günaydın canım, hikaye çok güzeldi, devamını bekliyoruz...herşey gönlünce olsun inşallah. çalışmak güzel ama gerçekten hiç hiç birşeye yetişemiyor insan, senin transferin ne zaman olacak??
cnm kist için doğum kontrol hapı kullanmam gerekiyomuş bi ay ama ilk tedavimde 6 yumurta olmuştu bende azmış yaşım 25 çünkü.ilk tedavimden önceki ay doğum kontrol hapı kullandırmıştı dr hap yumurtalıkşarı tembelleştirdiğinden dolayı belki az yumurta elde etmiş olabiliriz dedi bazı hastalara hap iyi gelmiyomuş.cnm en azından bi kan pırtılaşması testi bi kaç kan testi filan isteseydi benimde içim rahat edecekti.2. de olmazsa hadi araştıralım boşuna insanı yıpratıyolar ya hem maddi hem manevi.çok cnmı sıktı zaten dün bu dr ya bide çok hastası vardı resmen aceleye getirdi sinir etti benide.ultrason aletini takmasla çıkartması bile bir oldu
ececim açıkçası benim ilk iki transferimde bu testler yapılmış olsaydı, tedavinin başarılı olamıyacağı bilinirdi, bende boşuna o iki tedaviyi yaptırmamış olurdum. biliyorsun hem maddi hem de manevi inanılmaz yıpratıcı bir süreç. o yüzden böyle birşey duyunca hassas davranıyorum. kalabalık yerlerde beklemek doğal, sonuç iyi olsunda bekliyelim ama doktorundan yeterli ilgiyi göremiyorsan orda dur işte, zorla onu, çok hastası olması senin sorunun değil, seninle ilgilenip, sorularını cevaplaması, endişelerini mutlaka gidermesi lazım arkadaşım.
Cetrotide iğnesi kullanan varmı aranızda kızlar
Cetrotide iğnesi kullanan varmı aranızda kızlar
ilk defa duydum cnm ne için o?
cnm beklemeye alıştık zaten sesimiz çok çıkmıyo artık beklerken adam gerçekten yoğun ama o kadar bekleyip sorularım üstten yanıtlanınca beklememin bi anlamıda kalmıyo.neyse biraz yatışayım ben yoksa parçalıcam adamı.bide tedaviye başlıcam hevesiyle gittim kist çıktı başlayamadım kistime bişey diyemiyorum adama kızıyom bende
Sıradaki arkadaşımız avcı82
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin
toplam:1000
dearmother:50-okundu
kalan :950
Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin
canım benim şuan aynı durumdayız.Ama moralimizi kimselerin bozmasına izin vermeyelim ne olur bende en son gittiğimde 2 saat bekledikten sonra 2 dk çıkmak sinirimi bozmuştu seni çok iyi anlıyorum insan ilgi alaka bekliyor ama napalım canım
İyiyim tülayscım seni sormalı
günaydın arkadaşlar. Nasılsınız?
iyiyiz canım, sen nasılsın???
günaydın arkadaşlar. Nasılsınız?
iyiyiz canım, sen nasılsın???
bende iyiyim sağolasın. dearmother gelmedi ya merak ediyorum gerçekten. inşallah herşey yolundadır.
sağol canım bende iyiyim. nasıl gidiyor tedavin iğneleri kendin yapabiliyormusun?
Kızlar ben sizleri çok merak ediyorum resimlerimizi göremezmiyiz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?