canım bize sperm sonucunu yazarmısın aynı sorunu yaşayan biri olarak uzman oldumcanım önce sen spermiypgram değerlerini yaz mikro fiyatlarını falanda konuşuruz.
Selam herkeze,
Kızlar yardımınız lazım..Eşimde sperm hareti azlığı var.Doktor aşılama önerdi.Bİraz araştırma yaptım.Sperm hareketliği azlığı olan kişilerde aşılamayla sonuc alınamıcagını direk mikroenjeksiyon denenmsi gerektiği tarzında birçok yazı okudum. Yaşayan bilen kişilerin hikayelerinden...
Aranızda MİKROENJEKSİYON yöntemi ile tüp bebek yaptıran varmı?
Sperm hareketi azlığı için AŞILAMA şansı hakkında ne düşünüyorsunuz. Ve mikroenjeksiyon fiyatları nedir.
Adamın biri 5.kattan düşmüş.Etrafına toplanan kişiler dokkktorrr diye bağırırken adam, doktorrr diye bağırmayın der..Bana 5.kattan düşen birini bulun der.. Halimden o anlar..misaliii
Cevaplarınız için teşekkürler.
benimde çok sancılı olur adetim ben dayandım ilaç içmedim kızlar sizde dayanabileceğiniz kadar dayanın
Tşklr. tamam..
ileri hızlı hareketli: %5
ileri yavaş hareketli: %42
yerinde hareketli: %13
hareketsiz:40
Normal mrfoloji: %9
Volum:4ml
sayı.42.000.000
Total motilite:%60
Ben pkolyum.Ve yumrta takibindeyim.yumurtalarım güzel gelişti bugünde iğnemi vurdurdum.Eşimin bu testinide aynı gün gördü ve bana aşılama yapalım diğer ay dedi.Dün bahsetmiştim bu topicte.yinede bir özet geçmek istedim.Bu ay için herşey iyi gitmesine ramen doktor gebeliği düşünme buay (sperm testi) sonucuna göre normal yolla hamile kalma sansın düşük dedi..Olursada süpriz olsun dedi..
gizcim canım hemen öyle deme.tüp bebek kolay mı aşılama kolay bir işlem ve onca hormonda almayacak.morfoloji çok iyi.harekette sadece ileri hareket düşük oda arttırılabilir. pko da takip edilecek mikroenjeksiyon gibi.ben kesinlikle bekler sonra duruma göre aşılama olurdum.kuzum sendede pco varsa benim tavsiyem önce tedavi süreci sonra direk tüp bebek
sonuçta sende pco lusun aşılama boş ya ne bileyim sen nerde yaptıracaksın aşılamaya karar verirsen
keşke ankarada olsan daha çok yardımcı olurum
katılıyorum :)evitax biz dear hocamla karar verrdik canım önce kaan hoca sonra tedavi 3 ay sonra aşılama derim karar senin
gizcim canım hemen öyle deme.tüp bebek kolay mı aşılama kolay bir işlem ve onca hormonda almayacak.morfoloji çok iyi.harekette sadece ileri hareket düşük oda arttırılabilir. pko da takip edilecek mikroenjeksiyon gibi.ben kesinlikle bekler sonra duruma göre aşılama olurdum.
canım eger sperm in hızı az ise ki bu aşılamadada bir fayda saglamayabilir benim eşimdede aynı sorun var eger o zamanki aklım olsaydı hemen tedavi ve tüp bebege başlardım
sende sorun olmadıgına göre dur bakalım acele etme hemen eşin ilk önce tedavi görsün eşinin sperm sonucunu kaan aydos hocam var ona faxla yada mail at bakalım ne cevap verecek
yada iyi bir üroloji dr b ul araştır tedavisini görsün belki dogal yolla gelecek ama bak diyorum sende hiç sorun yoksa
tüp bebegi kafan at önce tedavi ama bilgin olsun aşılama ücreti rapor çıkartırsan sana maliyeti 500 geçmez tabi üç aşagı beş yukarı degişir fiyat
tüp bebek raporlu olursa 1ve 1.5 devlette yine rapor çıkartır özelde olursa 3 ile 4 arası canım
evitaxcım sen yazmadan ben yazayım sayı morfoloji tamam sadece hareket az ise.benim uygulayacağım yöntem
1-keçi boynuzu kürü
2-proxed
3-ace selenyum
3 ay kullanıp yanındada gıda takviyeleriyle hareketi arttırıp aşılama yaptırmak.Aşılamada yapılan işlemle hareket arttırılıyor bu takviyelerlede hareket artacağı için.
az önce yazdığım mesajı kesinlikle değerlendirirdim ben .hareket çok kötü değil .ileri hareket kesinlikle artar.
gizin dediği gibi kaan hocaya mail at.tedaviye gir.sıfır sperm olup tedavi ile doğal yoldan hamile kalanlar varken.mutlaka dene.yaşında genç.ben olsam böyle yapardım
kuzum sendede pco varsa benim tavsiyem önce tedavi süreci sonra direk tüp bebek
sonuçta sende pco lusun aşılama boş ya ne bileyim sen nerde yaptıracaksın aşılamaya karar verirsen
keşke ankarada olsan daha çok yardımcı olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?