2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

25 yaşındayım cnm 2 . embriyoyu hak etmem için 10 senem var

güya çogul gebeliği önlüyolar ya olan bize oluyo.peki 2.-3. tüp bebek yaptıracak gücü olmayan insanlar ne yapacak zaten maddi ve manevi zor bi süreç.bi ümitle başlanıyo olmayınca insan kendini zor topluyo.benim ilk denememden sonraki ay 2. yi hemen yapalım istersen dediler ben anca moralman toplandım 2-3 embriyo konsaydı belkide tutardı.neyse şu embriyo konusu açılınca benim çenemde açılıyo valla

selamsız sabahsız bodoslamadan daldım ee nasılsınız kızlar keyifler yerindemi?

tulaycim iyiyiz sen nasilsin
25 yaşındayım cnm 2 . embriyoyu hak etmem için 10 senem var

ya ben simdi baktim netten en fazla uc ama tercih edilen tek embriyo diye yazilmis :26:

ay iyi guldurdunuz beni

bende iyiyim canım sağol. doktorunuza bastırın kızlar. raporsuz ve özelde olunca tek olmuyor o. bastırın biraz

açık kapı varsa zaten bastırırız. benim okuduğum sayfada bahçelievler uzman bilmem ne yazmış işte. devler özel fark etmiyor hastane kapatmaya kadar varıyor demiş. hastaneler bunu göze alır mı ki? hayret bişey yaa bari 2 dene kosalardı((

ya bende anlamıyorum bu kısıtlamayı getiriyor ama tek mi çiftmi koyulduğunu nasıl takip edecek doğuma mı girecek Allahın işi tek koyulur çift doğar dimi ama.. bazı yerler koyuyor ama 2 hatta 3 onlar torpillimi ki

Niyetimiz:[/[/COLOR]COLOR] RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin

Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif

Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak

Turtimm: 10-okunacak

Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak

Liefde: 10-okunacak

Ewest:10-Okunacak

Careful:10-Okunacak

Kalan:310

Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.
[/QUOTE][/FONT][/QUOTE][/FONT]

Son düzenleme:

yani bende anlamıyorum bizim evraklarımız saglık bakanlığınamı ne gidiyomuş ay valla laboratuarı iyi olsun diyoruz iyi merkez araştırıyoruz hadi çok ünlü olmayan bi merkez olsun belki fazla 1 embriyo koyarlar diyorum iyice ticarete döküldü bu işlerde valla.

tülays bende 10 tane yasin okurum.cnm ne zamana bitmesi ğerek bide ben türkçesinden okucam olur dimi?

kizlar yasayi simdi okudum 35 yas alti hastalarda ilk 2 deneme icin tek embriyo ucuncu ve daha sonraki denemelerde 2 embriyo koyuluyormus, 35 yas ustu iki embriyo ozel durumlarda 3.

[/FONT][/QUOTE][/FONT][/QUOTE]

valla ben daha 3 tane okudum geriye kaldi 7 hele 10 u tamamlayim yine alirim insallah

Niyetimiz:[/[/COLOR]COLOR] RABBİM tüm arkadaşların ve bebek özlemi çeken herkesin tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah. Amin

Toplam:500 Ad. Yasin-i Şerif

Mylady06 ve tatlı annesi:50-okunacak

Turtimm: 10-okunacak

Leblebişekerim ve tanıdıkları: 100-okunacak

Liefde: 10-okunacak

Ewest:10-Okunacak

Careful:10-Okunacak

Ece22:10-Okunacak

Kalan:300

Önemli Not: Arkadaşlar 500 adet Yasini şerif okumaya niyetlendik okumak isteyen kaç adet okuyacağını yazarsa çok çok sevinirim herşey gönlünüzce olsun.
[/QUOTE][/FONT][/QUOTE][/FONT][/QUOTE]

zamanını bilemiyorum ki canım aslında en kısa zamanda bitirebilsek iyi ama.. olur canım neden olmasın ki Allah kabul etsin..

tamam cnm yarın başlarım okumaya.en kısa zamandada okurum.şimdi kahveye arkadaşım geldi kızlar kaçayım ben gelirim yine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…