2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

banada dönem dönem oluyordu bende çok korkmuştum ama banada dr.um mevsim geçişlerinde oluyor hormonlardan dolayı vs.demişti.

ayy iyi bari ya bende cok korktum cok koyu camurumsu geliyordu bende de ara sira ama bu siyah resmen, bide simdi internetten baktim kist oldugunda da oyle oluyormus yaziyorlar

canım genelde geceleri yazıyor şimdi muaynehanede açmış fakültede prof.anca vakti oluyor bazen 2 günede sarkabiliyor yarın falan yazmazsa yazmayacağını düşünme mutlaka yazar.

canım klomenden sonra yaşadıkların normal bendede aynısı olmuştu bir dönem kullanmıştım merak etme içini ferah tut sen.

Sıradaki arkadaşımız seminya
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000

reailite:50-okunuyor
turtim:100-okundu
tulaysss:300-okundu
ewest:50-okundu
thesecret:50-okunuyor

kalan:450

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

iyi aksamlar nasilsiniz canlar iyimisiniz bende az once utu yaptim yoruldum attim kendimi pc nin karsisina simdide bi turk kahvesi pisiripp geleyim isteyen varmi kahve

kizlar bugun benim icin cok guzel bir gundu turkiyede olan annemi kardeslerimi yeni dogan yegenimi gordum msn de konustuk cok ozlemisim onlari gorunce daha cok anladim yaa bu arada kardesim gecen yaz evlendi simdi bir bucuk aylik kizi var masallah oda cok tatli ilk defa gordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…