ne hissettiğini çok iyi anlıyorum canım lütfen düşünme bunları çok güzel bir tadavi sürecinin öncesindesin bebeğini içinde hissetmene çok az kaldı çok iyi bir merkezdesin herşey çok iyi gidiyor maaşallahkızlar bende bir an önce hamile olmak istiyorum biraz önce bir arkadşımın hamile olduğunu öğrendim kesinlikle kıskanmıyorum ama niyeyse içimde bi burukluk oluyo tarif edemediğm bir acı bazen kendime kızıyorum ne yani benim bebeğim olmuyo diye kimsenin olmasın mı allahım yardım et ben böyle biri değilim kendime çok kızıyorum ne hakkım var böyle düşünmeye allahım affet yalvarırım beni evlat hasretiyle sınama yalvarırım beni en iyi siz anlarsınız yoksa ben kötü bir insan mı olmaya başladım niye bu kadar üzüldüm insan başkalarının mutluluğuna üzülürmü offffffffffffffffffffff benim yüzünden eşim de ya çocuk sahibi olamayacağını düşündükçe ölüyorum
canım lütfen böyle yapma hepsi gelip geçecek düşünki ya rahmin olmasaydı yada sşinde hiç sperm üretimi olmasaydı tüp yapma şansın bile olmasaydı çok şükür ki bunlar var tıpda çok ilerledi bak farkedilmeyen şey farkedildi sende cd 56 her türlü önlem alınıyor herşey çok güzel olacak lütfen inan hepimiz inanıyoruz çünkü.kızlar artık kendimi teselli edemiyorum en zoru da bu ben napcam
Sıradaki arkadaşımız Nisan
niyetimiz: RABBİM tedavisini hayırla sonuçlandır sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et.Amin
Toplam :10000
DearMother:100
Kalan:900
tüp bebek te ambriyoları direk rahme bıraktıkları için tüplerin tıkalı olması ayrıca bir tedavi gerektirmiyo canım... doktoruma özellikle sormuştum..
turtim korkacak birşey yok, endişe etme sen. Bu süreçte nerdeyse en kolay şey iğneler bence. Zaten merkezde hemşireler anlatıyor nasıl yapacağını hatta ilk iğneleri onların yaptığı bile oluyor. Iğnenin ucu küçük zaten, hissetmiyorsun bile, benim iğnelerimi eşim yapıyordu ama o yokken ben kendim yaptım. Doktorların söyledikleri bu tedavi süresinde kullanılan ilaçların yan etkisi olmadığı ama bence bu herkese göre değişiyor. Bu süreçte benim yaşadığım en sancılı dönem yumurta toplandıktan sonra oldu. O da regl sancısından fazla değildi. Heyecanlı olman çok normal , hele ki yaşadığınız süreç göz önüne alınırsa. Allah yardımcınız olsun, ettiğimiz dualar kabul olsun inşallah...
hadi hayırlısı canım vaktinde belli oldu çok şükür.bende bu reglimde görüşmeye giderim sanırım yere karar vermeye.Allah razı olsun canım dualarda bizide unutma lütfen.biz her kişiye 1000 ad.okuyoruz canım her arkadaşa 100 mü diyecektin ben mi yanlış anladım.selam kızlar ben de bugun drla gorustum temmuz olarak fıxledık tedavımı ohh cok sukur bu da bır umut bana.ne guzel destek oluyoruz bırbırımıze.ben hergun kendım ve tuuumm bebek ısteyenler ıcın 1000 tane ayet el kursı okuyacagım.benım sayımı her arkadas ıcın 1000 kabul edebılırsınız canlar.allah kabul eder ınsallah.opuyorum hepınızı....
amin cnm.evet tüpler engel değil çünkü tüplerde gereken işlemleri dr.lar yapıyorlar direk rahme veriyorlar.tüpleri tıkalı olanların tercih ettiği işlem tüp zaten.gerçektenmi içim rahatladı çok tşkkr valla onuda dert ediyodum ne olucak nasıl olucak diye tüp bebeğe başlamayı beklemek te çok strese sokuyo insanı 15ay daha var her gece rüyalarıma farklı şeyler giriyo çabucak geçse de başlansa diye bekliyorum stresten ölücem ya ALLAHIM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN.
hadi hayırlısı canım vaktinde belli oldu çok şükür.bende bu reglimde görüşmeye giderim sanırım yere karar vermeye.Allah razı olsun canım dualarda bizide unutma lütfen.biz her kişiye 1000 ad.okuyoruz canım her arkadaşa 100 mü diyecektin ben mi yanlış anladım.
amin cnm.evet tüpler engel değil çünkü tüplerde gereken işlemleri dr.lar yapıyorlar direk rahme veriyorlar.tüpleri tıkalı olanların tercih ettiği işlem tüp zaten.
bu arada arkadaşlar harıl harıl duamı okuyorum bu gece castamo'nun kalan 100ü okuyacağım inşallah yarında nisanınkini.Allahım kabul etsin inş.Asşında bu gece hepsinin bitirecektim fakat sürpriz misafirim geldi.
kızlar bende bir an önce hamile olmak istiyorum biraz önce bir arkadşımın hamile olduğunu öğrendim kesinlikle kıskanmıyorum ama niyeyse içimde bi burukluk oluyo tarif edemediğm bir acı bazen kendime kızıyorum ne yani benim bebeğim olmuyo diye kimsenin olmasın mı allahım yardım et ben böyle biri değilim kendime çok kızıyorum ne hakkım var böyle düşünmeye allahım affet yalvarırım beni evlat hasretiyle sınama yalvarırım beni en iyi siz anlarsınız yoksa ben kötü bir insan mı olmaya başladım niye bu kadar üzüldüm insan başkalarının mutluluğuna üzülürmü offffffffffffffffffffff benim yüzünden eşim de ya çocuk sahibi olamayacağını düşündükçe ölüyorum
herkese 1000 kabul et cnm ben zaten 313 kere okuyodum her gun sımdı 1000e cıkarıcam hem kendım hem tum bebek ısteyenlere dıye okycam.Allah kabul etsın ınsallah....
gerçektenmi içim rahatladı çok tşkkr valla onuda dert ediyodum ne olucak nasıl olucak diye tüp bebeğe başlamayı beklemek te çok strese sokuyo insanı 15ay daha var her gece rüyalarıma farklı şeyler giriyo çabucak geçse de başlansa diye bekliyorum stresten ölücem ya ALLAHIM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN.
kızlar bende bir an önce hamile olmak istiyorum biraz önce bir arkadşımın hamile olduğunu öğrendim kesinlikle kıskanmıyorum ama niyeyse içimde bi burukluk oluyo tarif edemediğm bir acı bazen kendime kızıyorum ne yani benim bebeğim olmuyo diye kimsenin olmasın mı allahım yardım et ben böyle biri değilim kendime çok kızıyorum ne hakkım var böyle düşünmeye allahım affet yalvarırım beni evlat hasretiyle sınama yalvarırım beni en iyi siz anlarsınız yoksa ben kötü bir insan mı olmaya başladım niye bu kadar üzüldüm insan başkalarının mutluluğuna üzülürmü offffffffffffffffffffff benim yüzünden eşim de ya çocuk sahibi olamayacağını düşündükçe ölüyorum
bende 15ay sonra başlayacam allah nasip ederse bu iğneyi anlayamadım neden kendiniz yapıyosunuz ki hastanede yapılmıyomu bütün işlemler
selam arkadaşlar ;
benim şubatta transferim oldu,negatif sonuçlandı. 6 tane dondurulmuşum var,bu ay değerlendirmek istiyorum. adetin ilk günü mü muayene olup tedaviye başlıyorum yoksa adete bir kaç gün varken mi? bilgisi olan cevaplarsa sevinirim.
hepinizin en yakında o sıcak nefesi duyması dileğiyle:)
castamo kendini hırpalama böyle, senin üzüldüğün onların mutluluğu değil kendi durumun yoksa kötü bir insan falan olduğun yok, neredeyse aynı duyguları hepimiz yaşıyoruz bu sadece bizim çocuk için bu kadar uğraş vermemizden , bu konuya bu kadar odaklı olmamzıdan kaynaklanıyor. Hepimizin gözüne gözüne girmiyor mu çevremizde herşey, sanki hamile sayısı arttı gibi hissetmiyormuyuz hepimiz, heryede bebek mağazaları gözümüze gözümüze girmiyor mu. Bu sadece algıda seçicilik. Sadece bunları hisseden , yaşayan sen değilsin, en azından ben kendi adıma yaşıyorum. Eşin ile ilgili kısım ise, sanki kesin çocuk sahibi olamıyacakmışsın gibi daha kesinleşmemiş birşey için neden kendini hırpalayıp , üzüyorsun. Sorunlu taraf eşin olsaydı onu daha az mı severdin veya daha az mı saygı duyardın. Bu süreçte kendini hırpalamak olmaz, herşeyde olumlu düşüneceğiz ki herşey olumlu gitsin .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?