2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

canım yüreğine sağlık çok faydalı olacağına emin ol

merhaba arkadaşalr ben yeni takip etmeye başladım forumu.bende 2 aşılmadan sonra bir tüp bebek denemesi yaşadım ama transfer olmadan iptal edildi.şimdi 23 mayısta yumurta toplandı 26sında tek embrio transfer edildi vee altıncı günüm sabırla bekliyorumm
:97:

canım benimmm inşallah bu sefer tutarr haberdar et bizi merak ederim ben

rica ederim canım işimize yarar inşallahh..

selocan 81 hoşgeldin aramıza...inşallah güzel sonuçlar alırsın..senin çoğu gitmiş azı kalmış ilk senin haberini alıcaz inşallah hep birlikte

Canım herkesin vücudu farklı tepkiler veriyor. BEn gonal-f 187.5 ile başladım şuanda 300 vuruyorum.. 5. günüm benimde.. Bende yan etkileri oldu, lucrininde olmuştu.. Doktorun muayenede değiştirir dozunu benim dün değişti..[/QUOTE]

evet perşembu günü belli olcak bakalım durum.senin 300ml.e yeni mi geçildi

doğum günün kutlu olsun canım inşallah seneye d. gününü bebişinle kutlarsın

tüp bebek fiyatları raporsuz olursa ilaçlar hariç 3500 den başlıyor canım artarakda gidiyor. neden tüp bebek düşündüğünü anlayamadım eşinin sperm sayısı iyi ileri hareketlide aşılama için uygun zaten direk spermleri rahme bıraktıkları için mesafe kısalıyor hamilelik şansı artıyor. bence önce aşılama dene kendini tüp bebek diye şartlandırma. bu şartlarda tüp bebek için heyet raporu çıkartamazsın. sperm sayısı 5 milyonun üstünde olanlardan 2 kez aşılama istiyorlar bilgin olsun.

sende hoşgeldin canım..

Kızlar 5. denemem de bugün kü test sonucum 87.03 çok sevinçliyim. Pazar günü 30 du. katlanarak gitmiş en azından. Allah isteyen herkese nasip etsin. Hiç bu dereceye gelmemişti.
ayyy çok sevindim ya Allahım inşallah sağlıklı sıhatli kucağına alırsın

canım ben 300 okudum.

hoşgeldin arkadaşım inşallah herşey yolunda gider pozitif haberler verirsin bize ya neden ilki iptal edildi 2. de embriyon güzel geliştimi çok oldu ama birde sorununuz neydi:44: ya neden soruyorum benimde 2 transferim iptal edildi oyüzden bu kadar soruyu sıraladım

evet perşembu günü belli olcak bakalım durum.senin 300ml.e yeni mi geçildi[/QUOTE]

Evet canım dün kontrolüm vardı dün arttı 300 yaptım bugünde 300 yapıcam. benimde perşembe tekrar kontrolüm var canım..

Hoşgeldin aramıza canım inş bu sefer alırsın kucağına bebeğini

canım ben sütü çok severim içerimde sarkması iyi bişey mi anlamadım ki?
hadi hayırlısı canım.sorun neydi kaç embriyo verildi süreci paylaşırmısın lütfen.

Dearmother canım ben 50 okudum.. Allah nasip ederse bir 50de akşam okurum uzanıcam şimdi başımın ağrısı geçmek bilmiyor.. Görüşürüz tekrar..

Sıradaki arkadaşımız seminya
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000

reailite:50-okunuyor
turtim:100-okunuyor
tulaysss:300-okundu

kalan:550

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

Son düzenleme:
Dearmother ablacım iyiki şu avatarı bana gönderdin msn me bile bu resmi koydum tontişim benim ne güzelde uyuyuyo dimi dearmother teyzesi

rica ederim canım mutlaka cevap gelecek .eşine hormon testleri yapılmışmıydı canım önce onu isteyecek çünkü.

Eşime hormon testi yapılmadı.Cuma günü gidicek bir doktora bakalım.Birde şu kültür testi var aklıma takılan.biryerde okudum enfeksiyon olabiliryormus oda spermlerin kalitesini şeklini hızını etkiliyormuş? Antibiyotiklerle falan tedavi edilebiliyormuş Bu konuda fikrin varmı?

Canım ben istanbuldayım.Çok severim bu arada ankarayı.huzurlu memleket.geldim6-7 defa.

Neden tüp bebek düşündüm; eşinde sperm hızı düşük olan kişilerin tedavileiriyle ilgili araştırma yaptım internetten.Çoğu önce aşılama denemiş ama sperm hızı düşük oldugu için işe yaramamış mikroenjeksiyon bunun için daha uygunmuş.Hem maddi hem manevi zararı daha aza indirmek için nasıl olsa işe yaramıcak bir tedaviyi atlamak istedim.yoksa tabiki maddi açıdanda manevi açıdanda daha rahat olan aşılamayı isterim.

Ama tedavi edilebiliyormuş doktorum bana tedavi edilemiyor demişti şimdi eşimin durumu tedavilikse tedavi ve aşılama yapıcaz.

Son düzenleme:

süper annecim seminya için 50 okuyabildim ben, eğer yarın bitmemiş olursa devam ederim. ben bugünü bitiriyorum, hepinizi öpüyorum. iyi akşamlar...

eşimde sperm hareketliliği problemi vardı.ilk tüp bebek embrio gelişmediği için iptal edildi zaten iki yumurta elde edilmişti biri döllendi ama gelişmesini tamamlamayınca işlem iptal edildi.ben 30 yaşındayım o yüzden tek embrio transfer edildi ve clinart merkezim-trabzonda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…