hiç yakışmadı sana canım ya.lütfennvalla bazen ona bile umudum kalmıyo
canım senin duan bitti Allah kabul etsin.canim 100 tanede ben aliyorum bugun akuyacagim insallah kendim icin okuyacam hayirlisiyla bitsin dualar allah kabul etsin hepimizinkini
hiç yakışmadı sana canım ya.lütfennmoralimizi yüksek tutacağız ki herşey çok güzel olacak değil mi :92:
inşallah ama yoruldum ben galiba[/QUOTE
yolrulmak yok bu yolda castamocum, yolun sonunda öyle bir hediye var ki.. güle ulaşmak için dikenlerine katlanıyoruz sadece. umudunu hiç kaybetme güzel arkadaşım..
merhaba yazıyı görünce cvp yazmadan duramadım..bende polikistikmişim bunu 2gün önce iğnelere başlamaya gittiğimde öğrendim.birde eşimde sperm azşlığı ve morfoloji bozukluğu var..bunun üzerine bende pko olduğunu öğrenince çok üzülmüştüm..ama bana pkoluların tüp bebekte daha şanslı olduklarını söylediler.birde pkolu olup doğal yoldan yada tüp bebekte ilk denemede hamile kalan bisürü arkadaşım var...ben bile bu durumumda hevesliyim.sizde eğer teksorun pko ise lütfen ümitsiz olmayın..iyi düşünelim iyi olsun
canım senin duan bitti Allah kabul etsin.
tamam canım Allah kabul etsinozaman damraa arkadasima okuyayim o bitsin 707 kere ya varis diye tesbih cekecem
herşeyde bir hayır vardır canım embriyo kaliteli olsun yeterki 1 tanede yeter inş.evet cnm tek sorun piko çok şükür eşimde bir sorun çıkmadı aslında ilk başlarda çok ümitliydim içimden bir ses ilk denemende tutacak diyor ama yazılanları okudukça ümidimi az da olsa kaybetmeye başladım birde yaş sınırı getirmişler 35 in üzerindekilere 2 embriyo konuyomuş bunada çok takılıyorum keşke daha önce başlasaymışım
merhaba arkadaşlar ben geldim doktordan...iğnelere yarın başlıcam gonal f 150ml.başlıcaz.3gün kullancam kontrole gitçem buarada bugün kesinleşti bende polikistik over varmış.çok moralim bozuldu.gerçi doktor moralini bozma daha iyi bisürü yumurta olur ama fazlada olmaması gerekir ohss olmamak için dedi..antibiyotik verdi engfeksiyon olmasındie.iğneyi nasıl yapçağımı tarif etti.öyle işte hakkımızda hayırlısı olsun...
nie bilmiyorum ama içimde öyle bir sıkıntı oturduki moralim bozuldu
canım benim.senin gönülden ettiğin duan yeter.hamilelerin duası kabul olur derler.Kanamam olmuştu ya banyo yapmadım. O nedenle katılamıyorum dualarınıza. Yapınca katılırım.
a.sselam............
a.samanda aman bu nasıl güzel bir avatar böyle.bayıldımmmmmmm
sagol canim senin vverdigin linkten calintidir
canım Allah kabul etsin.mylady06 tedaviyi temmuza erteledi histeroskopi olacak.ailhan maaşallah :naazar:hamile tutunma kanaması olmuştu c.tesi ama şimdi kesildi çok şükür.turtimin tedavisi devam ediyor durumu iyi şükür.nil iğnelere başladı.merhaba kıslar bayaa ılerledı yıne sayfalar nasılsınız?dear mother bana yıne 300 yaz cnm kımde bılmıyorum sıra ama 100u bıttı aksama 200u de bıter cnm kısa bılgı gecermısınız bana ne var ne yok?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?