canım beyaz olan değil mi çok şık bence
banada dönem dönem oluyordu bende çok korkmuştum ama banada dr.um mevsim geçişlerinde oluyor hormonlardan dolayı vs.demişti.
Dearmother canım ben 100 tamamladım okundu olarak ekler misin..
Az önce baktım buraya girmeden..haber vericektim..ama gelmemiş henüz yarın bakar belki geldiğinde paylaşırım canım tabiki yeniden konuşuruz.Olur olurmu olur.istanbulda ayağımızın altında herşey varken ankaradan çıkarmı çıkar.Rabbim istesin yeterki bir vesile gönderir olmadık yerdenn..O olmadık yer bizi sunuca ulaştırır.Biizimde vesilemiz kaan bey olur belki.
Birde kasıklarımda birşeyler hem sıkışıyor sanki ağırıyor hemde kalbimiz atar hissederiz sanki iki yanımdada 2 ayrı kalp atıyor. Sen kullndınmı klomen+çatlatma iğnesi. Normalmi bu söylediklerim?
Midem fenaket bulanıyor,başım ağrıyor buğulu buğulu görüyorum.Ya klomen sonradan yan etki yaptı.yada bugün yaptırdıgım çatlatma iğnesi.Yatıyorum şimdi.cevabını yarın okucam..Mail gelirse onuda yazarım yarın.teşekkür ederim sana ve konuştuğumuz diğer arkadaşlara..
Bu arada görüyorum okuyorsunuz hepiniz.allah kabul etsin.Dualara bende katılmak istiyorum en kısa zamanda iyi akşamlr..
sonradan düzenlemiştim mesajıcanım beyaz olan değil mi çok şık bence.altına gümüş rengi yüksek topuk ayakkabı.aksesuar olarak kolye olmaz dekoltesi güzel çünkü güzel bir küpe ve bileklik.şık bir çanta ile.harikaaa
sonradan düzenlemiştim mesajı
tabiki siyahda uyar çokta güzel olur hemde.güle güle giy cnm.Simdi gordum
evet sadece kupe takmayi dusunuyorum bende
gumus renk ayakkabilarim Turkiyede kaldi malesef
siyah giyicem duz ayakkabi burnu acik platform omzuyla belinde siyahlik var ya uyar bence :26:
dur bende nescafe yapayım kendime canım çekti.iyi aksamlar nasilsiniz canlar iyimisiniz bende az once utu yaptim yoruldum attim kendimi pc nin karsisina simdide bi turk kahvesi pisiripp geleyim isteyen varmi kahve
tabiki siyahda uyar çokta güzel olur hemde.güle güle giy cnm.
iyi aksamlar nasilsiniz canlar iyimisiniz bende az once utu yaptim yoruldum attim kendimi pc nin karsisina simdide bi turk kahvesi pisiripp geleyim isteyen varmi kahve
dur bende nescafe yapayım kendime canım çekti.
eeee benim basim kelmi yahu bende yapayim yok ya ben bitki cayi yapayim en iyisi hmmm.....
dur bende nescafe yapayım kendime canım çekti.
tamam sen hazirla kahveleri geliyoruz canim
hani nerde kaldın ben kaptım geldim neskayfemi :2:
fondada gülşen-yeni biri
hadi alda gel kahveni sohbet edek
kahveler hazir buyrun canlarim
geldim guzel annem senin hizina yetismek mumkunmu oh afiyet olsun neskayfen
benim fonda da mac sesleri var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?