2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

Güzel annecik benim annecik sıradaki arkadaşa 100 ayetelkürsi okudu yazabilirsin tatlım bugün işe gidemedim bu ay birde bulantı eklendi sancıya nasıl kötüyüm hayat durdu bu halde mümkün değil normalde ilaç aldığım için az çok hayatı idame ettirebiliyordum ilaçsız demekki zor
,şekerim benim nerelerdesin özledim seni sorun yok umarım

evitax biz dear hocamla karar verrdik canım önce kaan hoca sonra tedavi 3 ay sonra aşılama derim karar senin

canım sayı 42 mm.demi.yoksa total mi?

Canım volum:4ml sayı 42.000.000 yazıyor onun altında hareketler yazıyor onun altında mikroskopi yazıyor 300.000 ml

katılıyorum :)

Evi'cim bizde sayı 30 bin morfoloji bakılamadı sayı azlığından harekette 1 .ben bir aydır eşime bazı ilaçlar içiriyorum sayıyı en azından hareketi azda olsa yükseltmek için.inş.fark olur.ama buradan okuduğum kadarıyla harekette çok fayda sağlanıyor ama dersenki benim sabrım yok bekleyemem karar senin
[/QUOTE]

Canım söylediğin diğer ilaçlar ne işe yarıyor?

Teşekkürler.Pko baslarda çok dert ettim.ama yumurtaların büyüdüğünü falan zamanla görünce rahatladım.Doktor çoğul gebelik olabilir dedi.eşimin test sonucları bozdu işi budefada aşılamanın sperm hareketi azlıdında işe yaramadını okudumbu yüzden sordum basına deneyenler varmı yokmu ne düşünüyosunuz diye. yoksa aşılama tabiki tüp bebeğe göre işimize gelir..

Atıyorum mail şimdi test sonuclarınımı yazıyım?

sen ne düşünüyorsun test sonucları hakkında?

çok şükür sorun yok ablacım. Düşüncen için sağol. Ara ara giriyorum. Misafirim vardı. Yatılı. Hala kendime gelemedim. Uyku düzenim bozuldu. Hava da yağmurlu zaten. Yaz gelmicek galiba bu sene

Ben listeye eklenmek istiyorum.ama tüp bebek tedavisinde değilim biliyorsun
Beklme aşamasındayım tedaviye göre listenize girmek isterimmm bendeeeeeeeeeeeee

Evet arakdaslar bende kesinlikle keci boyunuzu kurunu tavsiye ederim. Benim esimde varikosel vardi ve ameliyat oldu, ameliyattan sonra degerleri iyiydi ama ben o siralarda deli gibi arastirma yapiyorudm ve marankinin sitesinden keçi boyunuzu kurunu buldum, fayda faydadir diye . Esime uyguladim ( 2 hafta boyunca, her akşam 6-7 tane keçi boynuzunu kırıp kaynama noktasina gelene kadar kaynatiyordum ve 1 dakika boyunca ocagin uzerinde kaynayarak bıraktıktan sonra ocagin altini kapatip yarim saat keci boynuzlarini suun icinde beklettim. Sonra keci boynuzlarini suzdum ve soguduktan sonra suyunu eşime gece yatmadan once ve sabah ac karnina icirttim. Sonra neyse ise aradan 3-4 ay gecti yine cocuk olmayinca biz yine doktora gittik ve o zaman onun degerlerinin arttigini gorduk ama bu seferde benim pko çıktı.

Yani keçi boynuzu kurunu kesinlikle tavsiye ederim hata saglikli erkeklerde bile cocuk istendiginde cok faydali oluyormus.

RABBİM ol derse ne olmuyor ki.Allah kabul etsin cnm.

evde olduğuna sevindim canım işde çok zorlanırdın.müdürünün kulağını çekmem işe yaradı sanırım anneciğinin ellerinden öpüyorum canım.Allah kabul etsin.

Ben listeye eklenmek istiyorum.ama tüp bebek tedavisinde değilim biliyorsun
Beklme aşamasındayım tedaviye göre listenize girmek isterimmm bendeeeeeeeeeeeee
canım ne zaman istersen eklerim seni ama bir tedavine karar verinde olur mu cnm

Sıradaki arkadaşımız yeda:
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000

DearMother:200-okundu
damraaa:100-okundu
ewest:100-okundu
tülayss:100-okundu
neme:50-okundu
reailite34:100-okunuyor
nazayse:200-okundu
mylady06:100-okundu

kalan:50

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

Sıradaki arkadaşımız seminya
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

Son düzenleme:
|İsim |Yaş |Dönem |Faktör |K.Deneme |Merkez|Son Durum|Ayet-el Kürsi
|gayem06|31|Mayıs|Kadın|2.Deneme|Hrs Ankara|HAMİLE |Okundu
|ailhan76|37|||||HAMİLE|okundu
1|turtimm|27|May-Haz|Azosperm|1.Deneme|Gen-art|İlaçlara başladı|Okundu
2|Nısan | |Haziran |Kadın|1.Deneme |Antalya Tüpbebek|23 mayıs iğnelere başlayacak|Okundu
3|nil_alp|23|Mayıs|Kad-Erk |1.Deneme|smyrna Art|27 mayıs iğnelere başlıyor|okundu
4|asaletlim|22|Mayıs|Kadın|4.Deneme|Brüksel Tüpbebek|İlaçlara başladı|Okundu
5|yeda|27|Mayıs |Sebepsiz|1.Deneme|Antalya Tüpbebek |İlaçlara başladı|Okunuyor
6|mylady06|36|Temmuz|1.Deneme|Ankara Tıp Fakültesi||Histeroskopi olacak|okundu
7|careful|27|Haziran|Erkek|2.Deneme|Konya Selçuk Hastanesi|30 mayısta başlıyor|okundu
8|seminya| |Haziran|Erkek|3.Deneme|Malatya Doğu Fertil|3 Haziranda başlıyor|Okunuyor
9|giz1978||Haziran|Kad-Erk|2.Deneme|Zekai Tahir Burak|Beklenen regl 3 Haz |Okundu
10|damraaa|34|Haziran|Erk-Kad|1.Deneme|Jinemed-Kalamış|3 Haziranda başlıyor|Okunudu
11|TheSecret|27|Haziran||2.Deneme|Yeditepe Üniversitesi|3 Haziran başlıyor|Okundu
12|eğitimciyimmm||Haziran||2.Deneme|Anatolia|3 Haziranda başlıyor|
13|tulayss||Haz-Tem|Erkek|3.Deneme||3 Haziranda başlıyor|Okundu
14|leblebisekeri|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Kadıköy Acıbadem|3 Haziranda başlıyor|Okundu
15|realite34|26|Haziran|Kadın|1.Deneme|Memorial Hastanesi|5 Haziran'da başlıyor|
16|guzelsoy1979|32|Haziran|Pko||Bursa Acıbadem|5 Haziranda başlıyor|
17|neme|25|Haziran|Erkek|1.Deneme|Bursa Acıbadem|10 haziranda başlıyor|
18|asgok | |Haziran |Erkek|2.Deneme|Maya Tüpbebek|17 Haziranda başlıyor|
19|castamo |27 |Haziran |Kadın|2.Deneme|Bahçeci-Fulya|Beklenen regl 20 Haz.|okundu
20|dilhusar||Haziran|Erkek||Bahçeci Tüpbebek|ilaçlara başladı|okundu
21|avci82 |29|Haziran |Erkek|1.Deneme|Anatolia Tüpbebek|20 Haziranda başlıyor|
22|ewest | 37|Haziran |Erkek|3.Deneme|Bahçeci-Fulya|cd 56 değeri düşüyor |okundu
23|mutluolmak85||haziran|Pko|2.Deneme|||okundu
24|neross||Haziran|Erkek|1.Deneme|Etlik Tüp Merkezi|Reglini bekliyor|Okundu:
25|biricik38| |Temmuz|Erkek|2.Deneme| |Merkez Araştırıyor|
26|zmym | |???????? |||||
27| ozlmozcn | |Haziran |||| |
28|DearMother| |Haz-Tem |Erkek|1.Deneme||Merkez Araştırıyor|
29|psikolog1707||Haziran |||| |
30|ebrudur| |Temmuz |||| |
31|kareka | |Temmuz |Sebepsiz|4.Deneme|ist.Çevre Tüpbebek|Temmuzu bekliyor|
32|nazayşe|30|Temmuz|Erkek|2.Deneme|IVI Tüpbebek||
33|adenes||Haziran|Varikosel|1.Deneme|Memorial olabilir||
34|artrit||Haziran||3.Deneme|||
35| ece22|25|Haziran|Sebepsiz|2.Deneme|Bursa Acıbadem||
36|kelid_85|||||||
37|liefde|25|Tem-Ağu||1.Deneme|Bursa Acıbadem||
38|fazzerg|34|Temmuz|Kadın|1.Deneme|||
39|passifloraa|29|Temmuz|Sebepsiz|2.Deneme|Bahçelievler Medikana||

ALLAH'IM TEDAVİMİZİN SONUCUNU HAYIRLI KIL, BİZE SAĞLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET.AMİN

çok şükür sorun yok ablacım. Düşüncen için sağol. Ara ara giriyorum. Misafirim vardı. Yatılı. Hala kendime gelemedim. Uyku düzenim bozuldu. Hava da yağmurlu zaten. Yaz gelmicek galiba bu sene

evet şekerim yaaa içim sıkıldı benimde allah kolaylık versin canım telaşelerin tatlıymış senin gibi resminde adına sana uyum sağlamış canımallah dert vermesin canım

Buay listesiz kalıyım aranızda,hem alıştırma olur diğer ay aşı veya tüp bakalım hayırlısı..
Bu arada mailini verdiğin doktora kendi sonuclarımı ve eşimin sonuclarınımı yollıyım? doktor istanbuldamı?

slm kızlar bende geldim nihayet yorucu 2 gün geçirdim işte ama değişiklik oldu.siz sayfaları baya ilerletmişsiniz hepsini okuyamadım ama okucam tabiyki.
bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş hepinişz hoşgeldiniz.
allah hepimizin yüzünü güldürsün AMİN.

Kızlar 5. denemem de bugün kü test sonucum 87.03 çok sevinçliyim. Pazar günü 30 du. katlanarak gitmiş en azından. Allah isteyen herkese nasip etsin. Hiç bu dereceye gelmemişti.

dr.uroloji profösörü ve Türkiye bu işin en iyisi bence.eşinin sonuçlarıyla ilgilenecek ama senin durumundanda bahsetmende fayda var uzun uzun yaz.mutlaka cevap verecek.kendiisi ankarada cnm

Hoşbulduk..nasılsın
Soru sormak için giriyorum 2 gündür ama birkaç samimi arkadaş sayesinde ısındım buraya tüp bebek tedavim yok şuanda ama yinede burdayım

Kızlar 5. denemem de bugün kü test sonucum 87.03 çok sevinçliyim. Pazar günü 30 du. katlanarak gitmiş en azından. Allah isteyen herkese nasip etsin. Hiç bu dereceye gelmemişti.
harika bir haber bu.maaşallahhh.Sağlıkla kucağına almakta nasip olsun canım arkadaşım.bizide unutma dualarında olur mu

dr.uroloji profösörü ve Türkiye bu işin en iyisi bence.eşinin sonuçlarıyla ilgilenecek ama senin durumundanda bahsetmende fayda var uzun uzun yaz.mutlaka cevap verecek.kendiisi ankarada cnm

Tamam teşekkürler.Ben pko oldguumu ve değerleri yazıcam.şuanda yumurta takibinde oldugumu fakat doktorumun eşimin sonuclarını görünce aşılama önerdiğini eşiminnn sonuclarını yazıp fikir isticem. He unutmadan sizin öneriniz oldugunuda eklicem

Güzel değerli annecik ne yaptıysan artık müdür seni dinledi eline ağzına yüreğine sağlık bitaneciğim annem aman atlama anneciği senin hastalığın bitsede onun için okuyacağım diyor inşallah onun ağzından sana da nasip olur benim ağzımdan da

evicik
ben erkek infertifiletesi ile ilgigili pek bilgim yok ama canım aşılama ile boşuna zaman kaybetme hareketsizlik tüp bebekte önemli değil önemli olan kalite yüzdesi çok düşük bir işlem için boşuna hormon yüklenme derim inşallah hayırlısı olur

hayirli ugurlu olsun allah tamamini erdirsin umarim guzel bi hamilelik gecirisin saglikli sekilde kucagina alirsin darisi bizlerin basina hayirlisiyla

selamlar ben geldim.temizlik yapmaya başladım belim ağrıdı biraz ara verdim çayımı koydum buraya geldim.sonra devam edicem dinlenince.buyrun sizde gelin çaya beraber içelim:86::86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…