bakşimdi enbaşta umutsuzluğu bırak rabbim isteyince durum ne olursa olsun veriyor...dua et elinden geleniyap rabbimveriri...eğer aşılama uygun gördüyse doktorun aşılama yaptır..evet bizim hareketlilik iyi %50den fazla.doğrıu söylemiş doktorun..eşinin test sonucunda sonuçların lkarşısında olması gerekn değerlerin yazması lazım.yokmıu yazmıyormuTüp bebek merkezinde(Kruger strict) yaptırdığımız test sonuçları elimde.karşılaştırma yapabiliceğim birşeyler arıyorum fakat bulamıyorum.Tüm bunların normal yeterli olan değerlerinin yazılı olduğu bir site biliyorsanız bana yardımcı olun lütfen..Tam olarak durumu anlamak istiyorum. Doktorum bana birşeyler açıkladı ama sonradan kafamda birçok soru işareti oluştu.Çözemiyorum.Cevap bulamıyorum.
Doktorum bana. ileri hızlı hareketli yavas hareketli falan fistan yazıyorya orayı göstererek ikisinin toplamının %50 olması gerktiğini söyledi.eşimin %47 normal yollarla hamile kalamzsın demedi ama sperm testi sonucuna göre oran düşük dedi.oyzden direk aşılama öneriyorum dedi.
Kafam çok karıştı. aşılama en az 500-1000e çıkıyor. tüp bebek 5000 dediniz.Allaha şükür kimseye muhtaçlığımız yok istediğimizi yiyip içip giyiyoruz ama bu paraları nasıl karşılarız bilmiyorum.....
Çookkk zor çok çok zor.Gittikçe dahada zorlaşıyor.Gerçekten düşündükçe tükeniyor umutlarım..Yaşımız başımız kaç,çok üzülüyorum.Düşünmekten alamıyorum kendimi.Uyanık olduğum her an düşünüyorum. Uyuduğumdada çoğu zaman..ya hamile olduğumu ya bebeğimi görüyorum kucağımda..
Bazen çok güçlü hissediyorum.Bazen çok güçsüz ve çaresiz..
Tedavin umarım başarıyla sonuclanır..
bakşimdi enbaşta umutsuzluğu bırak rabbim isteyince durum ne olursa olsun veriyor...dua et elinden geleniyap rabbimveriri...eğer aşılama uygun gördüyse doktorun aşılama yaptır..evet bizim hareketlilik iyi %50den fazla.doğrıu söylemiş doktorun..eşinin test sonucunda sonuçların lkarşısında olması gerekn değerlerin yazması lazım.yokmıu yazmıyormu
Değildim böyle doktor bana bunları söylediğinde güldüm sonrasındada güldüm.evet gelip araştırmaya başladıktan sonra yavas yavas değişti psikolojim.Yaşamşsın sende iyi anlarsın beni bu konuda..Sabır..duamızı eksik etmiyoruzki bütün hayatımızı kapladı bebek..
Zaten pkoyu zor kabullendım.Seviniyordum eşimde sorun yok nasıl olsa birgün tedavisizde olur diye ama..Şimdi iş cokcok zorlaştı.Tüp bebeklerdede 2.3.4 denemeri olup tutturamayanları okudum çok.
Maddi manevi çok büyük bir yapranma bana göre.yazmıyor sadece sonucları yazıyor olması gereken değerler yazmıyor.nasıl bulurum?
maşallah canım size.Allahım hiç bozmasın inş.kolay gelsin canim benim :))) ben bugun rahatim esim dun yarin yemek yapma sana suprizim var dedi cok romantiktir canim ya bak andim simdi
Muhteşemsin Dearmother ya, iki dakkaya geçti özeti budur işte..
gercekten muhtesem dearmother cim tabloya hakim, dualarida takip ediyor ve ettiriyor:), muhabbeti guzel arada ev islerini de cikartiyor, iki dakka gecti ozeti gercekten
super kadinsin sen ya
ayyy cnm bnm hakıkaten harıkasın sen ya....ohh harıka alıhana bravoooooooooooo ayy cok heyecanlı yaaa...turtım ve nılden de guzel haberler alıcaz ınsallahhh
kac cıktı alıhanın degerı kızlar
Allah kabul etsin bitanem.amin.Süper anne heDearmother cım bundan sonra süper anne diyecem sana , damraa arkadaşımız için 100 okudum ben , Allah kabul etsin inşallah..
evitax canım daha yolun başında moralini bozmaya başlarsan bu yol bitmez. örneğin ben 3. ye deniyorum, gerçekten maddi ve manevi yıpratıcı bir süreç ama sonucu güzel olacak diye herşeye katlanıyor insan. burdan araştırmak sana yetmiyecektir, onun için doktoruna danışmalısın bence, hatta bir doktorlar yetinme bir kaç yer ile görüş, ona göre ver kararını. Allah yardımcın olsun.
hahayyyy kocamışmış kız sen kocadınsa biz öldük mü beim yaş 32eyvahhh ben kocamışım 2 ay sonra 27 ama ben şimdiden 27 diyorum
[/QUOTE][/QUOTE]Sıradaki arkadaşımız damraaa:
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin
toplam:1000
DearMother:100-okundu
TheSecret:50-okundu
careful:100-okundu
Asaletlim:100-okunuyor
nazayse:300-okunuyor
ewest:100-okundu
kalan:250
Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin
canım aramıza hoşgeldin .Herşey çok güzel olacak canım içini ferah tut lütfen.tablo için .yaş-hangi merkez bilgilerinide yazarmısın ekleyeyim canım seni.Selam arkadaşlar adet olmayı başarırsam bende tüp deneyeceğim bu ay
2 kez aşılama denedim tutmadı pkoluyum sanırsam bide troidlerde anti tpo diye bişeyim çok yüksek çıktı buda gebeliğe engelmiş eşimindede hız sorunu var Allahım sonumuzu hayır etsin inş.güzel sonuçlar alırsınız bizede moral olur arkadan geliriz
evitax canım daha yolun başında moralini bozmaya başlarsan bu yol bitmez. örneğin ben 3. ye deniyorum, gerçekten maddi ve manevi yıpratıcı bir süreç ama sonucu güzel olacak diye herşeye katlanıyor insan. burdan araştırmak sana yetmiyecektir, onun için doktoruna danışmalısın bence, hatta bir doktorlar yetinme bir kaç yer ile görüş, ona göre ver kararını. Allah yardımcın olsun.
Amin hepimizin..Biliyorum..ama şuanda bu durumu kontrl edemiyorum.Uykusuzum.söylediğim gibi kafamda soru işaretleir var.Doktorum aşılama yapamıyor başka bir yere yönlendiricek beni eğer yaparsam.Bilmiyorum..
tüp bebeğimi 3.ye deniyorsun?
Değildim böyle doktor bana bunları söylediğinde güldüm sonrasındada güldüm.evet gelip araştırmaya başladıktan sonra yavas yavas değişti psikolojim.Yaşamşsın sende iyi anlarsın beni bu konuda..Sabır..duamızı eksik etmiyoruzki bütün hayatımızı kapladı bebek..
Zaten pkoyu zor kabullendım.Seviniyordum eşimde sorun yok nasıl olsa birgün tedavisizde olur diye ama..Şimdi iş cokcok zorlaştı.Tüp bebeklerdede 2.3.4 denemeri olup tutturamayanları okudum çok.
Maddi manevi çok büyük bir yapranma bana göre.yazmıyor sadece sonucları yazıyor olması gereken değerler yazmıyor.nasıl bulurum?
Selam arkadaşlar adet olmayı başarırsam bende tüp deneyeceğim bu ay 2 kez aşılama denedim tutmadı pkoluyum sanırsam bide troidlerde anti tpo diye bişeyim çok yüksek çıktı buda gebeliğe engelmiş eşimindede hız sorunu var allahım sonumuzu hayır etsin inş.güzel sonuçlar alırsınız bizede moral olur arkadan geliriz
evitax aramıza hoşgeldin canım.
evet tüp bebeği 3. ye deniyorum. doktorda ilk olarak direk tüp bebeği önermişti ama aşılama deseydi de yaptırmazdım, aşılama da şansın tüp bebekten daha düşük. benim yaşımdan dolay vakit kaybetmek istemezdim. sana tavsiyem tek doktorun söyledğine takılmadan, birkaç yerle görüş. o zaman soru işaretlerin geride kalacaktır.
sende hoş geldin arkadaşım. eşinin değerlerinde doktorun normalde %50 olması gerekiyor ama sizinki %47 demiş yanlış anlamadıysam. bu kötü değilki canım benim niye bukadar üzüldün kafan karıştı.. daha yolun başındasın bu kadar takma yani. ya doktorun deseydi tüp bebek dışında bebeğiniz olmaz.. olumlu düşün biraz bak bu ay oluruna bırakmışlar yumurta gelişimini takip ettir dktoruna birkaç ay böyle dene aşılamada özelde yaptırsan bile ilaçlar dahil en fazla 1000 tl tutar. takma bu kadar rahat olki herşey yolunda gitsin bakarsın aşılamaya falan hiç gerek kalmaz. Allah kalbine göre versin..
İnşallah herşey istediğin gibi olur.Biz sanırım aynı sorunlara sahibiz.Bu arada duyarlılığın için teşekkür ederim.mesaj yolladım gördünmü bilmiyorum yaptırmamı söylediğin testleri anlamadım yenilermisin?
Teşekkürler ederim merhaba.nasılsın? Hoşbulduk..
Önce allah sabır versin..sende veya eşinde ne sorun var.Benzerlikleri saptamak deneyimlerden yararlanmak amacıyla soruyorum.
Teşekkür ederim tulayss hoşbulduk naslsın?Doğru anlamışsın evet az önce bir sitedede okudum doktorun söylediği doğru.İleri hareketlilik yavas/hızlı toplamı %50 olması gerekiyormuş.Pkoyum ben okumuşsundur.Ben pkoyu daha yeni kabullenmişken şimdide eşim çıktı.Pko oldugumu ögrendiğimdede 1 hafta sürekli araştırmış ağlamış zırlamıştım bolbolda.uyumuyordum bile diyebilirim.Bugün iyi sonuclar bekliyordum.beklediğim gibide oldu doktor rahim duvarımın güzel göründüğünü 3 yumurtam oluştugunu söyledi çatlatma ignesi verdi yarın yaptırıcam.Ama eşinin bu sonuclarıyla sende pko olmasada dogal yolla hamile kalamazsın demeye getirdi lafı.Tam olarak anasıl söylediğini yazmıştım belki onuda yarın iğneyi vurdurucam ama bosuna.eşimin psikolojiside bozuldu benimkide.gayet iyiyken umutluyken bir anda gözümde hersey eskisinddn daha kötü bir hal aldı.
Desteğiniz için teşekkürler.yorumlarınız ve samimiyetiniz içinde teşekkürler.hepinizin tedavileri yanıt verir umarım ve alırsınız bebeklerınızı sağlıklı bir şekilde kucaklarınıza..Rabbim kimseyi evlat hasretiyle imtihan etmesin..
canım benim bozmayın moralinizi bazen spermiyogramlarda dönemsel düşüşlerde olabiliyormuş stres vesaire sebeplerden belki öyle bir dönemdedir eşin. bak ne güzel yumurtaların gelişiyormuş çatlatma iğnesiyle de çatlarlar sonrası size kalmışolumlu düşünün o kadar etkili ki böyle dönemlerde şansım yok hamile kalamam dersen olmaz umudunu kaybetme bol bol dua et bak herşey güzel olacak.. benim 2tüp denemem var transferim ikisinde de yapılamadı çünkü ikisinde de umudum yoktu. inşallah hepimizin kucakları dolar ama seni biraz umutlu ve neşeli görmek de isteriz yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?