Kızlar 5. denemem de bugün kü test sonucum 87.03 çok sevinçliyim. Pazar günü 30 du. katlanarak gitmiş en azından. Allah isteyen herkese nasip etsin. Hiç bu dereceye gelmemişti.
selamlar ben geldim.temizlik yapmaya başladım belim ağrıdı biraz ara verdim çayımı koydum buraya geldim.sonra devam edicem dinlenince.buyrun sizde gelin çaya beraber içelim:86::86:
afiyet olsun canim temizligi bende yapacamda bugunlerde hic halim yok halsizim cumarteside transferim var napacam bilmiyom :26:
Canım benim yaa.Gözlerim doldu inan ki.Allahım bin kere razı olsun.Demek banada okumak istiyor mis kokulu ellerinden yanaklarından öpüyorum.RABBİM onada senden torun sevmeyi nasip etsin çifter çifter üstelik.Güzel değerli annecik ne yaptıysan artık müdür seni dinledi eline ağzına yüreğine sağlık bitaneciğim annem aman atlama anneciği senin hastalığın bitsede onun için okuyacağım diyor inşallah onun ağzından sana da nasip olur benim ağzımdan da
yabende işte daha sonra yapamazsam die şimdiden yapıyorum halıları kaldırdım yıkatıcam.şimdide yavaş yavaş yapıyorum.hasta olmayayım diye..normalde yavaş işi hiç sevmem ama napayım mecbur..
ne güzel transferine az kalmış darısı başıma inşş..sana yardım edebilcek birivarmı beraber yaparsınız?
yada çok halsizsen yapma boşver senden kıymetli değil ya
Ailhancım çok sevindim inş hayırlısıya kucağınada almak Allah nasip etsin
ece,asaletlim,nil,realite hoşgeldiniz canlar.nasılsınız?
Güzel değerli annecik ne yaptıysan artık müdür seni dinledi eline ağzına yüreğine sağlık bitaneciğim annem aman atlama anneciği senin hastalığın bitsede onun için okuyacağım diyor inşallah onun ağzından sana da nasip olur benim ağzımdan da
evicik
ben erkek infertifiletesi ile ilgigili pek bilgim yok ama canım aşılama ile boşuna zaman kaybetme hareketsizlik tüp bebekte önemli değil önemli olan kalite yüzdesi çok düşük bir işlem için boşuna hormon yüklenme derim inşallah hayırlısı olur
selamlar ben geldim.temizlik yapmaya başladım belim ağrıdı biraz ara verdim çayımı koydum buraya geldim.sonra devam edicem dinlenince.buyrun sizde gelin çaya beraber içelim:86::86:
Yeda arkadaşıma okudum bitti 100 daha alıyım akşama otururken okurum
Sıradaki arkadaşımız yeda:
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin
toplam:1000
DearMother:100-okundu
damraaa:100-okunuyor
ewest:50-okundu
tülayss:100-okundu
neme:50-okundu
reailite34:100-okunuyor
kalan:500
Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin
leblebisekeri nerelersesin? Merak ettim seni.
rica ederim canım mutlaka cevap gelecek .eşine hormon testleri yapılmışmıydı canım önce onu isteyecek çünkü.DEARMOTHER..maili attım.söylediğin gibi durumu anlattım bütün test sonuclarımızıda yazdım.Umarım faydalı olur teşekkürler..
İyiyim Allaha şükür ablacım sen nasılsın
hoşbulduk canım iyiyim yoruldum işte biraz ama dinlenmek iyi geldi.sen nasılsın?sen şimdi tüp bebek için merkez araştırıordun değilmi
hosbuldum canim biraz halsizlik ve yorgunluk var okadar oda haptan sanirim baska iyim sen nasilsin...?????
Allah kabul etsin canım.son 50 kalmıştı sen 100 aldın 50 fazladan okunmuş olacak kısmetine.Allah kabul etsin inş.Yeda arkadaşıma okudum bitti 100 daha alıyım akşama otururken okurum
afiyet olsun canim temizligi bende yapacamda bugunlerde hic halim yok halsizim cumarteside transferim var napacam bilmiyom :26:
canım bitti yedanınki yinede onamı okumak istersin sıradaki diğer arkadaşa.yeda için 100 ben alayım okudu yaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?