ANTİ MÜLLER hormonu çok düşük ve yumurtalık rezervi az .. ama yinede 3 yumurta gelişti.
puregon ve menegon verildi. DHEA 25mg den günde 3 tane alıyorum. birde wheatgerm oil..
cuma günü toplanacaklar. genetik testte yapılacak.
umarım en az 2 embryo transfer olur..
ANTİ MÜLLER hormonu çok düşük ve yumurtalık rezervi az .. ama yinede 3 yumurta gelişti.
puregon ve menegon verildi. DHEA 25mg den günde 3 tane alıyorum. birde wheatgerm oil..
hoşgeldin arkadaşım. inşallah herşey yolunda gider canım. bende de var rezerv azlığı ve daha 32 yaşındayımsenin yaş kaç .. puregon ve menogonun dozu kaç? ne çok soru sordum :S
hosgeldin efsune 4 denemense tek embryo siniri yokmus bugun okudum ilk iki denemede 35 yas alti kisilere yasal sinir var,,, tedavin hayirli olsun buarada...
juu
merhaba canım bende aynı merkezde yaptırmayı düşünüyorum.senin ilk denemende kaç embriyo transfer edildi,ilgileri nasıldı canım.bide yaşın kaç biraz anlatırmısın?ben ilk denemeyi ağustosta yaptırıcam bi aksilik olmazsa
yumurta azlığı bendeki en büyük kısıt.. yaş nedeniyle sağlıklı embroyu için yeni bir genetik test varmış onu yapacaklar..sağlıklı embryo transfer edilecek.. bu sefer itanbulda değilde ankarada bir klinkte deniyorum. özellikle yumurtalık rezervi az olanlar üzerine çalışmaları var..
Bismillah deyip başlayacaksın canım sonrasıda çok iyi olacak inş.
imzamı basıyorum yazdıklarına.
her zaman bekleriz canım.
bu konularda pek bisey bilmiyorum ama cuma gunu yumurtalarin toplanacakmis umarim hersey yolunda gider hakkinda hayirlisi isallah....
puregon 300
menegon 150
yaşım 42
AMH ya mutlaka baktır benim diğer denemelerimde bu değere bakmadıkalrı için yumurtalıklarımı gereksiz zorlamışlar. 150 tllik bir test ama çok önemli
zamanını bilemiyorum ki canım aslında en kısa zamanda bitirebilsek iyi ama.. olur canım neden olmasın ki Allah kabul etsin..
ahanda buldum sizi.merak ettinizmi bakiim? ben artik yuzdum kuyruguna geldim ama orda takili kaldim.cuma gunu toplandik,dollendik.pazar gunu transfer dediler.hadee kalktik geldik antalyaya bir saat kala pazartesiye ertelendi dediler.e dedim esime buraya kadar gelmisken sen beni birak git.kaldim dun aradilar gelismeleri devam ediyo sali olsun.bugun aradilar bir gun daha bekliyelim.carsamba olsun.yani yarini bekliyorum.dr a israrls bir sorun varmi diyorum aksi ne superler diyor.5 tane 1. kalite olusmus.3 u hazir ama gelismeye devam ediyor diyor.sasirdim kaldim.bebek olarak vericekler heralde elimefikri olan dokulsun gurbet ellerde mahfoldum ben...
canım sürekli bebeğim bana sıkı sıkı tutun beni bırakma gibi pozitif cümleler kullan inşallah canım annesini dinleyip sana sıkıca tutunacak
benim bugün histografi ameliyatım oldu doktorum ne varsa temizledim dedi rahim duvarı kalınmış inceltmiş bu konuyu anlamadım kalın olması daha iyi değilmi ne pıhtı attım sormayın çok ağrım var halen narkoz sarhoşuyum birde aşırı kanamam var umarım normaldir
ewest canım sıradaki arkadaşa 100 yazarmısın
ay kızlar bugün saat 2:30 a aldım randevumu .heyacan dorukta sanki ilk defa gitcem
günaydın ece cim, hadi sede başla bakalım hayırlısıyla, kaliteli kaliteli yumurtaların olsun inşallah, sonra da embriyoların, sonrada bebişler...ay çok heyecanlı [
günaydın sanada ewestcimamin cnm amin inşallah cnm .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?