2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

kızlar günaydın bu arada geç oldu ama olsun.ben dünkü sinirimi atmaktan günaydın demeyi unuttum ya

günaydın canım, hikaye çok güzeldi, devamını bekliyoruz... herşey gönlünce olsun inşallah. çalışmak güzel ama gerçekten hiç hiç birşeye yetişemiyor insan, senin transferin ne zaman olacak??

Canım tedavim geçen ay kist yüzünden ertelenmişti eğer kistte gerileme varsa ilk adetimle başlıycaz inşallah. Pazartesi kontrolüm var pko olduğum için adet günüm sürekli değişiyor o yüzden şu tarihte başlarım diyemiyorum...

ececim açıkçası benim ilk iki transferimde bu testler yapılmış olsaydı, tedavinin başarılı olamıyacağı bilinirdi, bende boşuna o iki tedaviyi yaptırmamış olurdum. biliyorsun hem maddi hem de manevi inanılmaz yıpratıcı bir süreç. o yüzden böyle birşey duyunca hassas davranıyorum. kalabalık yerlerde beklemek doğal, sonuç iyi olsunda bekliyelim ama doktorundan yeterli ilgiyi göremiyorsan orda dur işte, zorla onu, çok hastası olması senin sorunun değil, seninle ilgilenip, sorularını cevaplaması, endişelerini mutlaka gidermesi lazım arkadaşım.

cnm beklemeye alıştık zaten sesimiz çok çıkmıyo artık beklerken adam gerçekten yoğun ama o kadar bekleyip sorularım üstten yanıtlanınca beklememin bi anlamıda kalmıyo.neyse biraz yatışayım ben yoksa parçalıcam adamı.bide tedaviye başlıcam hevesiyle gittim kist çıktı başlayamadım kistime bişey diyemiyorum adama kızıyom bende

- Kalemin ELiF Hali -
‎"Evin varsa bir sıfır koymalısın varlıklar hanene,
İşin varsa bir sıfır daha koy...malısın,
İş seninse üç sıfır daha koymalısın,
İşin iyi gidiyorsa üç sıfır daha,
Araban varsa bir sıfır,
Yazlığın varsa bir sıfır daha,
Daha sıralanabilir sıfırlar hanesi...
Ancak, Sağlığın varsa bir koyarsın başına,
o zaman bütün sıfırlar anlamlı bir değere ulaşır.
Yoksa sonuç sıfırdır, hiç uğraşmayasın boş yere..."
[Vehbi KOÇ]

canım benim şuan aynı durumdayız.Ama moralimizi kimselerin bozmasına izin vermeyelim ne olur bende en son gittiğimde 2 saat bekledikten sonra 2 dk çıkmak sinirimi bozmuştu seni çok iyi anlıyorum insan ilgi alaka bekliyor ama napalım canım

günaydın arkadaşlar. Nasılsınız?

canım ben 300 okudum..

Nedir bu hastanelerden doktorlardan çektiğimiz yaaa.2 gün önce bende hastaneye tedaviye başlamak için gittiğimde sırf muayene parası vermedim diye dr boşuboşuna bana iki test daha yaptırdı hastanede böyelikle muayene parasını çıkarmış oldular.Ben mecburmuyum 2 haftada bir gidip size 200 milyon muayene parası vermeye eee tabi vermezsende çıkartıyolar
parasını

Son düzenleme:
Sıradaki arkadaşımız avcı82

niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000

dearmother:50-okundu
tulayss:300-okundu

kalan :650

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…