çok güzel canım güle güle kullansagol canim senin vverdigin linkten calintidir
bana müsade azcık işlerimi toparlayayım yemek yapayım gelirim inş.1-2 saate kadar
canım Allah kabul etsin.mylady06 tedaviyi temmuza erteledi histeroskopi olacak.ailhan maaşallah :naazar:hamile tutunma kanaması olmuştu c.tesi ama şimdi kesildi çok şükür.turtimin tedavisi devam ediyor durumu iyi şükür.nil iğnelere başladı.
ilk aklıma gelenler bunlar
Muhteşemsin Dearmother ya, iki dakkaya geçti özeti budur işte..
cnm bendede polikistik over var ve 5 haziranda bende şahin beyin yanına gidicem eğer ki transffer günü fazla yumurtan olursa çok sancın oluyo diyolar bozma moralini bende senle aynı durumdayım birde bende rahim duvarın kalın demişlerdi küretaj yaptılar 1 yıl önce ama 1 ay önce dr gittiğimde tekrar bir operasyon geçirdim şimdi bir sorun yok dediler bakalım inşallah adetim gecikmezde bende bir an önce başlayabilirim hem korkuyorum hemde içimde acayip bir mutluluk var hayırlısı inşallah....
canım Allah kabul etsin.mylady06 tedaviyi temmuza erteledi histeroskopi olacak.ailhan maaşallah :naazar:hamile tutunma kanaması olmuştu c.tesi ama şimdi kesildi çok şükür.turtimin tedavisi devam ediyor durumu iyi şükür.nil iğnelere başladı.
ilk aklıma gelenler bunlar
ayyy cnm bnm hakıkaten harıkasın sen ya....ohh harıka alıhana bravoooooooooooo ayy cok heyecanlı yaaa...turtım ve nılden de guzel haberler alıcaz ınsallahhh
kac cıktı alıhanın degerı kızlar
benim yaşımda 23arkadaslar yaslar kac sorabilirmiyim:)
ben 25
arkadaslar yaslar kac sorabilirmiyim:)
ben 25
arkadaslar yaslar kac sorabilirmiyim:)
ben 25
evet listede yaşları en birbirine yakın biz varız sanırım..evet biliyorum canim,
ben en kucukler 25 saniyordum 22, 23 de var cok guzel:)
hayirlisi hepimiz icin insallah bebislerimize kavusuruz
evet listede yaşları en birbirine yakın biz varız sanırım..
buarada asaletlim 22 yaşındaymışsın kaç yıldır uğraşıyorsun bebek için.4.denemen yazıyor listedede merak ettim
eyvahhh ben kocamışım 2 ay sonra 27 ama ben şimdiden 27 diyorum
evet biliyorum canim,
ben en kucukler 25 saniyordum 22, 23 de var cok guzel:)
hayirlisi hepimiz icin insallah bebislerimize kavusuruz
bende merak ettim simdi:)
bana yasin kucuk bekle daha diyorlar ki ben 6 yillik evliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?