Günaydın kızlar, umarım her biriniz iyisinizdir.. 4 tane ebriyom oluşmuş benim sabah doktorum aradı piezo elektrik yöntemi kullanmışlar.. Cuma günü transferim olucak.. İçime olumsuz bişey kapladı napıyorum ben niye olumsuz düşünüyorum.. İçimde bir sıkıntı iyi değil bu biliyorum.. Elimde değil tutamıyorum kendimi.. Salak gibi hissediyorum.. Ya yumurta spermi kabul etmedi döllenmedi yada sperm iyi değildi diğer türlü elektroşok yöntemini neden denesinler ki.. Bizim zaten m.tese ile alındığı için spermler bu konuda endişelerim çoktu dünden beri.. Hayırlısı olsun diyorum canlar inşallah tutunurlar.. Çok pozitifken neden bu kadar düşüşe geçtim inanın bilmiyorum.. Desteğinize çok ihtiyacım var..
turtimm canım arkadaşım ama kendini bırakma, 4 tane embriyo çok iyi bir rakam arkadaşım, bir sorun olduğunuda nerden çıkarıyorsun şimdi ama aaaaaa. söylediğin yöntem nedir bilmiyorum ama doktorların ne gerekiyorsa onu yapmışlardır. şu anda senin için önemli olan 4 tane embriyonun öyle veya böyle oluşmuş olması, nasıl oluşturduklarına takılma sen. moralini hemen hemen yükseltiyorsun, herşey çok güzel gidecek, yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin arkadaşım. şimdi emriyolarınız kuzu kuzu merkezde seni bekliyolar, onların hayalini kur,hiç merak etme, dualarını eksik etme ve endişelenme. hadi canım benim pozitife dön bakalım..
Günaydın kızlar, umarım her biriniz iyisinizdir.. 4 tane ebriyom oluşmuş benim sabah doktorum aradı piezo elektrik yöntemi kullanmışlar.. Cuma günü transferim olucak.. İçime olumsuz bişey kapladı napıyorum ben niye olumsuz düşünüyorum.. İçimde bir sıkıntı iyi değil bu biliyorum.. Elimde değil tutamıyorum kendimi.. Salak gibi hissediyorum.. Ya yumurta spermi kabul etmedi döllenmedi yada sperm iyi değildi diğer türlü elektroşok yöntemini neden denesinler ki.. Bizim zaten m.tese ile alındığı için spermler bu konuda endişelerim çoktu dünden beri.. Hayırlısı olsun diyorum canlar inşallah tutunurlar.. Çok pozitifken neden bu kadar düşüşe geçtim inanın bilmiyorum.. Desteğinize çok ihtiyacım var..
canım sürekli bebeğim bana sıkı sıkı tutun beni bırakma gibi pozitif cümleler kullan inşallah canım annesini dinleyip sana sıkıca tutunacak
benim bugün histografi ameliyatım oldu doktorum ne varsa temizledim dedi rahim duvarı kalınmış inceltmiş bu konuyu anlamadım kalın olması daha iyi değilmi ne pıhtı attım sormayın çok ağrım var halen narkoz sarhoşuyum birde aşırı kanamam var umarım normaldir
ewest canım sıradaki arkadaşa 100 yazarmısın
cnm üzme kendini moralini yüksek tutman lazım. sonuçta 4 tane embriyon oluşmuş var olan embriyorın var git dolaş kafanı dagıt bugün moral topla perşembe,cuma 2 günün var bak transfere kadar topla kendini.allah hakkında hayırlısını versin cnm.allah herşeyi bizden çok iyi biliyor zamanı geldiyse tek kötü kaliteli embriyo bile tutuyor.takılma bunlara artık.
İnşallah canım.. Ebriyogla görüştüm şimdi, gelişimleri hergün takip edilcekmiş embriyonun kaliteli olup olmadığını anca cuma günü öğrenebilirmişiz. elektroşok uygulamarıın sebebide eşimde problem olması riske atmak istememişler. Daha iyiyim şimdi, dolaşcam bugün.. Herşey güzel olsun inşallah..[/QUOTE
inşallah cnm amin.herşey gönlünce olsun cnm
kızlar 2 saatim kaldı muayneme çok merak ediyorum geçen ay kistim vardı inşallah gitmiştir şu kist de başlarım tedavime.
ahanda buldum sizi.merak ettinizmi bakiim? ben artik yuzdum kuyruguna geldim ama orda takili kaldim.cuma gunu toplandik,dollendik.pazar gunu transfer dediler.hadee kalktik geldik antalyaya bir saat kala pazartesiye ertelendi dediler.e dedim esime buraya kadar gelmisken sen beni birak git.kaldim dun aradilar gelismeleri devam ediyo sali olsun.bugun aradilar bir gun daha bekliyelim.carsamba olsun.yani yarini bekliyorum.dr a israrls bir sorun varmi diyorum aksi ne superler diyor.5 tane 1. kalite olusmus.3 u hazir ama gelismeye devam ediyor diyor.sasirdim kaldim.bebek olarak vericekler heralde elimefikri olan dokulsun gurbet ellerde mahfoldum ben...
canım sakın moralini bozmaGünaydın kızlar, umarım her biriniz iyisinizdir.. 4 tane ebriyom oluşmuş benim sabah doktorum aradı piezo elektrik yöntemi kullanmışlar.. Cuma günü transferim olucak.. İçime olumsuz bişey kapladı napıyorum ben niye olumsuz düşünüyorum.. İçimde bir sıkıntı iyi değil bu biliyorum.. Elimde değil tutamıyorum kendimi.. Salak gibi hissediyorum.. Ya yumurta spermi kabul etmedi döllenmedi yada sperm iyi değildi diğer türlü elektroşok yöntemini neden denesinler ki.. Bizim zaten m.tese ile alındığı için spermler bu konuda endişelerim çoktu dünden beri.. Hayırlısı olsun diyorum canlar inşallah tutunurlar.. Çok pozitifken neden bu kadar düşüşe geçtim inanın bilmiyorum.. Desteğinize çok ihtiyacım var..
kızlar ben çıkıyorum evden anca giderim.nemeninde randevusu var bugün belki denk geliriz orda.akşama kaç saate haberleri veririm artık.
tulays cnm ben 10 tane yasin okurum dedim ama süpriz oldu adetim başladı cnm artık bitince okurum haber vereyim dedim.erken geldi yarın için inşallah randevu alabilirim
tünaydın arkadaşlar maşallah ya herkesde hareket var
turtim canım pioze elektrik yöntemi süper bende özelde yaptırsaydım istiyecektim develette ne olur bilmem
şok tedavisiyle spermler yumurtayı çabu döllüyor canım sevinmelisinki bu yöntemi kullanmışlar
kızlar bkıyorumda bir çogumuz rezer azlıgı ile savaş veriyoruz ve kalitesiz daha 33 yaşındayım bende bununla savaşıyorum inş. bu denemede yaradan yüzümüzü güldürür
ben dhea ya başlıyorum tekrar bugün hayırlısıyla bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?