selam kizlar nasilsiniz iyimisiniz?????
ben bugun pek iyi degildim surekli uyuyorum yaa bi wc ye bide yemek yemek icin kalkiyorum ha bide bugun adet sancisi gibi biraz sancim oldu sonra gecti ama cok korktum bisey oldu diye sersem gibiyim kizlar halsizlik var yorgunum agzimin hic tadi yok ilaclardanmidir yoksa tutunuyor ondanmi......
canım sürekli bebeğim bana sıkı sıkı tutun beni bırakma gibi pozitif cümleler kullan inşallah canım annesini dinleyip sana sıkıca tutunacak
benim bugün histografi ameliyatım oldu doktorum ne varsa temizledim dedi rahim duvarı kalınmış inceltmiş bu konuyu anlamadım kalın olması daha iyi değilmi ne pıhtı attım sormayın çok ağrım var halen narkoz sarhoşuyum birde aşırı kanamam var umarım normaldir
ewest canım sıradaki arkadaşa 100 yazarmısın
canım sürekli bebeğim bana sıkı sıkı tutun beni bırakma gibi pozitif cümleler kullan inşallah canım annesini dinleyip sana sıkıca tutunacak
benim bugün histografi ameliyatım oldu doktorum ne varsa temizledim dedi rahim duvarı kalınmış inceltmiş bu konuyu anlamadım kalın olması daha iyi değilmi ne pıhtı attım sormayın çok ağrım var halen narkoz sarhoşuyum birde aşırı kanamam var umarım normaldir
ya bende anlamıyorum bu kısıtlamayı getiriyor ama tek mi çiftmi koyulduğunu nasıl takip edecek doğuma mı girecekAllahın işi tek koyulur çift doğar dimi ama.. bazı yerler koyuyor ama 2 hatta 3 onlar torpillimi ki
aslinda fazla kendimi kaptirmamaya calisiyorum ya negatif olursa toparlanamam cunku bidaha deneme sansim yok insallah tutmustur nasipte varsa zaten olur hepsi vesile allaha siginiyorum hic bisey dusunmemeye calisiyorum ne olumlu neden olumsuz vaktimi uyuyarak geciiriyorum....
gecmis olsun canim nicin ameliyat oldugunu anlayamadim umarim hersey yolundadir allah yardimcin olsun..kanaman ameliyattan dolayidir bende yillar once rahimden ameliyat olmustum cok zor olmustu dikkat et kendine canim...
insallah Allah gonlune gore versin asaletlim, moralini hic bozma hep olumlu dusun en onemlisi o zaten Allaha sigin bebisin tutunuyordur insallah sana
yok cnm yapmıyolar işte bende dr çok ısrar ettim ama lafını bile ettirmiyo bende şahin beyin hastasıyım hastane kapamaya kadar gider dedi sanki kim söyliycekki dedim nerden bilecekler ama prosedür işte diyolar asla şahin bey 2, koymuyo kimse boşuna ümitlenmesin ben çok üzülmüştüm
kizlar ben kaciyorum uyku bastirdi iyi geceler kendinize cici bakin allaha emanet olun gocamanca opuldunuzzz
inşallah arkadaşlarımkanamam fazlalaşırsa yarın çağırdı sandozmu ne diyorlar ondan takacaklar umarım fazlalaşmaz benim rahim duvarlarında problem görmüştü doktorum o yüzden tüp bebek öncesi histografiyi uygun gördü bayağı ameliyatmış ama iyiki kolay bişi gibi gittim güzelsoy tüp bebek öncesi başarıyı arttırıyor bu yöntem iyiki olmuşsun zamanında yanlız tedavim bir ay gecikti doktor ammeme bir ay sonra annanne olacaksın demiş inşallah doğru hissetmiştir
asaletciğim dualarımız seninle doğru yapıyorsun işki bebeciğinin bu dünyada kısmeti olsun illaki tutar inşallah vardır canım yoksada hayırlı değil de hayırsız evlattansa olmaması inan daha iyi
amin canım şahin bey çok iyi bir dr tavsiye ederim bende henüz ilaçlara başlamadım hastalanmayı bekliyorum Allahım inşallah dualarımızı kabul eder hepimiz yavrularımızı biran önce kucağımıza alırız artık rüyalarıma giriyo bu seneye kadar çok takmıyodum ama şimdi nerde bir bebek görsem gözlerim doluyo eşim tv bir çocuk reklamı görse anında kanal değiştiriyo üzülmiyim diye ama erkek işte onlar üzülselerde bizlere belli etmiyolar moral vermeye çalışıyolarbende sahin beyin hastasi olucam canim temmuz sonu gibi bende bugun ogrendim bu yasayi 2 tane diye dusunuyordum hayirlisi ama insallah anne oluruz hepimiz en yakin zamanda
selam kizlar nasilsiniz iyimisiniz?????
ben bugun pek iyi degildim surekli uyuyorum yaa bi wc ye bide yemek yemek icin kalkiyorum ha bide bugun adet sancisi gibi biraz sancim oldu sonra gecti ama cok korktum bisey oldu diye sersem gibiyim kizlar halsizlik var yorgunum agzimin hic tadi yok ilaclardanmidir yoksa tutunuyor ondanmi......
amin canım şahin bey çok iyi bir dr tavsiye ederim bende henüz ilaçlara başlamadım hastalanmayı bekliyorum Allahım inşallah dualarımızı kabul eder hepimiz yavrularımızı biran önce kucağımıza alırız artık rüyalarıma giriyo bu seneye kadar çok takmıyodum ama şimdi nerde bir bebek görsem gözlerim doluyo eşim tv bir çocuk reklamı görse anında kanal değiştiriyo üzülmiyim diye ama erkek işte onlar üzülselerde bizlere belli etmiyolar moral vermeye çalışıyolar
amin canım şahin bey çok iyi bir dr tavsiye ederim bende henüz ilaçlara başlamadım hastalanmayı bekliyorum Allahım inşallah dualarımızı kabul eder hepimiz yavrularımızı biran önce kucağımıza alırız artık rüyalarıma giriyo bu seneye kadar çok takmıyodum ama şimdi nerde bir bebek görsem gözlerim doluyo eşim tv bir çocuk reklamı görse anında kanal değiştiriyo üzülmiyim diye ama erkek işte onlar üzülselerde bizlere belli etmiyolar moral vermeye çalışıyolar
tülaycığım zorla doktoru isterlerse kırıyorlar ben şahitim bir arkadaaşın hakkı 1 rica etti 2 koyacak isim vermek etik olmazda yapıldığını biliyorum de sonuçta risk alıyor doktor ama ne var yani sonuç güzel olacak zorla canımcım ben yatıyorum hepinize iyi gecelerrrrrrr
neme stres yapma ben 1 haftadı yalnız gidiyorum eşler gitse ne yapacakki valla ben istemiyorum stres yapıyor ben gidip geliyorum diyorum sen sperm ver başka da karışma otursun yerinde demi ama
aseletlim maşallah bebegini almış gelmişsin sıkıca tutunsun inş .
juuu belkide kan pıhtılaşması yüzünden düştü bilinmez ki bende de var önlemini aldım bugün dr dedim bakalım hayırlısı yola devam
fazzerg ben fsh bölümü hakkında yorum yapayım güzel hormonların iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?