2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

sagol canim senin vverdigin linkten calintidir
çok güzel canım güle güle kullan

Sıradaki arkadaşımız damraaa:
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000

DearMother:100-okundu
TheSecret:50-okundu
careful:100-okundu
Asaletlim:100-okunuyor
nazayse:300-okunuyor

kalan:350

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin
[/QUOTE]

Muhteşemsin Dearmother ya, iki dakkaya geçti özeti budur işte..

Muhteşemsin Dearmother ya, iki dakkaya geçti özeti budur işte..

gercekten muhtesem dearmother cim tabloya hakim, dualarida takip ediyor ve ettiriyor:), muhabbeti guzel arada ev islerini de cikartiyor, iki dakka gecti ozeti gercekten
super kadinsin sen ya

umarım senin içinde hayırlısı olur.inşallah mutluluğun daim olur canım..yumurtalara gelince bizim yapabilceğimiz bişi zaten yokmuş.ilaçların dozunu filan doktorlar artık kontrol ederler zaten...perşembe günü kontrolüm var benimde bakalım napıcaklar ilaç dozunu filan.birde e2 kaç çıkıcak bakalım.hakkımızda hayırlısı olsun inşş..buarada içindeki mutluluk azalmasın bebeğinle artsın inşş..bende kararlıyım her olumsuzluğa rağmen mutluluğumu heyecanımı yitirmicem,pozitif olup hep dua edicem inş meleğim gelir

ayyy cnm bnm hakıkaten harıkasın sen ya....ohh harıka alıhana bravoooooooooooo ayy cok heyecanlı yaaa...turtım ve nılden de guzel haberler alıcaz ınsallahhh

kac cıktı alıhanın degerı kızlar

ayyy cnm bnm hakıkaten harıkasın sen ya....ohh harıka alıhana bravoooooooooooo ayy cok heyecanlı yaaa...turtım ve nılden de guzel haberler alıcaz ınsallahhh

kac cıktı alıhanın degerı kızlar

ayyy inşallaaahhh allah söyletsin inşş bugünler böyle çabucak geçsin inş

evet biliyorum canim,

ben en kucukler 25 saniyordum 22, 23 de var cok guzel:)
hayirlisi hepimiz icin insallah bebislerimize kavusuruz

evet biliyorum canim,

ben en kucukler 25 saniyordum 22, 23 de var cok guzel:)
hayirlisi hepimiz icin insallah bebislerimize kavusuruz
evet listede yaşları en birbirine yakın biz varız sanırım..

buarada asaletlim 22 yaşındaymışsın kaç yıldır uğraşıyorsun bebek için.4.denemen yazıyor listedede merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…