canım bence de en mantıklısı 2 ambriyo. şansın yükselir hem. neden istemediğini anlamadım tatlım. aynı şeyleri yaşarım derken..... bir şey kaçırdım galiba affet..
aahhh ahhhh o günü gelmesini ben de iple çekiyorum. başlayan arkadaşlara özeniyorum. ama maalesef önce adet olmam lazım biliyorum.
ooo kalabalıklaşmış burasıleblebimşekerim nbr? realite hemşerim sağol bende iyiyim
sen ne zaman başlıyorsun kısmetse? gün dediğin çabuk geçiyor. 4 aydır eşim şehir dışında. hem yalnızlık hem ne olacak ne olacak........ ama hayırlısıyla geldi işte. şimdi de diyorum ne olacak ne olacak ama içim daha ferah. başladık en azından faaliyet var. insanın eli kolu bağlı beklemesi çok zor.
inşallah bu sefer olacak canım. inan ve dua etmeyi ihmal etme. vaktinde adet görseydim 3 haziranda başlıycaktık ama. olmadım hala. bekliyorum. 5 gün geçti hala tık yok. böyle beklemek daha zor....
hayırlısı, benim de normalde bugün olmam gerekiyordu 2 gün önce oldum ve bugün tedaviye başladım. kızlar tedavi süresince ne yiyelim ne içelim önerdiğiniz şeyler var mı? mesela polen, bal falan...
Kızlar yaa ben iğnemi bacağımdan yapıyorumda biraz acıyo yaparken değil ama genelde normalmi sizce
Hayırlı olsun tedavin bende dün başladım desene beraber aynı zamanda hamile kalıcaz
innnnşallah... hepimiz birlikte. peki bizim listeye ne oldu yaa... 2 hamile vardı, başka hamile haberi almadık değil mi? sanırım birden patlama olacak.
Hemşire biz genelde bacaktan tercih ediyoruz dedi ve ilk ordan yaptı bende bacaktan devam ediyorum[/QUOT
ben de bugün göbekten başladım. valla ilk anda bütün bedenimin yandığını hissettim. daha iğneyi yapmadan... normalde ben hemşireler kan falan alırken bakamam korkarım. ama iğneyi hafif hafif ittim, hiç bir şey hissetmedim. çok kolay oldu, hastanede kan alan hemşirelerden daha hafifmiş elim
Hemşire biz genelde bacaktan tercih ediyoruz dedi ve ilk ordan yaptı bende bacaktan devam ediyorum[/QUOT
ben de bugün göbekten başladım. valla ilk anda bütün bedenimin yandığını hissettim. daha iğneyi yapmadan... normalde ben hemşireler kan falan alırken bakamam korkarım. ama iğneyi hafif hafif ittim, hiç bir şey hissetmedim. çok kolay oldu, hastanede kan alan hemşirelerden daha hafifmiş elim
yaaa zaten iğne yaparken acımıyo ucu çok ince olduğundan maaşaallah sen baya yetenekliymişsin
yaaa zaten iğne yaparken acımıyo ucu çok ince olduğundan maaşaallah sen baya yetenekliymişsin
iş başa düşünce mecburen....
sen çok yaşa tatlım. sana selam vericektim şimdi. birkaç gündür çok fazla giremiyorum. dertleşemedik hiçbirinizle uzun uzun. nasılsınız yoldaşlarım. bi yaramazlık yok dimi kimsede..... :44::44::44:
neyse bugun selam sabah yok heralde bana iyi aksamlar
Kızlar yaa ben iğnemi bacağımdan yapıyorumda biraz acıyo yaparken değil ama genelde normalmi sizce
sende çok yaşa güzelim. valla şahsen bende herşey aynı bir yaramazlık yokama sen yine kaybolmuşsun ihmal ediyorsun bizleri:44:
slm canım slm görmemişim. sağolasın sen nasılsın?
iğne yeri biraz acıyor. bana hep göbekten yaptırmışlardı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?