hadi.bismillah.de.başla.canım.ya.ne.güzel.bende.ignelerimi.alıp.başlasaydım.hayırlısıyl.allahım.bu.kez.duysun.sesimizi
korkma.canımya.ignelerden.bebek.geliyor.benbek
teşekkür ederim canım. sen de başlarsın inşallah. 4 aydır bu anı bekliyorum. hep okuyordum herkes başlamış, yok iğne yok başka bir şey anlatıyorlar. şimdi sıra bana da geldi sana da gelir ...
kızlar ben dhea kullanmıştım 4 ay onra bırakmıştım tedavi başlıyacak diye dün hemen başlamalısın dedi bende şimdi buldum ya ne kadar zor ve fiyat farkıda çok 70 65 55 eczaneler bile acayip şimdi buldm da akşam alacagım 60 lira
Evlilik ve Mutluluk......
İster evli olun iSter Bekar bu yazıyı mutLaka 0kuyun . .
Bülent avucunu açmış ken...disine doğru elini uzatan adama ters ters baktı. Elli yaşlarında gösteren adam görmeye alıştığı hırpani kıyafetli dilencilere benzemiyordu. Üzerindeki giysiler eski fakat temizdi. Eli yüzü temiz ve sağlıklı görünüyordu.
"Sapa sağlam adam gidip çalışacağına dileniyor belki benden daha zengindir" diye düşündü. Zaten canı çok sıkkındı birde sinirlenmişti.
Alaycı bir ses tonuyla:Ekmek parası mı istiyorsun ? diye sordu.
-Hayır çikolata parası lazım!
canım bu hikayeyi bizimle paylaştığın için teşekkürler, okurken duygulandım :97:acaba eşlerimize anlatsak onlarda içimizdeki küçük kızı görülermi, diye düşünüyorum
Desteğin için sağol canım.. Allah aynı acıyı tekrar yaşatmasın kimseye, bende 2 embriyo şansım varken kullanmak istiyorum sonrada yaa ikiside tutarsa tekrar erken doğum olursa bu sefer yıkılırımdiye düşünüyorum.. Bilmiyorum doktorum bana çok iyi düşün ona göre kararını ver dedi..Allahım sen ne hayırlısı ise onu ver..
slm kızlar nasılsınız?
Çook tşk ederim canım... Birşey sorucam doktorum bana 2 adet transfer edebiliriz dedi ben korkuyorum 2 embriyo koydurmaktan 2 taneside tutar aynı şeyleri yaşarım diye ama tek embriyo transferindede şansım düşücek ne yapacağımı bilmiyorum...
Tamam kardeşim kızma bana toparladım şimdi, baya bir uyudum şimdi gayet iyiyim.. Az sonra hazırlanıp dışarı çıkıcam :))
Şekerrriiimm benimmmm, çok doğru söyledin ve sözün tokat gb geldi, dediğin gb birçok kişi bu aşamaya gelemiyor ben nasıl bunu düşünmeden şükür etmeden böyle bir hataya düştüm anlayamadım.. Kendime çok kızıyorum şuanda.. İnsanoğlu işte, ben nelerden bu durumlara geldim hiç şansım yoktu.. Rabbime nasıl olurda şükür etmek yerine böyle karşılık veririm.. Rabbim affetsin beni...
Saol bitanem, şunada sayenizde çookk iyiyim..
İnşallah canım herşey güzel olsun..
olsun canım bu güzel bir sürpriz inşallah güzel haberlerle gelirsin. görüşürüz..
canımm bozma moralini bazen herşey yolunda da olsa elektrik veriyorlar bak ne güzel döllenmişler ve bölünüyorlar. bu elektrik iyiymiş doktora söyliyeyim tabi kaliteli ve 4-5 tane yumurta oluşursa şoklasınlar bizimkileri de :)
Tülaycım ya ben hata yaptım, rabbime itiraz ettim gibi oldu utanıyorum kendimden.. İnşallah rabbim affeder.. İnşallah herşey güzel olur canımcım.. Nil-alp i çok merak ediyorum, onun nasıl geçti acaba, dearmotherın eşi örnek vericekti.. Haberi olan var mı?
ablacım şimdi iyiyim, az sonra iğne vurulmaya gidicem muayenehaneye, sen nasılsın? Kendini iyi hissediyor musun? ağrıların nasıl oldu?
sıkma canını bi tanem hepimiz zaman zaman düştük bu hataya. dua et bol bol. bu kadar ağır sınavdan sonra rabbim bizi ödüllendirecektir.
teşekkür ederim canım. sen de başlarsın inşallah. 4 aydır bu anı bekliyorum. hep okuyordum herkes başlamış, yok iğne yok başka bir şey anlatıyorlar. şimdi sıra bana da geldi sana da gelir ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?