2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

ANTİ MÜLLER hormonu çok düşük ve yumurtalık rezervi az .. ama yinede 3 yumurta gelişti.
puregon ve menegon verildi. DHEA 25mg den günde 3 tane alıyorum. birde wheatgerm oil..
cuma günü toplanacaklar. genetik testte yapılacak.
umarım en az 2 embryo transfer olur..

hoşgeldin arkadaşım. inşallah herşey yolunda gider canım. bende de var rezerv azlığı ve daha 32 yaşındayım senin yaş kaç .. puregon ve menogonun dozu kaç? ne çok soru sordum :S

Son düzenleme:

hosgeldin efsune 4 denemense tek embryo siniri yokmus bugun okudum ilk iki denemede 35 yas alti kisilere yasal sinir var,,, tedavin hayirli olsun buarada...

hoşgeldin arkadaşım. inşallah herşey yolunda gider canım. bende de var rezerv azlığı ve daha 32 yaşındayım senin yaş kaç .. puregon ve menogonun dozu kaç? ne çok soru sordum :S

puregon 300
menegon 150
yaşım 42
AMH ya mutlaka baktır benim diğer denemelerimde bu değere bakmadıkalrı için yumurtalıklarımı gereksiz zorlamışlar. 150 tllik bir test ama çok önemli

hosgeldin efsune 4 denemense tek embryo siniri yokmus bugun okudum ilk iki denemede 35 yas alti kisilere yasal sinir var,,, tedavin hayirli olsun buarada...

yumurta azlığı bendeki en büyük kısıt.. yaş nedeniyle sağlıklı embroyu için yeni bir genetik test varmış onu yapacaklar..sağlıklı embryo transfer edilecek.. bu sefer itanbulda değilde ankarada bir klinkte deniyorum. özellikle yumurtalık rezervi az olanlar üzerine çalışmaları var..

ebrudur meraba, senin için hayırlı olur inşallah. 34 yaşındayım ve gittiğim merkezde ilgileri çok iyi doktorum gökhan çıragil'den gayet memnunum enazından ne olduğunu söylüyor ve bunu incitmeden anlatabiliyor buda benim için önemli hemşirelerde ilgililer, aslında beni durum biraz karışık, yumurta toplama genelde 14, polikistik overden dolayı olgunlaşmamış veya iyi kalitede olmayan yumurtalar oluyor. bunun içinde doktorum incir kürünü verdi, bakalım sonuç ne olacak

bu konularda pek bisey bilmiyorum ama cuma gunu yumurtalarin toplanacakmis umarim hersey yolunda gider hakkinda hayirlisi isallah....

banada doktorlar %7 şans tanıyorlar ve yaşım 42 arkadaşınızın başına geleni okumak deneme yaptığım şu günlerde ilaç gibi geldi..
umarım hayırlısı ise kaderimden olumlu bu gelişmeyi kendime çekerim..

Bismillah deyip başlayacaksın canım sonrasıda çok iyi olacak inş.

imzamı basıyorum yazdıklarına.

her zaman bekleriz canım.

bu konularda pek bisey bilmiyorum ama cuma gunu yumurtalarin toplanacakmis umarim hersey yolunda gider hakkinda hayirlisi isallah....

teşekkürler... :))
olan gelişmeleri burada başkalarında belki faydası olur diye paylaşamaya devam edeceğim.

puregon 300
menegon 150
yaşım 42
AMH ya mutlaka baktır benim diğer denemelerimde bu değere bakmadıkalrı için yumurtalıklarımı gereksiz zorlamışlar. 150 tllik bir test ama çok önemli

canım ben 2 denememi aynı doktorla yaptım ilkinde sadece puregon la gittik 375 ile başladım 525e kadar çıkıldı düşün yani 16 kutu puregon kullandım 2. de 300 puregon 150 menogon 8. gün çatlatmayı verdi. şimdi doktor değiştirdim. şimdiki doktorum rezerv azlığı olanlara yüksek doz kullanılmaz diyor bu sefer 150 yada 180 le başlayacakmışım. benim 2 sindede transfer olmadı maalesef

canım ya çok oldum ama dhea ya iğneleri kullanırrken devam ediyormusun benim doktor bıraktırmıştı.

zamanını bilemiyorum ki canım aslında en kısa zamanda bitirebilsek iyi ama.. olur canım neden olmasın ki Allah kabul etsin..

tulays cnm ben 10 tane yasin okurum dedim ama süpriz oldu adetim başladı cnm artık bitince okurum haber vereyim dedim.erken geldi yarın için inşallah randevu alabilirim

neme seninle yarın denk gelebiliriz şahin beyde ben daha almadım sabah alınca yazarım.beraber başlıcaz sanırım heyecan başladı bendede.

tatlım yaaa ne güzel anlatmışsın (bebek olarak verecekler herhalde elime) iyi işte ne güzel. bu anların tadını çıkar. bak antalyadasın. gez dolaş. bebişle seneye gezmesi zor olur.

ablacım çok kalın olması da tutunmasına engel. sen dinlenmene bakk. :)

günaydın kızlar heyecan bugünde ben erkenciyim.dün akşam adetim başladı baya gelmişti ama kahverengi gibi şimdi yok yinede 2. günüm mü oluyo? gerçi geçen ayda aynı olmuştu drum haberleşelim demişti birazdan randevu için arıcam hastaneyi.sabaha kadar rüyamda embriyolarla ugraştım bu arada .allahım hepimizin yüzü güldürür emeklerimizi boşa çıkartmaz inşallah.

ay kızlar bugün saat 2:30 a aldım randevumu .heyacan dorukta sanki ilk defa gitcem

ay kızlar bugün saat 2:30 a aldım randevumu .heyacan dorukta sanki ilk defa gitcem

günaydın ece cim, hadi sede başla bakalım hayırlısıyla, kaliteli kaliteli yumurtaların olsun inşallah, sonra da embriyoların, sonrada bebişler... ay çok heyecanlı

Günaydın kızlar, umarım her biriniz iyisinizdir.. 4 tane ebriyom oluşmuş benim sabah doktorum aradı piezo elektrik yöntemi kullanmışlar.. Cuma günü transferim olucak.. İçime olumsuz bişey kapladı napıyorum ben niye olumsuz düşünüyorum.. İçimde bir sıkıntı iyi değil bu biliyorum.. Elimde değil tutamıyorum kendimi.. Salak gibi hissediyorum.. Ya yumurta spermi kabul etmedi döllenmedi yada sperm iyi değildi diğer türlü elektroşok yöntemini neden denesinler ki.. Bizim zaten m.tese ile alındığı için spermler bu konuda endişelerim çoktu dünden beri.. Hayırlısı olsun diyorum canlar inşallah tutunurlar.. Çok pozitifken neden bu kadar düşüşe geçtim inanın bilmiyorum.. Desteğinize çok ihtiyacım var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…