2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

canım bence de en mantıklısı 2 ambriyo. şansın yükselir hem. neden istemediğini anlamadım tatlım. aynı şeyleri yaşarım derken..... bir şey kaçırdım galiba affet..

canım sayfaları okurken gördüm. (erken doğum) afedersin. hatırlatmak istemedim.
ama lütfen rica ediyorum karamsar olma. inan dua et. nasibinde varsa istemesende sana gelecek meleğin. en iyi kararı kendin verirsin. tutma ihtimali 2 embriyoda daha fazla. ama daha önce yaşadığın için biz ne desek seni ikna edemeyiz canım. hakkımda hayırlısını nasip et rabbim diye dua et kararı doktoruna bırak bence....

aahhh ahhhh o günü gelmesini ben de iple çekiyorum. başlayan arkadaşlara özeniyorum. ama maalesef önce adet olmam lazım biliyorum.

sen ne zaman başlıyorsun kısmetse? gün dediğin çabuk geçiyor. 4 aydır eşim şehir dışında. hem yalnızlık hem ne olacak ne olacak........ ama hayırlısıyla geldi işte. şimdi de diyorum ne olacak ne olacak ama içim daha ferah. başladık en azından faaliyet var. insanın eli kolu bağlı beklemesi çok zor.

ooo kalabalıklaşmış burası leblebimşekerim nbr? realite hemşerim sağol bende iyiyim

sen çok yaşa tatlım. sana selam vericektim şimdi. birkaç gündür çok fazla giremiyorum. dertleşemedik hiçbirinizle uzun uzun. nasılsınız yoldaşlarım. bi yaramazlık yok dimi kimsede..... :44::44::44:

inşallah bu sefer olacak canım. inan ve dua etmeyi ihmal etme. vaktinde adet görseydim 3 haziranda başlıycaktık ama. olmadım hala. bekliyorum. 5 gün geçti hala tık yok. böyle beklemek daha zor....

inşallah bu sefer olacak canım. inan ve dua etmeyi ihmal etme. vaktinde adet görseydim 3 haziranda başlıycaktık ama. olmadım hala. bekliyorum. 5 gün geçti hala tık yok. böyle beklemek daha zor....

hayırlısı, benim de normalde bugün olmam gerekiyordu 2 gün önce oldum ve bugün tedaviye başladım. kızlar tedavi süresince ne yiyelim ne içelim önerdiğiniz şeyler var mı? mesela polen, bal falan...

hayırlısı, benim de normalde bugün olmam gerekiyordu 2 gün önce oldum ve bugün tedaviye başladım. kızlar tedavi süresince ne yiyelim ne içelim önerdiğiniz şeyler var mı? mesela polen, bal falan...

Hayırlı olsun tedavin bende dün başladım desene beraber aynı zamanda hamile kalıcaz

sen çok yaşa tatlım. sana selam vericektim şimdi. birkaç gündür çok fazla giremiyorum. dertleşemedik hiçbirinizle uzun uzun. nasılsınız yoldaşlarım. bi yaramazlık yok dimi kimsede..... :44::44::44:

sende çok yaşa güzelim. valla şahsen bende herşey aynı bir yaramazlık yok ama sen yine kaybolmuşsun ihmal ediyorsun bizleri:44:

neyse bugun selam sabah yok heralde bana iyi aksamlar

slm canım slm görmemişim. sağolasın sen nasılsın?

Kızlar yaa ben iğnemi bacağımdan yapıyorumda biraz acıyo yaparken değil ama genelde normalmi sizce

iğne yeri biraz acıyor. bana hep göbekten yaptırmışlardı..

canım yaaaa evde bilgisayar kavgası yapıyoruz. rüşvetle 2 dakikalığına kaptım. çok merak ediyorum sizleri. gündüzleri yazin okuyorum canım. 100 tane dedik. bitsin yükümü atayım. herşey sizin için canımın içi. ihmal edermiyim hiçç. herkes koca göbekli olsun diye uğraşıyoruz... inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…