2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

Sıradaki arkadaşımız yeda:
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000

DearMother:200-okundu
damraaa:100-okundu
ewest:100-okundu
tülayss:100-okundu
neme:50-okundu
reailite34:100-okunuyor

kalan:350

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

canım bize sperm sonucunu yazarmısın aynı sorunu yaşayan biri olarak uzman oldum canım önce sen spermiypgram değerlerini yaz mikro fiyatlarını falanda konuşuruz.

Tşklr. tamam..

ileri hızlı hareketli: %5
ileri yavaş hareketli: %42
yerinde hareketli: %13
hareketsiz:40
Normal mrfoloji: %9

Volum:4ml
sayı.42.000.000
Total motilite:%60

Ben pkolyum.Ve yumrta takibindeyim.yumurtalarım güzel gelişti bugünde iğnemi vurdurdum.Eşimin bu testinide aynı gün gördü ve bana aşılama yapalım diğer ay dedi.Dün bahsetmiştim bu topicte.yinede bir özet geçmek istedim.Bu ay için herşey iyi gitmesine ramen doktor gebeliği düşünme buay (sperm testi) sonucuna göre normal yolla hamile kalma sansın düşük dedi.. Olursada süpriz olsun dedi..

canım eger sperm in hızı az ise ki bu aşılamadada bir fayda saglamayabilir benim eşimdede aynı sorun var eger o zamanki aklım olsaydı hemen tedavi ve tüp bebege başlardım
sende sorun olmadıgına göre dur bakalım acele etme hemen eşin ilk önce tedavi görsün eşinin sperm sonucunu kaan aydos hocam var ona faxla yada mail at bakalım ne cevap verecek
yada iyi bir üroloji dr b ul araştır tedavisini görsün belki dogal yolla gelecek ama bak diyorum sende hiç sorun yoksa

tüp bebegi kafan at önce tedavi ama bilgin olsun aşılama ücreti rapor çıkartırsan sana maliyeti 500 geçmez tabi üç aşagı beş yukarı degişir fiyat
tüp bebek raporlu olursa 1ve 1.5 devlette yine rapor çıkartır özelde olursa 3 ile 4 arası canım

evitaxcım sen yazmadan ben yazayım sayı morfoloji tamam sadece hareket az ise.benim uygulayacağım yöntem

1-keçi boynuzu kürü
2-proxed
3-ace selenyum

3 ay kullanıp yanındada gıda takviyeleriyle hareketi arttırıp aşılama yaptırmak.Aşılamada yapılan işlemle hareket arttırılıyor bu takviyelerlede hareket artacağı için.

az önce yazdığım mesajı kesinlikle değerlendirirdim ben .hareket çok kötü değil .ileri hareket kesinlikle artar.
gizin dediği gibi kaan hocaya mail at.tedaviye gir.sıfır sperm olup tedavi ile doğal yoldan hamile kalanlar varken.mutlaka dene.yaşında genç.ben olsam böyle yapardım

kuzum sendede pco varsa benim tavsiyem önce tedavi süreci sonra direk tüp bebek
sonuçta sende pco lusun aşılama boş ya ne bileyim sen nerde yaptıracaksın aşılamaya karar verirsen

keşke ankarada olsan daha çok yardımcı olurum

gizcim canım hemen öyle deme.tüp bebek kolay mı aşılama kolay bir işlem ve onca hormonda almayacak.morfoloji çok iyi.harekette sadece ileri hareket düşük oda arttırılabilir. pko da takip edilecek mikroenjeksiyon gibi.ben kesinlikle bekler sonra duruma göre aşılama olurdum.

deara bende aynı şeyi diyorum tedavini ol sonrası tüp bebek diyorum belli tedavi olur hareket artı diyelim çok güzel hemen aşılama ha olmadı ikinci aşılaya geçme direk tüp bebek diyorum

ok gizcim.

Evi'cim bizde sayı 30 bin morfoloji bakılamadı sayı azlığından harekette 1 .ben bir aydır eşime bazı ilaçlar içiriyorum sayıyı en azından hareketi azda olsa yükseltmek için.inş.fark olur.ama buradan okuduğum kadarıyla harekette çok fayda sağlanıyor ama dersenki benim sabrım yok bekleyemem karar senin

Evitax canım kararsızsın anlıyorum. pco yumurta takibiyle ekarte edilebiliyo. yani iğnelerle yumurtalar büyütülüyo zaten. onu sorun olarak düşünme ben de yaşıyorum. spermler de aşılama yapılacağı zaman işlemlerden geçiriliyo yıkanıyo. eşimin değerleri çok iyi olmasına rağmen herşey iki katına çıkıyodu. yani benim fikrim 1-2 aşılama denemekten kaçınma. hem fazla maliyetli değil. hem tüp bebeğe oranla düşükte olsa gebelik ihtimali var. bir an da pat diye tüp bebek yaptırmaya karar vermek kolay değil. karar senin canım iyice araştırıp karar ver.......

Nasıl bulurum mail adresini? Dönüş yapıyormu? Aşılama önümüzdeki ay yaptırıcağız.Tabi inaşşalh gerek kalmaz..Dediğim gibi konuyu biraz araştırdım da sperm hareketi az olan kişilerde aşılama fayda etmiyormuş .Nekadar doğru anlamaya calısıyorum. BENDE PKO var canım. Mikroenjeksiyonun fiyatını biliyormusun?

Keçiboyunuzu kürü 1 ay önce 10gün yaptık bıraktık.sonrasında 3-4gün daha yaptı.tabi bilmiyorduk ozaman bunları bugün aldım keçi boynuzu başlıcaz yine.Ayrıca keçiboynuzu pekmezi önermişti doktorum onuda yiyor 1 haftadır. diger söylediklerin ne için canım? reçetesiz satılıyormu?

Teşekkürler önerilerin için.3 ay bekle ilaç kullan düzelir ben böyle düşünüyorum diyorsun dimi?

canım ben sana yazarım şimdi adresini evet hemen dönüyor en geç 1 gün sonra falan.ama gelemeyeceğini uzakta olduğunu falan yaz tedavi iste.mutlaka yazacak sana.

selam canlar nasılsınız?dear mother ben dun 300u okudum bugune de yaz 200e yaklasıyorum cnm sıradakı arkadas kımse.bu arada benım hamıle kalması cok zor olan b arkadasım 5 haftalık hamıleymıs allahım bu bu ayki 2. mucıze bu mucızeler bızı de bulur ınsallah ya....

Arkadaşlar önümüzdei hafta bir kaç gün giremeyebilirim yada belki pc.bozulur elektriğim kesilir vs. buraya bakamayacağım durumda dua listemiz özellikle aksasın istemiyorum o yüzden ben yokken dua listesi ile ewest ilgilenecek saolsun.yeni gelen tabloya eklenmek isteyen yada tabloda güncellenecek durumlar için beni beklemenizi rica edeceğim.o arada bunun için bana veya ewest'e özel mesaj atabilirsiniz.

ewest'cim çok teşekkür ederim canım kabul ettiğin için.​

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…