Merhaba arkadaşlar.ben yeniyim iğnelere bugün başladım.bizim de sebepsiz infertilite.son sayfaya baktm şöyle bi.bişeyler paylaşıp okuyorsunuz sanırım. Beni de katarmısın çok ihtiyacım var dua etmeye ve edilmeye..
ewest ve reailite çok geçmiş olsun çocuklukta ciddi rahatsızlıklar geçirmişsiniz Allahım bir daha yaşatmasın inş.
Sıradaki arkadaşımız damraaa:
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin
toplam:1000
DearMother:100-okundu
TheSecret:50-okundu
careful:100-okundu
Asaletlim:100-okunuyor
nazayse:300-okunuyor
ewest:100-okundu
tulayss:100-okundu
kalan:150
Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin
hoşgeldin yeda cım, tedavin hayırlı olsun..
amin süper annecim, allah hepimize sağlık sıhhat versin...
Sıradaki arkadaşımız yeda:
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin
Arkadaşlar haftaya bir kaç gün yokum.merkez görüşmelerine gideceğim .Eşim testi yenileyecek,bende testlerimi yaptıracağım hormon vs. bir kaç gün olmayabilirim.tedavim temmuza kalsa bile çok sıcaklar gelmeden bu işlerimi halledeyim istiyorum.dualarınızı eksik etmeyin lütfen inş.herşey yolunda gider.
HüvaIIahü'l-hâliku'l-bâriü = "O yaratandır ve yok.tan var edendir." (Haşr, 59/24)
bu da çok güzel bir dua
Arkadaşlar haftaya bir kaç gün yokum.merkez görüşmelerine gideceğim .Eşim testi yenileyecek,bende testlerimi yaptıracağım hormon vs. bir kaç gün olmayabilirim.tedavim temmuza kalsa bile çok sıcaklar gelmeden bu işlerimi halledeyim istiyorum.dualarınızı eksik etmeyin lütfen inş.herşey yolunda gider.
50 tane de eşime verdim o okuyor. Inşallah damra arkadaşımızın hayırlı sağlıklı evlatları olur
[/QUOTE]
Sıradaki arkadaşımız yeda:
DearMother:100-okunuyor
damraaa:100-okunuyor
ewest:50-okundu
kalan:750
iyi akşamlar kızlar..
nasılsınız,dünden beri.ben iyiyim,fazlasıyla yorgunum ama.nöbete geldim sabah ilk uçakla.evimden barkımdan uzak bir 10gün geçirmek üzere...
bu arada da tedaviye başlayacağım,gün sayıyorum.heyecanlıyım.
dearmother,sen istanbula mı geliyorsun yoksa?istanbul anadolu yakasında kimler var arkadaşlar.buluşalım ne iyi olur.tülaycım,yanlış mı hatırlıyorum.sanki sen güzelyalı falan mı demiştin.
organize edip görüşelimmi?
bütün gece burdayım,uykusu kaçan olursa beklerim...
saol canım,yorgunum ama iyiyim yine de.hamile olmadan önceki son nöbetlerimi tutuyorum:))sağol canım sen nasılsın? kolay gelsin inşalah 10 gün çabucacık geçer.. evet canım ben Anadolu yakasında küçükyalıdayım çok isterim görüşmek.. ben gece belli bir saate kadar buradayım annemde geldi inşallah yatak odasında çeker bu wınn arada kelek yapıyor
the secret arkadaşım tedavin hayırlı olsun canımcım ama bende sizle olmak isterim ama ben ankaradayım haksızlık değilmi bu birbirimize ne kadar çok ihtiyacımız var bizim keşke bende sizleri yakından tanıyabilseydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?