2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

evet listede yaşları en birbirine yakın biz varız sanırım..

buarada asaletlim 22 yaşındaymışsın kaç yıldır uğraşıyorsun bebek için.4.denemen yazıyor listedede merak ettim

2008 yilindan beri ugrasiyoruz bir kere rahimden ameliyat oldum sonra laparoskopi oldum...
ilk tup bebek denememi 2008de yaptirdim tutmadi sonra bidaha yaptirmadim ikinci ve ucuncuyude 2010 yilinda agustos ayinda basladik ikincisi tutmadi ucuncusu tuttu ama 2 bucuk aylikken dusuk yaptim kese gorulmedi rahimde ondan....

anladım canım sen baya erken evlenmişsin sanırım..inş emeklerinin karşılığını alırsın.

ewestcim şimdi okudum başından geçenleri çocukluğunda ne operasyonu geçirdin merak ettimde anlatır mısın bendede tüplerde sorun varda ikiside tıkalı

insallah canim en yakin zamanda arkadasin dedigi gibi emeklerinin karsiligini alirsin.
tabiki cumlemiz insallah ister 1.deneme ister 5.6,7 olsun farketmez tez zamanda yuzumuzu guldur Yarabbim...

ewestcim şimdi okudum başından geçenleri çocukluğunda ne operasyonu geçirdin merak ettimde anlatır mısın bendede tüplerde sorun varda ikiside tıkalı

benim sorunum yarim rahim yani daha annemin karnindayken rahmimin yarisi gelismemis tek bi tarisi var ayni yarim ay seklinde gelismeyen tarafin tupude tikaliydi onu aldilar gelismemis yerde et buzulmesi olmus gelisemedigi icin o et parcasini aldilar iki seferde rahim filmi cektirdim

Selamlar..

Aşılama yaptıran varmı?
Eğer varsa öneriyormu?

Aşılama fiyatları hakkında bilgisi olan benimle paylaşırsa sevinirim.

ben YAPTIRDIM ilaçlarla 750 filan tuttu..başka sorun varsa cvplandırırım

Teşekkürler öncelikle cevabın için..Konu açtım az önce.baktım olucak gibi değil.. SSk özel farkediyormu ssk karşılıyormu? yenimi yaptırdın(fiyat güncelmi o açıdan soruyorum)
Ağrımıdır? nekadar sürüyor? tedavi süresi nekadar? Tavsiye ediyormusun? En önemlisi bana istanbulda işinin piri tavsiye edebiliceğin bir doktor varmı?

Soru çok..cevaplarsan sevinirim.

10 yaşımda bağırsaklarım iltahaplandı, ilk önce ilaç tedavisi denediler, sonra da ameliyat oldum. bu tip karın ameliyatlarında en kolay etkilenen bölge rahim, tüpler ve yumurtalıkmış. o zamanlarda doktora sorulmuştu bir sıkıntı olur mu ilerde diye, olmaz denmişti. sonradan adetlerim düzenli olunca da bir sıkıntı olmadığını düşündük ki yanlış düşünmüşüz.. tüpler tamamen işlevini yitirmiş durumdaydı , asıl önemli olan içleri enfeksiyon doluydu. sadece tıkalı olsaydı aldırmaya gerek olmıyacaktı ama enfeksiyon olunca tamamen aldı doktorum. hikaye böyle canım. sadece tüplerin tıkalı ise biliyorsun tüp bebekte etkili bir durumdeğil, zaten embriyoyu direk rahme yerleştiriyorlar. onun için endişe etme .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…