2011 Haziran- Temmuz Tüp Bebek Yaptıracaklar

hadi.bismillah.de.başla.canım.ya.ne.güzel.bende.ignelerimi.alıp.başlasaydım.hayırlısıyl.allahım.bu.kez.duysun.sesimizi
korkma.canımya.ignelerden.bebek.geliyor.benbek

teşekkür ederim canım. sen de başlarsın inşallah. 4 aydır bu anı bekliyorum. hep okuyordum herkes başlamış, yok iğne yok başka bir şey anlatıyorlar. şimdi sıra bana da geldi sana da gelir ...

teşekkür ederim canım. sen de başlarsın inşallah. 4 aydır bu anı bekliyorum. hep okuyordum herkes başlamış, yok iğne yok başka bir şey anlatıyorlar. şimdi sıra bana da geldi sana da gelir ...

ah ya keşke gelseydi ben süreçleri biliyorum sonuçta bu benim ikinci denemem ama bakalım bu sefer umutluyum
olmazsa düşüncesini aklımdan çıkartıyorum
dr la görüşmeye gitmiştm olacak merak etme demişti merak etmiorum çünkü bu sefer bebegimi alacagım demiştim dr güldü

pozitif olalım herşeye ragmen ben haziran sonuna kadar burda hamiş haberleri almak istiyorum

ececiğim nasıl geçti muayinen inşallah olumludur
tutum canım benim bende sen gibi yattım kalktım arada sayfamızı ziyaret ettim şimdi gene yatacağım korktuğum gibi değil cnm kanamam azaldı ağrılarımda dayanılır gibi moral topla canım bu günlerde ben senin için çok güzel şeyler hissediyorum inşallah memleketimden bebeciklerinle ayrılacaksın

biraz zor bulunuyor. ben ilk başladığım zamanlar 3 kutuya 270 tl vermiştim. bu sefer kutusunu 66 ya aldım.

Son düzenleme:

canım çok üzüldüm erken doğum yaptığını bilmiyordum, bunu yaşamak daha kötü olsa gerek. inşallah busefer sonuna kadar gider ve kucağınada alırsın, moralini bozma, seni önce sonrada yanında bunları görmek isteriz

canım bence de en mantıklısı 2 ambriyo. şansın yükselir hem. neden istemediğini anlamadım tatlım. aynı şeyleri yaşarım derken..... bir şey kaçırdım galiba affet..

aahhh ahhhh o günü gelmesini ben de iple çekiyorum. başlayan arkadaşlara özeniyorum. ama maalesef önce adet olmam lazım biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…