2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

canım sıradaki arkadaş için dün 100 tane bugünde 100 okudum allahım kabul eylesin

maaşallah canım darısı sana olsun inş.

cnm ben de 100 tane alıyorum,okundu yazabilirsin.Ben de dün lucrine başladım.Rabbim yüzümüzü güldürür inşallah

Sıradaki arkadaşımız seminya
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000

reailite:50-okunuyor
turtim:100-okundu
tulaysss:300-okundu
ewest:50-okundu
thesecret:50-okunuyor
yabangülü18:200-okundu
dearmother:100-okunuyor

kalan:150

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

hahhaha ya ikimizde fanatigiz bende cok severim futbolu ama lig tv acik surekli bide bu playstation
Xbox ta var onda da mac oynayinca fazla geliyor tabi
ne güzel o zaman sorun yok.ben sevmem maçı.anca milli maç olacak o zamanda sesim kısılana kadar tezahürat yaparım.geçen yıl basket maçında sesim kısılmıştı :82:

insallah hepimizin en yakin zamanda olur canim kucagimiza aliriz bebisleri benim de annem babam abim Turkiyede ozlem nasil bisey iyi bilirim yani

ne güzel o zaman sorun yok.ben sevmem maçı.anca milli maç olacak o zamanda sesim kısılana kadar tezahürat yaparım.geçen yıl basket maçında sesim kısılmıştı :82:

hahaha milli maaclarda tam fanatik oluyosun desene
takim tutuyormusun hani bazilari sevmez ama yinede takim tutarlar

seneye gorun siz bizi fatih terim tekrar antrenor oldu yakicaz orataligi
ama tebrik ederim tabiki sampiyon oldunuz
et tabi et.seneyede edersin inş.

yoo iyiyim canım
iyi ol canım benim.yoksa sende benim gibi eşinemi kızgınsın.onu tak bunu tak nereye kadar değil mi.ben bu ara boşveriyorum özellikle acıısını inş.çıkartırım ilerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…