2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

hoşgeldin yeda cım, tedavin hayırlı olsun..

ewest ve reailite çok geçmiş olsun çocuklukta ciddi rahatsızlıklar geçirmişsiniz Allahım bir daha yaşatmasın inş.

amin süper annecim, allah hepimize sağlık sıhhat versin...

Sıradaki arkadaşımız yeda:
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin
[/QUOTE]

yeda için 50 tane okudum....

Ewest arkadaşım çok sağolasın okumuşsun rabbim sana tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inş

yeda için 50 tane okudum....[/QUOTE]
hoşgeldin aramıza arkadaşım senin için 100 okurum Allahım duamızı kabul eylesin AMİN

canım hayırlı haberlerle gel inşallah

Sıradaki arkadaşımız damraaa:
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

DearMother:150-okundu
TheSecret:50-okundu
careful:100-okundu
Asaletlim:100-okunuyor
nazayse:300-okunuyor
ewest:100-okundu
tulayss:100-okundu
yeda:100-okundu

Sıradaki arkadaşımız yeda:

DearMother:100-okunuyor
damraaa:100-okunuyor
ewest:50-okundu

kalan:750

[/QUOTE]

dear mothercım işlerin rast gelsin inş.hayırlısıyla hallet işlerini gel tekrardan..

buarada kızlar kusura bakmayın dualara pek katılamıyorum bu aralar.çnkü kendi 4444 tefriciyemi bitirmeye çalışıyorum az kaldı..bi yandanda kpss için ders çalışıyorum sınava az kaldı...ama tefriciyem biter bitmez hemen okuyacağım elimden geldiğince.şimdilik affedin beni

HüvaIIahü'l-hâliku'l-bâriü = "O yaratandır ve yok.tan var edendir." (Haşr, 59/24)
bu da çok güzel bir dua

canım inşallah herşeyin yolunda gider belki seninle beraber başlarız göbişten iğnelerimize

50 tane de eşime verdim o okuyor. Inşallah damra arkadaşımızın hayırlı sağlıklı evlatları olur

aa iyi fikir tez vakitte kocalara da öğretmek lazım sağol canım ikinizinde yüreğinize ağzınıza sağlık..

[/QUOTE]

canım bende 100 alayım 50 si bitti geriside biter bu gece..

bitaneciik güzeller güzeli anne seni çok özliyeceğim ama en güzel umudun için yolculuk yapacağını bilmek rahatlatavak beni Ben dualarınıza başladımki malesef hasta oldum ama söz verdim ya yerime annemi tayin ettim oda zevkle okudu. yani benim yerime annemden 100 ayetel kürsi yaz sıradaki arkadaşa Birde dualadıki hepimizi annem sormayın çok tatlı ya.. hepimize ayetel kürsü kale duvar olsun diyerekten nasıl yürekten içten... İnşallah Rabbimmm hepimize yardımcı olur Özelliklede sana canım mutlaka senin gibi altın yüreği tanımak isterim ki burada verdiğin bu kutsal emek eminimki kat be kat sana dönerek yavrucuğunu kucağına alırsın Dualara mazeret dolayısıyla biraz ara versemde yüreğimle ve güzel dilek ve niyetlerimle hepinizin yanındayım

iyi akşamlar kızlar..
nasılsınız,dünden beri.ben iyiyim,fazlasıyla yorgunum ama.nöbete geldim sabah ilk uçakla.evimden barkımdan uzak bir 10gün geçirmek üzere...
bu arada da tedaviye başlayacağım,gün sayıyorum.heyecanlıyım.
dearmother,sen istanbula mı geliyorsun yoksa?istanbul anadolu yakasında kimler var arkadaşlar.buluşalım ne iyi olur.tülaycım,yanlış mı hatırlıyorum.sanki sen güzelyalı falan mı demiştin.
organize edip görüşelimmi?
bütün gece burdayım,uykusu kaçan olursa beklerim...

benim için dua okuyan bütün arkadaşlarıma çok çok teşekkür ediyorum ağzınıza sağlık Allahım hepimizin duasını ve niyetini kabul eylesin inşallah hepimiz positif sonuç alırız

sağol canım sen nasılsın? kolay gelsin inşalah 10 gün çabucacık geçer.. evet canım ben Anadolu yakasında küçükyalıdayım çok isterim görüşmek.. ben gece belli bir saate kadar buradayım annemde geldi inşallah yatak odasında çeker bu wınn arada kelek yapıyor

the secret arkadaşım tedavin hayırlı olsun canımcım ama bende sizle olmak isterim ama ben ankaradayım haksızlık değilmi bu birbirimize ne kadar çok ihtiyacımız var bizim keşke bende sizleri yakından tanıyabilseydim

saol canım,yorgunum ama iyiyim yine de.hamile olmadan önceki son nöbetlerimi tutuyorum:))
sen çalışıyor musun tülaycım,hafta içi,haftasonu,ne zaman ayarlayalım?ben bugünden sonra sanah 8 akşam 4 çalışacağım.ayın 8ine kadar.senin durumun ne olur bu 10günde?

saol canımcım.keşke tanıyabilseydik yüzyüze birbirimizi.kimbilir,belki birgün olur..ellerimizde bebeklerimizle,ya da karnımızda bebeklerimizde parti düzenleriz ortada bir yerde..

iyi akşamlar kızlar, bir yandan üt yapıyorum ama bir yandan da aklım siz de. bakıyorum tanışma programları yapılıyor. gerçekten ne güzel olur bir araya gelek değil mi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…