2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

Sıradaki arkadaşımız Asgok

niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000

dearmother:50-okundu
nazayse:100-okundu
ewest:250-okundu
tulayss:200-okundu
mylady:100-okundu

kalan:300

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

Sıradaki arkadaşımız avcı82

niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000

dearmother:50-okundu

kalan :950

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

turtimm canım arkadaşım ama kendini bırakma, 4 tane embriyo çok iyi bir rakam arkadaşım, bir sorun olduğunuda nerden çıkarıyorsun şimdi ama aaaaaa. söylediğin yöntem nedir bilmiyorum ama doktorların ne gerekiyorsa onu yapmışlardır. şu anda senin için önemli olan 4 tane embriyonun öyle veya böyle oluşmuş olması, nasıl oluşturduklarına takılma sen. moralini hemen hemen yükseltiyorsun, herşey çok güzel gidecek, yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin arkadaşım. şimdi emriyolarınız kuzu kuzu merkezde seni bekliyolar, onların hayalini kur, hiç merak etme, dualarını eksik etme ve endişelenme. hadi canım benim pozitife dön bakalım..

Canım arkadaşım desteğin için çooook teşekkür ederim, biran önce silkinmem lazım.. Kendime gelmem lazım.. Embriyologla görüşebilirsem inşallah iyi olur daha rahatlarım diye düşünüyorum..

cnm üzme kendini moralini yüksek tutman lazım. sonuçta 4 tane embriyon oluşmuş var olan embriyorın var git dolaş kafanı dagıt bugün moral topla perşembe,cuma 2 günün var bak transfere kadar topla kendini.allah hakkında hayırlısını versin cnm.allah herşeyi bizden çok iyi biliyor zamanı geldiyse tek kötü kaliteli embriyo bile tutuyor.takılma bunlara artık.

Canim cok gecmis olsun.

İnşallah canım.. Ebriyogla görüştüm şimdi, gelişimleri hergün takip edilcekmiş embriyonun kaliteli olup olmadığını anca cuma günü öğrenebilirmişiz. elektroşok uygulamarıın sebebide eşimde problem olması riske atmak istememişler. Daha iyiyim şimdi, dolaşcam bugün.. Herşey güzel olsun inşallah..

Turtim üzme kendini, yapma biliyosun. Allah ol diyince oluyor biliyorsun hem bak ne kadar guzel 4 tane embriyo olmuş, elektro şoklada döllenme şansini arttırmışlar. Hadi bakalim, gülümse ve HEP İYİ DÜŞÜN HEM DE EN İYİYİ... BAK BU ÇİEKLERİN HEPSİ SANA.

tedavide bazen hepimiz umutsuzluğa düşeriz ama inan senin için gayet güzel ben senin olacağına inanıyorum yani inan içimden böyle geçiyo daha öncede demiştim bu arada beni kızdırma moral bozmak yokkkkkkk

kızlar 2 saatim kaldı muayneme çok merak ediyorum geçen ay kistim vardı inşallah gitmiştir şu kist de başlarım tedavime.

canım lütfen sakin olllll. bak elektroşoklada olsa döllenmiş ve transfer edilmeye hazır. hemen karamsarlığa kapılma. çoğu insan bu aşamaya bile gelemiyo. bu yol çok zorlu ne mucizeler okuyoruz, yazıyoruz. bunlardan biri de sen olacaksın. inan lütfen.

kızlar 2 saatim kaldı muayneme çok merak ediyorum geçen ay kistim vardı inşallah gitmiştir şu kist de başlarım tedavime.

hayırlı olsun canım. topik şenleniyo. 1-2 hafta sonra ard arda kutlamalar olacak burda. hepimizin tedavisi hayırlarla sonuçlanır inşallah. çok heyecan yapma. sakin ol.. iyi haberlerini bekliyoruz.

tünaydın arkadaşlar maşallah ya herkesde hareket var
turtim canım pioze elektrik yöntemi süper bende özelde yaptırsaydım istiyecektim develette ne olur bilmem
şok tedavisiyle spermler yumurtayı çabu döllüyor canım sevinmelisinki bu yöntemi kullanmışlar

kızlar bkıyorumda bir çogumuz rezer azlıgı ile savaş veriyoruz ve kalitesiz daha 33 yaşındayım bende bununla savaşıyorum inş. bu denemede yaradan yüzümüzü güldürür
ben dhea ya başlıyorum tekrar bugün hayırlısıyla bakalım

çok süperrrrrrrrrrrrrr

canım sakın moralini bozma elektro şok bildiğim kadarıyla spermi kabuletmeyen dışarı atan yumurtalar için uygululanıyor, biyerde okumuştum buda şansı fazlasıyla arttıyor önce allaha sonrada doktoruna inanman gerekiyor, gerekli bulduğu için bu işlemi uyguladı, inşallah iyi haberlerini alırız boş yere canını sıkma :80:

kızlar ben çıkıyorum evden anca giderim.nemeninde randevusu var bugün belki denk geliriz orda.akşama kaç saate haberleri veririm artık.

tulays cnm ben 10 tane yasin okurum dedim ama süpriz oldu adetim başladı cnm artık bitince okurum haber vereyim dedim.erken geldi yarın için inşallah randevu alabilirim

olsun canım bu güzel bir sürpriz inşallah güzel haberlerle gelirsin. görüşürüz..

canımm bozma moralini bazen herşey yolunda da olsa elektrik veriyorlar bak ne güzel döllenmişler ve bölünüyorlar. bu elektrik iyiymiş doktora söyliyeyim tabi kaliteli ve 4-5 tane yumurta oluşursa şoklasınlar bizimkileri de :)

maalesef canım rezerv azlığı sorunu çok artık. bende 32 yaşındayım ama rezerv az. yediğimiz içtiğimizdenmidir nedir anlamadım. canım bana eski doktorum marinkap (balık yağı) verdi hüçre yenileme özelliği varmış. pharmaton (multivitamin) u kullanmaya burada duyup başladım doktora sorduğumda zararı yok iyi yapmışsın dedi. tabi bu arada biesterona devam.. inşallah hepimizin yüzü güler. inanki ben artık tutacak tutmayacağı değil kaliteli yumurta olacakmı olmayacakmı diye düşünüyorum devamlı aklım orada

Merhaba arkadaşlar ne zamandır giremiyordum. Benim tedavim başlamıştı ama ne yazıkki bir kistim varmış iğnelerle birlikte büyüdüğü için iptal edildi.. Kanamalı bir kistmiş reglim tam 14 gün sürdü inşallah atmışımdır 1 hafta sonra kontrole gidicem eğer küçülmüş veya kaybolmuşsa ik adetimle birlikte başlıycaz Allah nasip ederse... Bu arada yazılarınızı sürekli takip ediyorum şuan tedavi aşamasındaki tüm arkadaşlara sakın ümitsizliğe kapılmayın Unutmayınki Allah bu çektiğimiz acıların bize mükafatını verecektir..Biz yeterki isteyelim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…