Sıradaki arkadaşımız seminya
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin
toplam:1000
reailite:50-okunuyor
turtim:100-okunuyor
tulaysss:300-okundu
ewest:50-okundu
thesecret:50-okunuyor
kalan:450
Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin
maaşallah canımkizlar bugun benim icin cok guzel bir gundu turkiyede olan annemi kardeslerimi yeni dogan yegenimi gordum msn de konustuk cok ozlemisim onlari gorunce daha cok anladim yaa bu arada kardesim gecen yaz evlendi simdi bir bucuk aylik kizi var masallah oda cok tatli ilk defa gordum
Sıradaki arkadaşımız seminya
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin
toplam:1000
reailite:50-okunuyor
turtim:100-okundu
tulaysss:300-okundu
ewest:50-okundu
thesecret:50-okunuyor
kalan:450
Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin
Amin canım Allah kabul etsin.canım sıradaki arkadaş için dün 100 tane bugünde 100 okudum allahım kabul eylesin
eşin kumandayı aldı desene eline.benimki gelmedi henüz kafama göre takılıyorum ben
hahhaha ya ikimizde fanatigiz bende cok severim futbolu ama lig tv acik surekli bide bu playstation
Xbox ta var onda da mac oynayinca fazla geliyor tabi
kizlar bugun benim icin cok guzel bir gundu turkiyede olan annemi kardeslerimi yeni dogan yegenimi gordum msn de konustuk cok ozlemisim onlari gorunce daha cok anladim yaa bu arada kardesim gecen yaz evlendi simdi bir bucuk aylik kizi var masallah oda cok tatli ilk defa gordum
ne güzel o zaman sorun yok.ben sevmem maçı.anca milli maç olacak o zamanda sesim kısılana kadar tezahürat yaparım.geçen yıl basket maçında sesim kısılmıştı :82:
evet tutuyorum ama sorsan futbolcularını bilmem.fenerbahçehahaha milli maaclarda tam fanatik oluyosun desene
takim tutuyormusun hani bazilari sevmez ama yinede takim tutarlar
evet tutuyorum ama sorsan futbolcularını bilmem.fenerbahçe
hoşgeldin tülaycım nasılsın canım.Mrb arkadaşlar nasılsınız? keyifler iyidir inşallah..
aaaa rakip ciktik gordunmu bende fanatik Galatasaray
Mrb arkadaşlar nasılsınız? keyifler iyidir inşallah..
hoşgeldin tülaycım nasılsın canım.
bizim takım siizin takımı döver
tülaycım keyifsiz gibimisin canım sanki.durgun geldin bana sanki
et tabi et.seneyede edersin inş.seneye gorun siz bizi fatih terim tekrar antrenor oldu yakicaz orataligi
ama tebrik ederim tabiki sampiyon oldunuz
iyi ol canım benim.yoksa sende benim gibi eşinemi kızgınsın.yoo iyiyim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?