evitax biz dear hocamla karar verrdik canım önce kaan hoca sonra tedavi 3 ay sonra aşılama derim karar senin
canım sayı 42 mm.demi.yoksa total mi?
katılıyorum :)
Evitax canım kararsızsın anlıyorum. pco yumurta takibiyle ekarte edilebiliyo. yani iğnelerle yumurtalar büyütülüyo zaten. onu sorun olarak düşünme ben de yaşıyorum. spermler de aşılama yapılacağı zaman işlemlerden geçiriliyo yıkanıyo. eşimin değerleri çok iyi olmasına rağmen herşey iki katına çıkıyodu. yani benim fikrim 1-2 aşılama denemekten kaçınma. hem fazla maliyetli değil. hem tüp bebeğe oranla düşükte olsa gebelik ihtimali var. bir an da pat diye tüp bebek yaptırmaya karar vermek kolay değil. karar senin canım iyice araştırıp karar ver.......
ksaydos@tr.net mail adresi.
güzel annecik benim annecik sıradaki arkadaşa 100 ayetelkürsi okudu yazabilirsin tatlım bugün işe gidemedim bu ay birde bulantı eklendi sancıya nasıl kötüyüm hayat durdu bu halde mümkün değil normalde ilaç aldığım için az çok hayatı idame ettirebiliyordum ilaçsız demekki zor
,şekerim benim nerelerdesin özledim seni sorun yok umarım
Arkadaşlar önümüzdei hafta bir kaç gün giremeyebilirim yada belki pc.bozulur elektriğim kesilirvs. buraya bakamayacağım durumda dua listemiz özellikle aksasın istemiyorum o yüzden ben yokken dua listesi ile ewest ilgilenecek saolsun.yeni gelen tabloya eklenmek isteyen yada tabloda güncellenecek durumlar için beni beklemenizi rica edeceğim.o arada bunun için bana veya ewest'e özel mesaj atabilirsiniz.
ewest'cim çok teşekkür ederim canım kabul ettiğin için.
evitaxcım sen yazmadan ben yazayım sayı morfoloji tamam sadece hareket az ise.benim uygulayacağım yöntem
1-keçi boynuzu kürü
2-proxed
3-ace selenyum
3 ay kullanıp yanındada gıda takviyeleriyle hareketi arttırıp aşılama yaptırmak.Aşılamada yapılan işlemle hareket arttırılıyor bu takviyelerlede hareket artacağı için.
RABBİM ol derse ne olmuyor ki.Allah kabul etsin cnm.selam canlar nasılsınız?dear mother ben dun 300u okudum bugune de yaz 200e yaklasıyorum cnm sıradakı arkadas kımse.bu arada benım hamıle kalması cok zor olan b arkadasım 5 haftalık hamıleymıs allahım bu bu ayki 2. mucıze bu mucızeler bızı de bulur ınsallah ya....
evde olduğuna sevindim canım işde çok zorlanırdın.müdürünün kulağını çekmem işe yaradı sanırımGüzel annecik benim annecik sıradaki arkadaşa 100 ayetelkürsi okudu yazabilirsin tatlım bugün işe gidemedim bu ay birde bulantı eklendi sancıya nasıl kötüyüm hayat durdu bu halde mümkün değil normalde ilaç aldığım için az çok hayatı idame ettirebiliyordum ilaçsız demekki zor
,şekerim benim nerelerdesin özledim seni sorun yok umarım
canım ne zaman istersen eklerim seni ama bir tedavine karar verinde olur mu cnmBen listeye eklenmek istiyorum.ama tüp bebek tedavisinde değilim biliyorsun
Beklme aşamasındayım tedaviye göre listenize girmek isterimmm bendeeeeeeeeeeeee
çok şükür sorun yok ablacım. Düşüncen için sağol. Ara ara giriyorum. Misafirim vardı. Yatılı. Hala kendime gelemedim. Uyku düzenim bozuldu. Hava da yağmurlu zaten. Yaz gelmicek galiba bu sene
RABBİM ol derse ne olmuyor ki.Allah kabul etsin cnm.
evde olduğuna sevindim canım işde çok zorlanırdın.müdürünün kulağını çekmem işe yaradı sanırımanneciğinin ellerinden öpüyorum canım.Allah kabul etsin.
canım ne zaman istersen eklerim seni ama bir tedavine karar verinde olur mu cnm
dr.uroloji profösörü ve Türkiye bu işin en iyisi bence.eşinin sonuçlarıyla ilgilenecek ama senin durumundanda bahsetmende fayda var uzun uzun yaz.mutlaka cevap verecek.kendiisi ankarada cnmBuay listesiz kalıyım aranızda,hem alıştırma olurdiğer ay aşı veya tüp bakalım hayırlısı..
Bu arada mailini verdiğin doktora kendi sonuclarımı ve eşimin sonuclarınımı yollıyım? doktor istanbuldamı?
slm kızlar bende geldim nihayet yorucu 2 gün geçirdim işte ama değişiklik oldu.siz sayfaları baya ilerletmişsiniz hepsini okuyamadım ama okucam tabiyki.
bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlar olmuş hepinişz hoşgeldiniz.
allah hepimizin yüzünü güldürsün AMİN.
Kızlar 5. denemem de bugün kü test sonucum 87.03 çok sevinçliyim. Pazar günü 30 du. katlanarak gitmiş en azından. Allah isteyen herkese nasip etsin. Hiç bu dereceye gelmemişti.
dr.uroloji profösörü ve Türkiye bu işin en iyisi bence.eşinin sonuçlarıyla ilgilenecek ama senin durumundanda bahsetmende fayda var uzun uzun yaz.mutlaka cevap verecek.kendiisi ankarada cnm
Kızlar 5. denemem de bugün kü test sonucum 87.03 çok sevinçliyim. Pazar günü 30 du. katlanarak gitmiş en azından. Allah isteyen herkese nasip etsin. Hiç bu dereceye gelmemişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?