kocamışım diyo yaaa, ben ne diyim o zaman yaşım 37
asalettlimmm ordamısınnn merakta kaldık.gelde cevaplandır sorumuzu
evet listede yaşları en birbirine yakın biz varız sanırım..
buarada asaletlim 22 yaşındaymışsın kaç yıldır uğraşıyorsun bebek için.4.denemen yazıyor listedede merak ettim
kocamışım diyo yaaa, ben ne diyim o zaman yaşım 37
2008 yilindan beri ugrasiyoruz bir kere rahimden ameliyat oldum sonra laparoskopi oldum...
ilk tup bebek denememi 2008de yaptirdim tutmadi sonra bidaha yaptirmadim ikinci ve ucuncuyude 2010 yilinda agustos ayinda basladik ikincisi tutmadi ucuncusu tuttu ama 2 bucuk aylikken dusuk yaptim kese gorulmedi rahimde ondan....
Merhaba, bende geçen yıl 2 olumsuz tüp bebek denemesinde bulundum. Ama açıkçası ilk merkezde gözümün içine baka baka kandırmışlar beni. Bu yıl başka bir yerde tekrar tedaviye başladım. Çok uzun tetkik ve incelemelerden sonra ilk önce doktorum laproskobi ile tüpleri aldı (tüpler çocukluğumda geçirdiğim bir operasyondan dolayı tamamen işlevini yitirmiş durumdaydı ve içi enfeksiyon doluydu) şimdi de yüksek çıkan cd 56 sayımımı düşürmek için ilaç kullanıyorum. Eğer ilaç kullanımı sonunda cd56 oranlarım düşer ise mayıs veya haziran ayında tekrar tüp bebek deniyeceğiz. Allah hepimizin yardımcısı olsun :)
anladım canım sen baya erken evlenmişsin sanırım..inş emeklerinin karşılığını alırsın.
Kanamam olmuştu ya banyo yapmadım. O nedenle katılamıyorum dualarınıza. Yapınca katılırım.
2008 yilindan beri ugrasiyoruz bir kere rahimden ameliyat oldum sonra laparoskopi oldum...
ilk tup bebek denememi 2008de yaptirdim tutmadi sonra bidaha yaptirmadim ikinci ve ucuncuyude 2010 yilinda agustos ayinda basladik ikincisi tutmadi ucuncusu tuttu ama 2 bucuk aylikken dusuk yaptim kese gorulmedi rahimde ondan....
ewestcim şimdi okudum başından geçenleri çocukluğunda ne operasyonu geçirdin merak ettimde anlatır mısın bendede tüplerde sorun varda ikiside tıkalı
Selamlar..
Aşılama yaptıran varmı?
Eğer varsa öneriyormu?
Aşılama fiyatları hakkında bilgisi olan benimle paylaşırsa sevinirim.
ben YAPTIRDIM ilaçlarla 750 filan tuttu..başka sorun varsa cvplandırırım
ewestcim şimdi okudum başından geçenleri çocukluğunda ne operasyonu geçirdin merak ettimde anlatır mısın bendede tüplerde sorun varda ikiside tıkalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?