tülay diyor ya hani umutsuzdum olmadı ben kesinlikle buna çok inanıyorum.yani psikolojik durumumuz tedavide çok çok önemli.stresten neden adetimiz gecikiyor hiç düşündünüz mü.yumurtlama olmuyorda ondan. umudumuz hep var olmalı arkadaşlar.çok umutsuzluğa düştüğümüzde düşünmeliyiz ki şükür ki tedavi şansımız var ya 50 yıl önce yaşasaydık ve bu gerçekle başbaşa kalsaydık.
merhaba hoşgeldin evet tedavi sırasına göre 1000 tane ayetel kürsi okuyoruz.memnun oldum.tedaviniz hayırlı olsun.benimde iğnede 2.günüm..inşş sağlıkla gelir bebeğinMerhaba arkadaşlar.ben yeniyim iğnelere bugün başladım.bizim de sebepsiz infertilite.son sayfaya baktm şöyle bi.bişeyler paylaşıp okuyorsunuz sanırım. Beni de katarmısın çok ihtiyacım var dua etmeye ve edilmeye..
aynen canım.. evitax da kendimi gördüm resmen. bende tedavinin yeni başladığım zamanlar böyleydim ki doktor bebeğiniz olmaz dememişti sorun var dememişti. sadece eşinizin sperm sayısı iyi ama ileri hareketli sayısı düşük demişti. herşeye karaları bağladım böyle olunca da bütün olumsuzlukları üstüme çektim. walla ben ne düşünürsem o başıma geliyor o sebepten hep güzel şeyler düşünecem artık karamsarlığa yer yok hayatımda..
tülay diyor ya hani umutsuzdum olmadı ben kesinlikle buna çok inanıyorum.yani psikolojik durumumuz tedavide çok çok önemli.stresten neden adetimiz gecikiyor hiç düşündünüz mü.yumurtlama olmuyorda ondan. umudumuz hep var olmalı arkadaşlar.çok umutsuzluğa düştüğümüzde düşünmeliyiz ki şükür ki tedavi şansımız var ya 50 yıl önce yaşasaydık ve bu gerçekle başbaşa kalsaydık.
Merhaba arkadaşlar.ben yeniyim iğnelere bugün başladım.bizim de sebepsiz infertilite.son sayfaya baktm şöyle bi.bişeyler paylaşıp okuyorsunuz sanırım. Beni de katarmısın çok ihtiyacım var dua etmeye ve edilmeye..
merhaba hoşgeldin evet tedavi sırasına göre 1000 tane ayetel kürsi okuyoruz.memnun oldum.tedaviniz hayırlı olsun.benimde iğnede 2.günüm..inşş sağlıkla gelir bebeğin
Merhaba arkadaşlar.ben yeniyim iğnelere bugün başladım.bizim de sebepsiz infertilite.son sayfaya baktm şöyle bi.bişeyler paylaşıp okuyorsunuz sanırım. Beni de katarmısın çok ihtiyacım var dua etmeye ve edilmeye..
merhaba hoşgeldin evet tedavi sırasına göre 1000 tane ayetel kürsi okuyoruz.memnun oldum.tedaviniz hayırlı olsun.benimde iğnede 2.günüm..inşş sağlıkla gelir bebeğin
yedacım hoşgeldin canım aramıza.bana bilgilerini yazdırırmısın lütfen.yaş-kaçıncı deneme-hangi merkez-tedavi zamanı hemen ekleyeyim seni listeye.
Geçmiş olsun bende yeniyim forumda üyeliğim yeni..bu topiged ilk defa giriyorum.
Allah kabul etsin.bende okurum.
inşallah hepimizin sağlıkla gelir.o zaman aynı zamanda sonuçlanacak tedavimiz.hayırlısı ben umutluyum inş.bu sefer olacak
hep benden önce davranıyosun annecim hiç bir şeyi kaçırmaz
Geçmiş olsun bende yeniyim forumda üyeliğim yeni..bu topiged ilk defa giriyorum.
Allah kabul etsin.bende okurum.
yedacım hoşgeldin canım aramıza.bana bilgilerini yazdırırmısın lütfen.yaş-kaçıncı deneme-hangi merkez-tedavi zamanı hemen ekleyeyim seni listeye.
yeda ilk denemen mi hastane neresi yaş falan yazarmısın
tedavin ne zaman başlıyor canım.sırayla okuyoruz canım.tedavsi olanlara öncelik vererek.yaş 27. 2 aşılama oldu.şimdi ilk defa tüp bebeğe geçtik.antalya tüp bebek merkezi. iğneye yeni bugün başladık.hayırlısı bakalım.dua ne zaman ediyoruz.transfer zamanındamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?