2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

canım ya çok oldum ama dhea ya iğneleri kullanırrken devam ediyormusun benim doktor bıraktırmıştı.

dhea yı hiç bırakmadım yumurta toplama ya kadar kullanıyorum günde 3 tane..
Ama amerikadakiler mutlaka wheat germ oıl diyor.. Onuda alıyorum.. Yumurtalık rezervi az olanalr için çok gerekli imiş bunlar.

MUTLAKA AMH (ANTİ MÜLLER HORMON) SEVİYENİZE BAKTIRIN.. tüp bebekte ki protoloklde verielcek ilaçları belriliyor.. yumurtalık rezervi az olan kadının zorlanmaması ve kaliteli yumurta çıkması için kısa protokol ve az ilaç yükleme yapılıyor. ben 3 denememide bunu bilmeden yaptım.. sonuç olumsuz.
ama bu sefer başka b,r merkezde doktorun ilk yaptığı amh değerine bakmaktı..

Amh yi istemediler benden şimdilik. benimde 2 denememin birinde uzun protokol yüksek doz 2. de kısa ama yine yüksek doz sonuç transfer bile olmadı. şimdiki doktorum da aynısını söylüyor rezerv azlığında yüksek doz kullanılmaz düşük doz kullanılır neden sana buşekil tedavi seçilmiş anlamadım diyor. inşallah bu sefer senin de bizimde yüzümüz güler.

selam kızlar.ne var,ne yok?
ben 6 gündür iğnelerimi oluyorum.şimdilik bir sorunum yok.haftaya tatile çıkıyorum.
siz de durumlar nedir??

selam kızlar.ne var,ne yok?
ben 6 gündür iğnelerimi oluyorum.şimdilik bir sorunum yok.haftaya tatile çıkıyorum.
siz de durumlar nedir??

kendi adıma cevap vereyim ben iyiyim dört gözle tedavi zamanını bekliyorum senin uzun protokol sanırım lucrin mi kullanıyorsun iğne olarak?

ii geceler kızlar kimsecikler yok ama birşey soracağım görünce bi cevabı bu unutkan arkadaşınızdan esirgemezsiniz inşallah bugün dr kontrolüm vardı ilçeden il merkezine gittik ve çok yorulduk.Çok şükür dr herşey olumlu dedi adet olmadığım için adet söktürücü ilaç verdi .Neyse eve gelince 8 gibi yorgunluktan uzandık ve ben iğnelerim için saati kurmayı unutmuşum...10.30 da olmam gereken iğneleri malesef az önce yaptım ve çok moralim bozuldu.Sizce bi şey olur mu?Çok canım sıkıldı

herkese çok teşekkür ederim uzun zamandır giremiyorum işlerin yoğunluğunda allah hepinizden razı olsun gönlünüze göre versin.tez zamanda kucaklarınız bebişlerler dolar inş...

Sıradaki arkadaşımız Asgok

niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000

dearmother:50-okundu
nazayse:100-okundu
ewest:400-okundu
tulayss:200-okundu
mylady:200-okundu
liefde:50-okundu

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

Sıradaki arkadaşımız avcı82

niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin

toplam:1000

dearmother:50-okundu

kalan :950

Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin

Kızlar günaydın, kimsecikler yok sabah sabah yine ama ben topic nöbetiçisi olarak burdayımm topic güvende hiç merak etmeyin.

süper anne den bilgi sahibi olan var mı kızlar ya, salı dönecekti ama perşembe oldu ses soluk yok, merak ettim ben.

cnm evet bende ordaydım gözüm hep aradı seni acabamı diye?saat 2:30 da gittim 4:30 da anca girebildim .anlatamam sana nasıl sinir oldugumu.giren çıkmak bilmiyo en son giren karı koca 45 dk da çıktı.neyse sıra bana geldi girdim hemen muayne etti rahim duvarım kalınmış ve kistim varmış yine erimemiş adetim daha sökülmemiş sökülünce gidecekmişim benim anlamadıgımda sonuçta lekelenmede olsa var gelen bi kanama 2. günü başlıcaz diyolarya nasıl anlıcam söküldüğünün 2. günümü neyse artık pazartesi filan gitcem herhalde yine.cnm benim ilk deneme tutmadıgı halde hiçbir test yapılmadı dün onuda sordum.hiç bi araştırma yapılmadanmı 2. denemeyi yapıcaksınız diye ben sana 10 tanede test yapsam şimdi niye tutmadıgını söyleyemem dedi anca 2. denemede tutmazsa o zaman yapıcaz araştırmayı dedi.sana hangi ilaçları verdi kaç doz?

günaydın cnm .buradayım burdayım ama dünkü yazıları okuyodum.
benim tedavi daha sobraya kaldı ya adetim sökülmemiş pazartesi yine gitcem 2 aydır kistimde gitmedi.doğum kantrol hapıda vermiyo yumurtalıkları tembelleştiriyo diye.zaten az yumurta oluyo.bakalım adet sökülsünde ne olcak kist gitmezse 1 dahaki aya kalcak sanırım.

cnm tedavin hayırlı olsun allah hamiş hberleri vermeyi saglıkla kucagına almayı güzel günlerini görmeyi nasip etsin.cnm eşinin degerleri baya bi yükselmiş ilaç filanmı kullandı eşin?

hepinize iyi geceler arkadaşlar... ece bugün girmedi, neyse hoşçakalııııın...

cnm evet giremedim gece dr çıkışı annemlere gittim eşim gece çıkıyo işten iş çıkışı aldı beni ama aklım burdaydı tabiy ki

cnm bende ilk denememde acemiliğimden ilaç dozum 300 dü ben 150 filan vurmuşum kalem yarıda kaldı çok vurdum filan zannetmiştim hatta.meger yeni iğne kutusu açmamışım az kalıyo ya bi ğün önceden onu vurmuşum hastaneyi aramıştım dr beni aradı filan neyse ertesi ğün kntrolüm vardı dr olan olmuş dedi yani geçen gün için doz ve saatte bişey yapamıyolar. zaten hep aynı saatlerde vurmaya çalışın diyolar 4 saat var arada çok fazlada degil 1 kereye mahsus bi problem olmaz sanırım.ama için rahat etsin kntrole gidince sor druna yinede.

hayırlısı olsun ececim, bu kist için extra bir ilaç falan kullanamazmısın acaba, bir sorsaydın doktoruna, bir de neden araştırma yapmıyorlar ki onu anlayamadım. 2. den sonra tutmazsa araştırcaz demiş ya. 2. den sonra ne değişiyo ki o zaman yapacak araştırma. var herhalde bir bildiği takmayalım kafamıza. zaten araştırmaya gerek kalmadan hamile olacaksın sen, ben inanıyorum.

hiç birşey olmaz 1 defayla carefulcum merak etme bundan sonrakilerde aynı saatte vur yeter. ben ilk tedavimde kendim hep aynı saatte vurdum ama merkeze gittiğimde onlar vuruyolardı iğneleri hiç bir seferinde saati denk gelmemişti. hiç moralini bozma, ama çatlatma iğnesi önemli onda kesinlikle saati kaçırmaman gerekiyor.

Slm arkadaşlar herkese günaydın.... Güzel bir gün diliyorum hepinize... Hikayeyi beğendiğinize çok sevindim. Bu arada ben çalışıyorum işyerinde ancak ara sıra girebiliyorum internete, evimdede var ama geçici bir süreliğine abime verdim ders çalışacak.. Sabah işe gelir gelmez ilk sizden gelen msj okuyorum güzel haberlerinizi alınca çok mutlu oluyorum. Embriyo transferim olduktan sonra senelik izine çıkıcam. Allah nasip eder tutarsa eğer işi bırakıcam çok bunaldım artık çalışmaktan hiçbirşeye yetişemiyorum kusura bakmayın biraz uzun oldu ama....

cnm kist için doğum kontrol hapı kullanmam gerekiyomuş bi ay ama ilk tedavimde 6 yumurta olmuştu bende azmış yaşım 25 çünkü.ilk tedavimden önceki ay doğum kontrol hapı kullandırmıştı dr hap yumurtalıkşarı tembelleştirdiğinden dolayı belki az yumurta elde etmiş olabiliriz dedi bazı hastalara hap iyi gelmiyomuş.cnm en azından bi kan pırtılaşması testi bi kaç kan testi filan isteseydi benimde içim rahat edecekti.2. de olmazsa hadi araştıralım boşuna insanı yıpratıyolar ya hem maddi hem manevi.çok cnmı sıktı zaten dün bu dr ya bide çok hastası vardı resmen aceleye getirdi sinir etti benide.ultrason aletini takmasla çıkartması bile bir oldu

günaydın canım, hikaye çok güzeldi, devamını bekliyoruz... herşey gönlünce olsun inşallah. çalışmak güzel ama gerçekten hiç hiç birşeye yetişemiyor insan, senin transferin ne zaman olacak??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…