıradaki arkadaşımız damraaa:
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000

DearMother:100-okundu
TheSecret:50-okundu
careful:100-okundu
Asaletlim:100-okunuyor

kalan:650

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin
[/QUOTE]

cnm bendede polikistik over var ve 5 haziranda bende şahin beyin yanına gidicem eğer ki transffer günü fazla yumurtan olursa çok sancın oluyo diyolar bozma moralini bende senle aynı durumdayım birde bende rahim duvarın kalın demişlerdi küretaj yaptılar 1 yıl önce ama 1 ay önce dr gittiğimde tekrar bir operasyon geçirdim şimdi bir sorun yok dediler bakalım inşallah adetim gecikmezde bende bir an önce başlayabilirim hem korkuyorum hemde içimde acayip bir mutluluk var hayırlısı inşallah....

merhaba kıslar bayaa ılerledı yıne sayfalar nasılsınız?dear mother bana yıne 300 yaz cnm kımde bılmıyorum sıra ama 100u bıttı aksama 200u de bıter cnm kısa bılgı gecermısınız bana ne var ne yok?

canım Allah kabul etsin.mylady06 tedaviyi temmuza erteledi histeroskopi olacak.ailhan maaşallah :naazar:hamile tutunma kanaması olmuştu c.tesi ama şimdi kesildi çok şükür.turtimin tedavisi devam ediyor durumu iyi şükür.nil iğnelere başladı.

ilk aklıma gelenler bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…