ben demirtaşta oturuyorum. ya bu arada o yasayı şimdi okudum. bunun bizler için hem maddi hem manevi yükü var. ayrıca madem öyle neden bize 10-15 tane yumurtalatıyorlar. zaten her ay bir tane yumurtlamıyor muyuz onu koysunlar işte. okuduğum sayfada bayağı bir eleştirmişler. şans düşüyormuş, neyse bir de buna moral bozmamak lazım. kaç yaşındasın?
ben demirtaşta oturuyorum. ya bu arada o yasayı şimdi okudum. bunun bizler için hem maddi hem manevi yükü var. ayrıca madem öyle neden bize 10-15 tane yumurtalatıyorlar. zaten her ay bir tane yumurtlamıyor muyuz onu koysunlar işte. okuduğum sayfada bayağı bir eleştirmişler. şans düşüyormuş, neyse bir de buna moral bozmamak lazım. kaç yaşındasın?
selamsız sabahsız bodoslamadan daldımee nasılsınız kızlar keyifler yerindemi?
selamsız sabahsız bodoslamadan daldımee nasılsınız kızlar keyifler yerindemi?
25 yaşındayım cnm 2 . embriyoyu hak etmem için 10 senem var
dimiiiibiryerde okumuştum kadına idrara sıkışık gel demişler oda öyle gitmiş ama malesef tutamamış:44::44: düşünsene doktorum yüzüne gözüne töbe töbeee evden çıkarken 2-3 bardak içsen yeterli sanırım şahsen benim heyecanlandığımda falan sık sık çişim gelir
sağol cnm sen nasılsın?
bende iyiyim canım sağol. doktorunuza bastırın kızlar. raporsuz ve özelde olunca tek olmuyor o. bastırın biraz
bende iyiyim canım sağol. doktorunuza bastırın kızlar. raporsuz ve özelde olunca tek olmuyor o. bastırın biraz
cnm ben ilkinde çok ısrar ettim ama olmadı bakalım şimdi ne olcak inşallah koyarlar
cnm ben ilkinde çok ısrar ettim ama olmadı bakalım şimdi ne olcak inşallah koyarlar
ya bende anlamıyorum bu kısıtlamayı getiriyor ama tek mi çiftmi koyulduğunu nasıl takip edecek doğuma mı girecekAllahın işi tek koyulur çift doğar dimi ama.. bazı yerler koyuyor ama 2 hatta 3 onlar torpillimi ki
[/FONT][/QUOTE][/FONT][/QUOTE]Niyetimiz:[/[/COLOR]COLOR] RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin
Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif
Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak
Turtimm: 10-okunacak
Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak
Liefde: 10-okunacak
Ewest:10-Okunacak
Careful:10-Okunacak
Kalan:310
Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.
tülays bende 10 tane yasin okurum.cnm ne zamana bitmesi ğerek bide ben türkçesinden okucam olur dimi?
zamanını bilemiyorum ki canım aslında en kısa zamanda bitirebilsek iyi ama.. olur canım neden olmasın ki Allah kabul etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?