canım ya çok oldum ama dhea ya iğneleri kullanırrken devam ediyormusun benim doktor bıraktırmıştı.
olsun canım bu güzel bir sürpriz inşallah güzel haberlerle gelirsin. görüşürüz..
canımm bozma moralini bazen herşey yolunda da olsa elektrik veriyorlar bak ne güzel döllenmişler ve bölünüyorlar. bu elektrik iyiymiş doktora söyliyeyim tabi kaliteli ve 4-5 tane yumurta oluşursa şoklasınlar bizimkileri de :)
maalesef canım rezerv azlığı sorunu çok artık. bende 32 yaşındayım ama rezerv az. yediğimiz içtiğimizdenmidir nedir anlamadım. canım bana eski doktorum marinkap (balık yağı) verdi hüçre yenileme özelliği varmış. pharmaton (multivitamin) u kullanmaya burada duyup başladım doktora sorduğumda zararı yok iyi yapmışsın dedi. tabi bu arada biesterona devam.. inşallah hepimizin yüzü güler. inanki ben artık tutacak tutmayacağı değil kaliteli yumurta olacakmı olmayacakmı diye düşünüyorum devamlı aklım orada
MUTLAKA AMH (ANTİ MÜLLER HORMON) SEVİYENİZE BAKTIRIN.. tüp bebekte ki protoloklde verielcek ilaçları belriliyor.. yumurtalık rezervi az olan kadının zorlanmaması ve kaliteli yumurta çıkması için kısa protokol ve az ilaç yükleme yapılıyor. ben 3 denememide bunu bilmeden yaptım.. sonuç olumsuz.
ama bu sefer başka b,r merkezde doktorun ilk yaptığı amh değerine bakmaktı..
selam kızlar.ne var,ne yok?
ben 6 gündür iğnelerimi oluyorum.şimdilik bir sorunum yok.haftaya tatile çıkıyorum.
siz de durumlar nedir??
Sıradaki arkadaşımız Asgok
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin
toplam:1000
dearmother:50-okundu
nazayse:100-okundu
ewest:350-okundu
tulayss:200-okundu
mylady:200-okundu
kalan:100
Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin
Sıradaki arkadaşımız avcı82
niyetimiz: RABBİM arkadaşımızın tedavisinin sonucunu hayırlı kıl.Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip et inşallah.Amin
toplam:1000
dearmother:50-okundu
kalan :950
Allahım niyetimizi kabul etsin inş.Amin
aaa inanmıyorum dün okumamıştım, demek sen de bugün hastanedeydin. ben ilaçları aldım hayırlısıyla. ama karar vermekte biraz zorlandım. eşim hafta sonu sperm testi yaptırmıştı. 54 milyon çıkmasın mı? biz şaşırdık tabi , normalde 2 milyon falandı. ama doktorla konuştuk yine tüp bebek dedi. biz tabi ilk önce acaba sırf yapmak için mi söylüyor diye şüphelendik. çünkü 2 milyondan 54 milyona, azımsanacak gibi değildi. gerçi doktor da söyledi ama yıkanmış halinin de yine tüp bebek olmasını gerektirdiğini söyledi. olsun ben yine de sevindim demek ki zamanla eşimin sperm sayısı artacak ve belki de bir dahakine normal yoldan olacak (benim de ağzımdan bal damlıyor)
neyse senin de hayırlısı olsun. doktor sadece muayene etti ben bir takım testler yapacak sanıyordum. ne bileyim şimdi benim rahim duvarım kalın mı ince mi? kan pıhtılaşması var mı? bunlara bakıp ona göre başlanacak sanıyordum...
bir de bu iğneler beni korkutuyor ama bebeğim için seve seve yapacağım...
Kızlar günaydın, kimsecikler yok sabah sabah yine ama ben topic nöbetiçisi olarak burdayımmtopic güvende hiç merak etmeyin.
süper anne den bilgi sahibi olan var mı kızlar ya, salı dönecekti ama perşembe oldu ses soluk yok, merak ettim ben.
aaa inanmıyorum dün okumamıştım, demek sen de bugün hastanedeydin. ben ilaçları aldım hayırlısıyla. ama karar vermekte biraz zorlandım. eşim hafta sonu sperm testi yaptırmıştı. 54 milyon çıkmasın mı? biz şaşırdık tabi , normalde 2 milyon falandı. ama doktorla konuştuk yine tüp bebek dedi. biz tabi ilk önce acaba sırf yapmak için mi söylüyor diye şüphelendik. çünkü 2 milyondan 54 milyona, azımsanacak gibi değildi. gerçi doktor da söyledi ama yıkanmış halinin de yine tüp bebek olmasını gerektirdiğini söyledi. olsun ben yine de sevindim demek ki zamanla eşimin sperm sayısı artacak ve belki de bir dahakine normal yoldan olacak (benim de ağzımdan bal damlıyor)
neyse senin de hayırlısı olsun. doktor sadece muayene etti ben bir takım testler yapacak sanıyordum. ne bileyim şimdi benim rahim duvarım kalın mı ince mi? kan pıhtılaşması var mı? bunlara bakıp ona göre başlanacak sanıyordum...
bir de bu iğneler beni korkutuyor ama bebeğim için seve seve yapacağım...
hepinize iyi geceler arkadaşlar... ece bugün girmedi, neyse hoşçakalııııın...
ii geceler kızlar kimsecikler yok ama birşey soracağım görünce bi cevabı bu unutkan arkadaşınızdan esirgemezsiniz inşallahbugün dr kontrolüm vardı ilçeden il merkezine gittik ve çok yorulduk.Çok şükür dr herşey olumlu dedi adet olmadığım için adet söktürücü ilaç verdi .Neyse eve gelince 8 gibi yorgunluktan uzandık ve ben iğnelerim için saati kurmayı unutmuşum...10.30 da olmam gereken iğneleri malesef az önce yaptım ve çok moralim bozuldu.Sizce bi şey olur mu?Çok canım sıkıldı
günaydın cnm .buradayım burdayım ama dünkü yazıları okuyodum.
benim tedavi daha sobraya kaldı ya adetim sökülmemiş pazartesi yine gitcem 2 aydır kistimde gitmedi.doğum kantrol hapıda vermiyo yumurtalıkları tembelleştiriyo diye.zaten az yumurta oluyo.bakalım adet sökülsünde ne olcak kist gitmezse 1 dahaki aya kalcak sanırım.
ii geceler kızlar kimsecikler yok ama birşey soracağım görünce bi cevabı bu unutkan arkadaşınızdan esirgemezsiniz inşallahbugün dr kontrolüm vardı ilçeden il merkezine gittik ve çok yorulduk.Çok şükür dr herşey olumlu dedi adet olmadığım için adet söktürücü ilaç verdi .Neyse eve gelince 8 gibi yorgunluktan uzandık ve ben iğnelerim için saati kurmayı unutmuşum...10.30 da olmam gereken iğneleri malesef az önce yaptım ve çok moralim bozuldu.Sizce bi şey olur mu?Çok canım sıkıldı
hayırlısı olsun ececim, bu kist için extra bir ilaç falan kullanamazmısın acaba, bir sorsaydın doktoruna, bir de neden araştırma yapmıyorlar ki onu anlayamadım. 2. den sonra tutmazsa araştırcaz demiş ya. 2. den sonra ne değişiyo ki o zaman yapacak araştırma. var herhalde bir bildiği takmayalım kafamıza. zaten araştırmaya gerek kalmadan hamile olacaksın sen, ben inanıyorum.
Slm arkadaşlar herkese günaydın.... Güzel bir gün diliyorum hepinize... Hikayeyi beğendiğinize çok sevindim. Bu arada ben çalışıyorum işyerinde ancak ara sıra girebiliyorum internete, evimdede var ama geçici bir süreliğine abime verdim ders çalışacak.. Sabah işe gelir gelmez ilk sizden gelen msj okuyorum güzel haberlerinizi alınca çok mutlu oluyorum. Embriyo transferim olduktan sonra senelik izine çıkıcam. Allah nasip eder tutarsa eğer işi bırakıcam çok bunaldım artık çalışmaktanhiçbirşeye yetişemiyorum kusura bakmayın biraz uzun oldu ama....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?