2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

aynen canım.. evitax da kendimi gördüm resmen. bende tedavinin yeni başladığım zamanlar böyleydim ki doktor bebeğiniz olmaz dememişti sorun var dememişti. sadece eşinizin sperm sayısı iyi ama ileri hareketli sayısı düşük demişti. herşeye karaları bağladım böyle olunca da bütün olumsuzlukları üstüme çektim. walla ben ne düşünürsem o başıma geliyor o sebepten hep güzel şeyler düşünecem artık karamsarlığa yer yok hayatımda..

Merhaba arkadaşlar.ben yeniyim iğnelere bugün başladım.bizim de sebepsiz infertilite.son sayfaya baktm şöyle bi.bişeyler paylaşıp okuyorsunuz sanırım. Beni de katarmısın çok ihtiyacım var dua etmeye ve edilmeye..

merhaba hoşgeldin evet tedavi sırasına göre 1000 tane ayetel kürsi okuyoruz.memnun oldum.tedaviniz hayırlı olsun.benimde iğnede 2.günüm..inşş sağlıkla gelir bebeğin

Her anlamda kötü birşeyler oldugunda büyütür büyütür büyütürüm..Beni huzursuz eden kafamda sürekli soru işaretleriyle dolaştıran her konuda benim için kötüdür.Bir süre arartırır,düşünür,ağlar sızlarım..güçsüz hissederim.
Kolay olur alışmam..alışmaya başladıkça sorunun kaynagına inerim kendimce..Aslında olay kabullenmekte bitiyor.Ozamanda heyşey bitiyor aslında kafada..Bizde herkez gibi ilk korunmasız ilişkimizde hamile kalıcağımı düşünüyorduk.
Sonra bunun okadarda kolay olmadıgını ögrenmiş olduk.Aslında, olabilicek en kötü durumda bile umut kesmek yok.Rabbimin isteyipte yapamıcağını hiçbirşey yok..

Bunuda biliyorum.stres,psikoloji çok etkiliyor evet.sorunsuz kişileri bile etkiliyor yıllarca sorunları olmadıgı halde bebeklerı olmuyor.Ama şunuda biliyoruzki aman stres yapmıyım aman iyi düşüniyim diye ne iyi düşünmek mümkün nede stres yapmamak.

Geçmiş olsun bende yeniyim forumda üyeliğim yeni..bu topiged ilk defa giriyorum.

merhaba hoşgeldin evet tedavi sırasına göre 1000 tane ayetel kürsi okuyoruz.memnun oldum.tedaviniz hayırlı olsun.benimde iğnede 2.günüm..inşş sağlıkla gelir bebeğin

Allah kabul etsin.bende okurum.

mrb arkadaşım. hoşgeldin hayırlı uğurlu olur inşallah tedavin

arkadaşlar içimin kan ağladığı üzüldüğüm ağladığım o kadar zaman olduki...ama tedaviye başlarkenn kendimce karar verdim...pozitif olucam ve bebeğim bana gelicek...şimdi ne zaman biraz umutsuz olucak olsam yada üzülsem hemen kendimi frenliyorum ve şu sözleri söylüyorum...

DERDİ VEREN RABBİM DERMANINIDA VERİR ELBET...İNANIYORUM HERŞEY ÇOK GÜZEL OLUCAK.BİZ TEDAVİMİZİ OLUCAZ VE BEBEĞİMİZ GELİCEK..BEN BU TEDAVİYLE HAMİLE KALACAĞIM BUNA İNANIYORUM..diyorum.

evrene pozitif msj yollamak lazım öyle değilmi?

inşallah hepimizin sağlıkla gelir.o zaman aynı zamanda sonuçlanacak tedavimiz.hayırlısı ben umutluyum inş.bu sefer olacak

kattık gitti arkadaşım hoşgeldin hele anlatıver derdini

yedacım hoşgeldin canım aramıza.bana bilgilerini yazdırırmısın lütfen.yaş-kaçıncı deneme-hangi merkez-tedavi zamanı hemen ekleyeyim seni listeye.

inşallah hepimizin sağlıkla gelir.o zaman aynı zamanda sonuçlanacak tedavimiz.hayırlısı ben umutluyum inş.bu sefer olacak

evet canım aynı zamanda vericez müjdeleri...ne diyor şarkıda

KADERE İNANIRIM OLACAK OLACAKKK....

gelicekk gelicek annesi az kaldı merak etmeee

ohh be böle pozitif olun içime neşe geldi vallaaa...eşim gelsinde karşılıklı oynayalım bi

adam dicek evde dura dura iyice kafayı yedi bu kadın

|İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|Ayet-el Kürsi
|gayem06|31|Mayıs|Kadın|2.Deneme|Hrs Ankara|HAMİLE |Okundu
|ailhan76|37|||||HAMİLE|okundu
1|turtimm|27|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|İlaçlara başladı|Okundu
2|Nısan | |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|23 mayıs iğnelere başlayacak|Okundu
3|nil_alp|23|Mayıs|Kad-Erk |1.Deneme|smyrna Art|27 mayıs iğnelere başlıyor|okundu
4|asaletlim|22|Mayıs|Kadın|4.Deneme|Brüksel Tüpbebek|İlaçlara başladı|Okundu
5|mylady06|36|Temmuz|1.Deneme|Ankara Tıp Fakültesi||Histeroskopi olacak|okundu
6|careful|27|Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi|30 mayısta başlıyor|okundu
7|seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|3 Haziranda başlıyor|
8|giz1978||Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Beklenen regl 3 Haz |Okundu
9|damraaa|34|Haziran|Erk-Kad|1.Deneme|Jinemed-Kalamış|3 Haziranda başlıyor|
10|TheSecret|27|Haziran||2.Deneme|Yeditepe Üniversitesi|3 Haziran başlıyor|Okundu
11|eğitimciyimmm||Haziran||2.Deneme|Anatolia|3 Haziranda başlıyor|
12|tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||3 Haziranda başlıyor|Okunuyor
13|leblebisekeri|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|3 Haziranda başlıyor|Okundu
14|realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|5 Haziran'da başlıyor|
15|guzelsoy1979|32|Haziran|Pko||Bursa Acıbadem|5 Haziranda başlıyor|
16|neme|25|Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem|10 haziranda başlıyor|
17|asgok | |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|17 Haziranda başlıyor|
18|castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Beklenen regl 20 Haz.|okundu
19|dilhusar||Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|ilaçlara başladı|okundu
20|avci82 |29|Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|20 Haziranda başlıyor|
21|ewest | 37|Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |okundu
22|mutluolmak85||haziran|Pko|2.Deneme|||okundu
23|neross||Haziran|Erkek|1.Deneme|Etlik Tüp Merkezi|Reglini bekliyor|Okundu:
24|biricik38| |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|
25|zmym | |???????? |||||
26| ozlmozcn | |Haziran |||| |
27|DearMother| |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|
28|psikolog1707||Haziran |||| |
29|ebrudur| |Temmuz |||| |
30|kareka | |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|
31|nazayşe|30|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||
32|adenes||Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir||
33|artrit||Haziran||3.Deneme|||
34| ece22|25|Haziran|Sebepsiz|2.Deneme|Bursa Acıbadem||
35|kelid_85|||||||
36|liefde|25|Tem-Ağu||1.Deneme|Bursa Acıbadem||
37|fazzerg|34|Temmuz|Kadın|1.Deneme|||
38|passifloraa|29|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bahçelievler Medikana||
39|yeda|| |Sebepsiz||||

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

Geçmiş olsun bende yeniyim forumda üyeliğim yeni..bu topiged ilk defa giriyorum.

Allah kabul etsin.bende okurum.

yedacım hoşgeldin canım aramıza.bana bilgilerini yazdırırmısın lütfen.yaş-kaçıncı deneme-hangi merkez-tedavi zamanı hemen ekleyeyim seni listeye.

yeda ilk denemen mi hastane neresi yaş falan yazarmısın

yaş 27. 2 aşılama oldu.şimdi ilk defa tüp bebeğe geçtik.antalya tüp bebek merkezi. iğneye yeni bugün başladık.hayırlısı bakalım.dua ne zaman ediyoruz.transfer zamanındamı

Sıradaki arkadaşımız damraaa:
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000

DearMother:100-okundu
TheSecret:50-okundu
careful:100-okundu
Asaletlim:100-okunuyor
nazayse:300-okunuyor
ewest:100-okundu
tulayss:100-okundu

kalan:150

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

yaş 27. 2 aşılama oldu.şimdi ilk defa tüp bebeğe geçtik.antalya tüp bebek merkezi. iğneye yeni bugün başladık.hayırlısı bakalım.dua ne zaman ediyoruz.transfer zamanındamı
tedavin ne zaman başlıyor canım.sırayla okuyoruz canım.tedavsi olanlara öncelik vererek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…