2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

canım sendedemi problem vardı yoksa sorun sadece eşindemiydi.kaçıncı gün ebriyosu kondu peki.

Sıradaki arkadaşımız seminya
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000

reailite:50-okunuyor
turtim:100-okunuyor
tulaysss:300-okundu
ewest:50-okundu

kalan:500

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

Son düzenleme:
rahim kasları duvarı sarkınca,yerleşen embriyo da yer değiştirebilir,aşağı inip tehlikele çıkarabilir.erken düşüklere sebep olabilir.transfer sonrası teste kadar bari içmeyelim süt.yerine bol yoğurt yeriz.

slm kızlar nasılsınız ne var ne yok hamile olan varmı en son konustugumuzda pazar günü beta hcg yaptırdım degerim 109 cıkmıştı dün dr. randvum vardı ultrasonla baktı rahim duvarın ii dedi o kadar birde beta hcg yaptırdım 143 olmuş suan kasıklarda agrı lekelenme var aradım off yaa diyor cumayı bekleyelim diyor deger yükselirse bakalım Allahımdan umut kesilmez yapacak birşey tok dua ediyorum bol bol sizleride haberdar ederim......

allahtan umut kesilmez canım.bak geçen hafta ne kadar moralsizdin.çok şükür,şimdiki durumun herkesin hayali.sıkma kendini,rahatlat..geçecek bu süreç.herşey normale dönecek.sabırla,sevgiyle kal..

allahtan umut kesilmez canım.bak geçen hafta ne kadar moralsizdin.çok şükür,şimdiki durumun herkesin hayali.sıkma kendini,rahatlat..geçecek bu süreç.herşey normale dönecek.sabırla,sevgiyle kal..

tşk ederim birde agrılar lekelenmeler olmasa herşeyin hayırlısı acaba diyorum arastırıyorum nette yerleşme kanaması olurmu bugün 22.gün

hımm anladım canım çok saol.bu ara içeyim bari ben süt seviyorum yoğurt pek sevmem.

çok şükür ki canım değerinde yükseldi rahminde iyi.inşalalh herşey yolunda gidecek.Ailhanda hamile canım maaşallah
kanması vardı c.tesi pazar yaptığı testte 30 idi galiba salı günü 12.günde 87 oldu maaşallah hamileler çoğalıyor.

Sıradaki arkadaşımız seminya
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000

reailite:50-okunuyor
turtim:100-okunuyor
tulaysss:300-okundu
ewest:50-okundu
thesecret:50-okunuyor

kalan:450

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

maşallahhhhhdarısı tüm dostlarıma Allahım kucagımızda nasip etsisn inşallahhhh

evitax'cım kaan bey ne derse o yolu izle derim ben.çünkü bu konunun en iyisi o.mail gelsin üzerinde yine konuşalım canım.

Az önce baktım buraya girmeden..haber vericektim..ama gelmemiş henüz yarın bakar belki geldiğinde paylaşırım canım tabiki yeniden konuşuruz.Olur olurmu olur.istanbulda ayağımızın altında herşey varken ankaradan çıkarmı çıkar.Rabbim istesin yeterki bir vesile gönderir olmadık yerdenn..O olmadık yer bizi sunuca ulaştırır.Biizimde vesilemiz kaan bey olur belki.

Birde kasıklarımda birşeyler hem sıkışıyor sanki ağırıyor hemde kalbimiz atar hissederiz sanki iki yanımdada 2 ayrı kalp atıyor. Sen kullndınmı klomen+çatlatma iğnesi. Normalmi bu söylediklerim?

Midem fenaket bulanıyor,başım ağrıyor buğulu buğulu görüyorum.Ya klomen sonradan yan etki yaptı.yada bugün yaptırdıgım çatlatma iğnesi.Yatıyorum şimdi.cevabını yarın okucam..Mail gelirse onuda yazarım yarın.teşekkür ederim sana ve konuştuğumuz diğer arkadaşlara..

Bu arada görüyorum okuyorsunuz hepiniz.allah kabul etsin.Dualara bende katılmak istiyorum en kısa zamanda iyi akşamlr..

Son düzenleme:
boğazım ağrıyor cnm onun dışında iyiyim çok şükür sen nasılsın canım ne var ne yok

gecmis olsun canim dikkat et kendine ben iyiyim bugun carsida coooooook dolastim ayaklarim felaket agridi walla sunnet var yakinda teyzemin kizinin onun icin elbise aradim bulamadim internetten siparis ettim yarin gelecek insallah guzel olur :18:
linkini yolluyayim sizce nasil bi tiklarmisinz canlarim

Jane Norman Jurk V&D

bide bisey sorucam arkadaslar ben adetim suan bugun eve geldigimde bi baktimki nerdeyse siyah adetim gelmis bide camur gibi korktum boyle bisey basina gelen varmi?
bazen cok az oluyordu boyle doktor normal hormon ilaclarindan filan demisti

canım beyaz olan değil mi çok şık bence.altına gümüş rengi yüksek topuk ayakkabı.aksesuar olarak kolye olmaz dekoltesi güzel çünkü güzel bir küpe ve bileklik.şık bir çanta ile.harikaaa

Son düzenleme:
bide bisey sorucam arkadaslar ben adetim suan bugun eve geldigimde bi baktimki nerdeyse siyah adetim gelmis bide camur gibi korktum boyle bisey basina gelen varmi?
bazen cok az oluyordu boyle doktor normal hormon ilaclarindan filan demisti
banada dönem dönem oluyordu bende çok korkmuştum ama banada dr.um mevsim geçişlerinde oluyor hormonlardan dolayı vs.demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…