2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

selamlar ben geldim.temizlik yapmaya başladım belim ağrıdı biraz ara verdim çayımı koydum buraya geldim.sonra devam edicem dinlenince.buyrun sizde gelin çaya beraber içelim:86::86:

afiyet olsun canim temizligi bende yapacamda bugunlerde hic halim yok halsizim cumarteside transferim var napacam bilmiyom :26:

afiyet olsun canim temizligi bende yapacamda bugunlerde hic halim yok halsizim cumarteside transferim var napacam bilmiyom :26:

yabende işte daha sonra yapamazsam die şimdiden yapıyorum halıları kaldırdım yıkatıcam.şimdide yavaş yavaş yapıyorum.hasta olmayayım diye..normalde yavaş işi hiç sevmem ama napayım mecbur..
ne güzel transferine az kalmış darısı başıma inşş..sana yardım edebilcek birivarmı beraber yaparsınız?
yada çok halsizsen yapma boşver senden kıymetli değil ya

Canım benim yaa.Gözlerim doldu inan ki.Allahım bin kere razı olsun.Demek banada okumak istiyor mis kokulu ellerinden yanaklarından öpüyorum.RABBİM onada senden torun sevmeyi nasip etsin çifter çifter üstelik. Canım annem ya.saolsun var olsun

evet müdürünü fena azarladım dün yola getirdim :82:

kimsem yok canim bir ay once yataklarimi carsaflarimi yikayim gecirdim ama yinede pek icim rahat etmiyo bu gidisle alabucuk yapar gecerim bebegim den kiymetli degil o saglikli tutunsunda nasil olsa yapilir bir ayda kokacak degilim ya

selam mylady..Bende öyle düşünüyorum aslına bakarsan,mikroenjeksiyon hareketsiz sperm konsunda dahaçok daha başarılıymış okuduguma göre.Burdaki arkadaşlarında fikirlerini almak istedim.Bakalm dearmotherin önerdiği doktora mail attım.neler söylicek ona göre haziran ayında başlıcaz tedavimize.

selamlar ben geldim.temizlik yapmaya başladım belim ağrıdı biraz ara verdim çayımı koydum buraya geldim.sonra devam edicem dinlenince.buyrun sizde gelin çaya beraber içelim:86::86:

Aleykümselam.

DEARMOTHER..maili attım.söylediğin gibi durumu anlattım bütün test sonuclarımızıda yazdım.Umarım faydalı olur teşekkürler..

Yeda arkadaşıma okudum bitti 100 daha alıyım akşama otururken okurum

leblebisekeri nerelersesin? Merak ettim seni.

burdayım canımmmmm. Kendime gelemedim hala. Sersem gibiyim. Mutfağı bile toparlamadım. Kahvaltı masası duruyo. Başım ağırıyo. Migren ben de de var ne yazık ki. Biraz dengesiz uyudum ondan oldu.
Sen nasılsın canım. Inşallah herşey yolundadır.

DEARMOTHER..maili attım.söylediğin gibi durumu anlattım bütün test sonuclarımızıda yazdım.Umarım faydalı olur teşekkürler..
rica ederim canım mutlaka cevap gelecek .eşine hormon testleri yapılmışmıydı canım önce onu isteyecek çünkü.

İyiyim Allaha şükür ablacım sen nasılsın

hoşbulduk canım iyiyim yoruldum işte biraz ama dinlenmek iyi geldi.sen nasılsın?sen şimdi tüp bebek için merkez araştırıordun değilmi

hosbuldum canim biraz halsizlik ve yorgunluk var okadar oda haptan sanirim baska iyim sen nasilsin...?????

Çok saolun arkadaşlar bende iyiyim şükür evet merkez araştırıyorum haftaya netleşecek inş.ama önce eşimin tahlili.inş.sonuç iyi çıkar.

Yeda arkadaşıma okudum bitti 100 daha alıyım akşama otururken okurum
Allah kabul etsin canım.son 50 kalmıştı sen 100 aldın 50 fazladan okunmuş olacak kısmetine.Allah kabul etsin inş.

canımmmmmmmmmm sana salatı tefriciye okusun arkadaşlarımız ben hastayım bitanemmmm annem ctesi okuyacak senin için inşallah bebeciğin sana sımsıkı tutulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…