2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

|İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|Ayet-el Kürsi
|gayem06|31|Mayıs|Kadın|2.Deneme|Hrs Ankara|HAMİLE |Okundu
|ailhan76|37|||||HAMİLE|okundu
1|turtimm|27|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|İlaçlara başladı|Okundu
2|Nısan | |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|23 mayıs iğnelere başlayacak|Okundu
3|nil_alp|23|Mayıs|Kad-Erk |1.Deneme|smyrna Art|27 mayıs iğnelere başlıyor|okundu
4|asaletlim|22|Mayıs|Kadın|4.Deneme|Brüksel Tüpbebek|İlaçlara başladı|Okundu
5|yeda|27|Mayıs |Sebepsiz|1.Deneme|Antalya Tüpbebek |İlaçlara başladı|Okunuyor
6|mylady06|36|Temmuz|1.Deneme|Ankara Tıp Fakültesi||Histeroskopi olacak|okundu
7|careful|27|Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi|30 mayısta başlıyor|okundu
8|seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|3 Haziranda başlıyor|
9|giz1978||Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Beklenen regl 3 Haz |Okundu
10|damraaa|34|Haziran|Erk-Kad|1.Deneme|Jinemed-Kalamış|3 Haziranda başlıyor|Okunuyor
11|TheSecret|27|Haziran||2.Deneme|Yeditepe Üniversitesi|3 Haziran başlıyor|Okundu
12|eğitimciyimmm||Haziran||2.Deneme|Anatolia|3 Haziranda başlıyor|
13|tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||3 Haziranda başlıyor|Okunuyor
14|leblebisekeri|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|3 Haziranda başlıyor|Okundu
15|realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|5 Haziran'da başlıyor|
16|guzelsoy1979|32|Haziran|Pko||Bursa Acıbadem|5 Haziranda başlıyor|
17|neme|25|Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem|10 haziranda başlıyor|
18|asgok | |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|17 Haziranda başlıyor|
19|castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Beklenen regl 20 Haz.|okundu
20|dilhusar||Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|ilaçlara başladı|okundu
21|avci82 |29|Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|20 Haziranda başlıyor|
22|ewest | 37|Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |okundu
23|mutluolmak85||haziran|Pko|2.Deneme|||okundu
24|neross||Haziran|Erkek|1.Deneme|Etlik Tüp Merkezi|Reglini bekliyor|Okundu:
25|biricik38| |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|
26|zmym | |???????? |||||
27| ozlmozcn | |Haziran |||| |
28|DearMother| |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|
29|psikolog1707||Haziran |||| |
30|ebrudur| |Temmuz |||| |
31|kareka | |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|
32|nazayşe|30|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||
33|adenes||Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir||
34|artrit||Haziran||3.Deneme|||
35| ece22|25|Haziran|Sebepsiz|2.Deneme|Bursa Acıbadem||
36|kelid_85|||||||
37|liefde|25|Tem-Ağu||1.Deneme|Bursa Acıbadem||
38|fazzerg|34|Temmuz|Kadın|1.Deneme|||
39|passifloraa|29|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bahçelievler Medikana||

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

Son düzenleme:
kattık gitti arkadaşım hoşgeldin hele anlatıver derdini

dert çok.ama bu seferr çok umutluyum zaten bunun için korkuyorum.hayal kırıklığından.bizimki sebepsizlerden.dr.diyor aslında kendiliğinden olabilir.olurda ne zaman??? 4 yıl bitiyor evlilikte yaş 27. bakalım

Sıradaki arkadaşımız damraaa:
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000

DearMother:100-okundu
TheSecret:50-okundu
careful:100-okundu
Asaletlim:100-okunuyor
nazayse:300-okunuyor
ewest:100-okundu
tulayss:100-okundu

kalan:150

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin
[/QUOTE]

Sıradaki arkadaşımız yeda:
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

Son düzenleme:
hg yedacıgım tedavi sürecin hayırlı olsun
bende başlasaydım ya ignelere offfffff
ne güzel dr kendiliginden olur demiş ama zamanı var demekki
zaten olmaz demiyorlarki genelde banada diyorlar ama nerdeeeeee
inş. burdan çok hamiş gönderecegiz
bak listeye 2 tane oldu bile maşallah

evet ya maşallah listede görünce öyle çok mutlu oldum çok özendim.inş.bizimde adımız yazar hamiş diye inş

[/QUOTE]

DAMRA ARKADAŞI BİLMİYORUM AMA 50 OKUDUM BİR 50DE OKUYAYIM.SEN 100 YAZ.İNŞ. KABUL OLUR

Sıradaki arkadaşımız damraaa:

DearMother:100-okundu
TheSecret:50-okundu
careful:100-okundu
Asaletlim:100-okunuyor
nazayse:300-okunuyor
ewest:100-okundu
tulayss:100-okundu
yeda:100-okundu

kalan:50

[/QUOTE]

DearMother:100-okunuyor

kalan:900

Arkadaşlar haftaya bir kaç gün yokum.merkez görüşmelerine gideceğim .Eşim testi yenileyecek,bende testlerimi yaptıracağım hormon vs. bir kaç gün olmayabilirim.tedavim temmuza kalsa bile çok sıcaklar gelmeden bu işlerimi halledeyim istiyorum.dualarınızı eksik etmeyin lütfen inş.herşey yolunda gider.

neyse arkadaşlar ben kaçar kayın ve hayın valideme gidicem şimdi akşma görüşrüzü öptüm hepinizi iyi pazarlarrr

kayın ve hayın çok güzel olmuş

bende de ohss oldu değerlerim aşırı artınca dr hemen ilacın değerini düşürdü bende hafif atlattım
eşin merkeze güvenmediği için mi dondurulmasına izin vermedi? benim dondurulmaya müsait olmadı embriyolarım günlerce ağladım bizim durumumuzda hayati tehlike var eşine bunu anlat ve bir dahaki sefere lütfen dondurulmalarını sağla geçmiş olsun

50 tane de eşime verdim o okuyor. Inşallah damra arkadaşımızın hayırlı sağlıklı evlatları olur

yedacım sana hoşgeldin hediyesi.bu linki avatar değiştire yapıştır kaydet.çıkan resmi güle güle kullan.san hoşgeldin hediyem olsun inş.uğur getirir.Eşindende Allah razı olsun RABBİM tez vakitte baba olmayı nasip etsin inş.
http://i1105.hizliresim.com/2011/5/30/9780.gif

tedavin hayırlı olsun ben lucrin kullanmıştım sanırım içerikleri aynı protokollere göre değişiyor benim uzun protokoldü adetin 2 günü gidip test yaptırdım sonra pregon a başladık lucrinle birlikte yumurta toplanana kadar kullandım
yan etkileri bende aşırı uyku hali oldu sürekli uyudum ve göğüslerim inanılmaz şişti hamileliğin ilk aylarındaki biri gibiydim

Avatar mı neyse bayıldım harika.tam niyetim biliyormusun ikiz olması.dualarım hep böyle "tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar ver allahım"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…